Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά το non stop που έβαλε η wind στα καρτοκινητά της,η frog δεν θα πρέπει να απαντήσει?

Εντάξει έχει από πίσω το σήμα της κοσμοτέ,αλλά για πόσο θα το κρατάει αυτό για επιχείρημα?Η wind το στρώνει σιγά σιγά το (άθλιο) σήμα της...

Εδώ και λίγο καιρό ξαναέκλεισα την sim με τον Βατραχό μου, και ξαναπήγα ως δεύτερο καρτοκινητό στην Wind, στο F2G, που αυτήν την περίοδο δεν παίζετε με τίποτα!!!! Πέριμένω μια σοβαρή απάντηση απο Βάτραχο μήπως και καταφέρει να ανταγωνιστέι την Wind....
.

Απο τιμες καλα ειναι,τα ιδια δινουν ολοι οποτε ενταξει. Μονο αν οι γυρω σου εχουν wind οποτε ναι εχεις περισσοτερο κερδος.

Μονο να σοβαρευτουν λιγο και να κοψουν τις βλακιες με τις στημενες κληρωσεις. Ας δωσουν και το sms στα 3 λεπτα σε πρωτη φαση να τελειωνουμε.

Εδώ και λίγο καιρό ξαναέκλεισα την sim με τον Βατραχό μου, και ξαναπήγα ως δεύτερο καρτοκινητό στην Wind, στο F2G, που αυτήν την περίοδο δεν παίζετε με τίποτα!!!! Πέριμένω μια σοβαρή απάντηση απο Βάτραχο μήπως και καταφέρει να ανταγωνιστέι την Wind....[/QUO

Κανονικα πρεπει..Αλλα σε ενα που διαφερει το frog ειναι οτι εχει καρτα ανανεωσης των 3 ευρω.Αντιθετα η wind οπως λεει και εδω http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1056 δεν εχει πλεον καρτα ανανεωσης με 3 ευρω.. ετσι σε αναγκαζει να παρεις παντα απο 10 και πανω.Εγω πιστευω οτι το frog δεν θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα.;);)

Και εγώ δεν πιστεύω ότι ο βάτραχος έχει κάποιο πρόβλημα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής. Τα κόλπα νον-στοπ που γίνονται νον-στοπ 500 και μετά 30 κλήσεις τον μήνα δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί μου δείχνουν ότι με περνάνε για μ@λ@#@.

• 4 weeks later...

Περιμένω εδώ και μέρες την απάντηση του Βάτραχου στην προσφορά του ΜοΜad με τα δωρεάν μυνήματα και τα λεπτά που έχει με κάθε κάρτα ανανέωσης:

Δες εδώ σχετικά http://www.momad.gr/index.php?folder=money&page=free_min_sms

Ξυπνήστε βατραχοδιαχειρηστές.... !!!!

Για την ώρα στα καρτοκινητά έχω ως κύρια κάρτα το what's up, μετά το FTG μετά το MoMad, μετά το Frog και μετά την Q.

.

Για την ώρα στα αρτοκινητά έχω ως κύρια κάρτα το what's up, μετά το FTG μετά το MoMad, μετά το Frog και μετά την Q.

Μήπως το έχεις παρακάνει με τις κάρτες? Τόσο απαραίτητες σου είναι όλες αυτές?

Μήπως το έχεις παρακάνει με τις κάρτες? Τόσο απαραίτητες σου είναι όλες αυτές?

Πρακτικά μαζί μου όταν είμαι εκτός σπιτιού και αμαξιού έχω μονάχα το what's up. Όλες τις άλλες κάρτες τις έχω σε διάφορα παλαιά κινητά και τις χρησιμοποιώ ανάλογα με το σε ποιόν σκοπεύω να στείλω sms ή να κάνω κλήση. Έτσι εκμεταλλεύομαι κάθε προσφορά από κάθε εταιρεία. :D

Ναι καλά κατάλαβες, είμαι ένας από τους ανιψιούς του Σκρουτζ Μακ Ντακ και έχω πάρει την τσιγκουνιά του!!!!!!!!!!! :lol:

Πάντως δεν είμαι ο μόνος που τα κάνει αυτό από όσο ξέρω από γνωστούς μου! Ο τρόπος που συμπεριφέρομαι εγώ είναι καταστροφικός για της εταιρείες γιατί τόσο ασταθείς και ευμετάβλητους πελάτες δεν θέλουν να έχουν. :rolleyes:

Μονάχα η Vodafone δεν παίρνει χρήμα από εμένα… :X

.

Και εγώ δεν πιστεύω ότι ο βάτραχος έχει κάποιο πρόβλημα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής. Τα κόλπα νον-στοπ που γίνονται νον-στοπ 500 και μετά 30 κλήσεις τον μήνα δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί μου δείχνουν ότι με περνάνε για μ@λ@#@.

Το nonstop 200 έγινε 30 κλήσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=198927

• 4 weeks later...
κυριακη του πασχα...προσπαθησα να στειλω ενα μμς 5 φορες..το χρεωθηκα κανονικα αλλα το μμς δεν πηγε ποτε στον παραληπτη.τι μπορει να φταιει?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 3 weeks later...

ΕΡΩΤΗΣΗ

σου κανει ανανεωση αν ειναι frog ο γερμανος η μπα?

αφου παλι κοσμοτε πλατφορμα ειναι λογικα ...

:X

Μπα δεν κάνει.Είχα πάει για ανανέωση και δεν είχαν ουτε κάρτες.

Παιδια εχω παρατηρησει κατι και θελω να μου πειτε αν το κανει και σας..Λοιπον,στο σπιτι που μενω το φρογκ κινητο μου εχει λιγο σημα(με το ζορι 1 γραμμη)και καθως ανταλλασω μηνυματα το βραδυ οταν μου στελνουν μερικα δεν μου παραδιδονται εκεινει την ωρα αλλα την αλλη μερα το πρωι μολις το ανοιξω(παλι μεσα στον ιδιο χωρο με το ελαχιστο σημα).Αν το βραδυ που δεν μου εχουν παραδοθει βγω εξω ωστε να εχω φουλ σημα παλι δεν μου ερχονται...αλλα μονο την επομενη μερα οταν το ανοιξω.Την ιδια ωρα το αλλο κινητο cosmote που εχω εχει και αυτο ελαχιστο σημα αλλα τα μηνυματα παραδιδονται και τα λαμβανω κανονικοτατα.Φυσικα εχω εναλλαξει το φρογκ σε αλλες συσκευες μπας και φταιει η συσκευη αλλα παλι τα ιδια.Το χετε παρατηρησει?Το βραδυ μονο το κανει.

μηπως φταιει η καρτα sim?

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Πρέπει να καλέσεις στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Frog Mobile για να σου πουν απο 'κει τι λεχει γίνει.Πάντως κάτι παρόμοιω είχα πάθει και εγω στις κλήσεις απο το Mo'Mad έπερνα κανονικά κλήσεις αλλά όταν με έπαιρναν τους έλεγε:''Ο συνδρομητής που καλέσατε πιθανον α έχει το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο ή να βρίσκετέ εκτός δικτύου'' ενώ εγώ το είχα και ανοιχτό και είχα και full σήμα!:):):lol:

--------------------------------------------------------------------------

Κέρκυρα 4 ever http://www.corfu.gr

και στο διορθωσανε απο εκει;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

το πακετο συνδεσης μου εχει ληξει εδω και λιγες μερες..τα 8ε που ειχα μεσα οπως ηταν φυσικο χαθηκαν,αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξης:κλησεις μπορω να δεχομαι?θα το δοκιμαζα παιρνοντας απο το αλλο κινητο μου αλλα δυστυχως το νουμερο αυτο το ειχα για μια συγκεκριμενη δουλεια και δεν θυμαμαι το νουμερο,ουτε το εχω σημειωσει καπου...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

δεν θα δεχεσαι κλησεις. τωρα εχεις ενα μηνα για να βαλεις καρτα και να ξαναενεργοποιηθουν τα παντα. αν ομως περασει και αυτο το χρονικο διαστημα ο αριθμος σου διαγραφεται.

My Mobile Phone History:
spacer.png

• 2 weeks later...
Παρατηρειτε τα απογευματα να μην μπορειτε να κανετε κληση?Ακουω για προβληματα της cosmote οτι το δικτυο ειναι υπερφορτωμενο..επηρεαζει και την φρογκ???

Παρατηρειτε τα απογευματα να μην μπορειτε να κανετε κληση?Ακουω για προβληματα της cosmote οτι το δικτυο ειναι υπερφορτωμενο..επηρεαζει και την φρογκ???

Λογικά θα είναι γενικότερο το πρόβλημα, όποιος τηλεφωνεί μέσω του δικτύου της Cosmote πρέπει να έχει προβλήματα...:wacko:

Ναι έχει προβλήμα και o Βάτραχος που δουλεύει με δίκτυο Cosmote!

.

Εκεινη την ωρα ειχα και το whats up μαζι μου απο το οποιο επερνα κανονικα χωρις προβλημα!:wacko:...Μηπως δινουν προτεραιοτητα στα καρτοκινητα της κοσμοτε??