Vangelakis4 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Μπορει καποιος απο Mo Mad να το μετατρεψει σε F2G? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μπορει καποιος απο Mo Mad να το μετατρεψει σε F2G? Δεν νομίζω, οι περισσότερες εταιρίες δεν επιτρέπουν να μετακινηθείς από τα budget καρτοκινητά τους στα "κανονικά" ή το αντίστροφο, καλύτερα όμως να ρωτήσεις στο 2106158000 (το 13846 που δίνουν είναι μόνο για κλήσεις από κινητά Cosmote & Vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Μπορει καποιος απο Mo Mad να το μετατρεψει σε F2G? Μπορείς εύκολα να πας απο Mo'Mad σε Wind F2G αλλά η φορητότητα δεν είναι δωρεάν!!!.Πήγα πριν απο ένα μήνα σε ένα κατάστημα WIND για να κάνω φορητότητα απο Mo'Mad σε Wind F2G (σαν και εσένα).Απο το κατάστημα μου είπαν πως για να κάνω φορητότητα στη Wind πρέπει να καλέσω το Τμήμα Εξυπηρέτησης του Mo'Mad (1250),να δώσω τα στοιχεία μου τηλεφωνικά και να γίνει η φορητότητα.Καλώντας εγώ στο 1250 μου είπαν να δώσω τα στοιχεία μου (Όνομα,Επιθέτο,Αριθμό Δελτίου Ταυτότητα,ΑΦΜ κ.α).Δίνοντας εγώ τα στοιχεία μου ρώτησα άν η φορητότητα είναι δωρέαν,και η απάντηση απο το 1250 ήταν η εξής:''Για να πάτε στο Wind F2G θα πρέπει να πληρώσετε 18€ για να αντικατάσταση της κάρτας sim (δηλαδή να πληρώσω τη sim της Wind) και 10€ για το courier που θα έρθει να σας δώσει την κάρτα sim μαζί με κάποια έντυπα κ.α''.Δηλαδή για να πας απο Mo'Mad σε Wind θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.Πάντως έλεγξε το και εσύ και πές μας:). Ελπίζω να σε βοήθησα. (Το παραπάνω νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει,αλλά δεν το βρίσκω).:p *Τα στοιχεία που έδωσα δεν ήταν δικά μου,εφόσον εγώ δεν έχω ούτε ταυτότητα ούτε ΑΦΜ και χωρίς αυτά δεν γίνετε φορητότητα!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Δωρεάν πακέτο MO-MAD στο περιοδικό KATEΡΙΝΑ η Κάρτα είναι των 12 ευρώ. Ένα ευρώ τον μήνα για 12 μήνες Το περιοδικό στοιχίζει 3,50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgette Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Δωρεάν πακέτο MO-MAD στο περιοδικό KATEΡΙΝΑ η Κάρτα είναι των 12 ευρώ. Ένα ευρώ τον μήνα για 12 μήνες Το περιοδικό στοιχίζει 3,50 ευρώ. Το περιοδικό ΚΑΤΕΡΙΝΑ, που δίνει δώρο το πακέτο σύνδεσης Momad,ποιάς ημερομηνίας είναι, και τι είδους πρόθεμα πακέτου δίνει (693, ή 690)? Βρήκα ένα με ημερομηνία 14/10 αλλά δεν έγραφε απέξω ότι δίνει δώρο κάποιο πακέτο σύνδεσης, αλλά μόνο κάτι dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Αυτό Είναι . Δεν το γράφει απ'εξω . Αν ψηλαφήσεις το εξώφυλο θα καταλάβεις ότι ακριβώς από κάτω στην πρώτη σελίδα υπάρχει το πακέτο . Το πρόθεμα σε εμένα ήταν 693 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgette Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Απευθύνομαι σε κάποιον που έχει προμηθευτεί πακέτο σύνδεσης Momad με πρόθεμα 690 σε πρόσφατο χρόνο,(όχι απο κάποιο περιοδικό, ή προωθητική ενέργεια, ή σαν δώρο απο κάπου) απο κάποιο περίπτερο ή άλλο κατάστημα, να μου προτείνει κάποιο στο οποίο μπορώ να απευθυνθώ. Στα περίπτερα Ομόνοιας, και στα ανταλλακτήρια Kapa Change όπου πήγα δεν είχαν, Momad με πρόθεμα 690. Αν γνωρίζει κάποιος μήπως τα αναζητώ μάταια, διότι δώθηκαν μόνο με κάποια περιοδικά το καλοκαίρι Momad με πρόθεμα 690, και τώρα δίνεται μόνο σε Wind, ας με διαφωτίσει.. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Στην Κέρκυρα σχεδόν όλα τα περίπτερα της πόλης έχουν πακέτα σύνδεσης Mo'Mad με 690 αλλά πρέπει να βρεις πιο περίπτερο έχει πιο ''φρέσκα'' νούμερα.Π.χ:Μια φίλη μου τις προάλλες πήγε και αγόρασε Mo'Mad με 6931!!:wacko:Κάνε μια γύρα σε όλα τα περίπτερα και ρώτα τους αν έχουν Mo'Mad με 690.Καλή τύχη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Πήγα πρίν απο κανά μήνα σε ένα κατάστημα Cosmote για να κάνω μεταφορά ενός αριθμού μου Mo'Mad σε What's Up? και μετά απο λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνετε να κάνω φορητότητα απο το Mo-Mad.Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και απο τη Vodafone (αυτοί καλά-καλά δεν ήξεραν τι είναι το Mo-Mad).Τι συμβαίνει??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Αν είναι δωρεάν πακέτο σύνδεσης 1 Ευρώ με λήξη 2008 Η Wind τα έχει σταματήσει δεν λειτουργούν πλέον Πήγαινε το σε ένα κατάστημα Wind θα σου το αλλάξουν , Εμένα μου αλλάξαν 6 τέτια πακέτα με άλλα , και μάλιστα αναβάθμισης ( που πέρνουν διπλασιασμό στην πρώτη κάρτα!!!) Ελπίζω να είσαι εξίσου τυχερή. Όσα έγραψα ισχύουν για F2G .. τώρα πρόσεξα οτι αναφερόμαστε σε MO-MAD Πως ξερουμε αν ενα πακετο συνδεσης wind ειναι αναβαθμισης? Ρωταω γιατι εχω 5-6 τετοια, και αν διπλασιαζεται ο αρχικος χρονος, τοτε να το κανω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Γράφουν κάτω Δεξιά αναβάθμιση συσκευής KAI από πίσω στην ετικέτα πακέτο σύνδεσης F2G Upgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 πολυ χρησιμη πληροφορια! ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Έβαλα τις προάλλες μια Mo'Mad στο κινητό μου αλλά όταν ανοίγει μου λέει:''Εισάγετε sim''.Τι συμβαίνει;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Έβαλα τις προάλλες μια Mo'Mad στο κινητό μου αλλά όταν ανοίγει μου λέει:''Εισάγετε sim''.Τι συμβαίνει;:worry: Μάλλον έχει λήξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Έβαλα τις προάλλες μια Mo'Mad στο κινητό μου αλλά όταν ανοίγει μου λέει:''Εισάγετε sim''.Τι συμβαίνει;:worry: Βγάλε τη SIM από το κινητό, καθάρισε την με ένα στεγνό πανάκι, και αυτό είναι όλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 να ρωτησω: στην momad με καθε καρτα ανανεωσης κερδιζεις αλλο τοσο χρονο ομιλιας οσο η καρτα που εβαλες? και αν ναι,μεχρι ποτε ειναι η προσφορα? ρωταω γιατι επεσε στα χερια μου μια τετοια και δεν ξερω αν αξιζει να την ενεργοποιησω.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Υπάρχουν δύο πακέτα στο πρώτο σου διπλασιάζει μέχρι δύο κάρτες τον μήνα στο δεύτερο σου δίνει δωρεάν χρόνο προς Mo-Mad . Βάζεις όποιο σε συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffyiannis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 καλησπερα.υπαρχει περιπτωση να βρω τις ρυθμισεις για mms,wap,internet κτλ για το z8 της motorola??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Πώς βλέπω ότι ένας αριθμός είναι MoMad; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Πώς βλέπω ότι ένας αριθμός είναι MoMad; Αν έχεις momad, στέλνεις τον αριθμό που θέλεις να τσεκάρεις στο 19295 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Αν έχεις momad, στέλνεις τον αριθμό που θέλεις να τσεκάρεις στο 19295 Δεν έχω MOMAD, απλά προσπαθώ να εντάξω έναν αριθμό στο Wind 1 λεπτό και σκέφτομαι μήπως είναι MOMAD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Καμιά προσφορά θα δώσει το Mo'Mad;Πολύ καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα του (και μέσω του MyPhone και μέσω των Μ.Μ.Ε.).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν μπορεί τώρα η WIND, ασχολείται με το F2G... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν μπορεί τώρα η WIND, ασχολείται με το F2G... :p Ναι,αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μειώσουν τις τιμές και στο Mo'Mad.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ναι,αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μειώσουν τις τιμές και στο Mo'Mad.:) Είναι... θα χάσουν ένα κάρο λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts