Jump to content

P990i: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...Ημουν λιγο υπερβολικος, το ξερω...

Σ' ευχαριστω για τη διαβεβαιωση, με τα Ελληνικα.

Αν δεν σου ειναι κοπος, κατι τελευταιο...

Η διαταξη των γραμματων στα πληκτρα (εξωτερικο πληκτρολογιο), ακολουθει το..."γνωστο Κ700" και τις περισσοτερες συσκευες, υποθετω......Σωστα?

Δηλαδη να βρισκονται με τη αυξουσα σειρα στο καθε πληκτρο και οχι καποια εξ αυτων να ειναι ανακατεμενα.

Πλ. 2=ΑΒΓ

-#- 3=ΔΕΖ

-#- 4=ΗΘΙ

-#- 5=ΚΛΜ

-#- 6=ΝΞΟ

-#- 7=ΠΡΣ

-#- 8=ΤΥΦ

-#- 9=ΧΨΩ

Αυτο πες μου Μονο...και τελος!!!

Υ.Γ. Sorry που γινομαι υπεραναλυτικος, αλλα ειναι σημαντικοτατο μετα απο τοσα χρονια χρησης με τον παραπανω τροπο. Και φυσικα προτιμω το Ρ990 αντι του Ρ1...για το εξωτερικο του αλφαριθμητικο πληκτρολογιο. Φανταζομαι θα το καταλαβες οτι...ειμαι μηνυματακιας:D

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...Ημουν λιγο υπερβολικος, το ξερω...

Σ' ευχαριστω για τη διαβεβαιωση, με τα Ελληνικα.

Αν δεν σου ειναι κοπος, κατι τελευταιο...

Η διαταξη των γραμματων στα πληκτρα (εξωτερικο πληκτρολογιο), ακολουθει το..."γνωστο Κ700" και τις περισσοτερες συσκευες, υποθετω......Σωστα?

Δηλαδη να βρισκονται με τη αυξουσα σειρα στο καθε πληκτρο και οχι καποια εξ αυτων να ειναι ανακατεμενα.

Πλ. 2=ΑΒΓ

-#- 3=ΔΕΖ

-#- 4=ΗΘΙ

-#- 5=ΚΛΜ

-#- 6=ΝΞΟ

-#- 7=ΠΡΣ

-#- 8=ΤΥΦ

-#- 9=ΧΨΩ

Αυτο πες μου Μονο...και τελος!!!

Υ.Γ. Sorry που γινομαι υπεραναλυτικος, αλλα ειναι σημαντικοτατο μετα απο τοσα χρονια χρησης με τον παραπανω τροπο. Και φυσικα προτιμω το Ρ990 αντι του Ρ1...για το εξωτερικο του αλφαριθμητικο πληκτρολογιο. Φανταζομαι θα το καταλαβες οτι...ειμαι μηνυματακιας:D

Η διάταξη των πλήκτρων στο Ρ990 είναι ακριβώς όπως την ανέφερες.Μια που είσαι τόσο αναλυτικός σου λέω ότι ένα από τα bug toy P990 είναι ότι κάθε φορά που θα γράφεις καινούργιο μήνυμα στην αρχή θα πρέπει να αλλάζεις από μικρά σε κεφαλαία.Είναι λεπτομέρεια(3 πατήματα του *),αλλά για όσους βιάζονται είναι σπαστικό(αυτό δυστυχώς το έχει κ το Ρ1).

Κ εγώ μηνυματάκιας είμαι κ σε καταλαβαίνω,αλλά προσωπικά με βολεύει πολύ περισσότερο το πληκτρολόγιο του Ρ1 γιατί με το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο του Ρ990 χρειάζεσαι για να γράψεις από 1-3 πατήματα σε κάθε πλήκτρο,ενώ με το Ρ1 μονάχα ένα πάτημα, οπότε αναγκαστικά γράφεις πιο γρήγορα.

Καταρχην.....δουλος σας ταπεινος.....με 'σωσες (τηλεφωνω για την παραγγελια ΤΩΡΑ)

Δεκτες και χρησιμες οι συμβουλες αλλα.....

Δυστυχως μενω σε ενα μεγαλο "χωριο", τουλαχιστον ετσι το αντιμετωπιζουν καποιοι...

Στο Βολο λοιπον, εδω και καιρο ψαχνω εναγωνιως να βρω μια συσκευη Ρ990, να την χρησιμοποιησω, να την περιεργαστω...με πιανεις...

Εις ματην! Τα γυρισα ολα! Μονο ομοιωμα (dummy) βρηκα:(

Για αυτο το λογο και ημουν τοσο αγχωμενος, με τα μηνυματα. Επειδη ουσιαστικα θα αγορασω την συσκευη...διχως να την εχω δει! Ε,αυτο το θεμα ηθελα να το εχω λυσει, γι' αυτο σου λεω για αλλη μια φορα Ευχαριστω!

Οπως ισως θα καταλαβες...ουτε Ρ1 υπαρχει στο "χωριο" μας...αρα καμια ελπιδα για να "δουλεψω" το περιεργο-ομολογουμενως-πληκτρολογιο του. Παραυτα του ευχομαι μακροημερευση και Σταθεροτητα στα χερια σου:wink:

Κ σε μάς στο Ηράκλειο μην νομίζεις, μόνο στο πλαίσιο θα δεις σοβαρά κινητά που να μπορείς να δοκιμάσεις.Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω να αγοράσεις το Ρ990, αλλά αν είσαι απαιτητικός χρήστης να ξέρεις ότι θα έχεις πρόβλημα με την RAM του κινητού.Εγώ επειδή άνοιγα συνέχεια διαφορετικές εφαρμογές, μέσα σε 3 μέρες το maximum, το τηλέφωνο ήθελε restart.Με την τελευταία αναβάθμιση τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα,αλλά και πάλι...Οι εφαρμογές μετά από λίγο κλείνουν από μόνες τους λόγω έλλειψης RAM.Η αιτία του προβλήματος βρίσκεται στο hardware, οπότε καμία ελπίδα...

Δεν συγκαταλεγομαι στους απαιτητικους χρηστες. Σιγουρα.

Το κινητο το επελεξα, γιατι θεωρω οτι 290 ευρω που το πουλαει η ΤΙΜ, ειναι αρκετα τιμια προταση, εστω υποχωρωντας μπροστα σε καποιες ατελειες, που εντοπιζονται ομως σε "απαιτητικους" χρηστες. Αν και δεν μου αρεσει ο ορος. Στο κατω-κατω ολοι ειμαστε απαιτητικοι απεναντι στις προσδοκιες που μας υποσχονται. Απλα εγω, μην εχοντας γνωση και εμπειρια απο αλλα smartphones, πιστευω οτι θα ειμαι ικανοποιημενος.

Αλλωστε βαρεθηκα να περιμενω το καθε "επερχομενο" μοντελο και τελικα να απογοητευομαι, απο μικρες,γελοιες ελλειψεις.

Καιρος ειναι να παρει συνταξη και το Κ700, αν και ειμαι σιγουρος οτι οποτε επιστρατευτει...θα με βγαλει ασπροπροσωπο. (αλλωστε δεν το απατω...με αντιπαλα συμφεροντα)

Υ.Γ. Ελπιζω μονο να μου το φερουν απο την ΤΙΜ, οπως μου υποσχεθηκαν, γιατι ειναι οντως δυσκολο να βρεις συσκευη, ενεκα Ρ1. Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα εχω ριξει τοσο διαβασμα Αδικα...

Πάντως τα προβλήματα της RAM τα αντιμετωπίζει πολύ καλά το swiss manager οπότε μην σε πτοούν αυτα τα προβλήματα.Και εγω δεν ειμαι ιδιαίτερα απαιτητικός και ίσως το μόνο που με ενοχλεί ειναι το μικροπρόβλημα στο rds και η χαμηλή σχετικά ένταση που δεν με βοηθά καθόλου στα ταξιδια με την μηχανή.Το w900 που ειχα ειναι σαν να βάζω οικιακό στερεοφωνικό στα αυτιά μου σε σχέση με το p990

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

...Εσυ φαινεσαι...καλος ανθρωπος....

Ετσι,ετσι...πες κι αλλα!!!:)

Αυριο θα το παραλαβω, καλως εχοντων των πραγματων...

Με εχει φαει η αγωνια...

perifanos katoxos tou p990 prosfatos exo tin eksis aporia :

otan grafo ellinika minima boro na grapso mono 70 xaraktires enno aglika grafo 150 pou einai to normal sms auto allazei ?

soz gai greenglish ala den exo perasei ellinika sto laptop mou akoma

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

perifanos katoxos tou p990 prosfatos exo tin eksis aporia :

otan grafo ellinika minima boro na grapso mono 70 xaraktires enno aglika grafo 150 pou einai to normal sms auto allazei ?

soz gai greenglish ala den exo perasei ellinika sto laptop mou akoma

Με την τελευταία έκδοση λογισμικού λύνεται το πρόβλημα. Γράφεις με κεφαλαία, χωρίς Τ9, 160 χαρακτήρες.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

καλησπερα. μετα απο καιρο αποφασισα να ξαναγυρισω στα κινητα με

symbian uiq.εχω μια απορια ομως. στο p910 που ειχα δεν μπορουσες να

ηχογραφισεις κλησεις με κανεναν τροπο. μηπως εχει αλλαξη αυτο

στην καινουρια εκδοση uiq 3.0 ? ευχαριστω για τις απαντησεις και sorry

αν εχει ξαναερωτηθει αλλα η αναζητηση δεν μου εβγαλε κατι. :D

καλησπερα. μετα απο καιρο αποφασισα να ξαναγυρισω στα κινητα με

symbian uiq.εχω μια απορια ομως. στο p910 που ειχα δεν μπορουσες να

ηχογραφισεις κλησεις με κανεναν τροπο. μηπως εχει αλλαξη αυτο

στην καινουρια εκδοση uiq 3.0 ? ευχαριστω για τις απαντησεις και sorry

αν εχει ξαναερωτηθει αλλα η αναζητηση δεν μου εβγαλε κατι. :D

Όχι, δυστυχώς, η ηχογράφηση κλήσεων δεν είναι δυνατή...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Γεια σε ολους θελω να κανω μια ερωτηση υπαρχει περιπτωση να βαλουμε μπροστα στην επιφανεια ενα menu οπως επαφες για γρηγορη κληση και αν ναι πως γινεται

Ευχαριστω

Γεια σε ολους θελω να κανω μια ερωτηση υπαρχει περιπτωση να βαλουμε μπροστα στην επιφανεια ενα menu οπως επαφες για γρηγορη κληση και αν ναι πως γινεται

Ευχαριστω

Ειδικά για τις επαφές γρήγορης κλήσης υπάρχουν δύο τρόποι:α)βάζουμε στις συντομεύσεις τις "επαφες γρηγ.κλ."οπότε η κίνηση είναι,δεξια joystick-επιλογή γρηγ.κλήσεων-εμφάνιση επαφών που έχεις ορίσει. β)έχοντας ορίσει επαφές γρήγορων κλήσεων στο τηλέφωνο πατώντας το αντίστοιχο νούμερο (1-9) καλείς την αντίστοιχη επαφή.

Εδώ να θυμίσω οτι με, (αριθμό)# ,εμφανίζεται η αντίστοιχη επαφή που είναι καταχωρημένη στην κάρτα sim.

Ρε παιδια οταν εχω ορισει ελληνικά στο πληρες πληκτρολογιο (οχι το virtual) πως αλλαζω σε αγγλικα ΤΗΝ ΩΡΑ που γραφω?

Κανεις?!

Γίνεται με τον εξής τρόπο:

http://img513.imageshack.us/img513/8471/dsc00737sr4.th.jpg

Ανοίγωντας το εικονικό πληκτρολόγιο, πατάς πάνω στο βελάκι αριστερά στην πάνω μπάρα (κάτω από το To στην εικόνα) και σου φέρνει ένα μενού στο οποίο θα επιλέξεις Setup. Θα δείς μια λίστα με αρκετές διαθέσιμες γλώσσες.

@CtR

Αυτό που προτείνεις αλλάζει την γλώσσα στο εικονικό πληκτρολόγιο. Αν κατάλαβα καλά ο φίλος πιο πάνω ενδιαφέρεται για το πραγματικό πληκτρολόγιο QWERTY που βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Για αυτό δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής. Εξάλλου αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα πολλών χρηστών του P990 προς την SE η οποία μας έγραψε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Παιδιά μια ερώτηση...εχω κανενα μηνα το Ρ990 αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να λειτουργησω το WLAN...ενω βρισκω διαφορα δικτυα χωρις κωδικο και τα δηλωνω πριν στον λογαρισμο Internet που μου παν οτι πρεπει εντουτοις καθε φορα που παω να συνδεθω μου γραφει "Αδυνατη η συνδεση"!!!!!!!!!!!!

Τι μπορει να φταιει??Κανω κατι λαθος η μηπως παραλειπω καποια κινηση??Χρειαζεται να χω καποιες ειδικες ρυθμισεις?

ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ??????