pexths Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Πλέον μπορείς κυριολεκτικά από παντού να πας σε Frog. Κάλεσε στο 13897 (τμήμα φορητότητας) και ζήτησε να μεταφερθείς. Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση και η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα περίπου. για την ακριβεια 3 εργασιμες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 για την ακριβεια 3 εργασιμες Ναι, το ξέρω. Απλά επειδή σχεδόν ποτέ δεν ολοκληρώνεται σε 3 εργάσιμες, είπα να τον κατατοπίσω πιο αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ναι, το ξέρω. Απλά επειδή σχεδόν ποτέ δεν ολοκληρώνεται σε 3 εργάσιμες, είπα να τον κατατοπίσω πιο αναλυτικά. εχεις δικιο. Ψιλα γραμματα για τις εταιριες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Σας Eυχαριστω για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ειχα παρει τηλ μια φορα στη cosmote για να ρωτησω κατι για το frog και κατι μου ειπε η τηλεφωνητρια οτι υπαρχουν δυο πακετα το απλο frog και το frog special edition,τι αρλουμπες ειναι αυτες παλι??? κατι μου ειπε για πακετα προς εξωτερικο αλλα μου τα ειπε πολυ μπερδεμενα κι εγω δεν εδωσα την απαιτουμενη σημασια γιατι βιαζομουν,ποιος ξερει τι σκοπιμοτητες κρυβονται πισω απ'ολα αυτα,φοβαται διαρροες η cosmote?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Το Frog Special Edition Είναι ένα πακέτο που πουλάνε στην Ομόνοια για μετανάστες. Κύρια χαρακτηριστικά : α) Δεν διπλασιάζει την πρώτη κάρτα του μήνα β) Φτηνές κλήσεις σε χώρες μεταναστών . π.χ με 1 ευρώ μιλάς 30 λεπτά σε Pakistan + Bangladesh . Πηγαίναν πολοί από αυτούς πέρναν δωρεάν πακετάκια μιλάγαν με την χώρα τους 30 λεπτά και μετά το πετάγαν και πέρναν άλλο . Η cosmote για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό , όρισε τον αρχικό χρόνο ομιλίας σε 0,20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Το Frog Special Edition Είναι ένα πακέτο που πουλάνε στην Ομόνοια για μετανάστες. Κύρια χαρακτηριστικά : α) Δεν διπλασιάζει την πρώτη κάρτα του μήνα β) Φτηνές κλήσεις σε χώρες μεταναστών . π.χ με 1 ευρώ μιλάς 30 λεπτά σε Pakistan + Bangladesh . Πηγαίναν πολοί από αυτούς πέρναν δωρεάν πακετάκια μιλάγαν με την χώρα τους 30 λεπτά και μετά το πετάγαν και πέρναν άλλο . Η cosmote για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό , όρισε τον αρχικό χρόνο ομιλίας σε 0,20 Μαλιστα και επρεπε να μετατρεψουν το frog σε πακετο μεταναστων,αφου υπαρχει γι αυτο το σκοπο το πακετο ciao,τελος παντων νομιζω οτι δε μπορεις να κανεις κι αλλαγη πακετου στο special edition,εφοσον ειναι πακετο για τους πακιστανους δε μας ενδιαφερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πλέον μπορείς κυριολεκτικά από παντού να πας σε Frog. Κάλεσε στο 13897 (τμήμα φορητότητας) και ζήτησε να μεταφερθείς. Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση και η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα περίπου. Nα πω μόνο οτι το 13897 δεν καλείται απο νούμερα κοσμοτε αλλα μονο απο νούμερα αλλων παρόχων που θελουν να μεταφερθούν στην cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλημέρα! ο βατραχος μου ψόφησε. τον είχα αρκετό καιρό στο συρταρι κ ενδεχεται να εληξε. τωρα βαζω την καρτα σε 2 διαφορετικα κινητα και δεν βρισκει σημα, μάλιστα το ένα λεει η εγγραφή της καρτας σιμ απετυχε. Μπορω να το αναστήσω σε κάποιο καταστημα γερμανος?? και με τι κόστος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν υπάρχει κόστος. Αρκεί να μην έχουν περάσει 6 μήνες από την ακύρωση της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν υπάρχει κόστος. Αρκεί να μην έχουν περάσει 6 μήνες από την ακύρωση της κάρτας. μπα το πολύ 3 μήνες να είναι. αλλά μιας κ ξερεις, τι γινεται μετα το 6μηνο? πληρωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 μπα το πολύ 3 μήνες να είναι. αλλά μιας κ ξερεις, τι γινεται μετα το 6μηνο? πληρωνω? Μάλλον τον χάνεις τον αριθμό. Αν είναι καλός αριθμός και σου αρέσει, πήγαινε πριν το 6μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Μετά το εξάμηνο δεν είναι υποχρεωμένη η εταιρεία να στο επιστρέψει , και μπορεί να διαθέσει τον αριθμό σε άλλον συνδρομητή. Δεν γνωρίζω όμως πια είναι η πολιτική της Cosmote για πέρα από εξάμηνο. Πιο πιθανό να τον χάνεις οριστικά τον αριθμό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eros67 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 :!: Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το πακέτο 100ΜΒ και 100μηνυματα και δεν το δέχεται Ξέρει κανεις γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 :!: Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το πακέτο 100ΜΒ και 100μηνυματα και δεν το δέχεται Ξέρει κανεις γιατί? Έχεις πάρει τηλ την εξυπηρέτηση να σου ενεργοποιήσει το ίντερνετ; Γιατι εχω διαβασει εδω μεσα οτι στην πρασινη, αντιθετως με την κοκκινη, πρεπει να ζητησεις ενεργοποιηση του ιντερνετ απο την εξυπηρετηση πριν αρχισεις να το χρησιμοποιεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042&id=m3 Νομίζω οτι η υποσημείωση για την ανανέωση μέσω καταστημάτων είναι καινούργια...Σημαινει οτι αν βάλω 5 ευρω από Γερμανό δεν παίρνω διπλασιασμό,έτσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Μάλλον το κάνανε λόγο του προγράμματος κερδeasy που τρέχει στα καταστηματα Γερμανος τώρα. Αλλα έτσι κι αλλιως ποτέ δεν ειχε ο Γερμανός κάρτες φρογκ. Μια ειχε έλλειψη, μια τελείωναν, μια δεν ήξεραν πότε θα φέρουν... Δεν ηθελαν να προωθησουν φρογκ απο εκει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Μάλλον το κάνανε λόγο του προγράμματος κερδeasy που τρέχει στα καταστηματα Γερμανος τώρα. Αλλα έτσι κι αλλιως ποτέ δεν ειχε ο Γερμανός κάρτες φρογκ. Μια ειχε έλλειψη, μια τελείωναν, μια δεν ήξεραν πότε θα φέρουν... Δεν ηθελαν να προωθησουν φρογκ απο εκει μέσα. Τοσα περιπτερα με μηχανηματα υπαρχουν πλεον, γιατι να παει κανεις σε καταστημα; Ακομα και τα σουπερμαρκετ εχουν μηχανημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Τοσα περιπτερα με μηχανηματα υπαρχουν πλεον, γιατι να παει κανεις σε καταστημα; Ακομα και τα σουπερμαρκετ εχουν μηχανημα... Αναφέρω για ποιον λόγο. Για το πρόγραμμα κερδeasy του Γερμανου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330665 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Να διορθώσω σε κάτι , ο διπλασιασμός δεν ίσχυε και πριν στα καταστήματα Γερμανός αλλά μόνο και ξαναλέω μόνο στην περίπτωση που περνάς μονάδες λέγοντας άπλα τον αριθμό σου μέσω υπολογιστή στο κατάστημα ( είναι αυτό το any value top up ) Αν θελήσεις να αγοράσεις κανονική κάρτα όπως αυτή που πουλάνε στα περίπτερα τότε ισχύει κανονικά ο διπλασιασμός και ας την αγόρασες και από τον Γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 απο frog πως μπορω να παω σε whatsup? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 απο frog πως μπορω να παω σε whatsup? ευχαριστω Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 καλημέρα! ο βατραχος μου ψόφησε. τον είχα αρκετό καιρό στο συρταρι κ ενδεχεται να εληξε. τωρα βαζω την καρτα σε 2 διαφορετικα κινητα και δεν βρισκει σημα, μάλιστα το ένα λεει η εγγραφή της καρτας σιμ απετυχε. Μπορω να το αναστήσω σε κάποιο καταστημα γερμανος?? και με τι κόστος?? πήγα να το ενεργοποιήσω ξανα σημερα σε γερμανο και οτε και η απαντηση που πήρα κ απ τους 2 ήταν "εμείς δε μπορούμε να το ρυθμίσουμε απο δω, καλέστε στο 13838". Να πουλάνε πακέτα ξέρουν ως και στους φούρνους πλέον, να τα υποστηρίζει κανένας. δε γουστάρω να μιλήσω τηλεφωνικά και με φαξ να γίνει η δουλειά, είμαι παραδοσιακός και θέλω να βλέπω τον υπάλληλο!!! όταν μου το πουλήσανε ξέρανε να εξυπηρετήσουν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 απο frog σε cosmokarta ξερει κανεις πως γινεται;ο φιλος πιο πανω εγραψε αλπακ στο 1314 απο frog σε whatsup αλλα με cosmokarta τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardasis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Το ίδιο. Θα σε ενημερώσει δεύτερο μήνυμα τι θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts