Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηρε κανεις το χρυσο σμς?η παλι μας κοροιδευουν?

E φυσικα και μας κοροιδευουν!

Εχει παρει κανεις αυτο το sms παλιοτερα ειδικα οσοι εχουν πολυ καιρο φρογκ?

εγω που το εχω απο τοτε που βγηκε,δεν εχω παρει τπτ...γιαυτο και ρωταω
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παιδιά αυτός ο διαγωνισμός για τα χρυσά SMS έχει κάποιος όρους;;;:worry:.π.χ Ανανέωση χρόνου ομιλίας,αποστολή SMS,κλήσεις κ.α!!!!!:).

Πάντως και πρίν απο λίγους μήνες που έβαλαν πάλι την προσφορά για τα χρυσά SMS κανένας συνδρομητής FROG δεν έλαβα κανένα μήνυμα:mad:!!!.Ή κάνω λάθος;;;;;:p.

Πάντως σε 1 μήνα μπαίνει το Φθινόπωρο και καλοκαιρινές προσφορές απο το Frog δεν έχουμε δεί!:mad:.Τουλάχιστον η Q προσπαθεί!!!!;)

οχι...απλα να εχεις το κινητο σου ανοιχτο

ενα μελος νομιζω πως ειχε πει πως ελαβε το χρυσο σμς.

• 3 weeks later...

Μετά το φιάσκο της Q, η οποία

1) δεν στέλνει SMS στην T-mobile στις ΗΠΑ και

2) χρεώνει την εξυπηρέτηση πελατών 0,25€ ανά λεπτό

λέω να το ρίξω στη FROG...

Στέλνει η FROG SMS στην T-mobile ΗΠΑ;

Είναι καθόλου εξυπηρετική η εξυπηρέτηση πελάτων της;

[τουλάχιστον έχει σταθερή χρέωση ανά κλήση, αν και κάπως τσιμπημένη]

Μετά το φιάσκο της Q, η οποία

1) δεν στέλνει SMS στην T-mobile στις ΗΠΑ και

2) χρεώνει την εξυπηρέτηση πελατών 0,25€ ανά λεπτό

λέω να το ρίξω στη FROG...

Στέλνει η FROG SMS στην T-mobile ΗΠΑ;

Είναι καθόλου εξυπηρετική η εξυπηρέτηση πελάτων της;

[τουλάχιστον έχει σταθερή χρέωση ανά κλήση, αν και κάπως τσιμπημένη]

1ο)Επειδη δεν ξερω τις χωρες που στελνει η Frog μηνυματα καλυτερα να καλεσεις το 1299.(Εξυπηρετηση Πελατων).

2ο)Η χρεωση για την Εξυπηρετηση Πελατων της Frog ειναι 0,20€/κληση.(Συμπεριλαμβανομενου του Φ.Π.Α 19%)

:cry:Sorry για τους τονους αλλα κατι επαθε και δεν μου βαζει:cry:.

Ολο νεες διαφημισεις κανει η φρογκ αλλα χωρις κατι ουσιαστικο.Ολο τα ιδια και ιδια λεει!Χαθηκε ο κοσμος να κανει κανενα sms δωρο με καποια καρτα ανανεωσης?

1ο)Επειδη δεν ξερω τις χωρες που στελνει η Frog μηνυματα καλυτερα να καλεσεις το 1299.(Εξυπηρετηση Πελατων).

2ο)Η χρεωση για την Εξυπηρετηση Πελατων της Frog ειναι 0,20€/κληση.(Συμπεριλαμβανομενου του Φ.Π.Α 19%)

1) Και βέβαια θα πάρω στο 1299 να ρωτήσω αλλά το έθεσα και στο forum μήπως κάποιος το γνωρίζει ήδη από την εμπειρία του.

2) Γνωρίζω ποια είναι η χρέωση, είδα τον τιμοκατάλογο τους.

Ρωτάω αν αφού τους καλέσεις σε εξυπηρετούν τελικά, αν ξέρουν να απαντήσουν στα ερωτήματα σου ή αν χάνεσαι στην αναμονή

ή αν πέφτει η γραμμή και πρέπει να ξαναπάρεις και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Το ρωτάω αυτό γιατί με την Cosmokarta που έχω,

την 1 και μοναδική φορά που προσπάθησα να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών, συνέβη το εξής:

Καλούσα, απαντούσε ο "αυτόματος" και με καλωσόριζε, μου έλεγε ότι "όλοι οι εκπρόσωποι είναι απασχολημένοι" και μου έκλεινε τη γραμμή!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

[Από τότε πάω μόνο στο κατάστημα Cosmote στην Πανεπιστημίου για εξυπηρέτηση πελατών :lol:]

Μήπως κάνει το ίδιο και η Frog (που είναι μέσω Cosmote)???

3) Υπάρχει μήπως και κάποιο "σημείο πώλησης" όπου μπορείς να πας και να μιλήσεις "πρόσωπο με πρόσωπο" ;) με... τον Βάτραχο?

Δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο στο σάιτ τους, και η ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρίας είναι μια Ταχ Θυρίδα μόνο.

δεν ξερω τι γινεται αν τους καλεσεις απο το τηλεφωνο.εγω τους ειχα στειλει μειλ μια φορα με ενα σαφες ερωτημα "αφου εχω καρτα γιατι μου στελνετε σμς πως τελιωνει το υπολοιπο μου και πρεπει να κανω ανανεωση?"

τοτε ειχα φυγει μια εκδρομη στο εξωτερικο και καθε τρεις και λιγο τσουυυυπ ερχονταν σμς.

στο μειλ αν θυμαμαι καλα απαντησαν "καλεστε στην εξυπηρετηση πελατων"

απο εκει δεν ξερω τι θα συνεβαινε παντως.

2) Γνωρίζω ποια είναι η χρέωση, είδα τον τιμοκατάλογο τους.Ρωτάω αν αφού τους καλέσεις σε εξυπηρετούν τελικά, αν ξέρουν να απαντήσουν στα ερωτήματα σου ή αν χάνεσαι στην αναμονή

ή αν πέφτει η γραμμή και πρέπει να ξαναπάρεις και άλλα τέτοια ευτράπελα.

3) Υπάρχει μήπως και κάποιο "σημείο πώλησης" όπου μπορείς να πας και να μιλήσεις "πρόσωπο με πρόσωπο" ;) με... τον Βάτραχο?

Δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο στο σάιτ τους, και η ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρίας είναι μια Ταχ Θυρίδα μόνο.

2)Απο τις λίγες φορές που έχω καλέσει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Frog έχω διαπιστώσει ότι μιλάς κατευθείαν (μπορεί να σε βάλουν να περιμένεις και 10 δευτερόλεπτα).Εξάλλου η Frog δεν έχει την πελατεία της Cosmote ώστε να μην μπορείς να ''πιάσεις'' γραμμή.Και η εξυπηρέτηση που σου κάνουν είναι 90-99% επιτυχημένη.(Εγώ για θέματα για τα MMS είχα καλέσει την Εξυπηρέτηση γι'αυτό έβαλα 90-99% επειδή δεν ξέρω πως πάει απο άλλα θέματα).

3)Κανονικά για εξυπηρέτηση Face to Face για τη Frog θα πρέπει μάλλον να περάσεις απο κάποιο Cosmote Shop,γιατί στο ΓΕΡΜΑΝΟ ούτε τι είναι το Frog δεν ξέρουν:lol:.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

δεν ξερω τι γινεται αν τους καλεσεις απο το τηλεφωνο.εγω τους ειχα στειλει μειλ μια φορα με ενα σαφες ερωτημα "αφου εχω καρτα γιατι μου στελνετε σμς πως τελιωνει το υπολοιπο μου και πρεπει να κανω ανανεωση?"

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν ήμουν στην Τουρκία. Όταν ρώτησα απλά μου είπαν ότι αφού έχεις κάρτα, αγνόησε το sms!

.

οχι ο αριθμος σου εχει πλεον διαγραφει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εληξε μια σιμ που ειχα κ δε τη χρησιμοποιουσα..μπορω να την επαναφερω?:p

Αν δεν έχουν περάσει 6 μήνες από την διαγραφή και έχεις τον κωδικό χρήστη ή αν είχες καταχωρήσει στοιχεία, μπορείς να την επαναφέρεις...

Η Frog επανήρθε με μία καλή διαφημιστική καμπάνια...

Καμιά μείωση τιμων όμως? :rolleyes:

Καμιά διαφορά στις τιμές.Πάντως το ''Μιλάς σαν άνθρωπος'' ταιριάζει απόλυτα.:D

νικητης golden kai platinum sms δεν υπηρξε εεε?

Εννοείται πως όχι.Περίμενες το αντίθετο;

Koλπο ειναι και αυτο για αυτους που εχουν το φρογκ στο συρταρι μπας και το ανοιξουν να γινει λιγο καταναλωση..να στειλουν κανενα sms ,να παρουν κανενα τηλ.....

Παντως η Q εχει πλεονεκτημα γιατι εχει 6 λεπτα το λεπτο προς Q to βραδυ ενω η frog τιποτα.....12 λεπτα το λεπτο προς φρογκ μερα-νυχτα!

• 3 weeks later...
Παιδιά μπορώ να κάνω το FROG μου συμβόλαιο στη COSMOTE:worry:??Γιατί απο το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μου είπαν ότι δεν γίνετε και εγώ δεν θέλω να κάνω διπλή φορητότητα.Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εκτός της διπλής φορητότητας?:worry:

οχι πρεπει να κανεις αναγκαστικα διπλη φορητοτητα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 2 weeks later...

Τώρα έχεις φθηνότερο SMS από FROG σε FROG. Με μόνο 0,01 €/SMS, από το πρώτο SMS

μέχρι και 30/11!!!

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx

Τώρα έχεις φθηνότερο SMS από FROG σε FROG. Με μόνο 0,01 €/SMS, από το πρώτο SMS

μέχρι και 30/11!!!

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx

Πολυ καλο!Μακαρι να παρει παραταση και στο τελος να γινει μονιμο!!:)