sakels Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 to travel afksanei tis wres ekpompis se 18. kati kanoun... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 to travel afksanei tis wres ekpompis se 18. kati kanoun... Τι κανουν; Το βραδινο προγραμμα, το παιζουν την επομενη το πρωι. μπρρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Τι κανουν; Το βραδινο προγραμμα, το παιζουν την επομενη το πρωι. μπρρ... Δεν έχει να κάνει η Nova με αυτό. Ό,τι στέλνει το Travel δείχνουν. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Δεν έχει να κάνει η Nova με αυτό. Ό,τι στέλνει το Travel δείχνουν. Κι εγω για το Travel μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 go mad kai kati diavasa gia makedonia tv... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 apo septemvri filmnet3, history, motorstv, mezzo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Καλησπερα . Ο πατερας μου εχει επαγγελματικο συμβολαιο στη NOVA και του εχουν κλειδωμενα ολα τα προγραμματα της NOVA εκτος απο τα αθλητικα καναλια και τα free to air. Μπορει να γινει κατι για να αλλαξει αυτο χωρις αλλαγη στο συμβολαιο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 apo septemvri filmnet3, history, motorstv, mezzo. Πολύ καλά ακούγονται αυτά, ειδικά τα 3 πρώτα (για τζαζ δεν τρελαίνομαι :O ). Νομίζω πάντως πως ήρθε η ώρα να φτιάξει η ΝOVA ένα κανάλι με σειρές, στα πρότυπα του Sky One. To να παίζει τα ίδια έργα σε 3 κανάλια δε μου λέει τίποτα... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Καλησπερα . Ο πατερας μου εχει επαγγελματικο συμβολαιο στη NOVA και του εχουν κλειδωμενα ολα τα προγραμματα της NOVA εκτος απο τα αθλητικα καναλια και τα free to air. Μπορει να γινει κατι για να αλλαξει αυτο χωρις αλλαγη στο συμβολαιο ? Αυτο δε νομίζω οτι γίνεται. Μήπως φταίει ο αποκωδικοποιητής? Επικοινώνησες μαζί τους να δεις τι παίζει? Το "επαγγελματικό" συμβόλαιο τι ακριβώς είναι? Εχει Προποτζίδικο ο πατέρας σου? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Πολύ καλά ακούγονται αυτά, ειδικά τα 3 πρώτα (για τζαζ δεν τρελαίνομαι :O ). Νομίζω πάντως πως ήρθε η ώρα να φτιάξει η ΝOVA ένα κανάλι με σειρές, στα πρότυπα του Sky One. To να παίζει τα ίδια έργα σε 3 κανάλια δε μου λέει τίποτα... me to f3 tha exeis omos perissoteres epiloges gia na deis kati... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 To να παίζει τα ίδια έργα σε 3 κανάλια δε μου λέει τίποτα... Λεει ομως σε αυτους γιατι με τα ιδια εργα και χωρις νεες συχνοτητες(βελτιωμενη εικονα δηλαδη) ,δηλαδη με σχεδον 0 κοστος ,ι βλεπω να φτανουμε και να περναμε τα 55€ το μηνα, με τοσο "αναβαθμισμενο" προγραμμα απο Σεπτεμβριο . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Μου δειχνει ολα τα καναλια ΟΚ εκτος απο το Bloomberg που μου κανει συνεχεια artifacts και διακεκομενο ηχο ..... Απο σημα δεν εχω προβλημα , και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει μονο σε αυτο το καναλι .... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Μου δειχνει ολα τα καναλια ΟΚ εκτος απο το Bloomberg που μου κανει συνεχεια artifacts και διακεκομενο ηχο ..... Απο σημα δεν εχω προβλημα , και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει μονο σε αυτο το καναλι .... Προσωπικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Προσωπικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις... Συγγνωμη , η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν αρκετα σαφής .... Διευκρινιζω λοιπόν .. Ο Panasat 720i μου δειχνει ολα τα καναλια του πακετου της ΝΟVA ΟΚ εκτος απο το Bloomberg που μου κανει συνεχεια artifacts και διακεκομενο ηχο ..... Απο σημα δεν εχω προβλημα , και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει μονο σε αυτο το καναλι .... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Συγγνωμη , η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν αρκετα σαφής .... Διευκρινιζω λοιπόν .. Ο Panasat 720i μου δειχνει ολα τα καναλια του πακετου της ΝΟVA ΟΚ εκτος απο το Bloomberg που μου κανει συνεχεια artifacts και διακεκομενο ηχο ..... Απο σημα δεν εχω προβλημα , και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει μονο σε αυτο το καναλι .... Το πιάτο είναι ρυθμισμένο καλά? Το έχεις βάλει μόνος σου η το έχει στήσει τεχνικός? Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό και πρώτη φορα το ακούω και ειδικά στον Hotbird που η λήψη του είναι πολύ εύκολη ακόμα και με τα μικρά αυτά πιάτα που δίνει η Nova. Ποσο % σήμα σου βγάζει στα υπόλοιπα κανάλια? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 .Πηρα τον micro-X MDR-6000 IR. . ego phra ton micro-X MDR-6500 mporeis na moy peis merikes leptomereies pos aneis updte ton dekth to site to ksero thn diadikasia omos?........ :cry: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 paidia thelw merikes plirofories:thelw na agorasw ena paketo nova auti tin prosfora me ta 149e pou xeroume oloi kai thelw na tin paw stin kipro.oi erwthseis mou einai oi exis: 1)axizei auto to piato kai o dektis pou dinoun mazi i oxi?ti prepei na prosexw kata tin egatastasi tou stin kipro(p.x ti kalwdia na balw ktl) 2)otan deixnei o eleutheros alfa ena mats tou osfp tha to blepw egw mesw nova stin kipro???apo to doriforiko tou programma dld. 3)to MAGIC einai mesa sto paketo? 4)apo ti stigmi pou egathistw to piato ton dekti ktl prepei na kanw tipota allo gia anabathmisi pou exw diabasei kai tetoia??? opoios mborei sas parakalw as boithisei giati den xerw apolitos tipota peri tou thematos p.s:gia osous xeroun nova mboreis na baleis kai apo kipro(tin NOVA cyprus) kai den xreiazetai na kaneis edw sindesi kai meta na tin pas katw.apla egw thelw na piano to elliniko paketo giati stin kipro einai ligo diaforetika ta programmata kai protimo ta dika mas.episis an mboreite katatopiste me ligo grigora giati 6/8 feugw gia to nisi kai logariazw na to parw mazi mou to paketo!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 1) Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει.Θα σου προτεινα να παρεις μονο την καρτα νοβα και να επιλεξεις καποιο αλλο δεκτη. 2) Ναι θα το βλεπεις. 3) Το magic νομιζω ειναι free to air αρα το βλεπεις και χωρις συνδρομη νοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 1) Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει.Θα σου προτεινα να παρεις μονο την καρτα νοβα και να επιλεξεις καποιο αλλο δεκτη. 2) Ναι θα το βλεπεις. 3) Το magic νομιζω ειναι free to air αρα το βλεπεις και χωρις συνδρομη νοβα. thanx bro.kata ti gnwmi sou poios einai o kaliteros dektis-piato(kai posi diametro prepei na exei ktl) kai to kyriotero poso stoixizei giati ta lefta mou einai periorismena den mborw na skasw kai 500e gia na parw olo to sistima.kai ennoeite na dexete tin karta tis nova min exw problimata kai tetoia....... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Θα σου προτεινα τον commander 5000.Ειναι συμβατος με την καρτα της νοβα (μπορεις να κανεις και αρχικη ενεργοποιηση της καρτας με αυτον το δεκτη) δεν παρουσιαζει προβληματα software και στοιχιζει περιπου 150 ευρω.Εγω εχω τον 6000 (εχει οτι και ο 5000 + 2 slot common interface) απο τον οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Η διαμετρος του πιατου εξαρταται απο την περιοχη που θελεις να κανεις την εγκατασταση και απο τους δορυφορους που θελεις να πιανεις.Για κυπρο δεν γνωριζω αλλα υποθετω οτι μια διαμετρος 1-1,2μ θα σου εξασφαλισει καλη ληψη απο hotbird. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Θα σου προτεινα τον commander 5000.Ειναι συμβατος με την καρτα της νοβα (μπορεις να κανεις και αρχικη ενεργοποιηση της καρτας με αυτον το δεκτη) δεν παρουσιαζει προβληματα software και στοιχιζει περιπου 150 ευρω.Εγω εχω τον 6000 (εχει οτι και ο 5000 + 2 slot common interface) απο τον οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Η διαμετρος του πιατου εξαρταται απο την περιοχη που θελεις να κανεις την εγκατασταση και απο τους δορυφορους που θελεις να πιανεις.Για κυπρο δεν γνωριζω αλλα υποθετω οτι μια διαμετρος 1-1,2μ θα σου εξασφαλισει καλη ληψη απο hotbird. ok file mou thanx.tha psaxw aurio na brw ton commander pou les tha rwtisw kai kana dio magazia kai an einai tha parw auton.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 1) Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει.Θα σου προτεινα να παρεις μονο την καρτα νοβα και να επιλεξεις καποιο αλλο δεκτη. Αν θέλεις να βλέπεις Nova και τίποτε άλλο, αν δνε πρόκειται να ψάχνεις σαν τρελός νέα ελέυθερα κανάλια, και αν δεν έχεις σκοπό να το ψάξεις το θέμα (=το προφίλ του 80% των κατόχων Nova), τότε με τον Panasat είσαι μια χαρά. Αν όχι, θα σου φανεί ανεπαρκέστατος 2) Ναι θα το βλεπεις. Δεν είναι απαραίτητο. Ο Alpha μπορεί όποτε θέλει να στέλνει άλλη εικόνα στο επίγειο και άλλη στη Nova, όπως έκανε παλιά δηλαδή με τη Formula και το ποδόσφαιρο. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. August 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Επειδη οι προετοιμασιες για τη σεζον 2005-6 ειναι στο φουλ, εχει κανεις πληροφοριες για το ποτε ξεκινανε τα νεα καναλια στη NOVA?????? Απο οσο γνωριζω τα νεα καναλια ειναι 5 (FILMNET 3 , SUPERSPORT 4 - 5, MOTORS TV, HISTORY CHANNEL) Aν καποιος εχει να συμπληρωσει κατι, αναμενουμε!!!! Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Λογικά ξεκινούν όλα πρώτη Σεπτεμβρίου. Αυτό αφήνεται να εννοηθεί στο Νονa Magazine. Εκτός από αυτά που αναφέρεις θα υπάρχει και το Mezzo (Jazz, όπερα κλπ.) ενώ τα Supersport θα γίνουν 6 (ψιλοαπάτη βέβαια: το 4 θα είναι το Special με άλλο όνομα, το 5 θα έχει μόνο νέα, σαν το Eurosport2 κάτι φαντάζομαι, και το 6 θα είναι αφιερωμένο στο στοίχημα. Α, και το 3 θα εξειδικευτει στο μπασκετ και φαντάζομαι θα εκπέμπει πιο συχνά απ' ότι ως τώρα). Να ρωτήσω κάτι άσχετο: εσείς πιάνετε το Fashion TV; Σύμφωνα με τη Nova εκπέμπει στο 84 αλλά εμένα μου είναι κενό. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Έμενα επειδή είναι μπάχαλο τα κανάλια, κάνω search στον Νokia που έχουμε και FashionTV δεν έχει πουθενά. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts