Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά τα τζάμπα sms προς βατράχια μέχρι πότε είναι??

άλλα λένε τα ΜΜΕ κ άλλα στα ενημερωτικά sms

η επισημη ενημερωση ειναι μεχρι 30/12/09

[sIGPIC][/sIGPIC]

οτι λενε τα ενημερωτικα sms

η επισημη ενημερωση ειναι μεχρι 30/12/09

γι αυτό αναρωτιέμαι................. τι ισχύει τελικά?

γι αυτό αναρωτιέμαι................. τι ισχύει τελικά?

μα σου εξηγω,οτι λενε τα ενημερωτικα sms τα οποια ειναι και η επισημη θεση της εταιριας,μεχρι 30/12 δηλαδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα σου εξηγω,οτι λενε τα ενημερωτικα sms τα οποια ειναι και η επισημη θεση της εταιριας,μεχρι 30/12 δηλαδη.

όντως τώρα στα ενημ sms λένε πάλι για 30/12, οπότε συμφωνεί κ με την τιβι κ το site.

Κρίμα πάντως, το 7/1 ήταν πολύ καλύτερο...

όντως τώρα στα ενημ sms λένε πάλι για 30/12, οπότε συμφωνεί κ με την τιβι κ το site.

Κρίμα πάντως, το 7/1 ήταν πολύ καλύτερο...

οσο περισσοτερο τοσα καλυτερα. πιθανως να δωθει παραταση, σχεδον παντα δινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα ευχάριστη έκπληξη απ' τον βάτραχο: "Ανανεώστε το χρόνο ομιλίας σας έως 25/11/2009 και κερδίστε συνολικά 6 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς εθνικά δίκτυα, 2 ευρώ για κάθε έναν από τους επόμενους 3 μήνες".

Αυτά είναι τα ωραία!:D

Το χρησιμοποιείς σαν βασικό νούμερο σου? Γιατί γενικά μου έρχονται και μένα στην Cosmokarta μου τέτοια μηνύματα, αλλά δεν την χρησιμοποιώ και πάρα πολύ. Μάλλον είναι γενική πολιτική της COSMOTE τελευταία, για να κρατήσει πελάτες και να μην φανεί και πολύ η κρατική φορολόγηση των καρτοκινητών.

Όχι, δεν είναι το βασικό νούμερό μου (και αν θέλεις τη γνώμη μου, κακώς δεν είναι με τις προσφορές που δίνει ο βάτραχος!!!).

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε συμβόλαιο με cosmote και θελω να πάω σε κάρτα. Είμαι ανάμεσα σε Frog και F2g2. Κάποια συμβουλή για το ποιά από τις δυο λύσεις να επιλέξω και γιατί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Εγω θα ελεγα f2g2 ετσι ωστε αν πχ σταματησει τη προσφορα το φρογκ να μπορεις να διαλεξεις καποια αλλη προσφορα αλλου πακετου.

Θα ελεγα φρογκ αν δεν θες να πολυψαχνεις ποτε τρεχει μια προσφορα και να αλλαζεις πακετα κτλ...

Το λεω αυτο γιατι μου φανηκε μπερδεμα οταν επεσε στα χερια μου ενα f2g και θελησα να το αλλαξω σε f2g2... Και τελικα δεν τα καταφερα, χρεωνει ακομη με ελαχιστη χρεωση ενω εχω επιλεξει το f2g2 δλδ το αντιστοιχο φρογκ...

• 2 weeks later...
Θα ελεγα φρογκ αν δεν θες να πολυψαχνεις ποτε τρεχει μια προσφορα και να αλλαζεις πακετα κτλ...

Το λεω αυτο γιατι μου φανηκε μπερδεμα οταν επεσε στα χερια μου ενα f2g και θελησα να το αλλαξω σε f2g2... Και τελικα δεν τα καταφερα, χρεωνει ακομη με ελαχιστη χρεωση ενω εχω επιλεξει το f2g2 δλδ το αντιστοιχο φρογκ...

γινεται μεταφορα υπολοιπου απο φρογκ σε φρογκ;

Προσφορά(μόλις μου εστάλη μέσω sms): αν φέρεις ένα φίλο σου στο frog κερδίζεις 5€ (με αποστολή του αριθμού του σε ένα 4ψήφιο με sms) και μέχρι 10/1 μπορώ να φέρει έως 3 φίλους και να κερδίσω έως 15€!!

Εμένα ακόμα να μου βάλει τα 5 ευρώ από την προσφορά που είχε τον προηγούμενο μήνα...

Τα έχει πάρει κανείς;

Εμένα ακόμα να μου βάλει τα 5 ευρώ από την προσφορά που είχε τον προηγούμενο μήνα...

Τα έχει πάρει κανείς;

Τι? περιμενες απο την 1η του μηνα?

Κατσε να περασει αυτη η βδομαδα και θα μπουν, δεν τα χανεις..(συνηθως μεσα στο πρωτο δεκαημερο)

Τα έχει πάρει κανείς;

εμένα ακόμα πάντως, αλλά δε νομίζω να παιχτεί στραβή :!:

Δεν πιστεύω να μην τα βάλουν γιατί και στο παρελθόν σε παρόμοια προσφορά τα έβαλαν...

Απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως τα πήρε κάποιος..

να ρωτησω ρε παιδια η frog εχει στα8ερη χρεωση προς ολου 0,10/λεπτο η ειναι κ αυτο προσφορα σκευτομαι σωβαρα να εγκαταλιψω την συνδεση μ!

να ρωτησω ρε παιδια η frog εχει στα8ερη χρεωση προς ολου 0,10/λεπτο η ειναι κ αυτο προσφορα σκευτομαι σωβαρα να εγκαταλιψω την συνδεση μ!

ειναι προσφορα που ληγει στις 31/12

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
πλησιάζει η λήξη τις προσφοράς για το frog ..0.10 .ελπίζω ο άγιος βασίλης να μας αφήσει με τι καινούρια χρονια ...τις χρέωσης αυτές ..για να δούμε τι θα γίνει ..ελπίζω άμα θέλει την επιβίωση τις η frog να το κράτηση ...έχουμε καμιά πληροφορία παιδιά ? η θα τους πιάσει πάλι αυτοκτονικός ιδεασμός ?αν είναι να το ανανεώσουνε ποτε το ανακοινώνουνε ...νομίζω πως παλιά ενώ είχε λήξη συνέχιζε η ίδια χρέωση σωστά ?

παιδιά λίγη αύριο η προσφορά του 0.10 έχουμε καμια πληροφόρηση ?τι θα γίνει?

παιδιά λίγη αύριο η προσφορά του 0.10 έχουμε καμια πληροφόρηση ?τι θα γίνει?

δε νομίζω να βιαστούν να ανακοινώσουν κάτι νεο. τώρα για τις επόμενες 6 μέρες ο κόσμος στέλνει με το κιλό μνμ και κλήσεις. τυχαίο είναι που αυτή τη στιγμή έχουν διακοπεί οι καλύτερες προσφορές από όλες τις εταιρίες??