Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα έχεις φθηνότερο SMS από FROG σε FROG. Με μόνο 0,01 €/SMS, από το πρώτο SMS

μέχρι και 30/11!!!

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx

Παρα πολύ καλό! Αν και θα περίμενα να μειωσει και το sms προς όλους στα 0,03€ / sms όπως ήταν για ένα διάστημα παλαιότερα!

.

Καλή προσφορά.Καιρός ήταν να ξανααρχίσει αυτή η μάχη των καρτοκινητών.

Άντε και σύντομα κάποιος να μονιμοποιήσει τα 3 λεπτά/sms

μαπα η εξυπηρετηση τους,οι τηλεφωνητριες βαριουνται να σου μιλησουν,αντε οποιος ειναι ανεργος ευκαιρια να παει στη κοσμοτε,ουτε εκπαιδευονται ουτε ειναι ευγενικοι,περιμενουν πως και πως να περασει η ωρα για να φυγουν να πανε στο σπιτακι τους

μαπα η εξυπηρετηση τους,οι τηλεφωνητριες βαριουνται να σου μιλησουν,αντε οποιος ειναι ανεργος ευκαιρια να παει στη κοσμοτε,ουτε εκπαιδευονται ουτε ειναι ευγενικοι,περιμενουν πως και πως να περασει η ωρα για να φυγουν να πανε στο σπιτακι τους

Γιατι το λες αυτο?Τι ζητησες και βαριοντουσαν να απαντησουν??

ναι μην τα βαζουμε ολους σ'ενα σακι...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ναι μην τα βαζουμε ολους σ'ενα σακι...

H πλειοψηφια κερδιζει,δεν αμφισβητω οτι μπορει να υπαρχει και καποιος εξυπηρετικος

Γιατι το λες αυτο?Τι ζητησες και βαριοντουσαν να απαντησουν??

Εχεις παρει ποτε σου στο customer care αλλης εταιριας?

H πλειοψηφια κερδιζει,δεν αμφισβητω οτι μπορει να υπαρχει και καποιος εξυπηρετικος

Έχεις παρει ποτε σου στο customer care αλλης εταιριας?

Άσε έχω μιλήσει με cc της vodafone και είναι αίσχος. Σε πάνε από τον έναν στον άλλον και στο τέλος, αν δεν πέσει η γραμμή, σου λένε ότι θα σε πάρει τηλέφωνο κάποιος υπεύθυνος κάτι φυσικά που δεν γίνεται.

για vodafone δεν ξερω αλλα στην cosmote το εχω λουστει το κεντρο εξηπυρετησης. στην wind μια χαρα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Στη vodafone εντυπωσιαστηκα με την εξυπηρετηση και με την ευγενεια.Στη Cosmote αυτη που μου μιλαγε μασαγε και τσιχλα και βαριοταν που ζουσε.Σε frog και wind δεν εχω παρει ποτε.

Τις δύο φορές που χρειάστηκε να καλέσω την εξυπηρέτηση στη Frog, χρειάστηκε να περιμένω αρκετά αλλά και τις δύο φορές οι υπάλληλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί, μάλιστα όταν μου είπαν ότι θα με καλέσουν το επόμενο πρωί όντως το έκαναν... :rolleyes: Πάντως τα στοιχεία που δίνει εδώ η Frog είναι απογοητευτικά... 51% αναπάντητες κλήσεις; :blink:

Κάτι άλλο, στο κινητό ενός φίλου μου σταμάτησε σήμερα εντελώς ξαφνικά να λειτουργεί η ειδοποίηση κλήσεων... Το έχει πάθει κανένας άλλος; :worry:

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

μπηκα στο site του FROG στη βουλγαρια,εκει η διαρκεια των συνδιαλεξεων ειναι στους 12 μηνες,γιατι σε εμας ειναι μονο 6?

http://www.frogmobile.bg/en/frog-connect.php?fid=duration

• 2 weeks later...
εχω frog μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να παω για να βγαλω μια κάρτα sim με τον ιδιο αριθμο που ηδη εχω ???

εχω frog μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να παω για να βγαλω μια κάρτα sim με τον ιδιο αριθμο που ηδη εχω ???

Κανε μεταφραση πρωτα για να σου πουμε,ετσι δεν καταλαβε κανεις τι εννοεις, να βγαλεις την καρτα sim απο που? απο τη συσκευη?

Μήπως θες να πείς που μπορείς να βγάλεις 2η κάρτα sim της Frog με τον ίδιο αριθμό?:confused:

Μήπως θες να πείς που μπορείς να βγάλεις 2η κάρτα sim της Frog με τον ίδιο αριθμό?:confused:

ακριβως αυτο εννοω

υπαρχει ειδοποιηση κλησεων οταν ετσι ωστε να με ειδοποιουν οταν εχω κλειστο το κινητο ποιος με πηρε αν ναι πως το ενεργοποιω???

υπαρχει ειδοποιηση κλησεων οταν ετσι ωστε να με ειδοποιουν οταν εχω κλειστο το κινητο ποιος με πηρε αν ναι πως το ενεργοποιω???

Φυσικά και υπάρχει και είναι προενεργοποιημένη απο τη Frog οπότε δεν χρειάζετε να κάνεις κάτι.Σε περίπτωση που θες να την απενεργοποιήσης κάλεσε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Frog στο 1299.:)

ακριβως αυτο εννοω

κανεις για αυτο?

για αυτο εννοουσα.............................