YanniZ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Θέλω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με το ρούτερ αλλά είναι μακριά και δεν θέλω να έχω καλώδια. Υπάρχει τρόπος σύνδεσης, ίσως μέσω ηλεκτρικής μπρίζας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Θα σε βοηθήσει το άρθρο αυτό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Λίγο δυσνόητο για μένα, αλλά πήρα μια ιδέα. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Πλην του Nova Go, υπάρχει τρόπος να δει κανείς Nova εάν ο δέκτης δεν είναι συνδεδεμένος με την δορυφορική κεραία; Πχ ethernet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Δεν υπάρχει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Πλην του Nova Go, υπάρχει τρόπος να δει κανείς Nova εάν ο δέκτης δεν είναι συνδεδεμένος με την δορυφορική κεραία; Πχ ethernet? Ναι, με ethernet εχει on demand. Μια ταινιοθήκη με ότι παίζει αυτόν τον καιρό η Νova. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ναι, με ethernet εχει on demand. Μια ταινιοθήκη με ότι παίζει αυτόν τον καιρό η Νova. Εκτός από την παροχή internet μέσω ethernet, υπάρχει κάποια ακόμη προϋπόθεση για να έχεις on demand; Ρωτάω γιατί εμένα δε μπορεί να συνδεθεί. Μήπως πρέπει να έχεις και Nova 3play (και όχι απλά τη δορυφορική, έστω και full pack); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εκτός από την παροχή internet μέσω ethernet, υπάρχει κάποια ακόμη προϋπόθεση για να έχεις on demand; Ρωτάω γιατί εμένα δε μπορεί να συνδεθεί. Μήπως πρέπει να έχεις και Nova 3play (και όχι απλά τη δορυφορική, έστω και full pack); Ναι, συγγώμη το πήρα σαν δεδομένο ότι θα έχεις 3play. Δωρεάν είναι μόνο σε συνδρομητές 3play. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά. Δεν ξέρω εάν έχω επιλέξει το σωστό topic αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να βλέπω nova ή/και ote tv μέσω δορυφόρου από Αυστραλία. Μήπως γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 αποτι εχω δει ολοι οι δικοι μου βλεπουν καποια καναλια Αντενα μεγα και λοιπα και πληρωνουν ενα καρο χρηματα νοβα και κοσμοτε οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Εάν βλέπει δορυφόρο μπορούν να δουν κανονικά.σαν σύνδεση δεν επιτρέπει (ο ΟΤΕ τουλάχιστον) εκτός Ελλάδας(ίσως να έχει κάποιο άλλο πακέτο) οπότε δηλώνεις μια διεύθυνση Ελλάδας Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Εάν βλέπει δορυφόρο μπορούν να δουν κανονικά.σαν σύνδεση δεν επιτρέπει (ο ΟΤΕ τουλάχιστον) εκτός Ελλάδας(ίσως να έχει κάποιο άλλο πακέτο) οπότε δηλώνεις μια διεύθυνση Ελλάδας τι εννοεις αν βλεπει δορυφορο ??? εχουμε καμμια 100στη δορυφορους εμεις βλεπουμε απο 45δυτικα μεχρι 55 ανατολικα δορυφορους ο ανθρωπος ειναι Αυστραλια και δε βλεπει αυτο το τοξο για να δει πρεπει η νοβα η κοσμοτε ν κανει αναμεταδοση σε εναν δορυφορο που βλεπει ειρηνικο .....πραγμα λιγο δυσκολο λειπω 6 μηνες και δεν απαντω 100% απομενει η λυση του iptv δηλαδη μεσω ιντερνετ οπως γιινεται και Ελλαδα αλλα με τα δεδομενα της Αυστραλιας και το κοστος ιντερνετ συν συνδρομη, αν δινουν(συνθως δε δινουν για εξωτερικο) το συνολικο κοστος παει στα υψη γιατι δεν εχουν απεριοριστο οπως εδω με 25 το μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) τι εννοεις αν βλεπει δορυφορο ??? εχουμε καμμια 100στη δορυφορους εμεις βλεπουμε απο 45δυτικα μεχρι 55 ανατολικα δορυφορους ο ανθρωπος ειναι Αυστραλια και δε βλεπει αυτο το τοξο για να δει πρεπει η νοβα η κοσμοτε ν κανει αναμεταδοση σε εναν δορυφορο που βλεπει ειρηνικο .....πραγμα λιγο δυσκολο λειπω 6 μηνες και δεν απαντω 100% απομενει η λυση του iptv δηλαδη μεσω ιντερνετ οπως γιινεται και Ελλαδα αλλα με τα δεδομενα της Αυστραλιας και το κοστος ιντερνετ συν συνδρομη, αν δινουν(συνθως δε δινουν για εξωτερικο) το συνολικο κοστος παει στα υψη γιατι δεν εχουν απεριοριστο οπως εδω με 25 το μηνα Άκυρο, μούφα είπα. Είναι μέσω link.... Edited February 2, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 https://www.lyngsat.com Ριξε μια ματια εδω τι μπορει να δει καποιος στην Αυστραλια.......ειμαι Αυστραλια τωρα Δεν βλεπουμε hotbird με καμμια δυναμη.....οτι βλεπουμε απο hotbird ειναι απο αναμεταδοση απο αλλο δορυφορο πχ αντενα μεγα και λοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 https://www.lyngsat.com Ριξε μια ματια εδω τι μπορει να δει καποιος στην Αυστραλια.......ειμαι Αυστραλια τωρα Δεν βλεπουμε hotbird με καμμια δυναμη.....οτι βλεπουμε απο hotbird ειναι απο αναμεταδοση απο αλλο δορυφορο πχ αντενα μεγα και λοιπα Ναι ξέρω, λάθος έγραψα. βλέπει απο link μέσω ενώς κινέζου με συνδρομή όλα τα Ελληνικά. (μη επίσημα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μολις εκανα μετακομιση γραμμης nova αλλαξα σπιτι..στο παλιο μου σπιτι Ειχα Ακριβεια 100% σταθερη ομως Σταθμη 91%89% καπου εκει...τωρα που ηρθα στο καινουριο σπιτι ειναι ακριβως το αντιθετο Ακριβεια 89% 91% Σταθμη 100% σταθερο.το ξερω οτι ειναι ενταξει αλλα πως θα γινει να ερθει και ακριβεια στο 100%?θελει γυρισμα λιγο το lnb?να φωναξω τεχνικο με πεδιομετρο? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μολις εκανα μετακομιση γραμμης nova αλλαξα σπιτι..στο παλιο μου σπιτι Ειχα Ακριβεια 100% σταθερη ομως Σταθμη 91%89% καπου εκει...τωρα που ηρθα στο καινουριο σπιτι ειναι ακριβως το αντιθετο Ακριβεια 89% 91% Σταθμη 100% σταθερο.το ξερω οτι ειναι ενταξει αλλα πως θα γινει να ερθει και ακριβεια στο 100%?θελει γυρισμα λιγο το lnb?να φωναξω τεχνικο με πεδιομετρο? δεν ειναι κατι σοβαρο ,το σημα σου δεν θα ειναι ποτε σταθερο 100% η ποιοτητα αν ειναι τοποθετημενο σωστα θα ειναι απο 97 εως100%....αν εχεις ομως διακοπες σε καποια κακοκαιρια τοτε να στενοχωριεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά. Δεν ξέρω εάν έχω επιλέξει το σωστό topic αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να βλέπω nova ή/και ote tv μέσω δορυφόρου από Αυστραλία. Μήπως γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλημέρα και καλή χρονιά εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό που έκανα εγώ ήθελα οτε τβ go και να το ανταλλάξω με το δικό μου και έτσι βρήκα και τώρα έχω και οτε γιατί δεν ψάχνεις κάποιος που να το νοικιάζει και να το βάλεις σε ένα tv box και τέλος με 10 ευρώ είσαι κομπλέ πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Υπάρχει δυνατότητα για nova tv στο σπίτι αλλά χωρίς πιάτο αλλά διαμέσου καλωδίου ethernet με ίντερνετ; Όπως έχει δηλαδή η Cosmote, Vodafone tv, wind; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Υπάρχει δυνατότητα για nova tv στο σπίτι αλλά χωρίς πιάτο αλλά διαμέσου καλωδίου ethernet με ίντερνετ; Όπως έχει δηλαδή η Cosmote, Vodafone tv, wind; Αν μιλας για novasports ναι μεσω Voda & Wind. Αν μιλας για novacinema δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Αν μιλας για novasports ναι μεσω Voda & Wind. Αν μιλας για novacinema δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης Για Vodafone & wind που έχουν nova sports θα πρέπει αντίστοιχα να εχεις κ το ίντερνετ της εταιρείας τους. Δηλ ο δέκτης Vodafone tv δεν παίζει τα κανάλια sports σε ίντερνετ πχ με wind / Cosmote / nova αλλα μόνο με Vodafone ip. Γι'αυτό προσπαθώ να μάθω αν δίνει κάτι αντίστοιχο η Νόβα με καλώδιο κ όχι με πιατο (επειδή έχω σταθερή τηλεφωνία nova). Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Για Vodafone & wind που έχουν nova sports θα πρέπει αντίστοιχα να εχεις κ το ίντερνετ της εταιρείας τους. Δηλ ο δέκτης Vodafone tv δεν παίζει τα κανάλια sports σε ίντερνετ πχ με wind / Cosmote / nova αλλα μόνο με Vodafone ip. Γι'αυτό προσπαθώ να μάθω αν δίνει κάτι αντίστοιχο η Νόβα με καλώδιο κ όχι με πιατο (επειδή έχω σταθερή τηλεφωνία nova). Για Wind σιγουρα δεν ισχυει αυτο που λες γιατι το εχει αρκετος κοσμος σε αλλο δικτυο και παιζει κανονικα πλεον. Για Voda δεν ειμαι σιγουρος γιατι κι εγω σε voda δικτυο το εχω αλλα αν δεν εχει γινει ηδη θα γινει λογικα καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) Για Wind σιγουρα δεν ισχυει αυτο που λες γιατι το εχει αρκετος κοσμος σε αλλο δικτυο και παιζει κανονικα πλεον. Για Voda δεν ειμαι σιγουρος γιατι κι εγω σε voda δικτυο το εχω αλλα αν δεν εχει γινει ηδη θα γινει λογικα καποια στιγμη. Ευχαριστώ για την πληροφορία.! Και παίζουν τα αθλητικά κανάλια nova sports από τον δέκτη της wind σε ίντερνετ αλλού παρόχου; Το έχεις διαβάσει κάπου; Το έχει κάποιος γνωστός σου; Αν είναι να πάω να ρωτήσω σε ένα κατάστημα τους. EDIT: Μόλις έστειλα μήνυμα στην Wind μέσω Facebook και μου είπαν απαραίτητη προϋπόθεση για το wind vision είναι να έχω σταθερή Wind. Edited January 21, 2020 by stixima Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ευχαριστώ για την πληροφορία.! Και παίζουν τα αθλητικά κανάλια nova sports από τον δέκτη της wind σε ίντερνετ αλλού παρόχου; Το έχεις διαβάσει κάπου; Το έχει κάποιος γνωστός σου; Αν είναι να πάω να ρωτήσω σε ένα κατάστημα τους. EDIT: Μόλις έστειλα μήνυμα στην Wind μέσω Facebook και μου είπαν απαραίτητη προϋπόθεση για το wind vision είναι να έχω σταθερή Wind. Μπες να δεις εδω που το εχουν αναλυσει διεξοδικα: https://avclub.gr/forum/showthread.php/148772-Wind-Vision?p=1058439415&viewfull=1#post1058439415 Σου εχω βαλει το λινκ απο ενα συγκεκριμενο post αλλα αν πας πιο πισω εχει αρκετες αναφορες στο θεμα. Δεν ξερω γιατι λενε οτι δεν παιζει για να ειμαι ειλικρινης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts