Jump to content

Ό,τι αφορά την δορυφορική, ψηφιακή πλατφόρμα της Νova

tsarm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

ΦΙΛΕ UNFORGIVEN ΟΤΑΝ Ο <ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ> ALPHA DIGITAL EIXE THN ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ FREE TO AIR ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ALPHA, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΝΟVA ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΝΟVA, ANTI NA KOITAΞΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΕΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ <ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗΣΑΝ> ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ.

ΙΣΩΣ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.

:alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

Το πακετο Athina Sat σε irdeto 2 δεν θα εκπεμπει;Μηπως ειναι αυτος ο λογος που κλειδωνουν τον πανασατ;Κατα τη γνωμη μου ειναι δικαιωμα τους να κλειδωσουν τους πανασατ που δεν εχουν ακομα πουληθει απο τη στιγμη που θα ενημερωνουν τους υποψηφιους πελατες για αυτον τον περιορισμο αλλα θεωρω το λιγοτερο απαραδεκτο να κλειδωνουν και τους δεκτες που εχουν ηδη πουληθει.

:mad:

ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

ΦΙΛΕ UNFORGIVEN ΟΤΑΝ Ο <ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ> ALPHA DIGITAL EIXE THN ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ FREE TO AIR ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ALPHA, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΝΟVA ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΝΟVA, ANTI NA KOITAΞΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΕΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ <ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗΣΑΝ> ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ.

ΙΣΩΣ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.

Μα δεν διαφωνώ μαζί σου. Είναι απαράδεκτο το κλείδωμα του δέκτη. Δεν είναι δυνατόν μια οποιαδήποτε εταιρία να αλλάζει μια συσκευή που ανήκει σε κάποιον ιδιώτη προς ώφελός της. Φαντάζεστε να κλείδωνε πχ η BP το αυτοκίνητό μας ώστε να παίρνει μόνο αυτή τη βενζίνη; Η ο ΑΝΤ1 την τηλεόρασή μας ώστε να πιάνει μόνο αυτό το κανάλι; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν... Ή μάλλον καταλαβαίνω γιατί το έκαναν, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ με ποιά δικαιολογία...

Το πρόγραμμα, ιδίως το αθλητικό, θα βελτιωθεί από Σεπτέμβρη οπότε και θα μπουν νέα κανάλια. Περισσότερα, όταν έχω περισσότερα :)

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Το πρόγραμμα, ιδίως το αθλητικό, θα βελτιωθεί από Σεπτέμβρη οπότε και θα μπουν νέα κανάλια. Περισσότερα, όταν έχω περισσότερα :)

Περιμένουμε αυτή τη """βελτίωση""" εδώ και κάτι χρόνια και ως τώρα έχουμε πάρει ένα ΑΝΤ1 Gold, ένα MGM, ένα MTV, ένα VH1 (για αρκετούς μήνες μισό) και τώρα ένα E! (Το SS Special δε το θεωρώ "καινούριο")

Σαφώς είναι ίσως το πληρέστερο πακέτο στην Ευρώπη για ποδόσφαιρο με σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και βλέπω φανατικότατα μπαλίτσα αλλά 54 ευρώ το μήνα αξίζουν και κάτι παραπάνω. Πόσο να βελτιωθεί το αθλητικό? Θα βάλει επιτέλους το κανάλι του ΝΒΑ? Μήπως θα βλέπουμε κάτι παραπάνω απο NFL πέρα από το ετήσιο "θεσμό" του Superbowl? Μηχανοκίνητα? Σκι? Ποδηλασία? Δε ξέρω τι άλλο να βάλουν? Γιατί από ποδόσφαιρο λείπουν τα προταθλήματα Νορβηγίας, Βελγίου και Λουξεμβούργου... Η προσθήκη νέων καναλιών λόγικά σημαίνει και ενοικίαση νέων Tps γιατί ήδη αυτοί είναι γεμάτοι! Εκτός αν κλείσει το Promo και το CCTV4 για να χωρέσουν... Μήπως η "απελευθέρωση" της 12284 από τον ΟΤΕ δείχνει κάτι?

Αν και δεν έχω τον Patatasat από τη στιγμή που μία εταιρία "προσφέρει" έναν δέκτη στην αγορά ώστε να δουλεύουν αποδοτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχει δεν της δίνει το δικαίωμα να τον θεωρεί ιδιοκτησιακό καθώς δεν τον χαρίζει αλλά και ούτε μετά τη λήξη του συμβολαίου μπορεί να τον πάρει πισω. Είναι ιδιωτικό αγαθό που απλά έχει πάνω του το Brand Name της Nova. Μπορεί να το εφαρμόσει σε όσους δέκτες θα πουληθούν από εδώ και πέρα (όπως κάνουν οι εταιρίες με τα κινητά και τις κλειδωμένες SIM) αλλά όχι σε προηγούμενους πελάτες ιδίως χωρίς τη θελησή τους. Ελπίζω να μη προχωρήσει και στο πιθανολογούμενο "πάντρεμα" κάρτας-δέκτη γιατί προβλέπω βροχή αιτήσεων διακοπής κυρίως από εμάς εκτός Ελλάδος γιατί παράνομοι παράνομοι έμεις τα σκάμε χωρίς μήνα διακοπής και το ξέρουν πολυυυυυ καλά αυτό ελπίζω να το ξανασκεφτούν γιατί μετά θα μετράνε καφενεία-συνδρομητές.

Όσο για το Athina ήταν να βγει Νοέμβριο πήγε μετά τα Χριστούγεννα μετά Φεβρουάριο τώρα δε ξέρουμε πότε... Το να φοβάται η "μεγάλη" Nova ένα πακέτο που δε βγήκε καν ακόμα και δε μπορεί να τη χτυπήσει ούτε σε μπάλα, ούτε σε συμβόλαια ταινιών-σειρών, ούτε σε ελληνικά κανάλια το βρήσκω παράλογο εκτός αν νομίζουν ότι όλοι γίνονται συνδρομητές της για το Discovery και το National Geographic!

ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΑ????

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΙΚROSOFT ΜΕ ΤΟΝ EXPLORER???

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

Τι έπαθε η Microsoft; Τίποτα ουσιαστικό. Και μην ξεχνάς ότι εκεί δεν ήταν ιδιώτες...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Πόσα χρήματα νομίζεις ότι μπορείς να πάρεις για αποζημίωση για ένα μηχάνημα που κοστίζει 100€ με το ζόρι. Και πόσοι νομίζεις ότι ενδιαφέρονται για άλλα πακέτα και έχουν πάρει Panasat; Διαίρεσε το κόστος ενός πολύχρονου δικαστικού αγώνα με τον αριθμό των ενδιαφερόντων, υπολόγισε και το κόστος του Panasat και θα δεις ότι δεν συμφέρει. Άσε που αν χάσει η Netmed τη δίκη, απλά θα την υποχρεώσουν να ξεκλειδώσει τους δέκτες και τίποτε άλλο...

Εδώ δεν έγινε τίποτα με τις χειρότερες απατεωνιές και κατάφορες κλεψιές του Alpha Digital, θα γίνει για τον Panasat;

Να σου θυμίσω και πόσο σέβονται τα συμβόλαια γενικότερα στην Ελλάδα; Θυμάσαι τι πάθαιναν οι ομάδες που έσπαγαν τα συμβόλαια, κρατώντας τα χρήματα, με τη Netmed, για να πάνε στον Alpha. Θες και κάτι άλλο; Πόσο καιρό έχουν κυρηχθεί καταχρηστικά με απόφαση του Α. Πάγου τα συμβόλαια με τα κινητά; Έγινε τίποτα;

Με αυτά δεν θέλω να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο, κάθε άλλο. Απλά, δεν πρόκειται να το βρεις...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Σε ευχαριστω unforgiven για την απαντηση σου.

Σιγουρα δεν ειναι πολλοι αυτοι που εχουν και αλλεσ καρτες εκτος Νova,oταν ομως η Νova προχορησει στο επομενο βημα που θα ειναι να κλειδωσει το δεκτη και να μην μπορει να παιξει ουτε τα fre to air,τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ενδιαφερθουν περισσοτεροι.

Και αν νομίζουν οι κυριοι αυτοι οτι ειναι ασυδοτοι, τοτε μαλλον το τελος του alpha digital τους περιμενει.

Σε ευχαριστω unforgiven για την απαντηση σου.

Κι εγώ σε ευχαριστω που σταμάτησες τα ενοχλητικά κεφαλαία. Συνέχισε έτσι σε παρακαλώ :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Και αν νομίζουν οι κυριοι αυτοι οτι ειναι ασυδοτοι, τοτε μαλλον το τελος του alpha digital τους περιμενει.

Δυστυχώς τον Alpha Digital τον κλείσαμε εμείς ΜΕ τις πλάτες τις Nova αλλά και τα υπέρογκα ποδοσφαιρικά συμβόλαια που έκανε το λάθος να κλείσει. Τώρα το Athina Sat δε μου φαίνεται ικάνο αντίπαλο δέος παρά τα όποια 17 κανάλια θα έχει! Όλα τα λεφτά και όλες οι συνδρομές πάνε πακέτο με τη μπαλίτσα αυτή είναι η αλήθεια...

Στην τελική όσο φτηνότερο να είνα από τη Nova (που θα είναι και λόγω καναλιών αλλά και ενοικίου στον Hellas Sat) δε νομίζω να πείσει αρκετούς παραδοσιακούς συνδρομητές της Nova να στρέψουν το πιατάκι τους στον τελείως άδειο Hellas Sat για να βλέπουν κανάλια τύπου Extreme κλπ. Το πολύ πολύ να αναγκαστεί η Nova να προσθέσει 5-6 ακόμα φτηνά θεματικά καναλάκια και να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Η δικάστική οδος δε νομίζω να δώσει κάτι σε ατομικό επίπεδο αλλά και η Nova δεν είναι με τίποτα MS για να την καταδικάζουν 2 επιτροπές ανταγωνισμου σε Αμερική και Ευρώπη! Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι νέοι δέκτες θα είναι κλειδωμένοι και δε νομίζω να γίνεται τίποτα απολύτως σε αυτό όπως δεν κάνουν στον Mr Murdoch με τα κλειδωμένα SKY αλλά όπως και δεν έγινε τίποτα με τους συνδρομητές του Alpha Digital. Να θυμήσω ότι ο Sagem του AD δεν επέτρεπε καλά καλά ούτε να γράφεις σε VHS της ταινίες!!! Το να μην επιτρέπει τα FTA κανάλια το θεωρώ απίστευτο και αδύνατο θα είναι καταστροφικό να θές να πείσεις κάποιον να πάρει ένα δέκτη με 300 ευρώ για να βλέπει 25-30 κανάλια!!!! Να δούμε τώρα πόσο θα το τραβήξει η Nova και σε Patatosat αλλά και στις κάρτες το ότι είναι μόνη της στο παιχνίδι τις δίνει δικαίωμα για πολλά....

Δυστυχώς τον Alpha Digital τον κλείσαμε εμείς ΜΕ τις πλάτες τις Nova αλλά και τα υπέρογκα ποδοσφαιρικά συμβόλαια που έκανε το λάθος να κλείσει.

O Αlpha έκλεισε μόνος του. Και αυτός ήταν ο σκοπός τους από την αρχή... :X

Όντως, ήταν μια καθαρά Ελληνική προσπάθεια, με ό,τι σημαίνει αυτό... :rolleyes:

Σημερα διεξαγονται παιχνιδια για το κυπελλο ΟΥΕΦΑ και ετσι θα ηθελα να ρωτησω με αφορμη αυτη την ιστοσελιδα ποια παιχνιδια μπορω να δω μεσω της Nova...

Με μια 1η ματια, εκτος απο το ματς του Ολυμπιακου που το μεταδιδει ο Alpha και αυτο της Auxerre με τον Ajax που θα το δειξει το Eurosport μπορω να δω οτι πιανουμε και αλλα δυο γερμανικα καναλια στα ''Major Networks'' που μεταδιδουν τα παιχνιδια :

Schalke - Shakhtar------> ARD

Stuttgart - Parma -------> ZDF

Ποια αλλα καναλια απο αυτα που αναφερονται στην παραπανω ιστοσελιδα μπορουμε να πιασουμε μεσω της πλατφορμας?

Υ.Γ: Δεν ανεφερα το ματς Benfica - CSKA Moscow καθως το μεταδιδει το S.Sport καναλι οχι ελευθερο..

Ευχαριστω

Σημερα διεξαγονται παιχνιδια για το κυπελλο ΟΥΕΦΑ και ετσι θα ηθελα να ρωτησω με αφορμη αυτη την ιστοσελιδα ποια παιχνιδια μπορω να δω μεσω της Nova...

Λογικά έχεις το πιάτο μόνο στους HotBird στις 13° οπότε εκεί μπορείς να δεις επίσης τo:

Dnipro - Partizan στο Σέρβικο RTS Sat που λογικά δε θα κλειδώσει

Αν έχεις και Astra στις 19.2° μπορείς να δεις και:

AZ Alkmaar - Aachen στο γερμανικό αθλητικό DSF

Steaua - Valencia, Villarreal - Dinamo K. στο τοπικό κανάλι της Valencia CCV

Πάντως οι γερμανοί μπορεί να κάνουν φοβερές μεταδώσεις τεχνικά αλλά χάνουν πολύ στις περιγραφές από τους Μεσόγειους! :p

New Yorker σε ευχαριστω πολυ.Για να εχω Astra τι πρεπει να κανω?

Προσωπικα ενθουσιαζομαι απο τους Γερμανους σπορτκαστερ ασχετα αν δεν εχω ακουσει Ισπανους ή Ιταλους!

• 2 weeks later...

Σημερα το πρωι κατα τις 6, πινοντας τον καφε πριν φυγω για δουλεια ,ανοιξα την tv να δω κανενα νεο.Αλλα το μονο που εβλεπα ηταν παγωμενα pixels.Υπεθεσα οτι βρεχει πολυ γιατι ακουγοταν ροη στα λουκια (εβρεχε συνεχως απο την προηγουμενη μερα εως αργα το βραδυ) , αλλα οταν σηκωσα τα στορια ειδα να ξημερωνει μια υπεροχη μερα.Παντα μια δυνατη βροχη με παχυ στρωμα απο συννεφα ( η οταν χιονιζει εντονα ) δημιουργει το φαινομενο της παγωμενης εικονας.

Αφησα το ψαξιμο για το απογευμα.Οταν ανοιξα παλι ,ειδα οτι ουτε τα pixels υπηρχαν.Πηρα την τεχνικη υποστηριξη να ρωτησω μηπψς υπαρχει προβλημα δικο τους.Απο εκει ηταν οκ.Κανω επανεκκινηση του δεκτη και παω για σκαναρισμα συχνοτητων.Παπαλα. Εκει σταματησαν ολα.Ουτε πισω πηγαινε το menu, ουτε εσβηνε ο δεκτης.Μονο απο την πριζα !!!

Εκανα ελεγχο οπτικο στο πιατο και το καλωδιο , αλλα ολα εδειχναν οκ.

Κυριακη ολα κλειστα, ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ και η πιεση στα υψη.

Καινουργιος δεκτης κοστιζει οπως μου ειπαν απο νοβα , 75 ευρω.

Να το ψαξω το θεμα της βλαβης ( αν καηκε ) η να παρω αμεσως αλλο ??

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Αν είσαι στην εγγύηση, ψάξτο. Αν όχι, δώσε κάτι παραπάνω να πάρεις άλλο δέκτη. Αλλά θα χάσεις τα interactive. Αν δεν σε ενδιαφέρουν, μην το σκέφτεσαι καν :)

Εκει σταματησαν ολα.Ουτε πισω πηγαινε το menu, ουτε εσβηνε ο δεκτης.Μονο απο την πριζα !!!

Βαζοντας τον δεκτη στην πριζα υπαρχει καποια ενδειξη στο display;

Περισσοτερο ασχολουμε με το pc και οχι την tv.Οποτε δεν μπορω να πω οτι με καιει .Οταν ομως δεν εισαι μονος στο σπιτι και σου ζητανε να κανεις κατι γιατι θα τρελλαθουν....τρεχεις !!!! ( για να μην σε τρελλανουν ).

Με το μηχανημα στην πριζα εδειχνε SCAn , αλλα scan δεν γινοτανε.Το εβγαζα απο την πριζα και εσβυναν ολα.Το εβαζα παλι και εδειχνε παλι scan.

Η τρελλα ομως ηρθε το βραδυ οταν γυρισα σπιτι απο την δουλεια. Ενω εβλεπα ειδησεις μα την συμβατικη κεραια , κοιταζω το μηχανημα και βλεπω το 1. Παιρνω το τηλ/ολ και αλλαζω καναλια κανονικα . Ολα οκ οπως πρωτα. Επανηλθε μονο του.

Μπορει κανεις να δωσει μια εξηγηση ??

Μπορει κανεις να δωσει μια εξηγηση ??

Οταν ο δεκτης "κολλησει" κανει reset μονος του καθε 13 λεπτα μεχρι να "ξεκολλησει".Για να μην περιμενεις ομως την επομενη φορα που θα "κολλησει" μπορεις να κανεις το εξης:

- Πατα ταυτοχρονα το πρωτο και το δευτερο κουμπι (απο αριστερα) στην προσοψη του δεκτη για να κανεις reset.

- Οταν μετα απο λιγο δεις το "1" στο display πατα και κρατα πατημενο το δευτερο και το τριτο κουμπι (απο αριστερα στην προσοψη του δεκτη) μεχρι να αναψουν ταυτοχρονα και τα τρια λαμπακια που υπαρχουν στο display.

Λιγα λεπτα μετα θα εισαι οκ εχοντας ομως χασει ολες τις ρυθμισεις σου.

Μια και δεν ειμαι και fun της tv και δεν εχω ψαξει σχετικα για τον δεκτη , δεν μπορω να αμφιβαλλω για αυτο που λες. Δεν θα επρεπε ομως μια και καθε 13 mins κανει reset , να δω καποια αλλαγη ενδειξεως στο display ?

Τελος παντων. Τα 75 ευρωπουλα που θα εδεινα για ενα καινουργιο δεκτη , θα ξωδευτουν σε ποτακια ( !!! ) πινοντας στην υγεια ολης της παρεας του foroum.

Ευχαριστω για την ανταποκριση στο προβλημα που ειχα.

Mythos, κρατω τις οδηγιες σου για το μελλον.

Δεν θα επρεπε ομως μια και καθε 13 mins κανει reset , να δω καποια αλλαγη ενδειξεως στο display ?

Μολις ο δεκτης κανει reset οι ενδειξεις στο display αλλαζουν για ενα λεπτο περιπου αλλα αν ο δεκτης ξανακολλησει αμεσως μετα (οπως συνηθως συμβαινει) οι μονες περιπτωσεις να δεις τις διαφορετικες ενδειξεις ειναι η' να κοιτας συνεχεια το display η' να πεσει τυχαια το ματι σου τη στιγμη που κανει το reset.Εγω παντως βαρεθηκα αυτη τη κατασταση και αγορασα ενα commander.

Αυτη η ανοργανωσια στη Nova δεν εχει οριο. Πριν αρκετους μηνες παρατηρησα οτι (ακουσον ακουσον!!) το πρωτοκολλο ασφαλειας που κανουμε Login στην ιστοσελιδα τους ηταν ληγμενο, σκεφτειτε ποσος κοσμος δινει τη καρτα του online. Τοτε τους εστειλα email και παραπονεθηκα. Ποτε δεν μου απαντησαν αλλα μεσα σε περιπου 1 μηνα ειχαν ανανεωσει το πρωτοκολλο ασφαλειας. Ωραια εξυπηρετηση προς τους πελατες ε?

Σημερα παλι παρατηρησα οτι ειναι ληγμενο απο τις 5 Μαρτιου, τους εστειλα email με διορια 7 ημερων να μου απαντησουν και να το ανανεωσουν αλλιως θα απευθυνθω στο ΙΝΚΑ. Μονο να μας τα παιρνουν ξερουν, ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! :mad:

Παλι εδω για το θεμα του κολληματος μια και δεν περασε 1 24ωρο και ο δεκτης κολλησε παλι.

Πρωι πρωι την αλλη μερα πηγα για αγορα νεου δεκτη.Εχει μια προσφορα η ΝΟΒΑ για αντικατασταση χαλασμενου και εκτος εγγυησης.Δινεις τον παλιο δεκτη και 75 ευρω και σου δινουν εναν αλλο (μεταχειρισμενο πιστευω).

Ετσι αποφασισα να παρω καποιον αλλο ,που τουλαχιστον θα ειναι του κουτιου.Πηρα τον micro-X MDR-6000 IR. Ευκολο το μενου του.Ανιχνευσε και περιπου 1037 συχνοτητες καναλιων και πολλες αλλες ραδιοφωνου.Κλειδωσα και τα ροζ καναλια μια και υπαρχουν μικρα παιδια στο σπιτι. Μενει μονο το θεμα με τις τσοντες του Filmnet μια και αν τα κλειδωσω δεν μπορεις να δεις το υπολοιπο προγραμμα. Σκεφτητε τωρα να βγεις εξω για ποτο μεχρι αργα το βραδυ και τα πιτσιρικια να βρουν ευκαιρια για τηλεοπτικο ξενυχτι.!!!

Παντως το PANASAT ειχε παραδωσει το πνευμα του , μια και απο οσα εξηγησα στον εδω αντιπροσωπο , ηταν γνωστα και απο αλλες τετοιες βλαβες.

Οπως ειπε και ο sakels το πληρες πακετο τωρα κοστιζει 149 ευρω χωρις εγκατασταση,

Ομως προκιπτει ενα ερωτημα. Πως ειναι δυνατον ενα καινουργιο μηχανημα panasat να σου λενε οτι κοστιζει 240-250 ευρω , και ενα πακετο μονο 149 ? Δεκτης - πιατο - LNB - 30 m π.χ. καλωδιο =149 ??? Ρωταω δηλαδη. Να σκεφτω οτι ο δεκτης της προσφορας ειναι παλιος επισκευασμενος η οτι προκειται για καποιο παλαιοτερο μοντελο ? Μηπως παλι ειναι μεν νεο μοντελο αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες ?

Οσο για τον παλιο καμμενο δεκτη , απο οτι ειδα οταν τον ανοιξα , ειχε πολλες ενδειξεις οτι πλεον ειχε φαει τα ψωμια του. Το καλλυμα ειχε εντονα καφε σημαδια και στην πλακετα αλλοιωση χρωματος απο την θερμοκρασια. Αντε να βρεις σε ποια κολληση υπηρχε προβλημα.!