Jump to content

Τα πάντα για το MO'MAD

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος απο Mo Mad να το μετατρεψει σε F2G?
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• Απαντήσεις 324
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω, οι περισσότερες εταιρίες δεν επιτρέπουν να μετακινηθείς από τα budget καρτοκινητά τους στα "κανονικά" ή το αντίστροφο, καλύτερα όμως να ρωτήσεις στο 2106158000 (το 13846 που δίνουν είναι μόνο για κλήσεις από κινητά Cosmote & Vodafone)

Μπορείς εύκολα να πας απο Mo'Mad σε Wind F2G αλλά η φορητότητα δεν είναι δωρεάν!!!.Πήγα πριν απο ένα μήνα σε ένα κατάστημα WIND για να κάνω φορητότητα απο Mo'Mad σε Wind F2G (σαν και εσένα).Απο το κατάστημα μου είπαν πως για να κάνω φορητότητα στη Wind πρέπει να καλέσω το Τμήμα Εξυπηρέτησης του Mo'Mad (1250),να δώσω τα στοιχεία μου τηλεφωνικά και να γίνει η φορητότητα.Καλώντας εγώ στο 1250 μου είπαν να δώσω τα στοιχεία μου (Όνομα,Επιθέτο,Αριθμό Δελτίου Ταυτότητα,ΑΦΜ κ.α).Δίνοντας εγώ τα στοιχεία μου ρώτησα άν η φορητότητα είναι δωρέαν,και η απάντηση απο το 1250 ήταν η εξής:''Για να πάτε στο Wind F2G θα πρέπει να πληρώσετε 18€ για να αντικατάσταση της κάρτας sim (δηλαδή να πληρώσω τη sim της Wind) και 10€ για το courier που θα έρθει να σας δώσει την κάρτα sim μαζί με κάποια έντυπα κ.α''.Δηλαδή για να πας απο Mo'Mad σε Wind θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.Πάντως έλεγξε το και εσύ και πές μας:).

Ελπίζω να σε βοήθησα.

(Το παραπάνω νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει,αλλά δεν το βρίσκω).:p

*Τα στοιχεία που έδωσα δεν ήταν δικά μου,εφόσον εγώ δεν έχω ούτε ταυτότητα ούτε ΑΦΜ και χωρίς αυτά δεν γίνετε φορητότητα!.

• 3 weeks later...

Δωρεάν πακέτο MO-MAD στο περιοδικό KATEΡΙΝΑ

η Κάρτα είναι των 12 ευρώ. Ένα ευρώ τον μήνα για 12 μήνες

Το περιοδικό στοιχίζει 3,50 ευρώ.

Δωρεάν πακέτο MO-MAD στο περιοδικό KATEΡΙΝΑ

η Κάρτα είναι των 12 ευρώ. Ένα ευρώ τον μήνα για 12 μήνες

Το περιοδικό στοιχίζει 3,50 ευρώ.

Το περιοδικό ΚΑΤΕΡΙΝΑ, που δίνει δώρο το πακέτο σύνδεσης Momad,ποιάς ημερομηνίας είναι, και τι είδους πρόθεμα πακέτου δίνει (693, ή 690)?

Βρήκα ένα με ημερομηνία 14/10 αλλά δεν έγραφε απέξω ότι δίνει δώρο κάποιο πακέτο σύνδεσης, αλλά μόνο κάτι dvd.

Αυτό Είναι . Δεν το γράφει απ'εξω . Αν ψηλαφήσεις το εξώφυλο θα καταλάβεις ότι ακριβώς από κάτω στην πρώτη σελίδα υπάρχει το πακέτο .

Το πρόθεμα σε εμένα ήταν 693

• 1 month later...

Απευθύνομαι σε κάποιον που έχει προμηθευτεί πακέτο σύνδεσης Momad με πρόθεμα 690 σε πρόσφατο χρόνο,(όχι απο κάποιο περιοδικό, ή προωθητική ενέργεια, ή σαν δώρο απο κάπου) απο κάποιο περίπτερο ή άλλο κατάστημα, να μου προτείνει κάποιο στο οποίο μπορώ να απευθυνθώ.

Στα περίπτερα Ομόνοιας, και στα ανταλλακτήρια Kapa Change όπου πήγα δεν είχαν, Momad με πρόθεμα 690.

Αν γνωρίζει κάποιος μήπως τα αναζητώ μάταια, διότι δώθηκαν μόνο με κάποια περιοδικά το καλοκαίρι Momad με πρόθεμα 690, και τώρα δίνεται μόνο σε Wind, ας με διαφωτίσει..

Ευχαριστώ!!

Στην Κέρκυρα σχεδόν όλα τα περίπτερα της πόλης έχουν πακέτα σύνδεσης Mo'Mad με 690 αλλά πρέπει να βρεις πιο περίπτερο έχει πιο ''φρέσκα'' νούμερα.Π.χ:Μια φίλη μου τις προάλλες πήγε και αγόρασε Mo'Mad με 6931!!:wacko:Κάνε μια γύρα σε όλα τα περίπτερα και ρώτα τους αν έχουν Mo'Mad με 690.Καλή τύχη.:)

Πήγα πρίν απο κανά μήνα σε ένα κατάστημα Cosmote για να κάνω μεταφορά ενός αριθμού μου Mo'Mad σε What's Up? και μετά απο λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνετε να κάνω φορητότητα απο το Mo-Mad.Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και απο τη Vodafone (αυτοί καλά-καλά δεν ήξεραν τι είναι το Mo-Mad).Τι συμβαίνει??:worry:

Αν είναι δωρεάν πακέτο σύνδεσης 1 Ευρώ με λήξη 2008 Η Wind τα έχει σταματήσει δεν λειτουργούν πλέον

Πήγαινε το σε ένα κατάστημα Wind θα σου το αλλάξουν , Εμένα μου αλλάξαν 6 τέτια πακέτα με άλλα , και μάλιστα αναβάθμισης ( που πέρνουν διπλασιασμό στην πρώτη κάρτα!!!)

Ελπίζω να είσαι εξίσου τυχερή.

Όσα έγραψα ισχύουν για F2G .. τώρα πρόσεξα οτι αναφερόμαστε σε MO-MAD

Πως ξερουμε αν ενα πακετο συνδεσης wind ειναι αναβαθμισης?

Ρωταω γιατι εχω 5-6 τετοια, και αν διπλασιαζεται ο αρχικος χρονος, τοτε να το κανω..:)

Γράφουν κάτω

Δεξιά αναβάθμιση συσκευής KAI από πίσω στην ετικέτα πακέτο σύνδεσης F2G Upgrade

• 2 weeks later...
Έβαλα τις προάλλες μια Mo'Mad στο κινητό μου αλλά όταν ανοίγει μου λέει:''Εισάγετε sim''.Τι συμβαίνει;:worry:

Μάλλον έχει λήξει..

Έβαλα τις προάλλες μια Mo'Mad στο κινητό μου αλλά όταν ανοίγει μου λέει:''Εισάγετε sim''.Τι συμβαίνει;:worry:

Βγάλε τη SIM από το κινητό, καθάρισε την με ένα στεγνό πανάκι, και αυτό είναι όλο :)

• 4 weeks later...
να ρωτησω: στην momad με καθε καρτα ανανεωσης κερδιζεις αλλο τοσο χρονο ομιλιας οσο η καρτα που εβαλες? και αν ναι,μεχρι ποτε ειναι η προσφορα? ρωταω γιατι επεσε στα χερια μου μια τετοια και δεν ξερω αν αξιζει να την ενεργοποιησω....
technoholic maniac reviewer

Υπάρχουν δύο πακέτα

στο πρώτο σου διπλασιάζει μέχρι δύο κάρτες τον μήνα

στο δεύτερο σου δίνει δωρεάν χρόνο προς Mo-Mad .

Βάζεις όποιο σε συμφέρει

• 3 weeks later...
Πώς βλέπω ότι ένας αριθμός είναι MoMad;

Αν έχεις momad, στέλνεις τον αριθμό που θέλεις να τσεκάρεις στο 19295

Αν έχεις momad, στέλνεις τον αριθμό που θέλεις να τσεκάρεις στο 19295

Δεν έχω MOMAD, απλά προσπαθώ να εντάξω έναν αριθμό στο Wind 1 λεπτό και σκέφτομαι μήπως είναι MOMAD.

Δεν μπορεί τώρα η WIND, ασχολείται με το F2G... :p

Ναι,αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μειώσουν τις τιμές και στο Mo'Mad.:)