evripos Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Δεν ξέρω αν έιδατε την διαφήμιση χθες στην ΤΒ, άλλα και στο σαιτ, αναφέρει πώς μέχρι 31/5 η προσφορά των 3 λεπτών / σμσ....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkm Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Προσπαθούσα τις προάλλες να στείλω ένα sms σε νούμερο με τέσσερα ψηφιά και συγκεκριμένα σε έναν διαγωνισμό και μου έλεγε αδύνατη η αποστολή ενώ είχα κανονικά μονάδες. Δεν μπορουμε να στείλουμε από frog τέτοια sms? Παράθεση Συλλογή κινητών: SonyEricsson K750@W800, K800@K810, Nokia N80i, E51i, 3120c, Motorola V220, V300, Siemens M75, LC KC550. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Αυτην την ερωτηση ειχα κανει κ γω πριν λιγες μερες κ καταληξαμε οτι δυστυχως δεν γινεται... Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Πρωτα παραλαμβανεις τη καρτα και μετα ολοκληρωνεται η φορητοτητα. ακριβως.. σου στελουν και κατι χαρτια που λεει ποτε ενεργοποιειτε εμενα θα ενεργοποιηθει στις 24/04 Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Αυτην την ερωτηση ειχα κανει κ γω πριν λιγες μερες κ καταληξαμε οτι δυστυχως δεν γινεται...Δε λες καλύτερα; Διασφαλίζεσαι έτσι ως προς το ότι δε θα μπορείς να χαλάς την κάρτα σε dt με τα τετραψήφια sms τα οποία είναι μέγιστη κοροϊδία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 H προσφορα για τα sms με 3cent ΙΣΧΥΕΙ μεχρι 31 ΜΑ'Ι'ΟΥ... ΜΠΡΑΒΟ FROG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 H προσφορα για τα sms με 3cent ΙΣΧΥΕΙ μεχρι 31 ΜΑ'Ι'ΟΥ... ΜΠΡΑΒΟ FROG... μα σοβαρα ? απλα τελειααα:D :D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ελεος γμτ σημερα ενεργοποιηθηκε η φορητοτητα.. καλω στο 1298 να βαώ καρτα και εκλπηκτως ακουω οτι καλωσηρθατε στην κοσμοτε .. η φορητοτητα εγινε αλλα με πηγαν κοσμοτε και οχι frog .. εχω ξενερωσει απιστευτα... τι να κανω τωρα? βοηθειααααααα Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ελεος γμτ σημερα ενεργοποιηθηκε η φορητοτητα.. καλω στο 1298 να βαώ καρτα και εκλπηκτως ακουω οτι καλωσηρθατε στην κοσμοτε .. η φορητοτητα εγινε αλλα με πηγαν κοσμοτε και οχι frog .. εχω ξενερωσει απιστευτα... τι να κανω τωρα? βοηθειααααααα ...επρεπε να το καλαβεις φιλαρακι...δεν ειναι λογικο να πηγαινεις στην frog με φορητοτητα και να σου κανουν δωρο ενα πακετο πακετο συνδεσης whats up με δωρο 3 € .. καπου "μυριζει" το πραγμα....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolio Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πιστεύω να έγινε στην WHATS UP κάρτα και όχι στην FROG. Αν έγινε στην FROG θέλουν μήνυση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 και που να το ξερα εγω.. ειχα μια υποψια καθως δεν εβλεπα πουθενα το σημα της frog ολα τα λογοτυπα ηταν κοσμοτε αλλα υπεθεσα οτι η frog ειναι της κοσμοτε και απλα στελνουν λογοτυπα κοσμοτε κλπ.. ο αριθμος εγινε κοσμοκαρτα.. μου ειπαν απο την κοσμοτε να καλεσω στο 1299 και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν εντος της ημερας. τωρα τι γινεται ?η κληση εχει ηχογραφηθει οπου ζητουσα να μεταβω στην frog ? εχω ξενερωσει... τωρα τι γινεται ?!?:( :mad: :( Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Θα επρεπε να το ειχες καταλαβει απο τη στιγμη που σου παρεδωσαν τη sim κτλ. Οι οδηγιες χρησης σιγουρα γραφουν cosmokarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 και να το καταλαβαινα τοτε τι θα αλλαζε ? δεν υπαρχουν οδηγιες.. απλα μια Α4 με pin/puk κλπ..οδηγιες υπηρχαν μονο για το πακετο συνδεσης whats up ! Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 επισης στο τιμολογιο και στο φακελο που υπηρχε μεσα η καρτα δεν αναγραφεται πουθενα για cosmokarta. στο τιμολογιο συγκεκριμενα λεει: SIM CARD POSTCARD 32K και WHATS UP SIM ONLY ENVELOPE 3E.. στο φακελο που περιειχε την καρτα της φορητοτητας απαιξω λεει cosmote μεσα παλι κοσμοτε και λεει "καλως ηρθατε στην κοσμοτε και τις εξελιγμενες υπηρεσιες κλπ....με φιλικους χαιρετισμους" για κοσμοκαρτα δεν αναγραφεται τπτ ! Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Αν όντως είχες ζητήσει στη φορητότητα να πας στο Frog, εκτιμώ ότι θα το ελέγξουν και θα το αποκαταστήσουν. Αλλιώς φορητότητα την άλλη μέρα για αλλού...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Αλλιώς φορητότητα την άλλη μέρα για αλλού...;) ακριβως ετσι.....μην στεναχωριεσαι...πας στην ΤΙΜ/VODAFONE και μετα ξανα στο βατραχι ....τζαμπα ειναι :lol: :lol: :lol: :lol: ..αλλα την αλλη φορα να εισαι πιο επιφυλακτικος σε οτι σου λενε/δινουν.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaraka Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 παιδια εχω φλεξυ 25 και στελνω 180 σμσ και μιλαω μια ωρα.πληρωνω 30 ευρο.αξίζει να βαλω φρογκ;μπορω να κοψω την τιμ πριν το χρονο;μπορω να κανω φορητοτητα και να κρατησω τον αριθμο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ρε παιδια πως κανω φορητοτητα πηγα γερμανο κ μου ειπαν απο what's up σε frog δε γινεται γιατι ειναι της cosmote κ να παρω την εξυπηρετηση πελατων παιρνω κ εκει κ μου λενε αμα θελω cosmocarta:wacko: τι να κανω:cry: Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ενδοεταιρική αλλαγή δεν γίνεται φίλε μου ακόμη. Πχ από What's up/Cosmokarta σε Frog ή Vodafone a la carte/CU σε Carrefour/Champion ή F2G σε Momad. Οπότε αν θες τόσο πολύ να πας στη Frog, πρέπει να κάνεις διπλή φορητότητα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 καπου πηρε το ματι μου πως η προσφορα με 3λεπτα το σμς παρατεινεται μεχρι 30(η 31) μαιου!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripos Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 καπου πηρε το ματι μου πως η προσφορα με 3λεπτα το σμς παρατεινεται μεχρι 30(η 31) μαιου!! μέχρι 31/5! ...καλά πήρε το μάτι σου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ξέρετε αν μπορώ να μαθαίνω το υπόλοιπο μου στη frog χωρίς να καλώ το 1298? Π.χ. να γράφω *χχχχ# και να μου γράφει το υπόλοιπο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 den nomizw oti ginetai, ap'oso kserw... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Τους έστειλα email και τους ρώτησα και η απάντηση ήταν η εξής: Αξιότιμε κύριε χχχ, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω INTERNET, και για το ενδιαφέρον σας για την Frog Mobile Σχετικά με τις επισημάνσεις σας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας διαβεβαιώνουμε για τη διαρκή μέριμνα που υπάρχει για βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αλλά και για την παροχή νέων προς πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Frog Mobile θα βρίσκεται στη διάθεσή σας καθημερινά 24ώρες το 24ώρο στον αριθμό 1299 από το frog κινητό σας, ή στο 6971001299 από άλλο τηλέφωνο. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Frog Mobile Χαχα δεν παίζονται οι άνθρωποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ontws. ti na peis ._. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts