stalitsa87 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Και αργότερα την κρέμα Skinoren αλλά αυτά βοήθησαν πάρα πολυ. Πλέον βάζω μόνο τον αφρό της Sebamed γιατί τα σπυράκια που βγάζω είναι κάτι μικρά στο μέτωπο και μερικά στο λαιμό μετά το ξύρισμα. Η ακμή μου ήταν ήπια μπορώ να πω δεν είχα ποτέ σημάδια και μεγάλα σπυράκια στα μάγουλα. Ίσως είμαι λίγο υπερβολική......αλλά και μόνο στη ιδέα σπυράκια, φρικάρω...όλοι μου λένε ότι δεν έχω πολλά και να μην ανησυχώ...και μάλιστα μία αισθητικός προχτές μου είπε ότι έχω πολύ καθαρό πρόσωπο(από άποψη ακμής...με μια μικ΄ρη εξέραιση στο κούτελο και το σαγώνι...θα κάνει σύγκριση με άλλους φάινεται) και ότι να ενυδατώνω το δέρμα μου για να παραμείνει ωραίο...μάλιστα όταν κάναν άλλα άτομα συζητήσεις για αλοιφές για την ακμή πιο παλιά που είχα κομμένες αφέλιες, τα κάλυπταν και όταν πήγαινα να πάρω θέση για να ενημερωθώ για τα προϊόντα, μου λέγανε "καλά, εσένα το θέμα δε σε αφορά...εσύ δεν έχεις σπυράκια...τι να πούμε και εμείς...) και εγώ θεωρούσα ότι έχω σοβαρότατα πρόβλημα...επειδή έβγαζα όπως και εσύ κάτι μικρά στο μέτωπο...Ήπια μου τη χαρακτηρίζε και εμένα αν θυμάμαι καλά όταν πήγαινα...σήμερα έβαλα μέικ-απ και φοβάμαι μην τα ερέθισα...θα δίξει... Από ότι κατάλαβα, δεν έχεις ησυχάσει τελείως...σωστά? την κρέμα Skinoren την έβαζα παλιά που πήγαινα σε δερματολόγο σε συνδιασμό με ένα υγρό διάλυμα εξωτερικής χρήσης. Μπορώ να πω ότι καθάρεισα ΤΕΛΕΙΩΣ. Ο σερματολόγος μου είπε ότι δεν χρειάζετε να συνεχίσω την αγωγή εφού έχω καθαρίσει...ήταν και καλοκαίρι που γενικά το καλοκαίρει υποχωρεί η ακμή...είναι μου λέει ο ήλιος...είναι τα μπανια...μια χαρά.......όντως...ήταν μια χαρά...για 2 μήνες....πρόσωπο λάδι........μετά όμως....ξαφνικά...γέμισα σε μία μέρα άπό το πουθενά.......ξαναπήγα και μου έδωσε κάτι άλλες αγωγές...απέφυγε να μου ξαναδόσει την ίδια...δεν ξέρω...ίσως να μην κάνει και η μακροχρόνια χρήση του ίδιου προϊόντος.....πάντος η υπομονή μου είχε εξαντληθεί....και δεν άντεχα να περιμένω για βελτίωση...εφόσον είχα ακολουθήσει πιστά την αγωγή...και με είχε βασανίσει ΄μπορώ να πω, μου είχε δώσει και μια ελαφριά αντιβίωση για κανα δεκαπενθήμερο...κάτι πράσινα δισκία. Δεν περίμενα ότι θα ξαναγεμίσω, ξαφνικά........άσε που στην αρχή που ξαναεμφάνισα ακμή ό δερματολόγος μου έλειπε σε ένα συνέδριο, μετά έλλειπα εγώ, οπότε άρχισα μόνη μου τα γιατροσόφια...από αγωγές που μου είχε δώσει στο παρελθόν......και συνδιασμούς αυτών...ξεκίνησα και μία άλλη από το φαρμακείο μόνη μου, με φύκια θαλάσης, φυτικό...να φανταστείς μέσα σε 2 εβδομάδες άλλαξα 4 αγωγές(και μόνη μου και με το γιατρό μετά). Συνήθως δεν μου έδινε προϊόντα καλλυντικής μορφής και καθαρισμού...μου έλεγε να πλένομαι με ότι να ναι...και ότι δεν έχει σημασια...αλλά από ότι καταλαβαίνω έχει και μεγάλη μάλιστα...σωστά? Μ'όνο την τελευταία φορά μου έδοσε της sebamed το face & body wash μετά από πίεση δικιά μου........τώρα έχω πολύ καιρό να πάω και για ένα διάστημα τα είχα κόψει τελείως όλα...είχα βαρεθεί και δεν έβαζα τίποτα...οπότε χειροτέρεψα...και...να μαι...ψάχνω λύση. Επίσης τρώω πολλά γλυκά και κυρίως σοκολάτα...τα επηρεάζει καθόλου?? Ο γατρός πάντος μου είπε πως δεν παίζει ρόλο...εσέις τι λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Επίσης τρώω πολλά γλυκά και κυρίως σοκολάτα...τα επηρεάζει καθόλου?? Ο γατρός πάντος μου είπε πως δεν παίζει ρόλο...εσέις τι λέτε?? Βασικα δεν παιζει ρολο αν τρως σοκολατες η γλυκα...γενικοτερα σημασια εχει να προσεχεις την διατροφη σου..;) να κοιταξεις να παιρνεις τροφιμα πλουσια σε βιταμινες Α και Β οι οποιες εχουν αποδειχθει οτι συμβαλουν κατα της ακμης... καλο ειναι να μην τρως ''γρηγορο'' φαγητο,,να προτιμας σπιτικο...(επισης μακρια απο αναψυκτικα)ειμαστε οτι τρωμε:rolleyes: και πολυ πολυ νερο...βοηθαει παρα πολυ το νερο..εγω πισω 9-10 ποτηρια την ημερα,,και φαντασου οτι συστεινουν να πινεις 8 ποτηρια την ημερα..:D Α, ωραίαα....Την είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό αυτή τη σειρά, αλλά δεν ήξερα κατά πόσο είναι καλή...χτες το βράδυ κάθισα και διάβασα όλο το τόπικ, από την αρχή, και δεν είδα κανέναν να μιλάει για αυτήν τη σειρά και μου έκανε εντύπωση...οπότε δεν τη συζήτησα καθόλου όπως θα είδες... σε πόσο καιρό έίδες αποτελέσματα?? Καθάρισες τελείως?? Βασικα αν ειδες τις βαθμιδες εγω ημουν καπου στην 3η βαθμιδα,,πηρα ομως τα ποιο ισχυρα προιοντα της 4ης κατηγοριας γιατι ηθελα να δω αμεσως την διαφορα.. μετα τη μια βδομαδα χρησης ειδα αποτελεσματα.. η επιδερμιδα μου πλεον ειναι τελειως λεια και πολυ απαλη σαν μωρου:p εχουν εξαφανιστει τελειως τα σπυρακια, αντε να βγαλω το πολυ κανα 2-3 που και που..κυριως οταν δεν κοιμαμαι αρκετα. μονο κατι εσωτερικες απαλες κοκκινιλες εχω στα μαγουλα και αυτο γιατι τα πειραζα αλλα οπως μου ειπε η δερματολογος θα φυγουν,,γενικοτερα οι κοκκινιλες φευγουν ποιο δυσκολα.. νομιζω αν κανεις μια καλη διατροφη,πινεις πολυ νερο και δοκιμασεις μια καλη σειρα προιοντων θα δεις μεγαλη διαφορα;) Y.Γ.: βεβαια εξαρταται και απο τον τυπο της επιδερμιδας του καθε ατομου,,αλλα δεν νομιζω να μην κανουν δουλεια και σε σενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 να κοιταξεις να παιρνεις τροφιμα πλουσια σε βιταμινες Α και Β οι οποιες εχουν αποδειχθει οτι συμβαλουν κατα της ακμης... [/size] Έχεις δίκιο...Τους τελευταίους 2 μήνες παίρνω συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε βιτεμίνες του συμπλέγματος Β, και έχουν ηρεμίσει τα σπυράκια...αρκετά...μπορεί να παίζει ρόλο και το σακιλικό οξύ που βάζω της clean & clear το adventage...τώρα αρχίζω και βλέπω διαφορά.Αν και όπου να ναι θα το σταματίσω. Έχου ακούσει και για την βιταμίνη Ε...βοηθάει καθόλου? Νομίζω είναι ότι πρέπει για το δέρμα... Ποιες τροφές είναι πλούσιες σε βιταμίνες Α και Β??? Για Β ξέρω ότι έχουν πολύ τα φρούτα!!! καλο ειναι να μην τρως ''γρηγορο'' φαγητο,,να προτιμας σπιτικο...(επισης μακρια απο αναψυκτικα)ειμαστε οτι τρωμε:rolleyes: και πολυ πολυ νερο...βοηθαει παρα πολυ το νερο..εγω πισω 9-10 ποτηρια την ημερα,,και φαντασου οτι συστεινουν να πινεις 8 ποτηρια την ημερα..:D [/size] Δύσκολο...πολύ δύσκολο!!! Τρώω από ψητοπολεία επί μονίμου βάσεως...πιο παλιά και από μαγειρεία αλλά τα ίδια με την ακμή...μη σου πω και χειρότερα. Μακριά από αναψυκτικά???:confused: Τώρα με σκοτώνεις!!!:O:O:O Συμβάλουν αρνητικά?? Σε μεγάλο βαθμό?? Αχ...δυστιχώς νερό δεν έπεινα ποτέ μου.....(τουλάχιστον πολύ).......πίνω ελάχιστο!!! Που 8 ποτήρια........να μου λεγες το μήνα...να πω μάλιστα...(Εσύ δίκιο έχεις...αλλά...) Βασικα αν ειδες τις βαθμιδες εγω ημουν καπου στην 3η βαθμιδα,,πηρα ομως τα ποιο ισχυρα προιοντα της 4ης κατηγοριας γιατι ηθελα να δω αμεσως την διαφορα.. μετα τη μια βδομαδα χρησης ειδα αποτελεσματα.. η επιδερμιδα μου πλεον ειναι τελειως λεια και πολυ απαλη σαν μωρου:p εχουν εξαφανιστει τελειως τα σπυρακια, αντε να βγαλω το πολυ κανα 2-3 που και που..κυριως οταν δεν κοιμαμαι αρκετα. μονο κατι εσωτερικες απαλες κοκκινιλες εχω στα μαγουλα και αυτο γιατι τα πειραζα αλλα οπως μου ειπε η δερματολογος θα φυγουν,,γενικοτερα οι κοκκινιλες φευγουν ποιο δυσκολα.. νομιζω αν κανεις μια καλη διατροφη,πινεις πολυ νερο και δοκιμασεις μια καλη σειρα προιοντων θα δεις μεγαλη διαφορα;) [/size] Πόσο καιρό σου πήρε για να γίνει εντελώς λεία?? Δερματολόγος στην σύστησε τη σειρά?? Εμένα ποτέ δεν μου χε συστήσει καλιντική σειρά...απλά αλοιφές.... Οι κοκκινίλες θα φύγουνε...και εγω έχω κοκκινήλες. Στο κούτελο...Όσο με θυμάμαι με σπυράκια...συνήθως είχα περισσότερο σημαδάκια και κοκκινήλες στο κούτελο(τις κάλυπταν βέβαια οι φράτζες...μου φαίνεται πως πρέπει να τις ξανακόψω). Και στο παρελθόν όταν με τη βοήθεια του δερματολόγου είχα καθαρ΄ίσει τελείως είχανε φύγει και οι κικκινήλες...μάλιστα...ενώ τον Σεπτέμβρη (όχι αυτόν που μας πέρασε τώρα αλλά τον πιο πριν), ενώ ξαφνικά ξαναγέμισα, και είχα πάθει το αμόκ που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου, το Πάσχα σε μία φοτο που έχω...είχα κάτι κοκκινήλες, σε όλες τρις φοτο που είχα τραβήξει 2 μήνες μετά δεν έχω ούτε ένα σημαδάκι...τις κοίταζα πριν...επιδερμίδα...λάδι...τα έχασα και έγώ η ίδια μόλις τις είδα!!!Οπότε θα σου φύγουνε...ίσως ίγο πιο δύσκολα...αλλά το αποτέεσμα μετράει!!! Νομίζω πως το καλοκαίρι φτιάχνουν και από μόνα τους σε κάπιο βαθμό...Συνήθως την άνοιξη καθαρίζω...είτε με τη βοήθεια προϊόντων είτε όχι...Γιατί πέρυσι δεν έβαζα τίποτα, την εποχή που φύγανε όλα...σπυράκια και κοκκινίλες...Πως τα καταφέρνω και μετά ξαναγεμίζω............... Με ιδεική περιποίηση με τέτοια προϊόντα, όταν καθαρίσω πάλι τελείως, θα καταφέρω να διατηρείσω το αποτέλεσμα για πάντα?? Τι λέτε?? Και ο ύπνος παίζει ρόλο??οχ...πολλές φορές δεν κοιμάμαι καθόλου καλά... Αν όλα αυ΄τα παίζουνε συμαντικό ρόλο(όλα αυτά που λες...για ύπνο...νερό...διατροφή...αναψυκτικα...κ.α.), τότε με τις συνήθειες που κουβαλάω, είμαι θαύμα!!!γκινιάζω και από πάνω αντί να λέω ότι είμαι τυχαιρή... Λέγοντας σειρά προϊόντων...εννοείς από την ίδια σειρά?? Ρώτησα τον φαρμακοποιό και μου έδειξε δίαφορα προϊόντα από διαφορετικές σειρές...όταν του είπα μήπως θα ήταν καλύτερα να είναι από την ίδια σειρά μου είπε πως δεν έχει καμία σημασία...εσύ τι λες?? Μου είπε πολύ καλός ο αφρός της avene, η κρέμα ημέρας και το τοπικο τζελ της vishy....Του έδειξα και κάποιο προϊόν από τη σειρά που μου πρότεινες αλλά δεν τον είδα και ενθουσιασμένο...ναι ναι καλό είναι είπε αλλά ούτε καν το συζήταγε για να το πάρω...δεν ξέρω γιατί...νομίζω δεν είχε και ολόκληρη τη σειρά αλλά θα μπορούσε να μου πει να πάρω αυτό/ά που είχε...τι να πω... Και να μην ξεχάσω...σε ευχαριστώ πολύ...(και γενικα όλους για τις συμβουλές σας...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 stalitsa87 Σχετικα με τις τροφες που περιεχουν βιταμινες Α,Β μπορεις να ψαξεις στο google για να βρεις:google: Βασικα και μενα η δερματολογος μου εδινε διαφορες κρεμες και σαπουνια απο διαφορες εταιριες και οχι μονο απο μια,, μαλιστα μου ειχε δωσει και χειροποιητες της οποιες τις εφτιαχνε με τη συνταγη του γιατρου η φαρμακοποιος:rolleyes: Οσο για τις exfoliac τυχαια οπως πηγα να παρω απο το φαρμακειο κατι που ηθελα ανοιξαμε συζητηση για την ακμη και μου τις συστησε η φαρμακοποιος να τις δοκιμασω και οτι κανουν ''δουλεια''...ετσι τις δοκιμασα, μιας και τελειωναν οι αλοιφες που μου ειχε προτεινει η δερματολογος... βεβαια καθε λιγο πρεπει να τις αλλαζεις τις αλοιφες(οποιαδηποτε και αν χρησιμοποιεις για την ακμη) μιας και το δερμα τις συνηθηζει κατα καποιο τροπο με αποτελεσμα να μην κανουν δουλεια...:) εμενα σε 2 και κατι εβδομαδες ειχε γινει πολυ λεια...αλλα οι κοκκινιλες οπως σου ειπα παρεμειναν,,αν και ελλατωθηκαν Θα σου προτεινα να αλλαξεις διατροφικες συνηθειες οχι μονο για την ακμη αλλα και για τον οργανισμο σου γενικοτερα...προσπαθησε να αποφευγεις το ''εξω'' φαγητο και αν δεν μπορεις τοτε φροντισε να ειναι οσο ποιο υγιεινο γινεται... αναψυκτικα εχουν κατηγορηθει για την δημιουργια ακμης...καλο ειναι να πινεις νερο οσο μπορεις,,συγκεκριμενα οι γιατροι συστεινουν σε ενα ατομο να πινει 8 ποτηρια νερο την ημερα το λιγοτερο θεμα συνηθειας ειναι και θα το δεις,,,εγω επινα πολυ κοκα και διαφορα αλλα αναψυκτικα,οταν ομως το πηρα αποφαση και τα εκοψα για πολυ λιγο χρονικο διαστημα και δοκιμασα μετα παλι δεν μου αρεσε καθολου,,με εκαιγε...γι αυτο νερο και παλι νερο...καθαριζει τον οργανισμο;) επισης καλυτερα να μην δοκιμαζεις προιοντα απο αυτα που εχουν τα σουπερ μαρκετ,,,απο φαρμακειο καλυτερα!!! γενικα η διατροφη και ο υπνος ειναι τα βασικα για μια καλη επιδερμιδα..μετα ερχονται οι αλοιφες,,,βεβαια και παλι εξαρταται ποσο λιπαρο ειναι το δερμα καποιου:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naf1213 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Πιστευω οτι η ακμη δεν εχει να κανει καθολου με διατροφη. (φυσικα ειναι σωστο να τρεφομαστε σωστα, αλλα πιστευω δεν παιζει καθολου ρολο, ειναι αποκλειστικα θεμα οργανισμου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 βεβαια καθε λιγο πρεπει να τις αλλαζεις τις αλοιφες(οποιαδηποτε και αν χρησιμοποιεις για την ακμη) μιας και το δερμα τις συνηθηζει κατα καποιο τροπο με αποτελεσμα να μην κανουν δουλεια...:) Πάνω-κάτω σε πόσο καιρό πρέπει να τις αλλάζεις?? Ένα φεγγάρι είχα βάλει φυτικά προϊόντα που μου πρότειναν σε ένα φαρμακείο επαρχείας(ήμουν κάτι σαν διακοπές οπότε πήγα σε ένα μου μου σύστησαν), τα οποία ήταν από φύκια θαλάσης...........ήταν φοβερά!!! Αλλά μετά από μερικούς μήνες χρήσης, ξαφνικά μόλις τα έβαζα, το δέρμα μου αντιδρούσε για εκείνη την ώρα.......κοκκίνιζα σε όλο τα πρόσωπο και τα σπυράκια με πόναγαν και τσούζανε.........οπότε τα σταμάτισα και ξαναπήγα δερματολόγο και μου είπε ότι αντέδρασε πιθανότατα το δέρμα μου έτσι στα καλά καθούμενα...συμβαίνει...και αν θυμάμαι καλά, ο δερματολόγος μου είπε και τα σταμάτησα...δεν παίρνω και όρκο...πάει καιρός... Πάντος μπορώ να πω ότι ενώ είχα αρχίσει να καθαρίζω αρκετά, τώρα 2 μέρες έβαλα μέικ-απ και τους έκανα κακό...και σε αυτά πρέπει να [ροσέχεις πολύ τη μάρκα και την ποιότητα όταν έχεις ακμή γιατί τα περι΄σσότερα κλείνουν τους πόρους και σου κάνουνε ζημιά. Τί το ήθελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Πιστευω οτι η ακμη δεν εχει να κανει καθολου με διατροφη. (φυσικα ειναι σωστο να τρεφομαστε σωστα, αλλα πιστευω δεν παιζει καθολου ρολο, ειναι αποκλειστικα θεμα οργανισμου). Kaνεις λαθος...(βεβαια παιζει ρολο και ο τυπος του δερματος αν ειναι λιπαρος η οχι) αλλα αν ο οργανισμος ''καθαριζεται'' μεσα απο τις τροφες και μεσα απο τα υγρα που καταναλωνουμε,, ειμαστε οτι τρωμε και αυτο ισχυει... βεβαια μην περιμενει καποιος που εχει πολυ λιπαρο δερμα να σωθει με τη σωστη διατροφη και το νερο που πινει,,αλλα εχει μεγαλη σημασια το νερο στην υγεια της επιδερμιδας... φιλικα παντα χωρις διαθεση για flame;) Πάνω-κάτω σε πόσο καιρό πρέπει να τις αλλάζεις?? αυτο δεν το ξερω ακριβως,,,ο/η δερματολογος το ξερει,,,συνηθως ειναι η καθε θεραπεια καπου στους 6μηνες πανω κατω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 αυτο δεν το ξερω ακριβως,,,ο/η δερματολογος το ξερει,,,συνηθως ειναι η καθε θεραπεια καπου στους 6μηνες πανω κατω. Αν πάμε στο άλλο άκρο?? Τι εννοω...?? Κάποιες φορές μου τη βαράει και μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να αλλάξω θεραπεία...αυτό επειρεάζει αρνητικά την επιδερμίδα? Η θεραπεία συνεχίζεται ή αλλάζοντας αγωγή είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Αν πάμε στο άλλο άκρο?? Τι εννοω...?? Κάποιες φορές μου τη βαράει και μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να αλλάξω θεραπεία...αυτό επειρεάζει αρνητικά την επιδερμίδα? Η θεραπεία συνεχίζεται ή αλλάζοντας αγωγή είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή?? Νομιζω οτι αλλαζοντας την αγωγη ειναι σαν να ξεκινας την αγωγη απο την αρχη.. καλο ειναι να περιμενεις 2 βδομαδες το λογοτερο πριν αλλαξεις θεραπεια...βεβαια αν δεις οτι απο την πρωτη στιγμη σε τσουζει καποια αλοιφη η λοσιον τοτε να τη διακοψεις αμεσα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Νομιζω οτι αλλαζοντας την αγωγη ειναι σαν να ξεκινας την αγωγη απο την αρχη.. καλο ειναι να περιμενεις 2 βδομαδες το λογοτερο πριν αλλαξεις θεραπεια...βεβαια αν δεις οτι απο την πρωτη στιγμη σε τσουζει καποια αλοιφη η λοσιον τοτε να τη διακοψεις αμεσα.:rolleyes: Επειδή λένε ότι το σακυλικό οξύ είναι καλο για τοπική χρήση και μιας και το βάζω κανά μήνα τώρα έλεγα τώρα που μου τελείωσε να το συνεχίσω σε άλλη εταιρεία φαρμακείου...δηλ. να πάω απο την clean & clear στην vishy. Δεν θα ναι κάτι σαν συνέχεια της θεραπείας αφού και τα δύο περιέχουν σακυλικό οξύ? ή θα ναι σαν να ξεκινάω από την αρχή. Και λέω να συνεχίσω την ίδια αγωγή γιατί έχω διαβάσει ότι πρέπει να περιμλενεις 2 μήνες από οποιαδήποτε θεραπεία για να δεις αποτελέσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Νομιζω οτι αλλαζοντας την αγωγη ειναι σαν να ξεκινας την αγωγη απο την αρχη.. καλο ειναι να περιμενεις 2 βδομαδες το λογοτερο πριν αλλαξεις θεραπεια...βεβαια αν δεις οτι απο την πρωτη στιγμη σε τσουζει καποια αλοιφη η λοσιον τοτε να τη διακοψεις αμεσα.:rolleyes: Μιας και χρησιμοποιώ σακυλικό οξύ κανα μήνα, και λένε ότι για να δεις αποτελέσματα από οποιαδήποτε αγωγή πρέπει να περιμένεις 2 μήνες, λέω να συνεχίσω την τοπική εφαρμογή του προϊόντος. Το ερώτημα είναι να μείνω στην clean & clear ή μπορώ να πάω στη vishy που είναι φαρμακείου, αλλά να μην ξεκινάω την αγωγή από την αρχή...και τα 2 σακυλικό οξύ περιέχουν...δεν θα είναι το ίδιο? Όταν είχα ξεκινήσει τη χρήση του με έτζουζε αλλά μου είπαν στο φαρμακείο και αισθητικός μου το είπε ότι δεν πειράζει και είναι επειδή δρα το φάρμακο και επειδή κανα δυο που τσούζανε ήτανε έντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Για την benzamycin topical gel τι γνωμη εχετε ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Έχω δοκιμάσει και αύτο το πράσινο της avene αλλά σαν το Dalacin C κανένα! πολύ αποτελασματικό πραγματικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Έχω δοκιμάσει και αύτο το πράσινο της avene αλλά σαν το Dalacin C κανένα! πολύ αποτελασματικό πραγματικά. Το πράσινο υγρό της avene το πήρα τώρα. Αυτό πρέπει να εννοείς. Αυτό που είναι για καθαρισμό προσώπου... Το Dalacin C τί είναι?? Για καθαρισμό?? Κάτι μου θυμίζει το όνομα...πρέπει να μου το είχε δόσει στο παρελθόν ο δερματολόγος...νομίζω ως υγρό τοπικά πάνω στα σπυράκια...εσύ μάλλον θα λες άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Gia to Avene leme to idio.. twra gia to Dalacin C einai ena (as to poume) mpoukalaki to opoio sto poma tou exei sfougkaraki kai potizei otan to gyrnas anapoda kai to pernas pano apo tin/s perioxes stis opoies exeis spyrakia. Einai poly apotelesmatiko kai sxetika fthino an thymame kala.. Yg: Sorry gia ta Greeklish alla den eimai sto pc mou :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg_7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 πριν απο 22 μερες εκανα καθαρισμο.πηγα στον δερματολογο μου και μου ειπε οτι σε κανα δυο βδομαδες να κανουμε ακομη εναν γιατι μετα δεν θελει να επεμβει οπως ειπε αλλο στο προσωπου μου(περνω ισοτρετινοινη).καποιος με παρομοια κατασταση γνωριζει αν οντως σε αυτο το μαλλον συντομο χρονικο διαστημα συνισταται καθαρισμος;; φοβαμαι μην το κανει για να μου παρει λεφτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 εγω δεν εχω παει ποτε για καθαρισμο σε δερματολογο μονο πιλινγκ στο σπιτι και καμια κρεμουλα πρεπει να παω καποια στιγμη? δεν εχω κανενα προβλημα ουτε σπυρακια ουτε λιπαροτητα Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 πριν απο 22 μερες εκανα καθαρισμο.πηγα στον δερματολογο μου και μου ειπε οτι σε κανα δυο βδομαδες να κανουμε ακομη εναν γιατι μετα δεν θελει να επεμβει οπως ειπε αλλο στο προσωπου μου(περνω ισοτρετινοινη).καποιος με παρομοια κατασταση γνωριζει αν οντως σε αυτο το μαλλον συντομο χρονικο διαστημα συνισταται καθαρισμος;; φοβαμαι μην το κανει για να μου παρει λεφτα.... εγω δεν εχω παει ποτε για καθαρισμο σε δερματολογο μονο πιλινγκ στο σπιτι και καμια κρεμουλα πρεπει να παω καποια στιγμη? δεν εχω κανενα προβλημα ουτε σπυρακια ουτε λιπαροτητααντε παλι!!!τοσο κοπος ειναι ρε παιδια να πατε σε εναν ( δευτερο )ειδικο και να ρωτησετε? δλδ αν σας πουμε στον εναν πως σε κοροιδευει για να σου παρει λεφτα,στην δευτερη περιπτωση πως πρεπει οπωσδηποτε να πας,θα κανετε οτι σας πει ο καθε ενας εδω μεσα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 αντε παλι!!!τοσο κοπος ειναι ρε παιδια να πατε σε εναν ( δευτερο )ειδικο και να ρωτησετε? δλδ αν σας πουμε στον εναν πως σε κοροιδευει για να σου παρει λεφτα,στην δευτερη περιπτωση πως πρεπει οπωσδηποτε να πας,θα κανετε οτι σας πει ο καθε ενας εδω μεσα? οχι φυσικα κανενας δεν ειναι ειδικος αλλα μια γνωμη δεν ειναι κακη οσον αφορα τον φιλο greg_7 και εγω πιστευω πως πρεπει να παρει και μια δευτερη γνωμη δεν χανει κατι Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 ωραια..παμε σε σενα τοτε. αν δεν δει καποιος ειδικος τον τυπο της επιδερμιδας σου,να σου παρει το ιστορικο,να εκτιμησει γενικοτερα την κατασταση και τις αναγκες του δερματος σου πως περιμενεις να σου πει αν πρεπει να πας ή οχι? :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Gia to Avene leme to idio.. twra gia to Dalacin C einai ena (as to poume) mpoukalaki to opoio sto poma tou exei sfougkaraki kai potizei otan to gyrnas anapoda kai to pernas pano apo tin/s perioxes stis opoies exeis spyrakia. Einai poly apotelesmatiko kai sxetika fthino an thymame kala.. Yg: Sorry gia ta Greeklish alla den eimai sto pc mou :worry: Ναι...για το ίδιο λέμε!!! Αν και το συγκεκριμένο με ερέθιζε λίγο. Με κοκκίνιζε...δεν έδοσα βέβαια και πολύ σημασία και κάποια στιγμή που ξαναπήγα δερματολόγο, του το είπα και μου έδοσε ένα παρόμια άλλης εταιρία...το Ance Hermal....Το οποίο και ήταν πάρα πολύ καλό και είχα καταφέρει και είχα καθαρίσει τελείως...σε συνδιασμό βέβαια με την Scinoren cream...εσύ μόνο αυτό βάζεις?? Δεν ξέρω αν κάνει να το ξανααρχίσω τώρα...έχει περάσει καιρός, το έβαζα και για καιρό(υποτίθετε πως πρέπει να αλλάζουμε όχι συνέχεια το ίδιο, κάνει να ξαναεπιστρέψω??) και τώρα βάζω άλλα... Και μάλιστα μιας και ανέφερες ότι είναι σχετικά φτηνό, να τονίσω ότι τα γράφει ο δερματολόγος στο βιβλιάριο και δικαιολογούνται και από το ταμείο. πριν απο 22 μερες εκανα καθαρισμο.πηγα στον δερματολογο μου και μου ειπε οτι σε κανα δυο βδομαδες να κανουμε ακομη εναν γιατι μετα δεν θελει να επεμβει οπως ειπε αλλο στο προσωπου μου(περνω ισοτρετινοινη).καποιος με παρομοια κατασταση γνωριζει αν οντως σε αυτο το μαλλον συντομο χρονικο διαστημα συνισταται καθαρισμος;; φοβαμαι μην το κανει για να μου παρει λεφτα.... ¨οταν λες ισοτρερινοινη, εννοείς εκείνα τα δυνατά χάπια που πέρνουν και πρέπει κάθε μήνα να κάνεις εξετάσεις αίματος?? Τι καθαρισμό??Σαν αυτόν που κάνουν οι αισθητικοί?? απολέπιση, μάσκα και τέτοια? Εμένα ο δερματολόγος ποτέ δεν μου είχε προτείνει να μου κάνει καθαρισμό ούτε καν μου είχε πει να πάω κάπου για να μου κάνουν. Ο καθαρισμός δεν συνίστατε σε άτομα με ακμή γιατί μπορεί να υποστούν κακώσεις τα σπυράκια...αν παρόλλα αυτά κάνουμε χρειάζετε ειδικός χειρισμός...ο δερματολόγος πιστέβω ξέρει τι κάνει...και είναι από τους πιο κατάλληλους...Εγώ έκανα καθαρισμό σε αισθητικό, δεν έχω πολύ ακμή...είχα κάνει την περασμένη αβδομάδα, μια χαρά...ξαναέκανα σε μία εβδομάδα ακριβώς αλλά κάποιο σπυράκι μάτωσε την ώρα του καθαριμού και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα(οι κακώσεις που έλεγα παραπάνω). Γενικά μου πρότεινε να κάνω μια φορά την εβδομάδα(μόνη μου σπίτι)...ότι και καλά είναι οφέλιμο για την επιδερμίδα. Καλά, δεν σου πρότεινε να κάνεις μόνος σου?Αν οποσδήποτε χρειάζεσαι καθαριμό θα μπορούσε να σου προτείνει όλες τις πιθανές λύσεις και εσύ να διαλέξεις...μπορεί να μην ήθελες να διαθέσεις τόσα χρήματα(αλήθεια, πόσα σου ΄παίρνει??αν επιτρέπεται) και να θες να κάνεις μόνος σου σπίτι, προσεκτικά πάντα...με απαλές κινήσεις.Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είπε πως θα είναι ο τελευταίος καθαρισμός και μετά δεν θέλει να ξαναεπέμβει...τι σχέση έχει η ισοτρετινοινη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg_7 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 βασικα εμενα αυτο που μου κανει δεν ξερω αν λεγεται ακριβως καθαρισμος.εχει ενα ειδικο εργαλειο και ανοιγει τους πορους και σπαει τα σπυρακια.την πρωτη φορα ηταν ιδιαιτερα επωδυνο:!:οπως λες το προσωπο μου ειχε γεμισει κοκκινιλες αλλα μου ειπε οτι μετα αποι τρεις μερς θα φυγουν οι κοκκινιλες και οντως εφυγαν.επισης δεν εμεινε καποιο σημαδι που να πω οτι ωφειλοταν στον καθαρισμο.απο τοτε το δερμα μου ειδε αρκετη βελτιωση και εγινε πιο απαλο ενω πιστευω οτι βγαζω λιγοτερα σπυρακια σε σχεση με πριν.οσο για την τιμη μου πηρε 70 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 βασικα εμενα αυτο που μου κανει δεν ξερω αν λεγεται ακριβως καθαρισμος.εχει ενα ειδικο εργαλειο και ανοιγει τους πορους και σπαει τα σπυρακια.την πρωτη φορα ηταν ιδιαιτερα επωδυνο:!:οπως λες το προσωπο μου ειχε γεμισει κοκκινιλες αλλα μου ειπε οτι μετα αποι τρεις μερς θα φυγουν οι κοκκινιλες και οντως εφυγαν.επισης δεν εμεινε καποιο σημαδι που να πω οτι ωφειλοταν στον καθαρισμο.απο τοτε το δερμα μου ειδε αρκετη βελτιωση και εγινε πιο απαλο ενω πιστευω οτι βγαζω λιγοτερα σπυρακια σε σχεση με πριν.οσο για την τιμη μου πηρε 70 ευρω. Δεν την γνωρίζω τη μέθοδο και σίγουρα δεν είναι ο τυπικός καθαρισμός που γνωρίζω εγώ... Τον απλό καθαρισμό τον κάνει ο οποιοσδήποτε...ενώ αυτός που περιγράφεις εσύ, είναι πιο εξειδικευμένος και ειδικός για την ακμή όπως καταλαβαίνω από την περιγρφή. Και για τιμή αυτού του είδους καθαρισμού δεν ξέρω να σου απαντήσω αν είναι νορμάλ. Αλλά πιστεύω ότι καλά έκανες και τον έκανες...εφόσον είδες και βελτίωση μην το συζητάς καθόλου!!! Και τον δεύτερο που λες ότι σου πρότεινε ο δερματολόγος, άποψή μου, να τον κάνεις...αν είδες αποτελέσματα από τον πρώτο, φαντάσου από τον δεύτερο...μακάρι να μου έλεγε και εμένα να μου κάνει...σε πιες περιπτώσεις οδερματολόγος σου προτείνει καθαρισμό? Σε προχωρημένη ακμή? Σε ποίον και τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 παιδια, υπαρχει κατι που να "ασπριζει" λιγο; ειμαι βασικα ψιλο-μελαχρινουλης αλλα δεν γουσταρω τρελα. αν βαλεις και την λυπαροτητα. γινομαι χαλια... θελω να φευγει η βρωμια και να κανει το προσωπο λιγο ποιο φωτεινο βρε αδερφε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 παιδια, υπαρχει κατι που να "ασπριζει" λιγο; ειμαι βασικα ψιλο-μελαχρινουλης αλλα δεν γουσταρω τρελα. αν βαλεις και την λυπαροτητα. γινομαι χαλια... θελω να φευγει η βρωμια και να κανει το προσωπο λιγο ποιο φωτεινο βρε αδερφε! :) Έτσι θα' λεγε και ο Michael Jackson :p Anyway, δε νομίζω να υπάρχει κάτι, απλά απέφευγε τον ήλιο i guess :confused: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts