pexths Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 τελικά τα τζάμπα sms προς βατράχια μέχρι πότε είναι?? άλλα λένε τα ΜΜΕ κ άλλα στα ενημερωτικά sms η επισημη ενημερωση ειναι μεχρι 30/12/09 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 οτι λενε τα ενημερωτικα sms η επισημη ενημερωση ειναι μεχρι 30/12/09 γι αυτό αναρωτιέμαι................. τι ισχύει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 γι αυτό αναρωτιέμαι................. τι ισχύει τελικά? μα σου εξηγω,οτι λενε τα ενημερωτικα sms τα οποια ειναι και η επισημη θεση της εταιριας,μεχρι 30/12 δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 μα σου εξηγω,οτι λενε τα ενημερωτικα sms τα οποια ειναι και η επισημη θεση της εταιριας,μεχρι 30/12 δηλαδη. όντως τώρα στα ενημ sms λένε πάλι για 30/12, οπότε συμφωνεί κ με την τιβι κ το site. Κρίμα πάντως, το 7/1 ήταν πολύ καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 όντως τώρα στα ενημ sms λένε πάλι για 30/12, οπότε συμφωνεί κ με την τιβι κ το site. Κρίμα πάντως, το 7/1 ήταν πολύ καλύτερο... οσο περισσοτερο τοσα καλυτερα. πιθανως να δωθει παραταση, σχεδον παντα δινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Λογικα υστερα το πιο πιθανο ειναι να παει 15/1 αν οχι μεχρι το τελος Γεναρη......κατσε να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Νέα ευχάριστη έκπληξη απ' τον βάτραχο: "Ανανεώστε το χρόνο ομιλίας σας έως 25/11/2009 και κερδίστε συνολικά 6 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς εθνικά δίκτυα, 2 ευρώ για κάθε έναν από τους επόμενους 3 μήνες". Αυτά είναι τα ωραία!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Το χρησιμοποιείς σαν βασικό νούμερο σου? Γιατί γενικά μου έρχονται και μένα στην Cosmokarta μου τέτοια μηνύματα, αλλά δεν την χρησιμοποιώ και πάρα πολύ. Μάλλον είναι γενική πολιτική της COSMOTE τελευταία, για να κρατήσει πελάτες και να μην φανεί και πολύ η κρατική φορολόγηση των καρτοκινητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Όχι, δεν είναι το βασικό νούμερό μου (και αν θέλεις τη γνώμη μου, κακώς δεν είναι με τις προσφορές που δίνει ο βάτραχος!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grzeus Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε συμβόλαιο με cosmote και θελω να πάω σε κάρτα. Είμαι ανάμεσα σε Frog και F2g2. Κάποια συμβουλή για το ποιά από τις δυο λύσεις να επιλέξω και γιατί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Εγω θα ελεγα f2g2 ετσι ωστε αν πχ σταματησει τη προσφορα το φρογκ να μπορεις να διαλεξεις καποια αλλη προσφορα αλλου πακετου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Θα ελεγα φρογκ αν δεν θες να πολυψαχνεις ποτε τρεχει μια προσφορα και να αλλαζεις πακετα κτλ... Το λεω αυτο γιατι μου φανηκε μπερδεμα οταν επεσε στα χερια μου ενα f2g και θελησα να το αλλαξω σε f2g2... Και τελικα δεν τα καταφερα, χρεωνει ακομη με ελαχιστη χρεωση ενω εχω επιλεξει το f2g2 δλδ το αντιστοιχο φρογκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Θα ελεγα φρογκ αν δεν θες να πολυψαχνεις ποτε τρεχει μια προσφορα και να αλλαζεις πακετα κτλ... Το λεω αυτο γιατι μου φανηκε μπερδεμα οταν επεσε στα χερια μου ενα f2g και θελησα να το αλλαξω σε f2g2... Και τελικα δεν τα καταφερα, χρεωνει ακομη με ελαχιστη χρεωση ενω εχω επιλεξει το f2g2 δλδ το αντιστοιχο φρογκ... γινεται μεταφορα υπολοιπου απο φρογκ σε φρογκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Προσφορά(μόλις μου εστάλη μέσω sms): αν φέρεις ένα φίλο σου στο frog κερδίζεις 5€ (με αποστολή του αριθμού του σε ένα 4ψήφιο με sms) και μέχρι 10/1 μπορώ να φέρει έως 3 φίλους και να κερδίσω έως 15€!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εμένα ακόμα να μου βάλει τα 5 ευρώ από την προσφορά που είχε τον προηγούμενο μήνα... Τα έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εμένα ακόμα να μου βάλει τα 5 ευρώ από την προσφορά που είχε τον προηγούμενο μήνα... Τα έχει πάρει κανείς; Τι? περιμενες απο την 1η του μηνα? Κατσε να περασει αυτη η βδομαδα και θα μπουν, δεν τα χανεις..(συνηθως μεσα στο πρωτο δεκαημερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εμένα ακόμα να μου βάλει τα 5 ευρώ από την προσφορά που είχε τον προηγούμενο μήνα... Τα έχει πάρει κανείς; εμένα ακόμα πάντως, αλλά δε νομίζω να παιχτεί στραβή :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δεν πιστεύω να μην τα βάλουν γιατί και στο παρελθόν σε παρόμοια προσφορά τα έβαλαν... Απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως τα πήρε κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Τελικά δεν άργησε πολύ...Τα έβαλε το απόγευμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Τελικά δεν άργησε πολύ...Τα έβαλε το απόγευμα.. και μένα μπήκαν!! ωραίοιιιι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 να ρωτησω ρε παιδια η frog εχει στα8ερη χρεωση προς ολου 0,10/λεπτο η ειναι κ αυτο προσφορα σκευτομαι σωβαρα να εγκαταλιψω την συνδεση μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 να ρωτησω ρε παιδια η frog εχει στα8ερη χρεωση προς ολου 0,10/λεπτο η ειναι κ αυτο προσφορα σκευτομαι σωβαρα να εγκαταλιψω την συνδεση μ! ειναι προσφορα που ληγει στις 31/12 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 πλησιάζει η λήξη τις προσφοράς για το frog ..0.10 .ελπίζω ο άγιος βασίλης να μας αφήσει με τι καινούρια χρονια ...τις χρέωσης αυτές ..για να δούμε τι θα γίνει ..ελπίζω άμα θέλει την επιβίωση τις η frog να το κράτηση ...έχουμε καμιά πληροφορία παιδιά ? η θα τους πιάσει πάλι αυτοκτονικός ιδεασμός ?αν είναι να το ανανεώσουνε ποτε το ανακοινώνουνε ...νομίζω πως παλιά ενώ είχε λήξη συνέχιζε η ίδια χρέωση σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 παιδιά λίγη αύριο η προσφορά του 0.10 έχουμε καμια πληροφόρηση ?τι θα γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 παιδιά λίγη αύριο η προσφορά του 0.10 έχουμε καμια πληροφόρηση ?τι θα γίνει? δε νομίζω να βιαστούν να ανακοινώσουν κάτι νεο. τώρα για τις επόμενες 6 μέρες ο κόσμος στέλνει με το κιλό μνμ και κλήσεις. τυχαίο είναι που αυτή τη στιγμή έχουν διακοπεί οι καλύτερες προσφορές από όλες τις εταιρίες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts