Jump to content

optical-laser mouse

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιες οι διαφορές;;

αξίζουν τα παραπάνω χρήματα;;

να πάρω ασύρματο ή όχι;;

όχι πάνω απο 35-40€

microsoft ή logitech??

games δεν παίζω πολλά

κλικ1

κλικ2

κλικ3

κλικ4 -->αυτό έχω αλλά σε ενσύρματο κ έχει χαλάσει το αριστερό κλικ:(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

εγω εχω το logitech mx1000 και ειμαι υπεεεεεερ ευχαριστημενος...τωρα η MS μου φαινεται πως ειναι πιο κατω στα mouse(τεχνολογικα και εμφανησιακα)

Θέμα εγγύησης δεν παίζει; Αν είναι λιγότερο από χρόνο, το αλλάζουν κατευθείαν γιατί είναι συνηθισμένο.

Αν δεν υπάρχει εγγύηση, προτείνω το laser 6000. Πολύ καλό στο χέρι και πολύ γρήγορο για ασύρματο, αυτό έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Φιλε μου αν ειναι να επιλεξεις μεταξυ microsoft και logitech Πιστευω πως ειναι μονοδρομος.. Μονο logitech! Δεν λεω οτι η micro δεν βγαζει καλα ποντικια, προς θεου, αλλα δεν συγκρινονται με της logitech! Και δεν μιλαω για θεμα εμφανισης αλλα λειτουργικοτητας και ποιοτητας! Εχω αλλαξει πολλα ποντικια αλλα παντα σε logitech καταληγω.

Παντως να ξερεις οτι πριν αγορασεις ενα ποντικι καλο θα ειναι να το "νοιωσεις" πρωτα δηλαδη να το δεις απο κοντα και να το δουλεψεις για να δεις αν σε βολευει γιατι δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο χερι οποτε πολλες φορες ειναι υποκειμενικο αν ειναι καλο στο χερι η οχι! Αυτα απο εμενα!

Αν αντεχει η τσεπη σου παρε το MX1000 της Logitech. 58 ευρω το εχει το e-shop. Καταπληκτικη αισθηση στο χερι, επαναφορτιζομενη μπαταρια που κραταει 5 μερες με βαρια χρηση, και πιανει σε καθε επιφανεια. Γενικα η τεχνολογια laser ειναι καλυτερη απο την οπτικη. Αν δεν μπορεις να δωσεις τα λεφτα παρε καλυτερα το Logitech. Ειναι στην κορυφη η εταιρια.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

einai polu kalo na exoun epanafortizomenh mpataria ta asurmata mouse !! einai polu spastiko na tou allazeis mpataria kathe ligo !! ego exo ena microsoft kai na sou po thn alitheia den eimai kai polu euxaristhmenos !!mou thn pilospaei giati merikes fores den antapokrinetai grigora !!

Αν αντεχει η τσεπη σου παρε το MX1000 της Logitech. 58 ευρω το εχει το e-shop. Καταπληκτικη αισθηση στο χερι, επαναφορτιζομενη μπαταρια που κραταει 5 μερες με βαρια χρηση, και πιανει σε καθε επιφανεια. Γενικα η τεχνολογια laser ειναι καλυτερη απο την οπτικη. Αν δεν μπορεις να δωσεις τα λεφτα παρε καλυτερα το Logitech. Ειναι στην κορυφη η εταιρια.

όχι κ τόσα λεφτά για ποντίκι!!

μέχρι 40 κ πολλά λέω

einai polu kalo na exoun epanafortizomenh mpataria ta asurmata mouse !! einai polu spastiko na tou allazeis mpataria kathe ligo !! ego exo ena microsoft kai na sou po thn alitheia den eimai kai polu euxaristhmenos !!mou thn pilospaei giati merikes fores den antapokrinetai grigora !!

απότι βλέπω τα επαναφορτιζομενα έχουν από 60€ κ πάνω!

άρα είμαι ανάμεσα σε οπτικό logitech ή laser microsoft

5-6€ πιο ακριβώ το microsoft.

τι λέτε;;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Προσωπικά το Microsoft θα έπαιρνα. Πέρα από το πλεονέκτημα του laser, μοιάζει και πιο εργονομικό (το Logitech έχει σε άβολο σημείο μου φαίνεται τα έξτρα πλήκτρα).

ολα ειναι θεμα συνηθειας...και το ΜΧ1000 μου εχει καπως σε περιεργο σημειο τα κουμπια αλλα τωρα που το <εμαθα> ειναι φανταστικο ειλικρινα!!!τα αξιζε τα λευτα του!

Προσωπικά το Microsoft θα έπαιρνα. Πέρα από το πλεονέκτημα του laser, μοιάζει και πιο εργονομικό (το Logitech έχει σε άβολο σημείο μου φαίνεται τα έξτρα πλήκτρα).

+1

Επίσης, κοίταξε και ποιες δυνατότητες έχουν τα πλήκτρα: σε κάποια logitech το λογισμικό τους είναι εντελώς άθλιο και δεν μπορείς να προγραμματίσεις τα κουμπιά για κάποια άλλη λειτουργία. Έτσι, αν by default δεν υποστηρίζουν πχ. το back ή forward δεν μπορείς να το προγραμματίσεις μετά, οπότε το επιπλέον κουμπί είναι άχρηστο.

παντως το MX1000 μου εχει ενα προγραμμα που βαζεις να κανεις οτι λειτουργια θες το καθε κουμπι!

Ποιά η διαφορά ανάμεσα στο laser και στο οπτικό;

Τα laser έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια και λιγότερη κατανάλωση. Δες εδώ.

Αλλος ένας ψήφος για το MX1000. Ημουν κάτοχος του MX700 και μόλις βγήκε το 1000 πήγα και το αγορασα αμέσως. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο περιέργο σχετικά με το προηγούμενο που είχα αλλά όταν το συνηθισα πραγματικά ήταν οτι καλύτερο είχα δοκιμάσει! Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Αλλος ένας ψήφος για το MX1000. Ημουν κάτοχος του MX700 και μόλις βγήκε το 1000 πήγα και το αγορασα αμέσως. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο περιέργο σχετικά με το προηγούμενο που είχα αλλά όταν το συνηθισα πραγματικά ήταν οτι καλύτερο είχα δοκιμάσει! Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του!

Σχετικά με το MX1000. Το έχω εδώ και 1.5 χρόνο. Παίζει μια χαρά (σε παιχνίδια π.χ.).

Δουλεύει με RF και όχι με bluetooth όπως τα περισσότερα και αυτό είναι το βασικότερο, σχετικά με την εμβέλεια που έχει και το πόσο καλά "παίζει" γενικότερα ένα mouse. Έχοντας για εμπόδιο ένα τόιχο, παίζει μια χαρά, χωρίς διακοπές-lag.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Σε αυτό αναφαίρεστε, έτσι;

Μάλλον εκεί έχω καταλήξει...

http://www.megamarket.gr/logitechmx1000opticallaser931175-p-21942.html?sort=2a&inc_subcat=1&keywords=MX1000

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Σε αυτό αναφαίρεστε, έτσι;

Μάλλον εκεί έχω καταλήξει...

http://www.megamarket.gr/logitechmx1000opticallaser931175-p-21942.html?sort=2a&inc_subcat=1&keywords=MX1000

Αυτο ακριβως ειναι φιλε μου... Αν τελικα το παρεις θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος. Ειμαι σιγουρος.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Eγω εχω ενα της Microsoft wireless intellimouse explorer 2.0 με τα 4 πληκτρα(2 τα κανονικα και 2 στα πλαγια,πισω εμπρος) επισης η ροδελα εχει ενα συστημα με το οποιο μπορεις να δεις σελιδα κουνοντας την οπως γινεται πανω-κατω αλλα και αριστερα δεξια και ενω το ποντικι ειναι σταθερο.το εχω κατι παραπανω απο 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει κοντα στα 50 ευρο.

φτου,φτου..εως τωρα δεν εχει παθει τιποτα :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασίλη, εγώ τελικά δεν θα επέλεγα τα 2 ενδιάμεσα link σου, γιατί, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχουν τα 2 κουμπάκια στο πλάι, που εγώ χρησιμοποιώ για back και forward και με βολέυουν πολύ.

Οπότε, ή αυτό στο πρώτο link σου (Microsoft Laser 6000) με τα 38 ευρώ, ή αυτό στο τελευταίο , με 29 (αυτό που αναφέρει και ο RAVER). Το τελευταίο το πήρα εγώ εδώ και λίγες ημέρες, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.;)

Πάρε μωρέ αυτό με τα 29, μπας και μαζέψεις κανά λεφτό να πάρεις μια τιμονιέρα της προκοπής!!!:p :p

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!