michalis_10 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ένα μπουκάλι Jack, Special Edition 12old:shifty: I disagree...Ένα μπουκαλι Johnnie Walker Swing...:p:happy: Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Εντάξει πλάκα έκανα! Βασικά για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, πριν λίγο καιρό είχαμε ‘’επέτειο’’ ενός χρόνου με την κοπέλα μου, οπότε οργάνωσα συνολικά μία ολόκληρη μέρα ως δώρο γι’ αυτήν. Έτσι σηκώθηκα νωρίς το πρωί κι έπλυνα το αυτοκίνητο μου μέσα έξω (πράγμα σπάνιο για μένα!) ώστε νάνε έτοιμο για την μεγάλη βραδιά, και κατέβηκα στα μαγαζιά να τις αγοράσω κάτι διαφορετικό, χρειάστηκα 3 ώρες περίπου περπατήματος-ψαξίματος στα μαγαζιά για να το βρω, κι άλλες 2 για να οργανώσω την όλη φάση που θα ξεκίναγε απ’ το απόγευμα και θα κατέληγε την επόμενη μέρα, όπως το είχα φανταστεί. Επίσης αγόρασα αντίσκηνο και 2-3 πραγματάκια για να είναι δυνατή η πραγματοποίηση ενός μικρού Beach Party, καθώς και πέρασα καμιά ωρίτσα εκπαίδευσης για το πώς να στήσω μία σκηνή κλπ Το απόγευμα λοιπόν πέρασα απ’ το σπίτι τις, τις ευχήθηκα για την επέτειο μας, αυτή φυσικά εξεπλάγην που το θυμόμουν, και τις είπα να ετοιμαστεί να πάμε κάπου. Μετά ψαξίματος που είχα κάνει τις προηγούμενες μέρες είχα βρει μία ταβερνούλα σε ένα ερημικό ακρογιάλι όπου κι αποφάσισα να πάμε, μια και τα εστιατόρια πολυτελείας δεν έχουν να μας πουν τίποτα πλέον, ειδικά για μία ξεχωριστή βραδιά όπως αυτήν! Ευτυχώς λοιπόν, προλάβαμε και είδαμε παρέα στην ταβερνούλα το ηλιοβασίλεμα, κατόπιν κι ενώ αυτή νόμισε ότι η βραδιά τελείωσε, την πήρα σε μία παραλία όπου και διοργάνωσα το παρτάκι που λέγαμε, μουσικούλα και κρασάκι λοιπόν δίπλα στην φωτιά και στο κύμα, καταλήξαμε να κάνουμε έρωτα στην παραλία υπό τους ήχους του Tiesto Isos 3 και να κοιμηθούμε στην σκηνή κατά τις 6 το πρωί, μετά την ανατολή και αφού περάσαμε τη βραδιά συζητώντας για το πώς θα πάμε την σχέση μας σε ένα άλλο επίπεδο, επίσης το δώρο που τις έδωσα, αν και όχι πολύ ακριβό, τις άρεσε, ένα απλό δακτυλιδάκη λευκόχρυσου αξίας όχι πάνω των 500 ευρώ, άλλα και πάλι πιστεύω ότι το δώρο μου, καθώς και δώρο προς των εαυτό μου, ήταν συνολικά ο χρόνος που περάσαμε μαζί τη μέρα αυτή, ίσως κάποιες φορές το να περνάς το χρόνο σου με τον/την αγαπημένη σου ευχάριστα να είναι το καλύτερο δώρο, αυτά! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Αυτο που λεει ο jackdaniels ειναι το καλυτερο δωρο!! @Angelina Τελικα μεσα στην ολη φαση του jackdaniels ηρθε και ο λευκοχρησος!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Το τέλειο δώρο για μια γυναίκα είναι μια cold card χωρίς περιορισμούς… :p Σίγουρα θα το εκτιμήσει :p Mε την cold card μπορει ν'αρπαξει καμια πουντα και να την τρεχεις στους γιατρους για βεντουζες. Παρε hot card καλυτερα... Η καλυτερη βεβαια ειναι η burning card αλλα μ'αυτη μπορει να σηκωσει κανενα κολωνακι και να σου καψει τη γουνα. Gold card εννοείτε. Χωρίς πιστωτικό όριο. Και ολόκληρη τράπεζα να αδειάσει, πάλι τπτ. Ο μ@λ@κ@ς ο άντρας της που την έβγαλε θα τα πληρώσει.:p Οπότε, ποιός την κουνάει; Από μαγαζί σε μαγαζί. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ναι οκ..πολύ όμορφο το δώρο του jackdaniels,το έχω εφαρμόσει και γω με μερικές παραλλαγές.Το θέμα όμως είναι να το κάνεις στην κατάλληλη γυναίκα,σε αυτήν που θα το εκτιμήσει και δεν θα γκρινιάξει για την λαδόκολλα στην ερημική ψαροταβέρνα,ούτε για το αν θα λερώσει τα ρούχα της στην παραλία και πάει λέγοντας..Για αυτές το μόνο που αξίζει απο την όλη φάση είναι ο λευκόχρυσος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Μια γνωστή μου της χάρισε ο δικός της ένα zippo που τον είχε χαράξει σε μαγαζί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 το καλυτερο δωρο παντως για μενα που μου εχουν κανει ηταν ενα που δε το βρισκεις στα μαγαζια οσο και να περπατησεις,δε μπορεις να το αγορασεις απο που8ενα οσα λεφτα και να εχεις και συχνα πολλοι δε μπορουν καν να το δουνε! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 το καλυτερο δωρο παντως για μενα που μου εχουν κανει ηταν ενα που δε το βρισκεις στα μαγαζια οσο και να περπατησεις,δε μπορεις να το αγορασεις απο που8ενα οσα λεφτα και να εχεις και συχνα πολλοι δε μπορουν καν να το δουνε! σωστο ..αυτο καμια φορα τα καλητερα δωρα ειναι εκεινα που δεν εχουν χρηματικη αξια. :love: μας εχουν παρει με κακο ματι ομως χεχε! παντως εγω ελαβα ενα ωραιο αρκουδακι χτες ... που το εχω ερωτευτει ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 το καλυτερο δωρο παντως για μενα που μου εχουν κανει ηταν ενα που δε το βρισκεις στα μαγαζια οσο και να περπατησεις,δε μπορεις να το αγορασεις απο που8ενα οσα λεφτα και να εχεις και συχνα πολλοι δε μπορουν καν να το δουνε! Πάντως εγώ πιστεύω πως τα πάντα πουλιούνται και τα πάντα αγοράζονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Πάντως εγώ πιστεύω πως τα πάντα πουλιούνται και τα πάντα αγοράζονται. Αμέσως μπορώ να σου πω τρία (3) πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις, ούτε με ΟΛΑ τα λεφτά του κόσμου. 1. Την Υγεία 2. Την Αγάπη 3. Την γαλήνη της ψυχής Που πιστεύω ότι είναι και τα σημαντικότερα στην ζωή μας. Για παραδείγματα μπορείς να ανατρέξεις σε βιογραφίες πολλών εκατομμυριούχων του παρελθόντος. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 ενα ζευγαρι χειροπεδες Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 ενα ζευγαρι χειροπεδες ααα ναι και αυτο καλο.. λοιπον ενα καλο δωρο ειναι ενα ΣΚ σε ξενοδοχειο spa !!! αλλα μαζι με τον καλο μου φυσικα ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Ξέρεις πόσο έχει ένα weekend σε ξενοδοχείο SPA........Φωτιά, δεν της παίρνω ένα Rolex καλύτερα να το χαίρεται και πολύ περισσότερο καιρό...... Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Ξέρεις πόσο έχει ένα weekend σε ξενοδοχείο SPA........Φωτιά, δεν της παίρνω ένα Rolex καλύτερα να το χαίρεται και πολύ περισσότερο καιρό...... :confused: εδω κανετε λα8ος οι πιο πολλοι..ποιος ειπε πως το καλο δωρο ειναι και ακριβο? δλδ εσενα οταν σου φερνει καποιος κατι,το κοστολογεις και μετα αποφασιζεις αν σου αρεσει η οχι?:blink: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Αμέσως μπορώ να σου πω τρία (3) πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις, ούτε με ΟΛΑ τα λεφτά του κόσμου. 1. Την Υγεία 2. Την Αγάπη 3. Την γαλήνη της ψυχής Που πιστεύω ότι είναι και τα σημαντικότερα στην ζωή μας. Για παραδείγματα μπορείς να ανατρέξεις σε βιογραφίες πολλών εκατομμυριούχων του παρελθόντος. 1. Την Υγεία : Εγώ βλέπω διάσημους όπως Anastasia, Kylie Minoque, Edie Falco, Melissa Etheridge, Gloria Steinem,Kate Jackson(2φορές:shock: ), Jaclyn Smith που είχαν καρκίνο του στήθους και Robert De Niro, Joe Torre, Arnold Palmer καρκίνο προστάτη να το καταπολεμούν με τον ίδιο τρόπο που θα καταπολεμήσα εγώ τη γρίπη. 2. Την αγοράζεις ακόμα και από την πιο ηθική γυναίκα και αυτή φεύγει όταν τελειώσουν τα λεφτά. Νομίζω δεν χρειάζεται καν να αναφέρω παραδείγματα. 3. Πλούσιοι από τους 10 πλουσιότερους κάνουν τη ζωή τους χωρίς να ενοχλεί κανένας παπαράτσι τη ζωή τους. Ειδικότερα για τον ιδρυτή του lidl, έχει καταφέρει παρά την μεγάλη περιουσία του που το βάζει στη λίστα των 10 πλουσιότερων να ζει σε ένα μικρό χωριό της γερμανίας το Neckarsulm, όπως γράφει και πίσω από όλα τα προιόντα του σούπερ-μάρκετ χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να ξέρει ποιος είναι. Φωτογραφία του δεν έχει κανένας. Υπάρχει πιο γαλήνιο απ'αυτό,? Φιλικά πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 1. Την Υγεία : Εγώ βλέπω διάσημους όπως Anastasia, Kylie Minoque, Edie Falco, Melissa Etheridge, Gloria Steinem,Kate Jackson(2φορές:shock: ), Jaclyn Smith που είχαν καρκίνο του στήθους και Robert De Niro, Joe Torre, Arnold Palmer καρκίνο προστάτη να το καταπολεμούν με τον ίδιο τρόπο που θα καταπολεμήσα εγώ τη γρίπη. . το ιδιο εκανε και μια γειτονισσα μου.Λες η κυρα-νιτσα να ειναι πλουσια και διασημη και να μη το ξερω? Η μηπως λες πως η υγεια σε εγκαταλειπει αν εισαι αφραγκος και σου ερχετε η 8εληση και η 8εραπεια αν εχεις $ ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 το ιδιο εκανε και μια γειτονισσα μου.Λες η κυρα-νιτσα να ειναι πλουσια και διασημη και να μη το ξερω? Η μηπως λες πως η υγεια σε εγκαταλειπει αν εισαι αφραγκος και σου ερχετε η 8εληση και η 8εραπεια αν εχεις $ ? Αν γιατρεύεσαι με τη θέληση σου πολύ περίεργο. Γιατί πολλοί γιατρεύονται με ιατρικά φάρμακα και ιατρικές θεραπειές. Σε ποιον θα δώσουν το φάρμακο για τον καρκίνο?? Σε σένα?? Εσένα θα σε αφήσουν να παιθαίνεις ή να αγοράζεις τα φάρμακα τους που σε συντηρούν και να τους δίνεις ένα μισθό το μήνα.. Αντιθέτως τους διάσημους που έχουν τα λεφτά θα τους γιατρεύσουν. Έτσι θα εισπράτουν οι φαρμακοβιομηχανίες από παντου και τα περισσότερα. Για την Minoque είχα ακούσει στο ραδιόφωνο ότι από βίτσιο άδειασε όλη τη πτέρυγα γιατί ήθελε να είναι μόνη της. Και οι περισσότεροι τη θεραπεία τους την κρατούν "μυστική". Γιατί? Είναι κακό να γίνεσαι κάλά? Φιλικά πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 1. Την Υγεία : Εγώ βλέπω διάσημους όπως Anastasia, Kylie Minoque, Edie Falco, Melissa Etheridge, Gloria Steinem,Kate Jackson(2φορές:shock: ), Jaclyn Smith που είχαν καρκίνο του στήθους και Robert De Niro, Joe Torre, Arnold Palmer καρκίνο προστάτη να το καταπολεμούν με τον ίδιο τρόπο που θα καταπολεμήσα εγώ τη γρίπη. 2. Την αγοράζεις ακόμα και από την πιο ηθική γυναίκα και αυτή φεύγει όταν τελειώσουν τα λεφτά. Νομίζω δεν χρειάζεται καν να αναφέρω παραδείγματα. 3. Πλούσιοι από τους 10 πλουσιότερους κάνουν τη ζωή τους χωρίς να ενοχλεί κανένας παπαράτσι τη ζωή τους. Ειδικότερα για τον ιδρυτή του lidl, έχει καταφέρει παρά την μεγάλη περιουσία του που το βάζει στη λίστα των 10 πλουσιότερων να ζει σε ένα μικρό χωριό της γερμανίας το Neckarsulm, όπως γράφει και πίσω από όλα τα προιόντα του σούπερ-μάρκετ χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να ξέρει ποιος είναι. Φωτογραφία του δεν έχει κανένας. Υπάρχει πιο γαλήνιο απ'αυτό,? Φιλικά πάντα. 1. Ανάφερες 10-15 περιπτώσεις που έγιναν καλά (αν έγιναν τελικά), ξέρεις πόσοι όμως πέθαναν....ΠΟΛΛΟΙ (Τρανό παράδειγμα ο Ωνάσης) 2. Μάλλον δεν ξέρεις τι θα πει "ηθικός". Μην πιστεύεις ότι βλέπεις στην τηλεόραση. Το να συντηρήσεις μια γυναίκα δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος. 3. Γαλήνη στην ψυχή σου δεν σημαίνει να μην σε ξέρει ούτε η μάνα σου, αλλά να μπορείς να πέφτεις με ηρεμία και να κοιμάσαι τα βράδια. Χωρίς άγχη, τύψεις, σκοτούρες, βάσανα και έννοιες....(αν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ). Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Σε ποιον θα δώσουν το φάρμακο για τον καρκίνο?? Σε σένα?? Εσένα θα σε αφήσουν να παιθαίνεις ή να αγοράζεις τα φάρμακα τους που σε συντηρούν και να τους δίνεις ένα μισθό το μήνα.. pls δαγκωσε την γλωσσα σου,κουνησου και λιγακι,φτυσε κιολας γιατι ειμαι και προληπτικη!! χα8ηκε βρε παιδι μου να μιλας στο 3ο προσωπο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 gia na min koiroidevomaste,mia gynaika tha protimisei enan antra pou tha tin exei na kathete mia zwi se mia villa me oti dwro thelei,apo enan pou tin agapaei se mia trypa gkarsoniera kai synantiounte otan den peftoun ta wraria tis douleias tous to ena panw sto allo.kai opoies kai opoioi romantikoi antidrasoun se ayto,kalytera na min viastoun,makari oti vlepame stis tainies na itan kai sti pragmatiki zwi.alla stis tainies gi ayto tis parakolouthoume kai sygkinoumaste giati deixnoun to spanio,tin eksairesi,koita na deis emeine me ton ftwxo giati tin agapage,koita na deis ekane ta panta gia na einai mazi kai as itan arrwstos. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 pls δαγκωσε την γλωσσα σου,κουνησου και λιγακι,φτυσε κιολας γιατι ειμαι και προληπτικη!! χα8ηκε βρε παιδι μου να μιλας στο 3ο προσωπο? Για αυτό ψάχνεις καθρέφτη που δε σπάει!! Συγνώμη δεν ήξερα οτί πιστεύεις στις προλήψεις.:cool: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 gia na min koiroidevomaste,mia gynaika tha protimisei enan antra pou tha tin exei na kathete mia zwi se mia villa me oti dwro thelei,apo enan pou tin agapaei se mia trypa gkarsoniera kai synantiounte otan den peftoun ta wraria tis douleias tous to ena panw sto allo.kai opoies kai opoioi romantikoi antidrasoun se ayto,kalytera na min viastoun,makari oti vlepame stis tainies na itan kai sti pragmatiki zwi.alla stis tainies gi ayto tis parakolouthoume kai sygkinoumaste giati deixnoun to spanio,tin eksairesi,koita na deis emeine me ton ftwxo giati tin agapage,koita na deis ekane ta panta gia na einai mazi kai as itan arrwstos. Με κάλυψες. Όσο για το θέμα του ήθους: αναφέρομαι σε γυναίκες που θα θεωρούσαν αναξιοπρεπέστατο να ζουν με καποιον για να τρώνε καλά.. Αλλά και αυτές πέφτουν. Το ήθος, το τι δλδ κανείς θεωρεί καλό ή κακό δεν είναι κοινό σε όλους. Ας πούμε ο Ιησούς αγαπούσε τις πόρνες όπως και κάθε άλλον. Αλλά κάποιοι γραφικοί της καθαρεύουσας τις αποκαλούν "γυναίκες χαμηλού ήθους". Τεσπά δεν θέλω να καταστρέψω και αυτό το τόπικ. Αλλά ποια δεν θα σου κάτσει με ένα αρκουδάκι στο μπόι της??:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 λοιπον, εγω κατεληξα.............. εκλεισα ενα ταξιδακι στην Κουβα για τον Δεκεμβρη, τωρα εαν της το δωσω το δωρο ειναι αλλο θεμα, εξαρταται απο την συμπεριφορα της μεχρι τοτε ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Βρε παιδια ψυχοπλακωθηκα με αυτα που διαβασα... Ξεκινησε με χαβαλε αυτο το θεματακι και κατεληξε πολυ βαρυ... Φυσικα και καποια αγαθα δεν αγοραζονται οπως αναφερθηκε η υγεια αλλα δεν δωριζονται κιολας αν ειναι γραμμενο να συμβει σε καποιον κατι τετοιο οσα λεφτα και αν εχει θα του συμβει... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 μη ξεχασεις μονο την συμφωνια μας!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts