Kap Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Ερωτηση. Το απλο 8800 με το σιροκο τι διαφορες εχουν? οχι τεχνικα (καμερα, μνημη, κ.λ.π.) αλλα ουσιαστικα (ενταση ακουστικου, αυτονομια με την ιδια μπαταρια κλπ.) εχω το 8800 και λογω ακουστικου σκεφτομαι να το αλλαξω αλλα φοβαμαι μην ειναι το ιδιο και το σιροκο. δυστυχώς δεν νομίζω να δεις κάποια ουσιαστική διαφορά εκτός από τη διαφορά στην εμφάνιση. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 δυστυχώς δεν νομίζω να δεις κάποια ουσιαστική διαφορά εκτός από τη διαφορά στην εμφάνιση. Αν αυτο ειναι σιγουρο τοτε αστα να πανε... οσο για την εμφάνιση το απλο μου αρεσει πιο πολυ αρα δεν τιθεται θεμα αλλαγης. Απλα μπερδευτικα γιατι αλλοι λενε οτι ειδαν διαφορα (ειδικα με το τελευταιο software) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Αν αυτο ειναι σιγουρο τοτε αστα να πανε... οσο για την εμφάνιση το απλο μου αρεσει πιο πολυ αρα δεν τιθεται θεμα αλλαγης. Απλα μπερδευτικα γιατι αλλοι λενε οτι ειδαν διαφορα (ειδικα με το τελευταιο software) δυστυχώς δεν γνωρίζω τι έγινε με τις τελευταίες αναβαθμύσεις για να σε βοηθήσω, πάντως ουσιαστική αλλάγή έγινε με το 8600 αν σε ενδιαφέρει όπου έχει και καλό ακουστικό και πολύ καλή μπαταρία. εγώ προσωπικά μετά το 8600 άφησα πίσω μια και καλή το 8800. πάντως και για εμένα το σχέδιο του απλού 8800 είναι μακράν το καλύτερο.:) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 To Sirocco έχει λίγο καλύτερη μπαταρία, καλύτερα πλήκτρα και μερικές μικρές (αλλά χρήσιμες) βελτιώσεις στο software. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 OK να΄σται καλα. Τελικα οτι βελτιωσεις εχει ειναι "ασημαντες" ενω το βασικοτερο (ηχειο) εμεινε ως εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALIS27 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 pare to arte na eyxaristitheis thlefwno...akougetai kampana!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 pare to arte na eyxaristitheis thlefwno...akougetai kampana!:ninja: Το εχει φιλος και μπορω να πω οτι με αφησε αδιαφορο (εμφανησιακα)... απο λειτουργιες ειναι καλο αλλα...! Ακομα και το σιροκο θα το προτιμουσα σε ασημι, τωρα το arte εχασε και την αισθηση του μεταλου και φερνει προς το luna... ολα αυτα καθαρα υποκειμενικα. Στο φιναλε γουστα ειναι και δεν τιθεται θεμα να κρινεις βαση λογικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? "Εκανα συγχρονισμο απο το γραφειο και μου βγηκαν ολα τα ελληνικα τηλεφωνα με αλλαμπουρνεζικα. Οταν εκανα συγχρονισμο απο το σπιτι ολα βγηκαν τελεια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staff Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδια μηπος ξερετε που θα βρω το Deal Or No Deal gia to Nokia 8800 sirocco??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Σου το ανέβασα xxxxxxxxxxxxxx. Για ό,τι άλλο χρειάζεσαι να ψάχνεις εδώ: xxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberlefos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 καλησπέρα λοιπόν σε όλο τον κόσμο. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω και πώς να το ψάξω εδώ αν υπάρχει ήδη. έχω το 8800 σιρόκο και έσβησα κατα λάθος κάποιες φότο που είχα μέσα. υπάρχει κάποιος τρόπος να τις ανακτήσουμε?? και αν ναί πώς, γνωρίζει κάποιος ή υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 καλησπέρα λοιπόν σε όλο τον κόσμο. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω και πώς να το ψάξω εδώ αν υπάρχει ήδη. έχω το 8800 σιρόκο και έσβησα κατα λάθος κάποιες φότο που είχα μέσα. υπάρχει κάποιος τρόπος να τις ανακτήσουμε?? και αν ναί πώς, γνωρίζει κάποιος ή υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει? ευχαριστώ Μονο στην περιπτωση που ειχες παρει back-up μεσω pcsuite Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberlefos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Μονο στην περιπτωση που ειχες παρει back-up μεσω pcsuite κατάλαβα, δηλαδή μακέτο :wacko: να ρωτήσω και κάτι άλλο. επειδή το τήλ έχει φάει τις ψιλές του όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω/κλείσω τρίζει το πλαστικό. λέτε να θέλουν οι βίδες του κανένα σφίξιμο? ή αν αλλάξω το εξωτερικό να φτιάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 να ρωτήσω και κάτι άλλο. επειδή το τήλ έχει φάει τις ψιλές του όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω/κλείσω τρίζει το πλαστικό. λέτε να θέλουν οι βίδες του κανένα σφίξιμο? ή αν αλλάξω το εξωτερικό να φτιάξει? Καλυτερα να το πας σε Νοκια σοπ . Αν δεν το δουμε απο κοντα .. :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberlefos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ok. θα πάω μια βόλτα την δευτέρα και θα ενημερώσω :D thanx a lot για τις απαντήσεις :):up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Οδηγίες για hardware service υπάρχουν πουθενά? Δηλαδή άνοιγμα του κινητού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfd Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλησπερα εχω ενα sirocco εδω και μια βδομαδα και ολα ηταν καλα μεχρι σημερα που το κινητο χτυπησε απαντησα ανοιγοντας το και οταν η κληση τελειωσε και πηγα να το κλεισω εμεινε εκει. κατεβαινει μεχρι ενα σημειο και κολλαει εχει συμβει σε κανεναν απο σας? φτιαχνετε? η να ξενερωσω για τα καλα:lol: κριμα γιατι το γουσταρω πολυ το κινητακι Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μήπως έχει βγει προς τα έξω το πληκτρολόγιο.Σε εμένα όταν είχε πέσει κάτω είχε πεταχτει λίγο το πληκτρολόγιο κάτω στην άκρη και έκλεινε μέχρι ένα σημείο.Αλλιώς πιθανό είναι να έχει φύγει το ελατηριάκι,το οποίο είναι μέσα στο κινητο(δε φαίνεται δηλαδή.)Go to a nokia club... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfd Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μήπως έχει βγει προς τα έξω το πληκτρολόγιο.Σε εμένα όταν είχε πέσει κάτω είχε πεταχτει λίγο το πληκτρολόγιο κάτω στην άκρη και έκλεινε μέχρι ένα σημείο.Αλλιώς πιθανό είναι να έχει φύγει το ελατηριάκι,το οποίο είναι μέσα στο κινητο(δε φαίνεται δηλαδή.)Go to a nokia club... μαλον το ελατηριακι ειναι θα παω αυριο να το δω thanks Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 παιδια εχω το siricco gold και εχει την v03.51! ξερει κανενας πια ειναι η τελευταια?? Επισης εχω προβλημα με το σημα!! Εκει που μιλαω το χανει και κλεινει η γραμμη! Μηπως παιζει τιποτα με την αναβαθμιση και διορθωνεται?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Υπάρχει και η 04.20 (18-06-07). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 παιδια εχω το siricco gold και εχει την v03.51! ξερει κανενας πια ειναι η τελευταια?? Επισης εχω προβλημα με το σημα!! Εκει που μιλαω το χανει και κλεινει η γραμμη! Μηπως παιζει τιποτα με την αναβαθμιση και διορθωνεται?? Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Εκεί που μιλάω χάνεται το σήμα ή ακόμα χειρότερα κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο.Έχω την v4.20..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Εκεί που μιλάω χάνεται το σήμα ή ακόμα χειρότερα κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο.Έχω την v4.20..:mad: Ξερεις σε τι οφειλεται?? Πηγες σε καποιο Νοκια και σου ειπαν τιποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τους είπα ότι χάνεται το σήμα στα καλά καθούμενα και μου είπαν ότι δεν έχει κάτι το κινητό αλλά είναι θέμα δικτύου.Μου κάνανε update αλλά μου φαίνεται ότι έγινε χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τους είπα ότι χάνεται το σήμα στα καλά καθούμενα και μου είπαν ότι δεν έχει κάτι το κινητό αλλά είναι θέμα δικτύου.Μου κάνανε update αλλά μου φαίνεται ότι έγινε χειρότερα. οχ...μη μου λες τετοια... Αν αλλαξουμε κεραια λες να διορθωθει το προβλημα?? Αν ναι ποσο λες να παει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts