papathvas Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Πως γράφω με το full keyboard ελληνικά χωρίς να χρειαστεί να πατάω 10 φορες το καθε κουμπί? κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Και αν έχω VF Live... Debrand? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maistros Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Έκανα full backup με το προγραμμα του, έκανα αναβάθμιση, αλλά όταν πηγα να επαναφέρω τα δεδομένα μου οι μισές επαφές που είχα χάθηκαν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Επέιγον παιδιά!! Πήγα να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου απο την σελίδα της Sony Ericsson με το updater, και φτάνοντας στο 100% μου γράφει: η αναβάθμιση απέτυχε,αποσυνδεστε το κινητό και επαναλαβετε την διαδικασία.Το αποσυνδέω και προσπαθώντας να το ξανασυνδέσω μου γράφει: Error NO ORGINIZER SOFTWARE SCCRING: 476 σε ένα γαλάζιο φόντο. Οτι και να προσπαθήσω να κάνω το ίδιο μου γράφει και δεν προχωράει. Γνωρίζετε τι έπαθε το κινητό;Τι κάνω τώρα; Στην προφανή λύση να το πάω στην Sony ericsson για service πρέπει να έχω την απόδειξη αγοράς,μιας και το πήρα 2ο χέρι χωρίς να μου δώσουν την απόδειξη; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMIBBELOT Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Δεν μπορω να γραψω ελληνικα με p990i ,ξερει κανεις κατινα μου πει????? Ευχαρισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια...... Για οσους αντιμετωπίσουν ίδιο πρόβλημα να ξέρετε ότι το φτιάχνει η αντιπροσωπεία και καλύπτεται απο την εγγύηση.Εγώ που δεν είχα την απόδειξη πλήρωσα 29,90ευρώ. Και πάλι ευχαριστώ.Και μην μου πείτε ότι δεν ήξερε κανένας να απαντήσει Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Δεν αποκλείεται να μην ήξερε κανεις, όταν δεν ανοίγει το κινητό λίγα μπορούν να γίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Οταν παω να εγκαταστησω στο τηλεφωνο εφαρμογες οπως το swiss manager μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα: "Πληροφ.ασφαλειας.Ο ελεγχος ασφαλειας του στοιχειου απετυχε.Αδυνατη η εγκατασταση". Τι κανω λαθος?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Ρε παιδιά πως οταν εχω ελληνικά στο πληρες πληκτρολόγιο μπορω να βαλω αγγλικά? (την ώρα που γραφω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Ρε παιδιά πως οταν εχω ελληνικά στο πληρες πληκτρολόγιο μπορω να βαλω αγγλικά? (την ώρα που γραφω) τσουκ! μονο αν πατάς πολλές φορές το κάθε γράμμα για να βγει ο αγγλικός χαρακτηρας Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 να ρωτήσω κάτι παιδιά?υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις που πρέπει να γράψω στο κινητό για να συνδέομαι σε ασύρματα δίκτυα?όπου και αν έχω προσπαθήσει,χωρίς να είναι κλειδωμένα, unnable to connect βλέπω.εκτός απο το δικό μου ασύρματο router που συνδέομαι εύκολα και απλά.βοήθεια? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Σε μένα το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται σε 2 περιπτώσεις: 1) Το σήμα του δικτύου είναι αδύνατο 2) Το δίκτυο να έχει κλείδωμα με ip address. Δηλ. μέσα στις ρυθμίσεις του wifi να έχει προκαθοριστεί κατάλογος με συγκεκριμένες mac address οι οποίες μόνο αυτές να έχουν πρόσβαση. Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν το ταξίδι :) Ίσως θα ήταν καλά κάποιος moderator να διαγράψει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1989504#post1989504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisftth Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Χαιρεται, Θα ήθελα να σας ρωτησω σχετικα με το bluehack, που μπορω να το βρω? Αν υπαρχει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Χαιρεται, Θα ήθελα να σας ρωτησω σχετικα με το bluehack, που μπορω να το βρω? Αν υπαρχει? Ευχαριστω Όσο προγράμματα για bluetooth hack έχουν κυκλοφορήσει προς στιγμήν, λειτουργούν μόνο υπο την προϋπόθεση η άλλη συσκευή αποδεκτή να σε κάνει "pair"... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisftth Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Όσο προγράμματα για bluetooth hack έχουν κυκλοφορήσει προς στιγμήν, λειτουργούν μόνο υπο την προϋπόθεση η άλλη συσκευή αποδεκτή να σε κάνει "pair"... Αυτο το ξερω απλα δεν ξερω που μπορω να τα βρω (διευθυνση). Αν θα μπορουσες να μου το εστελνες θα σε ευγνωμονουσα. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι που ενδιαφερθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Αυτο το ξερω απλα δεν ξερω που μπορω να τα βρω (διευθυνση). Αν θα μπορουσες να μου το εστελνες θα σε ευγνωμονουσα. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι που ενδιαφερθηκες. Το ανέβασα εδώ. Ενδιαφέρον πρόγραμμα!:cool: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisftth Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Το ανέβασα εδώ. Ενδιαφέρον πρόγραμμα!:cool: χρωσταω κερασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 χρωσταω κερασμα Να 'σαι καλά! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpr Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία: μπορώ να αλλάξω το encoding στον browser του τηλεφώνου? Προσπαθώ να ανοίξω σελίδες με ελληνικά, και μου εμφανίζει ακαταλαβίστικα. Τί πρέπει να κάνω? Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ, Παράθεση stpr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Καλό καλοκαίρι σε όλους . Το πρόβλημα , μετά την αναβάθμηση που έκανα , είναι οτι εφαρμογές που είχα πριν στο μεμορι στικ εμφανίστηκαν για εγκατάσταση και ενώ τις εγκατέστησα κανόνικα όλες , αργότερα (την επόμενη μέρα) που έβγαλα μερικές που δεν ήθελα πλέον , συνεχίζουν να μου εμφανίζονται για εγκατάσταση. Υπάρχη τρόπος να τις σβήσω ολοκληρωτικά ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Απευθυνομαι σε οσους εχουν την Τελευταια, ως φαινεται, εκδοση λειτουργικου. Υπαρχει δυνατοτητα να γραφεις ΜΟΝΟ Ελληνικα, απο το εξωτερικο πληκτρολογιο (πορτακι)? Εστω σε κεφαλαια? Δεν με ενδιαφερει Τ9. Αν ναι...γραφει 160 χαρακτηρες? Και επισης,μπορεις να αλλαξεις ευκολα τη γλωσσα γραφης, για να γραψεις Μια αγγλικη λεξη -ας πουμε- και κατοπιν να ξαναγυρισεις σε Ελληνικα? Για παραδειγμα, το Κ700 δουλευει ετσι. Φανταζομαι και τα περισσοτερα κινητα της SE (no UIQ). Αγωνιω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Αν και έχω βγάλει το πορτάκι εδώ και 6 μήνες, νομίζω ότι αυτό που θέλεις γίνεται κρατώντας πατημένο το κουμπί # Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Στο Κ700 λειτουργει ακριβως ετσι. Αυτο εννοω! Με ενδιαφερει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτο, επειδη γραφω αρκετα μηνυματα. Και πρεπει επιτελους να το παραγγειλω αυριο το αργοτερο, γιατι μετα...ερχεται "λεει" ο αντικαταστατης Ρ1! Με μια μικρη οικονομικη διαφορα...Καμια 500 ευρω!!! Ελπιζω να εχεις δικαιο! Να 'σαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Απευθυνομαι σε οσους εχουν την Τελευταια, ως φαινεται, εκδοση λειτουργικου. Υπαρχει δυνατοτητα να γραφεις ΜΟΝΟ Ελληνικα, απο το εξωτερικο πληκτρολογιο (πορτακι)? Εστω σε κεφαλαια? Δεν με ενδιαφερει Τ9. Αν ναι...γραφει 160 χαρακτηρες? Και επισης,μπορεις να αλλαξεις ευκολα τη γλωσσα γραφης, για να γραψεις Μια αγγλικη λεξη -ας πουμε- και κατοπιν να ξαναγυρισεις σε Ελληνικα? Για παραδειγμα, το Κ700 δουλευει ετσι. Φανταζομαι και τα περισσοτερα κινητα της SE (no UIQ). Αγωνιω... ναι μιά χαρά γίνεται αυτό που λες κ μάλιστα στο να αλλάζεις γλώσσα είναι καλύτερο από το Κ700(επειδή θύμαμαι πως αλλάζεις γλώσσα στο Κ700 όντας κάτοχος του εν λόγω κινητού), επειδή το κάθε κουμπί έχει πρώτα τους έλληνικους χαρακτήρες κ μετά τους αγγλικούς, έτσι δεν χρειάζεται να αλλάζεις γλώσσα! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Στο Κ700 λειτουργει ακριβως ετσι. Αυτο εννοω! Με ενδιαφερει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτο, επειδη γραφω αρκετα μηνυματα. Και πρεπει επιτελους να το παραγγειλω αυριο το αργοτερο, γιατι μετα...ερχεται "λεει" ο αντικαταστατης Ρ1! Με μια μικρη οικονομικη διαφορα...Καμια 500 ευρω!!! Ελπιζω να εχεις δικαιο! Να 'σαι καλα... Ε όχι και 500 ευρώ διαφορά!Αυτή την στιγμή το Ρ990 καινούργιο παίζει στο 400αρι η τιμή του κ το Ρ1 στο 500αρι (και τα 2 σκέτη συσκευή).Γνώμη μου είναι ότι για 100 ευρώ διαφορά είναι καλύτερα να πάρεις Ρ1, γιατί παίρνεις πολύ περισσότερα πράγματα κ κινητό που απέχει έτη φωτός σε ευχρηστία από το Π(υρότουβλο)990.Έχω και τα 2 κινητά κ το προβλημά της RAM του Ρ990 έιναι αφόρητο.... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts