zucero Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 (ΣYΓNΩMH ΓIA TA KEΦAΛAIA AΛΛA ΓPAΦΩ AΠO TON OPERA MINI).KATEBAΣA TON OPERA MINI AΠO TO EΠIΣHMO SITE TOY OPERA,EΠEΛEΞA ΓΛΩΣΣA EΛΛHNIKA KAI METAΦPAZEI ΣXEΔON OΛEΣ TIΣ ΣEΛIΔEΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 (ΣYΓNΩMH ΓIA TA KEΦAΛAIA AΛΛA ΓPAΦΩ AΠO TON OPERA MINI).KATEBAΣA TON OPERA MINI AΠO TO EΠIΣHMO SITE TOY OPERA,EΠEΛEΞA ΓΛΩΣΣA EΛΛHNIKA KAI METAΦPAZEI ΣXEΔON OΛEΣ TIΣ ΣEΛIΔEΣ. Όταν λες <σχεδόν> τι ακριβώς δηλαδή σου έχει εμφανίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 OI EΛΛHNIKOI XAPAKTHPEΣ ΦAINONTAI ΣE TMHMATA ΤHΣ ΣEΛIΔAΣ OΠΩΣ TOYΣ EMΦANIZOYN TA WINDOWS ME AΠOKΩΔIKOΠOIHΣH ΣE WINDOWS ΔYTIKHΣ EYPΩΠHΣ.AYTEΣ OMΩΣ EINAI EΛAXIΣTEΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyzZ Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Χαιρετε παιδια , μερικα χρόνια εχεί να γράψω στο φόρουμ και να που το αποφάσησα. Ποσοι απο εσας εχετε το κινιτο χωρις το πορτακι? Σκεφτομαί να το βγάλω , τι συμβουλές εχετέ να μου πείτε , αξιζει τον κόπο? απλα και μονο επιδη φαινεται πιο ομορφο το κινιτο. Παράθεση It feels like something is heating up , Can I live with you ? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uoc Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 gia mena to portaki einai entelos axristo kanei to kinito koumoutsa xoris portaki einai poio efxristo (gia mena ) elpizw kai gia polous alous (alla to mono kako einai oti 8elei zelatina i o8oni oste na tin prosexeis kai na min gratsouniete :$ Παράθεση tosa lefta gia kagkela tosa kagkela gia ta lefta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Εγώ το είχα χωρίς πορτάκι αλλά χωρίς την αναβάθμιση ήταν σπαστικό. Με την αναβάθμιση είναι καλό αλλά έχοντας εφαρμοφές java προτιμώ το καπάκι. Άσε που χωρίς καπάκι η γρήγορη κλήση είναι 3 κινήσεις ενώ με καπάκι 2.LOL ε; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδιά καλημέρα, πήρα το τηλέφωνο πριν από 3 ημέρες από το κεντρικό της ΤΙΜ στη Θεσσαλονίκη και δείτε τι έπαθα : Το ανοίγω και μπαίνει κανονικά στο μενού αλλά στα αγγλικά. Διαβάζω το βιβλίο οδηγιών που αναφέρει ότι μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα από το μενού, πηγαίνω στο select language, αλλά εκεί βγάζει μόνο τα αγγλικά και γράφει "περισσότερες γλώσσες μπορείτε να κατεβάσετε από το sonyericsson/support. Πηγαίνω εκεί και βλέπω ότι υπάρχουν 4 αρχεία με γλώσσες, εκω των οποίων όμως κανένα δεν κάνει εγκατάσταση, και μου αναφέρει ότι πρέπει να έχω ένα πρόγραμμα sonyericssonlanguageID ή κατι τέτοιο. Σκέφτομαι ότι αν κάνω αναβάθμιση προφανώς θα περαστούν και τα Ελληνικά, και κάνω την τελευταία αναβάθμιση. Το μενού όμως εξακολουθεί να έχει μόνο τα αγγλικά, και τις ίδιες επιλογές (κατεβάστε κτλ) και φυσικά πάλι τα προγράμματα με τις γλώσσες δεν δέχονται να εγκατασταθούν. Πηγαίνω σήμερα το πρωί στο service της Sony και μου λένε ότι το τηλέφωνο όταν πρωτοάνοιξε είχε μια επιλογή για Αγγλικά ή Ελληνικά και πατήσατε Αγγλικά (κάτι που δεν συμβαίνει δεν είμαι και χαζός να κάνω κάτι τέτοιο- όπως είπα και παραπάνω με πήγε κατευθείαν στο κεντρικό μενού χωρίς να με ρωτήσει). Αν θέλετε μου λένε μπορούμε να σας περάσουμε τα Ελληνικά αλλά θα σας κοστίσει 30 ευρώ!!!! Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε μια φλασιά και θυμήθηκα ότι δεν όταν η υπάλληλος μου έφερε το κουτί δεν το άνοιξε μπροστά μου (δεν είδα τη ζελατίνα δηλαδή) αλλά όλα φαίνονταν καινούρια και δεν μου κίνησαν κάποια υποψία. Τι κάνουμε τώρα ξέρει κανείς ; Μπορώ να τα περάσω μόνος μου ; (δεν είναι για τα 30 ευρώ αλλά για το γαμώτο δεν το δέχομαι να πληρώσω για να βάλω Ελληνικά!!!!) Και ένα δεύτερο : Οταν το κινητό φορτίζεται από το USB δεν λειτουργεί σαν τηλέφωνο ; Γιατί παίρνω από το σταθερό μου στο κινητό και με πάει στον τηλεφωνητή κατευθείαν... Και ένα τελευταίο : Μετέφερα τα τηλέφωνα (επαφές) από το παλιό μου μοτορολα μέσω της κάρτας σιμ αλλά ενώ τα είχα "συγκεντρωμένα" ανά άτομο (κινητό, σταθερό κτλ) μου τα βγάζει σε ξεχωριστές επαφές. Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό ή πρέπει μία μία να τις ξαναγράψω ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδιά καλημέρα, πήρα το τηλέφωνο πριν από 3 ημέρες από το κεντρικό της ΤΙΜ στη Θεσσαλονίκη και δείτε τι έπαθα : Το ανοίγω και μπαίνει κανονικά στο μενού αλλά στα αγγλικά. Διαβάζω το βιβλίο οδηγιών που αναφέρει ότι μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα από το μενού, πηγαίνω στο select language, αλλά εκεί βγάζει μόνο τα αγγλικά και γράφει "περισσότερες γλώσσες μπορείτε να κατεβάσετε από το sonyericsson/support. Πηγαίνω εκεί και βλέπω ότι υπάρχουν 4 αρχεία με γλώσσες, εκω των οποίων όμως κανένα δεν κάνει εγκατάσταση, και μου αναφέρει ότι πρέπει να έχω ένα πρόγραμμα sonyericssonlanguageID ή κατι τέτοιο. Σκέφτομαι ότι αν κάνω αναβάθμιση προφανώς θα περαστούν και τα Ελληνικά, και κάνω την τελευταία αναβάθμιση. Το μενού όμως εξακολουθεί να έχει μόνο τα αγγλικά, και τις ίδιες επιλογές (κατεβάστε κτλ) και φυσικά πάλι τα προγράμματα με τις γλώσσες δεν δέχονται να εγκατασταθούν. Πηγαίνω σήμερα το πρωί στο service της Sony και μου λένε ότι το τηλέφωνο όταν πρωτοάνοιξε είχε μια επιλογή για Αγγλικά ή Ελληνικά και πατήσατε Αγγλικά (κάτι που δεν συμβαίνει δεν είμαι και χαζός να κάνω κάτι τέτοιο- όπως είπα και παραπάνω με πήγε κατευθείαν στο κεντρικό μενού χωρίς να με ρωτήσει). Αν θέλετε μου λένε μπορούμε να σας περάσουμε τα Ελληνικά αλλά θα σας κοστίσει 30 ευρώ!!!! Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε μια φλασιά και θυμήθηκα ότι δεν όταν η υπάλληλος μου έφερε το κουτί δεν το άνοιξε μπροστά μου (δεν είδα τη ζελατίνα δηλαδή) αλλά όλα φαίνονταν καινούρια και δεν μου κίνησαν κάποια υποψία. Τι κάνουμε τώρα ξέρει κανείς ; Μπορώ να τα περάσω μόνος μου ; (δεν είναι για τα 30 ευρώ αλλά για το γαμώτο δεν το δέχομαι να πληρώσω για να βάλω Ελληνικά!!!!) Και ένα δεύτερο : Οταν το κινητό φορτίζεται από το USB δεν λειτουργεί σαν τηλέφωνο ; Γιατί παίρνω από το σταθερό μου στο κινητό και με πάει στον τηλεφωνητή κατευθείαν... Και ένα τελευταίο : Μετέφερα τα τηλέφωνα (επαφές) από το παλιό μου μοτορολα μέσω της κάρτας σιμ αλλά ενώ τα είχα "συγκεντρωμένα" ανά άτομο (κινητό, σταθερό κτλ) μου τα βγάζει σε ξεχωριστές επαφές. Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό ή πρέπει μία μία να τις ξαναγράψω ; Ευχαριστώ. Μετά την αναβάθμιση σιγουρα σου ξαναβγάζει τα Ελληνικά.Απλά όταν εμφανίζονται οι τέσσερεις γλώσσες, κύλισε το jog dial προς τα κάτω και θα πρέπει να σου εμφανιστούν και τα ελληνικά σαν επιλογή γλώσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μετά την αναβάθμιση σιγουρα σου ξαναβγάζει τα Ελληνικά.Απλά όταν εμφανίζονται οι τέσσερεις γλώσσες, κύλισε το jog dial προς τα κάτω και θα πρέπει να σου εμφανιστούν και τα ελληνικά σαν επιλογή γλώσσας. Μακάρι να ήταν τόσο απλό...Στο μενού control panel, other, select language βγάζει μόνο το UK English...Κάτι άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μακάρι να ήταν τόσο απλό...Στο μενού control panel, other, select language βγάζει μόνο το UK English...Κάτι άλλο ; όχι εκεί:!: όταν κάνεις αναβάθμιση το πρώτο πράμα που κάνει το κινητό όταν ανοίξει είναι να σου ρωτήσει τη γλώσσα θες! πριν καν ανοίξει το κινητό;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Η μόνη στιγμή που είχα τέτοια επιλογή ήταν στο pc όταν κατέβαζα το πρόγραμμα και φυσικά διάλεξα τα Ελληνικά. Στο τηλέφωνο όντως μετά την αναβάθμιση μου έβγαλε κάποιες επιλογές αλλά σε αυτές δεν ήταν τα Ελληνικά...Λες να δοκιμάσω να ξανακάνω αναβάθμιση ; Γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Η μόνη στιγμή που είχα τέτοια επιλογή ήταν στο pc όταν κατέβαζα το πρόγραμμα και φυσικά διάλεξα τα Ελληνικά. Στο τηλέφωνο όντως μετά την αναβάθμιση μου έβγαλε κάποιες επιλογές αλλά σε αυτές δεν ήταν τα Ελληνικά...Λες να δοκιμάσω να ξανακάνω αναβάθμιση ; Γίνεται ; Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης,και όχι μέσω του control panel ξαναεγκαθιστάς τα ελληνικά.Ξαναπροσπαθείς να κάνεις αναβάθμιση,αν γράψει οτι έχεις το τελευταίο firmware δεν διακόπτεις και επιλέγεις συνέχεια οπωσδήποτε,τελειώνει η αναβάθμιση και όταν σου ζητάει επιλογή γλώσσας με το jog dial βρίσκεις τα ελληνικά και τα επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ευχαριστώ θα ξανακάνω την αναβάθμιση και βλέπουμε. Για τα άλλα δύο ερωτήματα κάτι ; edit : έκανα αναβάθμιση, όντως υπήρχε επιλογή πιο κάτω απλά έπρεπε να γυρίσει ο τροχός για να δει και ο τυφλός... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ευχαριστώ θα ξανακάνω την αναβάθμιση και βλέπουμε. Για τα άλλα δύο ερωτήματα κάτι ; edit : έκανα αναβάθμιση, όντως υπήρχε επιλογή πιο κάτω απλά έπρεπε να γυρίσει ο τροχός για να δει και ο τυφλός... Ευχαριστώ. Για το 2)κοίταξε μήπως εχεις το τηλέφωνο σε λειτουργία μεταφοράς αρχείων όταν είναι συνδεδεμένο με usb:ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ:Περισσοτερα>Συνδέσεις>usb>λειτουργία τηλεφώνου>τέλος. Για το 3)απ'ευθείας δεν νομίζω οτι γίνεται γιατι και στην sim είναι αποθηκευμένες σαν ξεχωριστές επαφές.Κάτι που εγω θα έκανα θα επέλεγα μιά απ'όλες τις επαφές,θα επεξεργαζόμουν το όνομα και τους άλλους αριθμούς θα τους συμπλήρωνα με αντιγραφή-επικολληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Για το 2)κοίταξε μήπως εχεις το τηλέφωνο σε λειτουργία μεταφοράς αρχείων όταν είναι συνδεδεμένο με usb:ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ:Περισσοτερα>Συνδέσεις>usb>λειτουργία τηλεφώνου>τέλος. Για το 3)απ'ευθείας δεν νομίζω οτι γίνεται γιατι και στην sim είναι αποθηκευμένες σαν ξεχωριστές επαφές.Κάτι που εγω θα έκανα θα επέλεγα μιά απ'όλες τις επαφές,θα επεξεργαζόμουν το όνομα και τους άλλους αριθμούς θα τους συμπλήρωνα με αντιγραφή-επικολληση. ΑΚΥΡΟ το 2ο)γιατί δοκίμασα το τηλέφωνο και σε λειτουργία μεταφοράς αρχείων και δέχεται κανονικά κλήσεις.Ψάξε καλύτετρα στις ρυθμίσεις αποδοχής κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ΑΚΥΡΟ το 2ο)γιατί δοκίμασα το τηλέφωνο και σε λειτουργία μεταφοράς αρχείων και δέχεται κανονικά κλήσεις.Ψάξε καλύτετρα στις ρυθμίσεις αποδοχής κλήσεων.΄ Ανακάλυψα το εξής : Επειδή είχε τελειώσει εντελώς η μπαταρία του τηλεφώνου και αντί για το φορτιστή το έβαλα στη θύρα usb να φορτίζει, το πρώτο μισάωρο δεν λειτουργούσε σαν τηλέφωνο ενώ μετά άρχισε πάλι να λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMKA Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 η ένταση του κινητου σε όλους τους τομείς είναι αρκετα χαμηλη... ειδικά στο mp3 player ....!!!! υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ?? ευχαριστώ !! Παράθεση DIMKA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 η ένταση του κινητου σε όλους τους τομείς είναι αρκετα χαμηλη... ειδικά στο mp3 player ....!!!! υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ?? ευχαριστώ !! Μια ιδέα είναι να "δυναμώνεις" τα κομμάτια με το cool edit pro ή κάποιο παρόμοιο πριν τα φορτώσεις στο τηλέφωνο. Αν ξέρει κάποιος κάτι άλλο ας το γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Μία λύση είναι να βάζεις υψηλό bitrate στο κινητό σου.Μία ακόμα πιο δραστική λύση που ανεβάζει την ένταση αλλά χαλάει λίγο την ποιότητα ήχου είναι να ανοίξεις το LCG Jukebox και στο equalizer να τα βάλεις όλα τέρμα, αλλά το θέμα είναι ότι χαλάει κάπως η ποιότητα ήχου (και γι αυτό το λόγο πιστεύω ότι δεν δυναμώνουν άλλο την ένταση του ήχου μέσω firmware από την sony ericsson).Έτσι όπως το κόβω δεν είναι καλή η ενίσχυση ήχου του κινητού, οπότε αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε απλά πρέπει να περιμένουμε τον διάδοχο του γιατί μιλάμε πλέον για θέμα hardware το οποίο καμμία αναβάθμιση δεν πρόκειται να διορθώσει.. :( Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 HELP....meta thn anavathmish de mou paizei to radiofwno.exw valkei edw kai mia vdomada sxedon thn R9F011....shmera phga prwth fora meta apo thn anavthmish na akousw radio...otan patousa to eikonidio na bw mou vgaze mia andeiksh ''κατεσ/μενο''......epish de borw na grapsw sms 160 xarakthrwn m tipota.mono me to penaki...eleos.as me voithisei opoios borei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 @Biancorossi Η τελαυταία έκδοση δεν έχει πρόβλημα στο ραδιόφωνο. Διάφορα προβλήματα σαν αυτό που αναφέρεις οφείλονται στο γεγονός της επαναφοράς των ρυθμίσεων, επαφών, προγραμματών του κινητού μέσω backup. Εμένα εξαιτίας αυτού δεν μου άνοιγε τα mms. Για να διορθωθεί το πρόβλημα αναγκάστηκα να κάνω format και φυσικά δεν ξαναέκανα restore backup αλλά απλό συγχρονισμό μέσω Outlook και τις εφαρμογές τις πέρασα μία-μία από την αρχή. Για τα 160 ελληνικά. Πρέπει να τα γράψεις κεφαλαία και χωρίς T9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takiskl Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Καλημερα στο ραδιοφωνο δεν υπαρχει προβλημα οντως, αλλα το rds εξακολουθει να αρνειται να λειτουργησει. Ετσι δεν ειναι; Παράθεση εσεται ημαρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Καλημερα στο ραδιοφωνο δεν υπαρχει προβλημα οντως, αλλα το rds εξακολουθει να αρνειται να λειτουργησει. Ετσι δεν ειναι; Το rds ενώ είναι ενεργοποιημένο δεν δουλεύει ούτε σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Καλημέρα, αν ξέρεις κανείς ας με βοηθήσει στο παρακάτω : Οταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο excel στην αρχή γράφει "φόρτωση αρχείου", στο τέλος λέει "η εφαρμογή έκλεισε" μ κωδικός αιρίας KERN-EXEC , αριθμός αιτίας 3 Το αρχείο είναι γύρω στα 2,5 ΜΒ ενώ ένα άλλο με 200 ΚΒ το ανοίγει κανονικά. Υπάρχει όριο στο μέγεθος του αρχείου που μπορεί να ανοίξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Επίσημο όριο δεν υπάρχει ωστόσο λόγω της λίγης διαθέσιμης μνήμης του κινητού (περί τα 15ΜΒ), το QuickOffice δεν μπορεί να ανοίξει μεγάλα αρχεία. Το όριο για τα word είναι 350-400 ΜΒ ενώ για τα Excell πρέπει να είναι λίγο παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts