AchilleasMac Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Ρε παιδιά πως οταν εχω ελληνικά στο πληρες πληκτρολόγιο μπορω να βαλω αγγλικά? (την ώρα που γραφω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Ρε παιδιά πως οταν εχω ελληνικά στο πληρες πληκτρολόγιο μπορω να βαλω αγγλικά? (την ώρα που γραφω) τσουκ! μονο αν πατάς πολλές φορές το κάθε γράμμα για να βγει ο αγγλικός χαρακτηρας Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 να ρωτήσω κάτι παιδιά?υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις που πρέπει να γράψω στο κινητό για να συνδέομαι σε ασύρματα δίκτυα?όπου και αν έχω προσπαθήσει,χωρίς να είναι κλειδωμένα, unnable to connect βλέπω.εκτός απο το δικό μου ασύρματο router που συνδέομαι εύκολα και απλά.βοήθεια? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Σε μένα το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται σε 2 περιπτώσεις: 1) Το σήμα του δικτύου είναι αδύνατο 2) Το δίκτυο να έχει κλείδωμα με ip address. Δηλ. μέσα στις ρυθμίσεις του wifi να έχει προκαθοριστεί κατάλογος με συγκεκριμένες mac address οι οποίες μόνο αυτές να έχουν πρόσβαση. Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν το ταξίδι :) Ίσως θα ήταν καλά κάποιος moderator να διαγράψει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1989504#post1989504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisftth Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Χαιρεται, Θα ήθελα να σας ρωτησω σχετικα με το bluehack, που μπορω να το βρω? Αν υπαρχει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Χαιρεται, Θα ήθελα να σας ρωτησω σχετικα με το bluehack, που μπορω να το βρω? Αν υπαρχει? Ευχαριστω Όσο προγράμματα για bluetooth hack έχουν κυκλοφορήσει προς στιγμήν, λειτουργούν μόνο υπο την προϋπόθεση η άλλη συσκευή αποδεκτή να σε κάνει "pair"... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisftth Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Όσο προγράμματα για bluetooth hack έχουν κυκλοφορήσει προς στιγμήν, λειτουργούν μόνο υπο την προϋπόθεση η άλλη συσκευή αποδεκτή να σε κάνει "pair"... Αυτο το ξερω απλα δεν ξερω που μπορω να τα βρω (διευθυνση). Αν θα μπορουσες να μου το εστελνες θα σε ευγνωμονουσα. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι που ενδιαφερθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Αυτο το ξερω απλα δεν ξερω που μπορω να τα βρω (διευθυνση). Αν θα μπορουσες να μου το εστελνες θα σε ευγνωμονουσα. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι που ενδιαφερθηκες. Το ανέβασα εδώ. Ενδιαφέρον πρόγραμμα!:cool: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisftth Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Το ανέβασα εδώ. Ενδιαφέρον πρόγραμμα!:cool: χρωσταω κερασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 χρωσταω κερασμα Να 'σαι καλά! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpr Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία: μπορώ να αλλάξω το encoding στον browser του τηλεφώνου? Προσπαθώ να ανοίξω σελίδες με ελληνικά, και μου εμφανίζει ακαταλαβίστικα. Τί πρέπει να κάνω? Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ, Παράθεση stpr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Καλό καλοκαίρι σε όλους . Το πρόβλημα , μετά την αναβάθμηση που έκανα , είναι οτι εφαρμογές που είχα πριν στο μεμορι στικ εμφανίστηκαν για εγκατάσταση και ενώ τις εγκατέστησα κανόνικα όλες , αργότερα (την επόμενη μέρα) που έβγαλα μερικές που δεν ήθελα πλέον , συνεχίζουν να μου εμφανίζονται για εγκατάσταση. Υπάρχη τρόπος να τις σβήσω ολοκληρωτικά ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Απευθυνομαι σε οσους εχουν την Τελευταια, ως φαινεται, εκδοση λειτουργικου. Υπαρχει δυνατοτητα να γραφεις ΜΟΝΟ Ελληνικα, απο το εξωτερικο πληκτρολογιο (πορτακι)? Εστω σε κεφαλαια? Δεν με ενδιαφερει Τ9. Αν ναι...γραφει 160 χαρακτηρες? Και επισης,μπορεις να αλλαξεις ευκολα τη γλωσσα γραφης, για να γραψεις Μια αγγλικη λεξη -ας πουμε- και κατοπιν να ξαναγυρισεις σε Ελληνικα? Για παραδειγμα, το Κ700 δουλευει ετσι. Φανταζομαι και τα περισσοτερα κινητα της SE (no UIQ). Αγωνιω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Αν και έχω βγάλει το πορτάκι εδώ και 6 μήνες, νομίζω ότι αυτό που θέλεις γίνεται κρατώντας πατημένο το κουμπί # Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Στο Κ700 λειτουργει ακριβως ετσι. Αυτο εννοω! Με ενδιαφερει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτο, επειδη γραφω αρκετα μηνυματα. Και πρεπει επιτελους να το παραγγειλω αυριο το αργοτερο, γιατι μετα...ερχεται "λεει" ο αντικαταστατης Ρ1! Με μια μικρη οικονομικη διαφορα...Καμια 500 ευρω!!! Ελπιζω να εχεις δικαιο! Να 'σαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Απευθυνομαι σε οσους εχουν την Τελευταια, ως φαινεται, εκδοση λειτουργικου. Υπαρχει δυνατοτητα να γραφεις ΜΟΝΟ Ελληνικα, απο το εξωτερικο πληκτρολογιο (πορτακι)? Εστω σε κεφαλαια? Δεν με ενδιαφερει Τ9. Αν ναι...γραφει 160 χαρακτηρες? Και επισης,μπορεις να αλλαξεις ευκολα τη γλωσσα γραφης, για να γραψεις Μια αγγλικη λεξη -ας πουμε- και κατοπιν να ξαναγυρισεις σε Ελληνικα? Για παραδειγμα, το Κ700 δουλευει ετσι. Φανταζομαι και τα περισσοτερα κινητα της SE (no UIQ). Αγωνιω... ναι μιά χαρά γίνεται αυτό που λες κ μάλιστα στο να αλλάζεις γλώσσα είναι καλύτερο από το Κ700(επειδή θύμαμαι πως αλλάζεις γλώσσα στο Κ700 όντας κάτοχος του εν λόγω κινητού), επειδή το κάθε κουμπί έχει πρώτα τους έλληνικους χαρακτήρες κ μετά τους αγγλικούς, έτσι δεν χρειάζεται να αλλάζεις γλώσσα! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Στο Κ700 λειτουργει ακριβως ετσι. Αυτο εννοω! Με ενδιαφερει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτο, επειδη γραφω αρκετα μηνυματα. Και πρεπει επιτελους να το παραγγειλω αυριο το αργοτερο, γιατι μετα...ερχεται "λεει" ο αντικαταστατης Ρ1! Με μια μικρη οικονομικη διαφορα...Καμια 500 ευρω!!! Ελπιζω να εχεις δικαιο! Να 'σαι καλα... Ε όχι και 500 ευρώ διαφορά!Αυτή την στιγμή το Ρ990 καινούργιο παίζει στο 400αρι η τιμή του κ το Ρ1 στο 500αρι (και τα 2 σκέτη συσκευή).Γνώμη μου είναι ότι για 100 ευρώ διαφορά είναι καλύτερα να πάρεις Ρ1, γιατί παίρνεις πολύ περισσότερα πράγματα κ κινητό που απέχει έτη φωτός σε ευχρηστία από το Π(υρότουβλο)990.Έχω και τα 2 κινητά κ το προβλημά της RAM του Ρ990 έιναι αφόρητο.... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 ...Ημουν λιγο υπερβολικος, το ξερω... Σ' ευχαριστω για τη διαβεβαιωση, με τα Ελληνικα. Αν δεν σου ειναι κοπος, κατι τελευταιο... Η διαταξη των γραμματων στα πληκτρα (εξωτερικο πληκτρολογιο), ακολουθει το..."γνωστο Κ700" και τις περισσοτερες συσκευες, υποθετω......Σωστα? Δηλαδη να βρισκονται με τη αυξουσα σειρα στο καθε πληκτρο και οχι καποια εξ αυτων να ειναι ανακατεμενα. Πλ. 2=ΑΒΓ -#- 3=ΔΕΖ -#- 4=ΗΘΙ -#- 5=ΚΛΜ -#- 6=ΝΞΟ -#- 7=ΠΡΣ -#- 8=ΤΥΦ -#- 9=ΧΨΩ Αυτο πες μου Μονο...και τελος!!! Υ.Γ. Sorry που γινομαι υπεραναλυτικος, αλλα ειναι σημαντικοτατο μετα απο τοσα χρονια χρησης με τον παραπανω τροπο. Και φυσικα προτιμω το Ρ990 αντι του Ρ1...για το εξωτερικο του αλφαριθμητικο πληκτρολογιο. Φανταζομαι θα το καταλαβες οτι...ειμαι μηνυματακιας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 ...Ημουν λιγο υπερβολικος, το ξερω... Σ' ευχαριστω για τη διαβεβαιωση, με τα Ελληνικα. Αν δεν σου ειναι κοπος, κατι τελευταιο... Η διαταξη των γραμματων στα πληκτρα (εξωτερικο πληκτρολογιο), ακολουθει το..."γνωστο Κ700" και τις περισσοτερες συσκευες, υποθετω......Σωστα? Δηλαδη να βρισκονται με τη αυξουσα σειρα στο καθε πληκτρο και οχι καποια εξ αυτων να ειναι ανακατεμενα. Πλ. 2=ΑΒΓ -#- 3=ΔΕΖ -#- 4=ΗΘΙ -#- 5=ΚΛΜ -#- 6=ΝΞΟ -#- 7=ΠΡΣ -#- 8=ΤΥΦ -#- 9=ΧΨΩ Αυτο πες μου Μονο...και τελος!!! Υ.Γ. Sorry που γινομαι υπεραναλυτικος, αλλα ειναι σημαντικοτατο μετα απο τοσα χρονια χρησης με τον παραπανω τροπο. Και φυσικα προτιμω το Ρ990 αντι του Ρ1...για το εξωτερικο του αλφαριθμητικο πληκτρολογιο. Φανταζομαι θα το καταλαβες οτι...ειμαι μηνυματακιας:D Η διάταξη των πλήκτρων στο Ρ990 είναι ακριβώς όπως την ανέφερες.Μια που είσαι τόσο αναλυτικός σου λέω ότι ένα από τα bug toy P990 είναι ότι κάθε φορά που θα γράφεις καινούργιο μήνυμα στην αρχή θα πρέπει να αλλάζεις από μικρά σε κεφαλαία.Είναι λεπτομέρεια(3 πατήματα του *),αλλά για όσους βιάζονται είναι σπαστικό(αυτό δυστυχώς το έχει κ το Ρ1). Κ εγώ μηνυματάκιας είμαι κ σε καταλαβαίνω,αλλά προσωπικά με βολεύει πολύ περισσότερο το πληκτρολόγιο του Ρ1 γιατί με το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο του Ρ990 χρειάζεσαι για να γράψεις από 1-3 πατήματα σε κάθε πλήκτρο,ενώ με το Ρ1 μονάχα ένα πάτημα, οπότε αναγκαστικά γράφεις πιο γρήγορα. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Καταρχην.....δουλος σας ταπεινος.....με 'σωσες (τηλεφωνω για την παραγγελια ΤΩΡΑ) Δεκτες και χρησιμες οι συμβουλες αλλα..... Δυστυχως μενω σε ενα μεγαλο "χωριο", τουλαχιστον ετσι το αντιμετωπιζουν καποιοι... Στο Βολο λοιπον, εδω και καιρο ψαχνω εναγωνιως να βρω μια συσκευη Ρ990, να την χρησιμοποιησω, να την περιεργαστω...με πιανεις... Εις ματην! Τα γυρισα ολα! Μονο ομοιωμα (dummy) βρηκα:( Για αυτο το λογο και ημουν τοσο αγχωμενος, με τα μηνυματα. Επειδη ουσιαστικα θα αγορασω την συσκευη...διχως να την εχω δει! Ε,αυτο το θεμα ηθελα να το εχω λυσει, γι' αυτο σου λεω για αλλη μια φορα Ευχαριστω! Οπως ισως θα καταλαβες...ουτε Ρ1 υπαρχει στο "χωριο" μας...αρα καμια ελπιδα για να "δουλεψω" το περιεργο-ομολογουμενως-πληκτρολογιο του. Παραυτα του ευχομαι μακροημερευση και Σταθεροτητα στα χερια σου:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Κ σε μάς στο Ηράκλειο μην νομίζεις, μόνο στο πλαίσιο θα δεις σοβαρά κινητά που να μπορείς να δοκιμάσεις.Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω να αγοράσεις το Ρ990, αλλά αν είσαι απαιτητικός χρήστης να ξέρεις ότι θα έχεις πρόβλημα με την RAM του κινητού.Εγώ επειδή άνοιγα συνέχεια διαφορετικές εφαρμογές, μέσα σε 3 μέρες το maximum, το τηλέφωνο ήθελε restart.Με την τελευταία αναβάθμιση τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα,αλλά και πάλι...Οι εφαρμογές μετά από λίγο κλείνουν από μόνες τους λόγω έλλειψης RAM.Η αιτία του προβλήματος βρίσκεται στο hardware, οπότε καμία ελπίδα... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Δεν συγκαταλεγομαι στους απαιτητικους χρηστες. Σιγουρα. Το κινητο το επελεξα, γιατι θεωρω οτι 290 ευρω που το πουλαει η ΤΙΜ, ειναι αρκετα τιμια προταση, εστω υποχωρωντας μπροστα σε καποιες ατελειες, που εντοπιζονται ομως σε "απαιτητικους" χρηστες. Αν και δεν μου αρεσει ο ορος. Στο κατω-κατω ολοι ειμαστε απαιτητικοι απεναντι στις προσδοκιες που μας υποσχονται. Απλα εγω, μην εχοντας γνωση και εμπειρια απο αλλα smartphones, πιστευω οτι θα ειμαι ικανοποιημενος. Αλλωστε βαρεθηκα να περιμενω το καθε "επερχομενο" μοντελο και τελικα να απογοητευομαι, απο μικρες,γελοιες ελλειψεις. Καιρος ειναι να παρει συνταξη και το Κ700, αν και ειμαι σιγουρος οτι οποτε επιστρατευτει...θα με βγαλει ασπροπροσωπο. (αλλωστε δεν το απατω...με αντιπαλα συμφεροντα) Υ.Γ. Ελπιζω μονο να μου το φερουν απο την ΤΙΜ, οπως μου υποσχεθηκαν, γιατι ειναι οντως δυσκολο να βρεις συσκευη, ενεκα Ρ1. Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα εχω ριξει τοσο διαβασμα Αδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Πάντως τα προβλήματα της RAM τα αντιμετωπίζει πολύ καλά το swiss manager οπότε μην σε πτοούν αυτα τα προβλήματα.Και εγω δεν ειμαι ιδιαίτερα απαιτητικός και ίσως το μόνο που με ενοχλεί ειναι το μικροπρόβλημα στο rds και η χαμηλή σχετικά ένταση που δεν με βοηθά καθόλου στα ταξιδια με την μηχανή.Το w900 που ειχα ειναι σαν να βάζω οικιακό στερεοφωνικό στα αυτιά μου σε σχέση με το p990 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 ...Εσυ φαινεσαι...καλος ανθρωπος.... Ετσι,ετσι...πες κι αλλα!!!:) Αυριο θα το παραλαβω, καλως εχοντων των πραγματων... Με εχει φαει η αγωνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 perifanos katoxos tou p990 prosfatos exo tin eksis aporia : otan grafo ellinika minima boro na grapso mono 70 xaraktires enno aglika grafo 150 pou einai to normal sms auto allazei ? soz gai greenglish ala den exo perasei ellinika sto laptop mou akoma Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts