xenopoulos Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Τώρα έχεις φθηνότερο SMS από FROG σε FROG. Με μόνο 0,01 €/SMS, από το πρώτο SMS μέχρι και 30/11!!! http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx Παρα πολύ καλό! Αν και θα περίμενα να μειωσει και το sms προς όλους στα 0,03€ / sms όπως ήταν για ένα διάστημα παλαιότερα! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Not bad.... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Πολύ καλό! Λογικα σε λίγο θα το μειώσει και η Q αλλά και στο F2G2 ελπίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Μακαρι να γινει μειωση κ στο F2G2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Καλή προσφορά.Καιρός ήταν να ξανααρχίσει αυτή η μάχη των καρτοκινητών. Άντε και σύντομα κάποιος να μονιμοποιήσει τα 3 λεπτά/sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ξέρει κανείς τι αριθμό συνδρομητών έχει το frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 μαπα η εξυπηρετηση τους,οι τηλεφωνητριες βαριουνται να σου μιλησουν,αντε οποιος ειναι ανεργος ευκαιρια να παει στη κοσμοτε,ουτε εκπαιδευονται ουτε ειναι ευγενικοι,περιμενουν πως και πως να περασει η ωρα για να φυγουν να πανε στο σπιτακι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 μαπα η εξυπηρετηση τους,οι τηλεφωνητριες βαριουνται να σου μιλησουν,αντε οποιος ειναι ανεργος ευκαιρια να παει στη κοσμοτε,ουτε εκπαιδευονται ουτε ειναι ευγενικοι,περιμενουν πως και πως να περασει η ωρα για να φυγουν να πανε στο σπιτακι τους Γιατι το λες αυτο?Τι ζητησες και βαριοντουσαν να απαντησουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ναι μην τα βαζουμε ολους σ'ενα σακι... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ναι μην τα βαζουμε ολους σ'ενα σακι... H πλειοψηφια κερδιζει,δεν αμφισβητω οτι μπορει να υπαρχει και καποιος εξυπηρετικος Γιατι το λες αυτο?Τι ζητησες και βαριοντουσαν να απαντησουν?? Εχεις παρει ποτε σου στο customer care αλλης εταιριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 H πλειοψηφια κερδιζει,δεν αμφισβητω οτι μπορει να υπαρχει και καποιος εξυπηρετικος Έχεις παρει ποτε σου στο customer care αλλης εταιριας? Άσε έχω μιλήσει με cc της vodafone και είναι αίσχος. Σε πάνε από τον έναν στον άλλον και στο τέλος, αν δεν πέσει η γραμμή, σου λένε ότι θα σε πάρει τηλέφωνο κάποιος υπεύθυνος κάτι φυσικά που δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 για vodafone δεν ξερω αλλα στην cosmote το εχω λουστει το κεντρο εξηπυρετησης. στην wind μια χαρα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Στη vodafone εντυπωσιαστηκα με την εξυπηρετηση και με την ευγενεια.Στη Cosmote αυτη που μου μιλαγε μασαγε και τσιχλα και βαριοταν που ζουσε.Σε frog και wind δεν εχω παρει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τις δύο φορές που χρειάστηκε να καλέσω την εξυπηρέτηση στη Frog, χρειάστηκε να περιμένω αρκετά αλλά και τις δύο φορές οι υπάλληλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί, μάλιστα όταν μου είπαν ότι θα με καλέσουν το επόμενο πρωί όντως το έκαναν... :rolleyes: Πάντως τα στοιχεία που δίνει εδώ η Frog είναι απογοητευτικά... 51% αναπάντητες κλήσεις; :blink: Κάτι άλλο, στο κινητό ενός φίλου μου σταμάτησε σήμερα εντελώς ξαφνικά να λειτουργεί η ειδοποίηση κλήσεων... Το έχει πάθει κανένας άλλος; :worry: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 μπηκα στο site του FROG στη βουλγαρια,εκει η διαρκεια των συνδιαλεξεων ειναι στους 12 μηνες,γιατι σε εμας ειναι μονο 6? http://www.frogmobile.bg/en/frog-connect.php?fid=duration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 εχω frog μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να παω για να βγαλω μια κάρτα sim με τον ιδιο αριθμο που ηδη εχω ??? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 εχω frog μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να παω για να βγαλω μια κάρτα sim με τον ιδιο αριθμο που ηδη εχω ??? Κανε μεταφραση πρωτα για να σου πουμε,ετσι δεν καταλαβε κανεις τι εννοεις, να βγαλεις την καρτα sim απο που? απο τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 εχω frog μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να παω για να βγαλω μια κάρτα sim με τον ιδιο αριθμο που ηδη εχω ??? Μήπως θες να πείς που μπορείς να βγάλεις 2η κάρτα sim της Frog με τον ίδιο αριθμό?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μήπως θες να πείς που μπορείς να βγάλεις 2η κάρτα sim της Frog με τον ίδιο αριθμό?:confused: ακριβως αυτο εννοω υπαρχει ειδοποιηση κλησεων οταν ετσι ωστε να με ειδοποιουν οταν εχω κλειστο το κινητο ποιος με πηρε αν ναι πως το ενεργοποιω??? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Τι σπαστικο ειναι αυτο στο 1298??Ενας διαφιμηζει το ενα λεπτο το sms προς φρογκ.Ακομψο τελειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 υπαρχει ειδοποιηση κλησεων οταν ετσι ωστε να με ειδοποιουν οταν εχω κλειστο το κινητο ποιος με πηρε αν ναι πως το ενεργοποιω??? Φυσικά και υπάρχει και είναι προενεργοποιημένη απο τη Frog οπότε δεν χρειάζετε να κάνεις κάτι.Σε περίπτωση που θες να την απενεργοποιήσης κάλεσε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Frog στο 1299.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ακριβως αυτο εννοω υπαρχει ειδοποιηση κλησεων οταν ετσι ωστε να με ειδοποιουν οταν εχω κλειστο το κινητο ποιος με πηρε αν ναι πως το ενεργοποιω??? κανεις για αυτο? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 κανεις για αυτο? Σου έχω απαντήσει παρακάτω για την ειδοποίηση κλήσεων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Μήπως θες να πείς που μπορείς να βγάλεις 2η κάρτα sim της Frog με τον ίδιο αριθμό?:confused: για αυτο εννοουσα............................. Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 για αυτο εννοουσα............................. Κάλεσε το 1299 (cc της Frog) και ρώτα τους.Αυτοί θα ξέρουν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts