Jump to content

Blackberry 8100 Pearl

Panoshr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το συγκεκριμενο τηλεφωνο Blackberry 8100 εχει office(excel) να μπορεις οχι μονο να το διαβαζεις αλλα και να γραφεις μεσα σε αυτο?

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων

Χωρίς να βάλεις κάποιο software, όχι.

Με αυτό θα μπορείς και να κάνεις editing (αυτό το μήνα θα κυκλοφορήσει απ' ότι λένε και προϋποθέτει OS 4.5)...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χωρίς να βάλεις κάποιο software, όχι.

Με αυτό θα μπορείς και να κάνεις editing (αυτό το μήνα θα κυκλοφορήσει απ' ότι λένε και προϋποθέτει OS 4.5)...

Βρηκα αυτο το Site και δεν ξερω αν παιζει στο 8100

http://www.handango.com/blackberry/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1181&osId=946&jid=79DF59AAFFBF6XD25175DBCE361AA876&sectionId=0&catalog=0&productType=2&platformId=5&productId=121718

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο βασικα που με ενδιαφερει και συγγνωμη που ξαναρωταω,φαινεται αστειο αλλα επειδη δεν ειχα ποτε μπλακμπερυ ειναι να μπορω να εχω τον τηλ. καταλογο μου στα ελληνικα καθως και να γραφω σμσ 160 χαρακτηρων στα ελληνικα.Το υπολοιπο μενου αν ειναι στα αγγλικα δεν με πειραζει.Κατι ακομα.Το εχω παραγγειλει απο εξπανσυς Αμερικης αλλα δεν βλεπω να ερχεται ως τωρα! Τι μπορω να κανω? Αν το παρω απο Βονταφον θα ειναι ξεκλειδωτω και χωρις τα λογοτυπα της Βονταφον επανω? Ευχαριστω και συγγνωμη αν εγινα κουραστικως.Γιαννης

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο βασικα που με ενδιαφερει και συγγνωμη που ξαναρωταω,φαινεται αστειο αλλα επειδη δεν ειχα ποτε μπλακμπερυ ειναι να μπορω να εχω τον τηλ. καταλογο μου στα ελληνικα καθως και να γραφω σμσ 160 χαρακτηρων στα ελληνικα.Το υπολοιπο μενου αν ειναι στα αγγλικα δεν με πειραζει.Κατι ακομα.Το εχω παραγγειλει απο εξπανσυς Αμερικης αλλα δεν βλεπω να ερχεται ως τωρα! Τι μπορω να κανω? Αν το παρω απο Βονταφον θα ειναι ξεκλειδωτω και χωρις τα λογοτυπα της Βονταφον επανω? Ευχαριστω και συγγνωμη αν εγινα κουραστικως.Γιαννης

Κατάλογο στα ελληνικά θα έχεις. SMS 160 χαρακτήρων δεν θα έχεις, αλλά θα έχεις απεριόριστων χαρακτήτων emails χεχε.. Από τότε που πήρα το berry, ανάθεμα κι αν έχω ξαναστείλει sms...

Berry χωρίς λογότυπα δεν υπάρχει. Πωλούνται από τους providers με τα λογότυπα τους επάνω...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Κατάλογο στα ελληνικά θα έχεις. SMS 160 χαρακτήρων δεν θα έχεις, αλλά θα έχεις απεριόριστων χαρακτήτων emails χεχε.. Από τότε που πήρα το berry, ανάθεμα κι αν έχω ξαναστείλει sms...

Berry χωρίς λογότυπα δεν υπάρχει. Πωλούνται από τους providers με τα λογότυπα τους επάνω...

λάθος!

είχα ένα 8100 με λογότυπο ΤΙΜ. χάλασε και το πήγα για επισκευή (σε WIND shop) και μου το άλλαξαν με ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χωρίς κανένα λογότυπο :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Παιδια αν το παρω απο Βονταφον θα δουλευει? Εχω κοσμοτε.Τελικα πως θα στελνω σμσ στα ελληνικα? Υπαρχει καποιο προγραμμα? Φυσικα με ενδιαφερουν τα μαιλ αλλα να στελνω και σμσ θελω.

Παιδια αν το παρω απο Βονταφον θα δουλευει? Εχω κοσμοτε.Τελικα πως θα στελνω σμσ στα ελληνικα? Υπαρχει καποιο προγραμμα? Φυσικα με ενδιαφερουν τα μαιλ αλλα να στελνω και σμσ θελω.

ola ta berry pou poulane oi ellinikoi providers einai unlocked

opote ta xrisimopieis opou thes..

ellinika SMS stelneis, aplos mexri 70 xaraktires kapou ekei.. allios stelne se greeklish..

λάθος!

είχα ένα 8100 με λογότυπο ΤΙΜ. χάλασε και το πήγα για επισκευή (σε WIND shop) και μου το άλλαξαν με ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χωρίς κανένα λογότυπο :)

e paizei afto merikes fores, kai go kati 8707 pou exo dei apo WIND/TIM exoun tin egkopi gia aftokolitaki alla einai keno..

alla kata kanona ola exoun tou provider to logo...

• 3 weeks later...
Γνωριζει κανεις αν γινεται σε μια τετοια συσκευη χωρις ενεργοποιημενη την υπηρεσια μπλακμπερυ να χρησιμοποιησει το plus?

Η συσκευη δεν εχει κανενα Browser απο μονη της.

Ποιος ΜινιΟπερα μπορει να λειτουργησει σε αυτην?

Ποιες αλλαγες πρεπει να γινουν για να χρησιμοποιειται για απεριοριστο GPRS σερφαρισμα (οχι wap).

Ο ΜινιΟπερα 4,0 δεν λειτουργει!

ευχαριστω!

το wind plus non stop παιζει στο 8100 και οσο για τον browser οταν εχει τα service books ειναι ενεργοποιημενος.οποιος θελει ας στειλει pm να του πω πως γίνεται να περάσει τα service books της wind ...

• 2 months later...
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω, έχω εγκατστήσει την PC-Suite της Blackbbery κι έχω κάνει update το κινητό, αλλά δεν μπορώ να βγάλω τα Αγγλικά από το μενού της οθόνης υποδοχής. Γινεται με κάποιο τρόπο αυτό;
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

• 4 weeks later...
katevase to update apo edo kai tha exeis greek kanonika :)

εγώ που έχω το 8320 θα δουλέψει ?

Προχθές του εγκατέστησα το 4,5,0,105 multilanguage & Desktop manager 4.6.

Join @ ~F~ 's Frequency ...

.: On Air :. :music:

PIN : 21E30983

• 3 weeks later...

Γεια σας, έχω ενα τηλεφωνάκι απ'αυτα, κλειδωμένο στην vodafone Αγγλιας.

Γνωρίζει κανείς απο που μπορώ να αγοράσω unlock code για να το ξεκλειδώσω εγώ ? Δεν βρήκα κάποιο site που φαίνεται έστω και λίγο αξιόπιστο, εκτός απο το allGSMUnlock.

Ευχαριστω

Υπάρχουν διάφοροι στο ebay.co.uk που πουλάνε κωδικούς ξεκλειδώματος.

Αν δν βρείς κάποιον μπορείς να ενημερωθεις απο κάποιο πωλητή που μπορεί να πουλάει τη συγκεκριμένη συσκευή και να σου πει πως την ξεκλείδωσε...

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

Αν εννοείς το θέμα, τότε να ξέρεις ότι μπορεί να το αλλάξεις.

Options>Themes.

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

• 4 months later...
Μονο για κλησεις και sms. Θελεις Bis δες και το αντιστοιχο faq.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Εμένα πριν ενεργοποιηθεί το BIS δούλευε με το σκέτο surf and mail. Αλλά τι σε πειράζει το BIS? Χρεώνεται έξτρα;; Είχα το πρόγραμμα iPhone Surf & Mail 250 lite και το άλλαξα σε Blackberry Surf & Mail 250 lite που έχει το ίδιο πάγιο....

Όχι δυστυχως... και το κόστος του είναι μόλις 3.5 ευρώ, οπότε καταλαβαίνεις!

Βλέπω ότι και αυτός συμφωνεί μαζί μου για το κόστος :p

Α μάλιστα... Πάντως εμένα δούλεψε προ-BIS... Απλά μπήκα στις TCP ρυθμίσεις και έβαλα APN: internet.vodafone.gr (Τα user και pass κενά)

Δε με νοιάζει τόσο το PUSH mail! Αρκεί να μπορώ να έχω πρόσβαση από την ενσωματωμένη εφαρμογή ή με του GMAIL!

• The title was changed to Blackberry 8100 Pearl