shadowman1480 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Μου το έστειλε και εμένα αλλά μέχρι 25/11... ναι μπορεί να είναι 25, δε θυμαμαι ακριβώς κ το έσβησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εστειλα 10 στο 1312 για να ενεργοποιησω την προσφρα, και ενω στο σαιτ λεει Ισχύει έως 30/12/2009 στο απαντητικο μηνυμα μου λεει οτι ισχυει μεχρι 7/1/2010. ακομα δεν βγηκε πηρε και παραταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εστειλα 10 στο 1312 για να ενεργοποιησω την προσφρα, και ενω στο σαιτ λεει Ισχύει έως 30/12/2009 στο απαντητικο μηνυμα μου λεει οτι ισχυει μεχρι 7/1/2010. ακομα δεν βγηκε πηρε και παραταση? εγώ έστειλα χτες και η απάντηση δεν έλεγε τίποτα για ημερομηνία λήξης και τώρα ξανάστειλα κου είπε πως είναι ήδη ενεργοποιημένο με ισχύ μέχρι 7/1/10!!!!!!!!!!!!!!!!! ουάου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εγώ έστειλα χτες και η απάντηση δεν έλεγε τίποτα για ημερομηνία λήξης και τώρα ξανάστειλα κου είπε πως είναι ήδη ενεργοποιημένο με ισχύ μέχρι 7/1/10!!!!!!!!!!!!!!!!! ουάου και εγω το εστειλα και δευτερη φορα γιατι δεν το θυμομουνα. λες να παιζει ρολο αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 μπα όχι, απλά το ξανασκέφτηκαν μάλλον κ είδαν ότι τους συμφέρει!!!!!!! με αυτό το τρόπο πολλοί θα πάρουν βάτραχο για πχ τη κοπέλα τους κ μακροπρόθεσμα με τις αγορά καρτών θα κάνουν απόσβεση των τωρινών τζάμπα sms! όπως κ να χει μπράβο τους, με κατάφεραν να βγάλω το βατραχάκι απ το συρτάρι!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Με τα τζάμπα sms δεν χάνουν και τίποτα... Ίσα ίσα... Μεγαλώνουν την πελατειακή τους βάση χωρίς κανένα κόστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εισαι κανονικος χρηστης η περιστασιακος?μονο για τις προσφορες? Κανονικός...Έχω Frog από τότε που βγήκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Κανονικός...Έχω Frog από τότε που βγήκε... ετσι μαλλον εξηγηται οτι εγω δεν εχω παρει ακομα αυτο το μηνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 ετσι μαλλον εξηγηται οτι εγω δεν εχω παρει ακομα αυτο το μηνυμα δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες, γιατί στείλαν κ σε εμένα, αν κ περιστασιακός χρήστης ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες, γιατί στείλαν κ σε εμένα, αν κ περιστασιακός χρήστης ... :p αυτο ειναι πολυ θετικο. θα πρεπει μαλλον να κανω λιγο υπομονη ακομα:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 μόλις πήρα μήνυμα που λέει πως τα 0.10€/λεπτό ισχύει κ για επιλεγμένα σταθερά του εξωτερικού!! και ποιές είναι αυτές οι χώρες? (νομίζω σκόπιμα ξεκινούν μια προσφορά κ την αφήνουν ασαφή στην αρχή για λίγες μέρες... αλλά ενώ χτές μου είπε για λήξη της προσφοράς στις 7/01, τώρα μου λέει πάλι για 30/12. θα αποφασίσουν/??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Υπάρχει τρόπος να ανανεώσω την ημερομηνία λήξης ενός Frog χωρίς να βάλω χρήματα; Κανένα κολπάκι, μεταφορά χρημάτων, κάτι; με μια καρτουλα 3 ευρω, αμελητεο κοστος νομιζω. :) Ωραίο κόλπο! :rolleyes: Την καρτούλα των 3€ την έχω ήδη αγοράσει από πριν την επιβολή του τέλους καρτοκινητής αλλά περιμένω να την περάσω 2 μέρες πριν την ημερομηνία λήξης. Απλώς σκέφτηκα μήπως υπάρχει και κανένα κολπάκι, να το έχουμε υπόψιν μας, αν είναι! ;) :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 με μια καρτουλα 3 ευρω, αμελητεο κοστος νομιζω. ε..οχι ακριβως....αν εχεις πολλα βατραχια θελεις και πολλα λεφτα να τα ταιζεις καθε χρονο ;) :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ε..οχι ακριβως....αν εχεις πολλα βατραχια θελεις και πολλα λεφτα να τα ταιζεις καθε χρονο ;) :lol: γιατί άραγε κάποιος να έχει πολλά βατράχια στη κατοχή του κ ενεργά μάλιστα έστω κ περιστασιακά?? να μου λεγες πως εχεις 1κάρτα από κάθε εταιρία να πω οκ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 γιατί άραγε κάποιος να έχει πολλά βατράχια στη κατοχή του κ ενεργά μάλιστα έστω κ περιστασιακά?? διοτι εχει πολλες γκομενες....:lol::lol::lol:... ..περα απο την πλακα...το γιατι ας μην το εξετασουμε....ο καθενας οπως την βλεπει... ...ας εξεταζουμε αν υπαρχει φθηνος τροπος ανανεωσης....που δυστυχως δεν υπαρχει στα βατραχια....στις αλλες εταιρειες υπαρχει ;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Πως μπορώ να μάθω τον κωδικό χρήστη που έχω??? Στο 1299 λένε πως δεν μπορούν να μου τον δώσουν!! Στο oteshop με έστειλαν σε cosmote shop (!) τα οποία είναι όλα μακρυά, και δυστυχώς από το αρχικό πακέτο έχω μόνο το περίβλημα της SIM με τα PIN/PUK... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Πως μπορώ να μάθω τον κωδικό χρήστη που έχω??? Στο 1299 λένε πως δεν μπορούν να μου τον δώσουν!! Στο oteshop με έστειλαν σε cosmote shop (!) τα οποία είναι όλα μακρυά, και δυστυχώς από το αρχικό πακέτο έχω μόνο το περίβλημα της SIM με τα PIN/PUK... να υποθέσω το ζήτησαν για τη δήλωση στοιχειών?? γιατί ουτε γω το έχω, πάνε 15χρόνια που την έχω τη σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 να υποθέσω το ζήτησαν για τη δήλωση στοιχειών?? γιατί ουτε γω το έχω, πάνε 15χρόνια που την έχω τη σιμ Όχι, θέλω να αλλάξω δίκτυο και μου το ζήτησε η vodafone για την φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 να υποθέσω το ζήτησαν για τη δήλωση στοιχειών?? γιατί ουτε γω το έχω, πάνε 15χρόνια που την έχω τη σιμ εχεις 15 χρονια τη σιμ της frog? εχει τοσα χρονια η frog? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 εχεις 15 χρονια τη σιμ της frog? εχει τοσα χρονια η frog? σορυ παιδιά λάθος, έγραφα ταυτοχρονα κ στο θέμα της κοσμοτέ κ μπερδεύτηκα. 1χρόνο έχω βάτραχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Όχι, θέλω να αλλάξω δίκτυο και μου το ζήτησε η vodafone για την φορητότητα... Η vodafone κάνει λάθος! Αυτόν τον κωδικό χρήστη που σου ζήτησαν, είναι στην πραγματικότητα ο κωδικός χρήστη που θες να έχεις στο δίκτυό τους. Δεν έχει καμία σχέση με τον κωδικό χρήστη που έχεις στην Cosmote. Εξακριβωμένο αυτό! Το ίδιο λάθος είχαν κάνει και σε μένα και με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone το είχε λύσει η υπάλληλος του καταστήματος που με εξυπηρετούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Η vodafone κάνει λάθος! Αυτόν τον κωδικό χρήστη που σου ζήτησαν, είναι στην πραγματικότητα ο κωδικός χρήστη που θες να έχεις στο δίκτυό τους. Δεν έχει καμία σχέση με τον κωδικό χρήστη που έχεις στην Cosmote. Εξακριβωμένο αυτό! Το ίδιο λάθος είχαν κάνει και σε μένα και με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone το είχε λύσει η υπάλληλος του καταστήματος που με εξυπηρετούσε. Ευχαριστώ πολύ!!! Θα ξαναδοκιμάσω αύριο την διαδικασία και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 τελικά τα τζάμπα sms προς βατράχια μέχρι πότε είναι?? άλλα λένε τα ΜΜΕ κ άλλα στα ενημερωτικά sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 τελικά τα τζάμπα sms προς βατράχια μέχρι πότε είναι?? άλλα λένε τα ΜΜΕ κ άλλα στα ενημερωτικά sms οτι λενε τα ενημερωτικα sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ποια ειναι τα ΜΜΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts