Flyboy Δημοσιεύτηκε December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2003 Καλησπέρα παιδιά. Έχω έναν 20άρη (για την ακρίβεια 19 λέει ότι είναι) δίσκο και μου φαίνεται ότι γέμισε κάπως απότομα. Λέει ότι έχω 1,5GB ελεύθερα (δηλ. 17,5GB χρησιμοποιημένα) αλλά όταν πατάω Ctrl+A στον C και ιδιότητες μου λέει ότι είναι 14GB. Τα άλλα 3,5 που είναι; :confused: Α, ο φάκελος των XP δείχνει ότι είναι 2GB. Κάπως πολλά δεν είναι; :confused: Και κάτι άλλο άσχετο αλλά καλύτερα να μην ανοίγω νέο θέμα. Κάθε φορά στην αρχή εδώ και 4 μέρες μου πετάει συνέχεια τις συνδέσεις δικτύου για να συνδεθεί με ένα ανύπαρκτο site. :mad: Αυτό ξεκίνησε να εμφανίζεται από την ώρα που έτρεξα ένα key changer για το Counter strike το οποίο εν τέλει δεν έτρξε ποτέ. Πως μπορώ να το κάνω να μην ξαναεμφανιστεί και να δώ ποιο πρόγραμμα το ζητούσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Το πρόβλημα της χωρητικότητας πρέπει να είναι εξαιτίας των restore points. Σβήσ' τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Scan Disk Κάντο και θα βρεθούν και τα υπόλοιπα GB που ψάχνεις :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten99 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 kane ena defrag kai oti eipan ta paidia parapano kai 8a li8ei to problima to eixa pa8ei kai ego Παράθεση Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙΖΕΙΣ tenten99[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBorN Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 FORMAT! i kaluteri lusi na sai komple meta...Hdh exei talipori8ei to logismiko ean k efoson uparxoun polla restore points.to xa pa8ei k gw me merika restore points pou xa kanei k efage friki se kapia fasi. Filika Nicolas :) Παράθεση The airplane would be the safest mean of transportation if we didn't have to drive ourself to the airport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Το πρόβλημα της χωρητικότητας πρέπει να είναι εξαιτίας των restore points. Σβήσ' τα. Ακριβώς,και ένα σκαν ντισκ και είσαι οκ :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. December 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Όντως παιδιά τα restore points έπιαναν γύρω στα 2.2GB. Τα έσβησα σχεδόν όλα. Ο φάκελος όμως των ΧΡ δεν είναι κάπως μεγάλος για 2GB? Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Όσο για το φορματ ειδικά τώρα δεν μπορώ να το κάνω. Σε κανά 2 βδομάδες ίσως. Με το άλλο που μου έχει σπάσει τα νεύρα τι θα κάνω; Για τη σύνδεση που μου πετάγεται συνέχεια μιλάω. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πήγαινε στο msconfig και δες ποια καταχώρηση ταιριάζει με τα χαρακτηριστικα αυτού που ανοίγει στην αρχή και ξετσεκάρισέ το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Flyboy Ο φάκελος όμως των ΧΡ δεν είναι κάπως μεγάλος για 2GB? Πήγαινε εδώ αν χρησιμοποιείς εκτυπωτή: \WINDOWS\system32\spool\PRINTERS και ότι έχεις μέσα διέγραψε το. Δες πριν, πόση χωριτικότητα καταλαμβάνουν τα αρχεία. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts