mythos_bt Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 • Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η πολιτική της συνδρομητικής πλατφόρμας NOVA αλλάζει ξανά. Μετά τη δημιουργία του δικτύου τεχνικών NOVA και την οργάνωση τους σε σωματείο (Satellas) στη προσπάθεια τους να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους και τα επί 10ετιας κεκτημένα δικαιώματα τους σε τιμές τοποθετήσεων, συμβολαίων και άλλων διευκολύνσεων που η Multichoice παρείχε προς αυτούς, αποκλείοντας όλους τους άλλους επαγγελματίες του χώρου, θέμα το οποίο προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στην εταιρία και στους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της τον περασμένο μήνα, με την απόφαση της εταιρίας να τους θέσει ουσιαστικά εκτός "μονοπωλίου" από τις αρχές Μαρτίου, δίνοντας την ευκαιρία στον υποψήφιο συνδρομητή να επιλέξει ο ίδιος τον τεχνικό του για την τοποθέτηση του δορυφορικού συστήματος του, κατεβάζοντας ταυτόχρονα την τιμή του εξοπλισμού στα 150 ευρώ, πιάτο, δέκτης και κάρτα πρόσβασης με συμβόλαιο ενός έτους το οποίο θα γίνετε πλέον στα καταστήματα πώλησης και όχι στο σπίτι του συνδρομητή (μέχρι τώρα οι ενεργοποιήσεις του πακέτου και το συμβόλαιο συμπληρωνόταν από τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό στη οικία του συνδρομητή μετά την εγκατάσταση και με εχτρά αμοιβή του τεχνικού) • Εγένετο λοιπόν Γερμανός Τεχνικός και όχι προπονητής κατά την ρήση της Αθλητικής Κυριακής με βάση τη στήριξη της Αλυσίδας Καταστημάτων Γερμανός η οποία αντικατέστησε και τα γνωστά collection points των συνδρομών (εισπράξεις συνδρομών) λύνοντας όλα τα προβλήματα της έγκαιρης ή μη καταβολής συνδρομών προς την Multichoice. • Ακόμα όμως ετοιμάζετε νέος φθηνός δέκτης για το πακέτο με το σύστημα Irdeto αλλά και νέα αναβάθμιση για όλους τους δέκτες (όλους τους τύπους) Panasat λογισμικό το οποίο θα τους κάνει ακόμα πιο κλειστούς (συνδρομητικούς) αποκλείοντας οποιαδήποτε άλλη κάρτα πρόσβασης ακόμα και αν αυτή είναι Irdeto από το ενσωματωμένο card reader του δέκτη πλην των συνδρομητικών καρτών της Multichoice Hellas, κάτι που ήδη συμβαίνει στους δέκτες NOVA Cyprus δηλαδή του αδελφού πακέτου της Κύπρου. • Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Πάντρεμα Κάρτα δέκτη όπως στο Sky Digital και το σύστημα NDS; Τι θα γίνει με τα συμβόλαια 10 ετών που περιλαμβάνουν δέκτη με ενσωματωμένο σύστημα Irdeto και όχι σύστημα Irdeto made by Nova; Πόσο νόμιμος είναι ο αποκλεισμός άλλων συστημάτων η ιδίων συστημάτων ή κάρτες άλλων πακέτων; • Πάντως ο νόμος ρητά αναφέρει ότι ο δέκτης πρέπει να είναι DVB Standard και προσβάσιμος σε όλες τις κωδικοποιήσεις δηλαδή να έχει Common Interface ώστε να μπορεί να δέχεται και άλλα συστήματα πρόσβασης κάτι που ποτέ δεν τηρήθηκε από την εταιρία παρά τα παράπονα και τις αγωγές της Alpha Digital. Φυσικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης ο νόμος δεν έχει εφαρμογή. _http://www.satleo.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 δεν καταλαβα και πολλα ρε παιδια (ειναι κι αργα και νυσταζω...). Δηλαδη εγω με το Mediamaster και τις δυο καρτες μεσα δεν θα εχω προσβαση; Μη με συγχυζετε νυχτιατικα και δεν κανει στην ηλικια μου! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 δεν καταλαβα και πολλα ρε παιδια (ειναι κι αργα και νυσταζω...). Δηλαδη εγω με το Mediamaster και τις δυο καρτες μεσα δεν θα εχω προσβαση; Μη με συγχυζετε νυχτιατικα και δεν κανει στην ηλικια μου! Αν οι πληροφοριες αυτες επιβεβαιωθουν οι panasat θα λειτουργουν μονο με καρτα νοβα.Αφου χρησιμοποιεις αλλο δεκτη δεν θα εχεις προβλημα (οσο δεν γινεται παντρεμα καρτας-δεκτη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 :mad: αμα γινει παντρεμα καρτας-δεκτη να παρουνε το δεκτη τους και να τον χαιρονται και την καρτα τους μαζι.... πολυ νταβατζιλικι το βρισκω και δε μου αρεσει να χανω το σημα μου καθε φορα που βρεχει! :mad: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 νταβατζιλικι το βρισκω και δε μου αρεσει να χανω το σημα μου καθε φορα που βρεχει! :mad: Τα παράπονά σου στον Θεό με τους νόμους Φυσικής που έφτιαξε :) Σοβαρά τώρα, με ένα μεγαλύτερο πιάτο ίσως βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά τα προβλήματα δεν θα τα γλυτώσεις :) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 μα εχω μεγαλο πιατο (της νοκια) και ΔΕΝ χανω το σημα οποτε βρεχει (σε αντιθεση με παρα πολλους γνωστους μου που μονιμως διαμαρτυρονται!). Και δεν σκοπευω να το αλλαξω με το πιατακι του γλυκου που δινει η Nova, καθως και τη δυνατοτητα να εχω παραλληλα και καποια αλλη καρτα... πηρα μια φορα κι ενα καιρο τον αποκωδικοποιητη του filmnet και μετα δεν ηξερα τι να τον κανω... (αν και αποδειχτηκε καλος για πειραματοζωο ο κακομοιρης). Αλλα αυτο το παντρεμα καρτας-δεκτη θα ειναι εντελως απαραδεκτο! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο πιάτο βοηθάει. Αλλά δεν είναι απόλυτο ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Με ένα μεγάλο πιάτο+ένα καλό LNB (που παίζει μεγαλύτερο ρόλο)+καλό καλώδιο μειώνεις σοβαρά τις πιθανότητες. Συγκρίσεις με άλλο ανάλογο εξοπλισμό μπορείς να κάνεις μόνο θεωρητικά, μιας και οι συνθήκες από την μία πολυκατοικία στη δίπλα μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά και να μην φταίει απαραίτητα ο εξοπλισμός. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Ποσο κανει ενα καλο LNB?Αυτα που βαζει η multichoice υποθετω ειναι της πλακας ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 mphka sto http://www.satleo.gr kai diabasa gia anepibebaiotes plhrofories oti 8a bgei neos apodhkopoihths pou 8a paizei mono nova kai 8a pesei h timh tou paketou...... h sundromh na doume pote 8a pesei.....xaxaxa lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Paidia peite mou exei h NOVA satellite internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Όχι, δεν έχει Internet και ούτε πρόκειται να αποκτήσει :) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Giati de tha valoun satellite internet? Den tha kerdisoun an kanoun kati toso protoporiako stin ellada? A kai kati allo pote tha valoun kapoio allo kanali. Exei tosa alla discovery, h na valloun to nickelodeon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Η αγορά στην Ελλάδα είναι μικρή. Για να μπει internet θα χρειαστούν νέοι transponders. Το ενοίκιο του κάθε ένα ήταν 1,000,000$ τον μήνα. Για υπολόγισε πόσο θα πρέπει να πάει η συνδρομή. Συνυπολόγισε τώρα το ότι ο χρήστης θα πρέπει να πληρώνει τη Nova+dialup συνδρομή+χρεώσεις στον ΟΤΕ και θα δεις ότι δεν συμφέρει σε σχέση με το ADSL. Για νέα κανάλια δεν έχω ακούσει τίποτα. Όπως πάντα, αν είναι να μπει κάποιο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε ;) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 afou ston hotbird ta noikia einai toso megala gia den allazei ston hellas sat. toso diskolo einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 afou ston hotbird ta noikia einai toso megala gia den allazei ston hellas sat. toso diskolo einai? Ναι άλλα τα έξοδα επανεγκατάστασης τόσων πιάτων σε Ελλάδα (αλλά και για όσους έχουν Nova εκτός Ελλάδος :X ) είναι αρκετά ακριβά! Ο Hellas Sat δεν έχει σχεδόν κανένα από τα κανάλια που στους HotBird είναι κλειδομένα (CNN, EuroSport) αλλά και FTA που η Nova τα παρουσιάζει ως "προσφορές" στο πακέτο (BBC World, Bloomberg, Fashion TV κλπ). Επίσης ο Hellas Sat δεν έχει τα ύπόλοιπα FTA κανάλια που έχουν όσοι χρησιμοποιούν άλλους δέκτες αλλά και όσα τους "επιτρέπει" ο δέκτης της Nova να βλέπουν! Νομίζω ότι έχει και ενα συμβόλαιο με την Eutelsat για ακόμα αρκετά χρόνια οπότε το μονο που θα μπορούσε να κανει είναι να υπάρχει και στους 2 δορυφόρους! :lol: Τώρα αν υπάρχει "χώρος" στους Tps (πάντα με θυσία την ήδη χαμηλή ποιότητα εικόνας) αποδείχτηκε με τα +6 κανάλια της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια τον ολυμπιακών αγώνων που αναγκάστηκαν μέχρι και το Promo να κλείσουν για να χωρέεσουν! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 ο καλυτερος με διαφορα dreambox Άνάλογα τι ζητάς από τον κάθε δέκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Nέα αναβάθμιση του Panasat! Συντάκτης: Χάρης Γ. Σχόλια Σήμερα καθώς έψαχνα τον αποκωδικοποιητή μου (Panasat 720i) ανακάλυψα ότι υπάρχει μέσα νέα αναβάθμιση η οποία όπως γράφει θα διαρκέσει 77 λεπτά. Πήρα τηλέφωνο να μάθω τι πράγμα αφορά η νέα αυτή αναβάθμιση. Μίλησα με τηλεφωνήτρια του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και την ρώτησα αν είναι αλήθεια το ότι η νέα αναβάθμιση θα κλειδώσει τον αποκωδικοποιητή και δεν θα δέχεται άλλες κάρτες ακόμα και αν είναι IRDETO και ότι θα λειτουργεί μόνο με την κάρτα της NOVA. Μου επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του satleo.gr. Τότε της είπα ότι αυτό ονομάζεται αθέτηση όρων συμβολαίου και ότι αυτό θα το καταγγείλω στο υπουργείο ανάπτυξης. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΗ μου είπε επιλέξει: “Να κάντε ότι θέλετε”. Αγαπητοί συνδρομητές της NOVA. Όσοι έχετε αποκωδικοποιητή της εν λόγω εταιρίας ΠΡΟΣΕΞΤΕ. Την αναβάθμιση που έστειλε η NOVA στους δέκτες, και λέει ότι θα διαρκέσει 77 λεπτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (από μόνη της δηλαδή) στο λογισμικό του αποκωδικοποιητή ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ μέσα από το Menu του Panasat... (Χάρης Γ.)Μην ακούτε τι λένε από την NOVA. Αναζητώ τον τρόπο να πετάξω έξω την αναβάθμιση από την μνήμη του αποκωδικοποιητή μου. Μόλις το καταφέρω θα σας ενημερώσω για τον τρόπο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ NOVA. Θα έχετε τα προβλήματα που είχα οι κάτοχοι του δέκτη του ALPHA DIGITAL. AN ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ. ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Αν δεν θέλετε να βάλετε τα χεράκια σας και να βγάλετε τα ματάκια σας, μην κάνετε καμία αναβάθμιση. Και αν από περιέργεια μπείτε στο menu και πάτε τεχνικές ρυθμίσεις και μετά αναβάθμιση αποκωδικοποιητή και πατήσετε ΟΚ θα την βρείτε μέσα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ EXIT και σε καμία περίπτωση το OK. ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ. ΧΑΡΗΣ. _http://www.satleo.gr/index.php?option=content&task=view&id=2472&Itemid=2 :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 • Ο επόμενος στόχος είναι προφανώς αυτός, το πάντρεμα κάρτας και δεκτη ΝΟVA, μόνο που το μεσανατολικό πακέτο Showtime που το επιχείρησε ...απέτυχε, καθώς οι νέες κάρτες του ναι μεν δεν παίζουν σε άλλες γνήσιες μοντούλες Irdeto, παίζουν όμως σε Matrix και άλλες συμβατές! • Φυσικά το πακέτο ρισκάρει και απώλεια συνδρομητών και πιθανά πρόστιμα, απο την άλλη όμως το ίδιο γίνεται πλέον και στην Ιταλία και εδώ και πολύ καιρό στην Αγγλία, ακόμη και στην Γαλλία (δεν παίζουν άλλες κάρτες οι ιδιοκτησιακοί δέκτες) συνεπώς η Ευρωπαική Ενωση δεν έχει λόγο σε τέτοια θέματα, το μόνο που χρειάζεται το πακέτο είναι να μην υπάρξει κυβερνητική αντίδραση στην Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αφού υπάρχει αγαστή συμφωνία όλων των μεγάλων ΜΜΕ και των κρατικων καναλιών στο θέμα αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα ακούσετε το παραμικρό γι αυτό το θέμα, σε κανένα δελτίο ειδήσεων! • Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει πιο αποδεκτό το μέτρο αυτό στους καταναλωτές θα ήταν αν έδιναν δωρεάν τον δέκτη τους. Ηδη ενημέρωσα πάντως για το ενδεχόμενο τον κουμπάρο μου (που πηρε το πακέτο με τον ιδιοκτησιακό δεκτη πριν ενα μήνα χωρίς να με ρωτήσει), ώστε να ετοιμάζεται σύντομα για νέο δεκτη συμβατό με Irdeto (καθώς έχει πάρει και την κάρτα InXWorld) ενώ και ...κάποια δύστυχη κοπέλλα της Νόβα θα τα ακούσει άγρια, χωρίς να φταίει η καημένη! • Τα καταστήματα σε πρώτη φάση θα ωφεληθούν, καθώς όσοι συνδρομητές με ιδιοκτησιακό δέκτη διαθέτουν και κάποια άλλη συνδρομή σε Irdeto, θα εξαναγκαστούν άμεσα να αγοράσουν και άλλο δέκτη. (Γιάννης-Φίλιππος Δημητριάδης) _http://www.satleo.gr/index.php?option=content&task=view&id=2467 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 δηλαδη δε θα παιζει η καρτα της νοβα στον νοκια; Τοτε μαλλον θα φαει φυσημα η καρτα της νοβα κι οχι ο νοκια.... αντε για το ποδοσφαιρο να ξεθαψουμε τον αποκωδικοτετοιο του φιλμνετ και να πληρωνουμε μονο ssport..... δε νομιζω οτι δε θα υπαρξουν αντιδρασεις.. ειναι πολυ αυτοι που εχουν αλλους αποκωδ. απο το κολοκυθι της νοβα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Καθαρό νταβατζιλίκι από τη NOVA δηλαδή θα αφήσω το αστέρι Humax μου για τον PatatoSat. Χωρίς κανένα δικαίωμα επιλόγης ενώ τους χοντροσκάω 50+ ευρώ το μήνα για να έχω το δικαίωμα να βλέπω ελληνικά κανάλια τώρα θα πλήρώσω την κάθε μ@λ@κία που βγάζει η NetMed για να μη μπορώ ούτε τα FTA να βλέπω καλά καλά. Και Κερατάς Και Δαρμένος. Να δούμε αν η νεα εκπομπή του Ταγματάρχη θα έχει τηλέφωνα για το κοινό αλλιώς οι καημένοι Μπραουδάκης και Καραπαππάς θα τα ακούσουν από όλους εμάς. ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΔΕ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΔΕ ΨΑΧΝΩ Υ.Γ. Για αυτούς που έχουν και τον PatatoSat θα είναι και διπλό το κακό γιατί οι ανθρωποι τον πλήρωσαν τον δεκτη δεν τους τον έδωσαν δωρεάν και με την """αναβάθμηση""" (υποβάθμηση) χωρις την κάρτα μόνο για κοτέτσι κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. February 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 unforgiven, παρε θεση αμεσα! Ειναι αληθεια οτι η νεα αναβαθμηση, απαγορεύει αλλη καρτα να παιζει ο πανασατ???? Υπαρχει τροπος να αποφυγουμε την καταστροφικη αυτη αναβαθμηση, ολοι εμεις που διαθετουμε και καποια αλλη καρτα??? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ!!!!! Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Υπαρχει τροπος να αποφυγουμε την καταστροφικη αυτη αναβαθμηση, ολοι εμεις που διαθετουμε και καποια αλλη καρτα??? Συμφωνα με το αρθρο ο μονος τροπος να γινει αυτη η αναβαθμιση ειναι να την κανεις εσυ ο ιδιος επομενως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Κατανοώ τη δικαιολογημένη αγανάκτησή σας. :worry: Δεν νομίζω ότι η Netmed θα κλειδώσει τη Nova ώστε να παίζει μόνο σε Panasat. Είναι παράλογο, χωρίς νόημα και παράνομο. Δεν έχω, ακόμα, σχετικές πληροφορίες, αλλά θα μάθω. Το πολύ-πολύ να κλειδώσουν μόνο τους Panasat και να παίζουν μόνο Nova. Αλλά και πάλι το βλέπω παράλογο, μιας και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μειωθούν και άλλο οι πωλήσεις του δέκτη τους. Επίσης δεν βλέπω τον λόγο γιατί να πάνε σε κλειστό σύστημα, τύπου BSkyB, από τη στιγμή που δεν απειλούνται από την πειρατεία. Όσο αφορά τον Panasat: Νομίζω ότι φωνάζετε άδικα. Τον πουλάνε για έναν σκοπό και αυτόν τον κάνει καλά: Παίζει Nova. Τελεία και παύλα. Δεν κάνει για τίποτε άλλο. Μπορεί πολλοί να έχουν πιο πολλές απαιτήσεις, αλλά αν πήραν τον Panasat για να τις ικανοποιήσουν, απλά έκαναν λάθος. Υπάρχουν πολλοί δέκτες για κάθε γούστο. Για όσους θέλουν απλά να βλέπουν Nova (και τα interactive) ο Panasat είναι μια χαρά... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. February 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΗΚΕ , ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 210-6602000. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΕΚΤΗ, ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Εννοεις οτι ο δεκτης σου εκανε μονος του αναβαθμιση λογισμικου;Εγω παντως τον δικο μου τον εχω βαλει στο κουτι του και το ιδιο θα κανω και με την καρτα της νοβα αν γινει το "παντρεμα" καρτας-δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts