Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναφέρεται όμως εμμέσως σε μία σύγκριση μεταξύ frog & q που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του frog ότι η προσφορά διπλασιασμού ισχύει για όλο το 2010.

Ίσως εκ παραδρομής,ίσως όμως να σημαίνει και παράταση της προσφοράς.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τόσες μέρες δεν θα το είχανε δει να το διορθώσουν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακάρι να γίνει παράταση δεν θα μας χαλάσει καθόλου:D

Μπορεί να το αφήνουν έτσι για να παραπλανήσουν...

σήμερα πρόσεξα ότι αντί για "frog" το δίκτυο μου λέει "c-ote" (λογικά από το cosmote)

ξέρουμε τίποτα γι αυτό?

Edited by shadowman1480

Ακόμα frog μου δείχνει...Σήμερα στο άλλαξε;

Του δικού μου έπρεπε να του κάνω επανεκκίνηση για να μου το δείξει.

Τελικά ναι, άλλαξαν το όνομα...

Το δικό μου μάλλον θέλει να παραμείνει frog:D

Του έκανα και επανεκκίνηση αλλά δεν λέει να αλλάξει...

Το δικό μου μάλλον θέλει να παραμείνει frog:D

Του έκανα και επανεκκίνηση αλλά δεν λέει να αλλάξει...

Τι Frog, τι Cosmote, ένα και το αυτό.

Το μόνο ίσως που θα μου τη σπάει από δω και πέρα είναι πως επειδή τυχαίνει να έχω 2 ίδια Nokia X3, πλέον θα πρέπει να ξεστραβώνομαι μέχρι να βρω ποιο είναι το what's up και ποιο το frog...

Δηλαδη αν καταλαβα καλα πλεον δεν θα εμανιzεται στην οθονη του κινητου το (ενοχλητικο για μενα παντα) frog αλλα το cosmote? Επισης ξερει κανεις αν θα συνεχιστει η πρροσφορα του διπλασιασμου η επιστροφη του 0,10/λεπτο η ειναι ακομη νωρις?
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

^ υπάρχει ρυθμιση στο κινητό ώστε να μην εμφανιζεται το ονομα του δικτυου σου, αν δεν θες. Το μόνο προβλημα είναι μηπως βρεθεις σε ακριτικη περιοχη και μπεις σε περιαγωγη και δεν το καταλαβεις.

^ υπάρχει ρυθμιση στο κινητό ώστε να μην εμφανιζεται το ονομα του δικτυου σου, αν δεν θες. Το μόνο προβλημα είναι μηπως βρεθεις σε ακριτικη περιοχη και μπεις σε περιαγωγη και δεν το καταλαβεις.

Ρύθμιση που όμως δεν την υποστηρίζουν όλα τα κινητά.

Άσε που νομίζω αν βρεθεί σε περιαγωγή, εμφανίζεται το όνομα του άλλου δικτύου.

^ οκ, δεν το ήξερα ότι κάποια κινητά δεν το υποστηρίζουν.

Στα δικά μου που είναι low-end κινητά το έχω στο off, πάντως, και το βάζω στο on μόνο όταν πηγαίνω στο εξωτερικό, για να ξέρω σε ποιο δίκτυο είμαι.

Στα δικά μου που είναι low-end κινητά το έχω στο off, πάντως, και το βάζω στο on μόνο όταν πηγαίνω στο εξωτερικό, για να ξέρω σε ποιο δίκτυο είμαι.

Αν και ψιλο-off topic, αυτό το κουλό με τις εταιρίες, το να δίνουν κάποιες πολύ χρήσιμες λειτουργίες μόνο στα φθηνά μοντέλα της, ακόμα δεν το έχω καταλάβει...

Πότε θα καταλάβει η frog ότι είναι άκρως ενοχλητικό αυτό που κάνει με την διαρκή υπενθύμιση για δήλωση καρτοκινητών, μέσω sms??????????? και πόσο μάλλον αν το έχεις ήδη δηλώσει και στέλνουν μαζικά sms, σχεδόν 1 κάθε 2 μέρες!! Ξεκολείστε απ τη ζωή σας! το έμαθε ο κόσμος, δε πιστεύω μετά από όλα κανένας να μην το έχει ακούσει. "Η σύνδεση σας θα διακοπεί αν δεν κάνετε αυτό" έτσι όπως πάτε θα το κόψω από μόνος μου. Μου τη σπάνε τα σπαμ sms και δεν είμαι ο μόνος νομίζω....

Πότε θα καταλάβει η frog ότι είναι άκρως ενοχλητικό αυτό που κάνει με την διαρκή υπενθύμιση για δήλωση καρτοκινητών, μέσω sms??????????? και πόσο μάλλον αν το έχεις ήδη δηλώσει και στέλνουν μαζικά sms, σχεδόν 1 κάθε 2 μέρες!! Ξεκολείστε απ τη ζωή σας! το έμαθε ο κόσμος, δε πιστεύω μετά από όλα κανένας να μην το έχει ακούσει. "Η σύνδεση σας θα διακοπεί αν δεν κάνετε αυτό" έτσι όπως πάτε θα το κόψω από μόνος μου. Μου τη σπάνε τα σπαμ sms και δεν είμαι ο μόνος νομίζω....

Έχεις απόλυτο δίκιο που γκρινιάζεις και πίστεψέ με δεν είσαι ο μόνος.

Δυστυχώς όμως το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες.

Για παράδειγμα στο F2G που έχω σαν 2ο νούμερο μ' έχουν καταπρήξει στα μηνύματα και μάλιστα προχτές με πήραν και τηλέφωνο να μου το θυμίσουν.

Η τραγική ειρωνία όμως ξέρεις ποια είναι; Ότι μεταφέρθηκα στο F2G με φορητότητα από Cosmote πριν 10 μέρες και λογικό θα ήταν το νούμερο να είναι ήδη δηλωμένο.

Μπάχαλο δηλαδή, μην το ψάχνεις...

Οποτε να βγαλω ως συμπρασσμα οτι δεν αλλαξε σε ολους απο frog σε cosmote? Περιεργο αυτο.

Οποτε να βγαλω ως συμπρασσμα οτι δεν αλλαξε σε ολους απο frog σε cosmote? Περιεργο αυτο.

Στο δικό μου ακόμα frog δείχνει...

Στο δικό μου ακόμα frog δείχνει...

O.K. ευχαριστω typeRS. Για να δουμε θα αλλαξει καποια στιγμη?

Και σε μενα frog...μα γιατι να αλλαξει αλλωστε?Καλυτερα φρογκ να ξερουμε τι εχουμε οσι εχουμε πολλες σιμ με κοσμοτε-φρογκ.

Και σε μενα frog...μα γιατι να αλλαξει αλλωστε?Καλυτερα φρογκ να ξερουμε τι εχουμε οσι εχουμε πολλες σιμ με κοσμοτε-φρογκ.

Καλα απλα καποιοι πιο πανω εγραψαν οτι πλεον δεν τους εμφανιzει το frog αλλα cote...Οσοι εχετε πολλες sim για να τις ξεχωρισετε απλα κοιτατε τις sim. Στην μια θα γραφει Frog και ειναι μωβ με κιτρινο και η αλλη θα ειναι ασπρο με πρασινο και θα γραφει Cosmote. Ειναι τοσο απλο

Καλα απλα καποιοι πιο πανω εγραψαν οτι πλεον δεν τους εμφανιzει το frog αλλα cote...Οσοι εχετε πολλες sim για να τις ξεχωρισετε απλα κοιτατε τις sim. Στην μια θα γραφει Frog και ειναι μωβ με κιτρινο και η αλλη θα ειναι ασπρο με πρασινο και θα γραφει Cosmote. Ειναι τοσο απλο

Σωστό αυτό, αλλά σε πολλές συσκευές πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να δεις την κάρτα σιμ. Αυτό είναι λίγο βαβούρα. Βέβαια ορισμένα παιδιά είπαν ότι δεν γράφει ολόκληρη τη λέξη cosmote αλλά c-ote, οπότε αν είναι έτσι, πάλι είναι εύκολο να καταλάβεις. Εμένα πάντως δεν έχει αλλάξει, γράφει ακόμα frog

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστό αυτό, αλλά σε πολλές συσκευές πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να δεις την κάρτα σιμ. Αυτό είναι λίγο βαβούρα. Βέβαια ορισμένα παιδιά είπαν ότι δεν γράφει ολόκληρη τη λέξη cosmote αλλά c-ote, οπότε αν είναι έτσι, πάλι είναι εύκολο να καταλάβεις. Εμένα πάντως δεν έχει αλλάξει, γράφει ακόμα frog

Ισως αλλαξουν σταδιακα...τι να πω...και μενα εξακολουθει να γραφει frog αλλα μου φανηκε απλα περιεργο γιατι αν εγραφε Cosmote ενταξει αλλα αυτο το C-Ote ειναι το κατι αλλο! Τωρα για τις πολλες sim εννοουσα οτι πριν την βαλεις στο κινητο βλεπεις τι καρτα βαzεις. Ασε και εγω τα μπερδευω με 2 τηλεφωνα και καμια 10αρια καρτες!

... αλλα αυτο το C-Ote ειναι το κατι αλλο! ...

Στο δικό μου εξακολουθεί να γράφει FROG.

Θα το γράψω κι ας θεωρηθεί βλακεία. :O

Μήπως αυτό το C-Ote γράφτηκε έτσι για να θυμίζει, συνειρμικά, το T-Mobile;