Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθούσα τις προάλλες να στείλω ένα sms σε νούμερο με τέσσερα ψηφιά και συγκεκριμένα σε έναν διαγωνισμό και μου έλεγε αδύνατη η αποστολή ενώ είχα κανονικά μονάδες. Δεν μπορουμε να στείλουμε από frog τέτοια sms?

Συλλογή κινητών:

SonyEricsson K750@W800, K800@K810,

Nokia N80i, E51i, 3120c,

Motorola V220, V300,

Siemens M75, LC KC550.

Αυτην την ερωτηση ειχα κανει κ γω πριν λιγες μερες κ καταληξαμε οτι δυστυχως δεν γινεται...

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Πρωτα παραλαμβανεις τη καρτα και μετα ολοκληρωνεται η φορητοτητα.

ακριβως.. σου στελουν και κατι χαρτια που λεει ποτε ενεργοποιειτε εμενα θα ενεργοποιηθει στις 24/04

Αυτην την ερωτηση ειχα κανει κ γω πριν λιγες μερες κ καταληξαμε οτι δυστυχως δεν γινεται...
Δε λες καλύτερα; Διασφαλίζεσαι έτσι ως προς το ότι δε θα μπορείς να χαλάς την κάρτα σε dt με τα τετραψήφια sms τα οποία είναι μέγιστη κοροϊδία...
[sIGPIC][/sIGPIC]

ελεος γμτ σημερα ενεργοποιηθηκε η φορητοτητα.. καλω στο 1298 να βαώ καρτα και εκλπηκτως ακουω οτι καλωσηρθατε στην κοσμοτε .. η φορητοτητα εγινε αλλα με πηγαν κοσμοτε και οχι frog .. εχω ξενερωσει απιστευτα... τι να κανω τωρα? βοηθειααααααα

ελεος γμτ σημερα ενεργοποιηθηκε η φορητοτητα.. καλω στο 1298 να βαώ καρτα και εκλπηκτως ακουω οτι καλωσηρθατε στην κοσμοτε .. η φορητοτητα εγινε αλλα με πηγαν κοσμοτε και οχι frog .. εχω ξενερωσει απιστευτα... τι να κανω τωρα? βοηθειααααααα

...επρεπε να το καλαβεις φιλαρακι...δεν ειναι λογικο να πηγαινεις στην frog με φορητοτητα και να σου κανουν δωρο ενα πακετο πακετο συνδεσης whats up με δωρο 3 € .. καπου "μυριζει" το πραγμα....:wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

και που να το ξερα εγω.. ειχα μια υποψια καθως δεν εβλεπα πουθενα το σημα της frog ολα τα λογοτυπα ηταν κοσμοτε αλλα υπεθεσα οτι η frog ειναι της κοσμοτε και απλα στελνουν λογοτυπα κοσμοτε κλπ..

ο αριθμος εγινε κοσμοκαρτα.. μου ειπαν απο την κοσμοτε να καλεσω στο 1299 και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν εντος της ημερας. τωρα τι γινεται ?η κληση εχει ηχογραφηθει οπου ζητουσα να μεταβω στην frog ? εχω ξενερωσει... τωρα τι γινεται ?!?:( :mad: :(

Θα επρεπε να το ειχες καταλαβει απο τη στιγμη που σου παρεδωσαν τη sim κτλ. Οι οδηγιες χρησης σιγουρα γραφουν cosmokarta.

και να το καταλαβαινα τοτε τι θα αλλαζε ?

δεν υπαρχουν οδηγιες.. απλα μια Α4 με pin/puk κλπ..οδηγιες υπηρχαν μονο για το πακετο συνδεσης whats up !

επισης στο τιμολογιο και στο φακελο που υπηρχε μεσα η καρτα δεν αναγραφεται πουθενα για cosmokarta. στο τιμολογιο συγκεκριμενα λεει: SIM CARD POSTCARD 32K και WHATS UP SIM ONLY ENVELOPE 3E..

στο φακελο που περιειχε την καρτα της φορητοτητας απαιξω λεει cosmote μεσα παλι κοσμοτε και λεει "καλως ηρθατε στην κοσμοτε και τις εξελιγμενες υπηρεσιες κλπ....με φιλικους χαιρετισμους"

για κοσμοκαρτα δεν αναγραφεται τπτ !

Αν όντως είχες ζητήσει στη φορητότητα να πας στο Frog, εκτιμώ ότι θα το ελέγξουν και θα το αποκαταστήσουν.

Αλλιώς φορητότητα την άλλη μέρα για αλλού...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλιώς φορητότητα την άλλη μέρα για αλλού...;)

ακριβως ετσι.....μην στεναχωριεσαι...πας στην ΤΙΜ/VODAFONE και μετα ξανα

στο βατραχι ....τζαμπα ειναι :lol: :lol: :lol: :lol:

..αλλα την αλλη φορα να εισαι πιο επιφυλακτικος σε οτι σου λενε/δινουν....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

παιδια εχω φλεξυ 25 και στελνω 180 σμσ και μιλαω μια ωρα.πληρωνω 30 ευρο.αξίζει να βαλω φρογκ;μπορω να κοψω την τιμ πριν το χρονο;μπορω να κανω φορητοτητα και να κρατησω τον αριθμο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια πως κανω φορητοτητα πηγα γερμανο κ μου ειπαν απο what's up σε frog δε γινεται γιατι ειναι της cosmote κ να παρω την εξυπηρετηση πελατων παιρνω κ εκει κ μου λενε αμα θελω cosmocarta:wacko:

τι να κανω:cry:

Ενδοεταιρική αλλαγή δεν γίνεται φίλε μου ακόμη.

Πχ από What's up/Cosmokarta σε Frog

ή Vodafone a la carte/CU σε Carrefour/Champion

ή F2G σε Momad.

Οπότε

αν θες τόσο πολύ να πας στη Frog, πρέπει να κάνεις διπλή φορητότητα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καπου πηρε το ματι μου πως η προσφορα με 3λεπτα το σμς παρατεινεται μεχρι 30(η 31) μαιου!!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Τους έστειλα email και τους ρώτησα και η απάντηση ήταν η εξής:

Αξιότιμε κύριε χχχ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω INTERNET, και για το ενδιαφέρον σας για την Frog Mobile

Σχετικά με τις επισημάνσεις σας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας διαβεβαιώνουμε για τη διαρκή μέριμνα που υπάρχει για βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αλλά και για την παροχή νέων προς πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Frog Mobile θα βρίσκεται στη διάθεσή σας καθημερινά 24ώρες το 24ώρο στον αριθμό 1299 από το frog κινητό σας, ή στο 6971001299 από άλλο τηλέφωνο.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Frog Mobile

Χαχα δεν παίζονται οι άνθρωποι.