Jump to content

P990i: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mia erotisoula.skeftoume na paro ena p990.mpori kapios na mou pi pia eine i diafora metaxi p990 kai p990i ?axizi na paro ena tetio modelo? efxaristo prokatabolika

Και στις δύο περιπτώσεις μιλάς για το ίδιο κινητό. Η ονομασία είναι P990i απλώς αλλού αναφέρεται με τον ένα τρόπο και αλλού με τον άλλο.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mia erotisoula.skeftoume na paro ena p990.mpori kapios na mou pi pia eine i diafora metaxi p990 kai p990i ?axizi na paro ena tetio modelo? efxaristo prokatabolika

Δεν υπάρχει σκέτο P990, όλα που πωλούνται εδώ είναι τα 990i (πιθανώς να σημαίνει international), στην Ασία λέγονται P990a και νομίζω στην Αμερική P990c...

Σίγουρα δεν σημαίνει κάποια βελτιωμένη έκδοση, όπως συνηθίζει η Nokia ή όπως έκανε παλιά η Ericsson, βλ. Τ68 -> Τ68i.

Τα περισσότερα έχουν διορθωθεί με το τελευταίο firmware..αγόρασε το άφοβα φίλε..

Ρε παιδιά έχει κανεις το πρόβλημα του reboot στο pc μόλις βγάζει απο τη βάση το p990? Είχα το ίδιο πρόβλημα στο Κ750i... Μόλις περάσω drivers γίνεται αυτο.

Προφανώς φταίνε οι symbian uiq drivers αλλα έχω το τελευταίο pc suite και έκανα και το τελευταίο update στο κινητό. Καμια ιδέα???

to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

Στα εισερχόμενα sms, αν επιλέξω πολλά μηνύματα μαζί, δεν μου δίνει στις επιλογές διαθέσιμη τη διαγραφή των. Γιατί; Πρέπει να ανοίγω ένα ένα sms και να το σβήνω; :cry:

Στα εισερχόμενα sms, αν επιλέξω πολλά μηνύματα μαζί, δεν μου δίνει στις επιλογές διαθέσιμη τη διαγραφή των. Γιατί; Πρέπει να ανοίγω ένα ένα sms και να το σβήνω; :cry:

Εάν κάνεις την τευλευταία αναβάθμιση θα διορθωθεί...

Το είχα και εγώ και άλλες φορές την εμφάνιζε την επιλογή και άλλες φορές όχι...

Εγώ όταν δεν μου εμφανιζόταν τα μάρκαρα όλα και μετά πάταγα το DEL από το πληκτρολόγιο που είναι κάτω από την οθόνη....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Μετά την εγκατάσταση του τελευταίου λογισμικού, δεν μπορώ να στείλω σε ένα sms πάνω απο 70 χαρακτήρες. Έχω κλειστό πορτάκι, όλα κεφαλαία, απενεργοποιημένο το t9. Με το προηγούμενο λογισμικό και με αυτή την τακτική έστελνα 160 χαρακτήρες. Τί φταίει; Ευχαριστώ.
See you at the bitter end.. ;)

Εάν κάνεις την τευλευταία αναβάθμιση θα διορθωθεί...

Το είχα και εγώ και άλλες φορές την εμφάνιζε την επιλογή και άλλες φορές όχι...

Εγώ όταν δεν μου εμφανιζόταν τα μάρκαρα όλα και μετά πάταγα το DEL από το πληκτρολόγιο που είναι κάτω από την οθόνη....

Την τελευταία έκδοση έχω.. :ninja:

Την τελευταία έκδοση έχω.. :ninja:

Τι να σου πω...:rolleyes:

Σε εμένα δεν το κάνει πια...

Samsung GEAR S

Σημερα χωρις να το χρησιμοποιησω πολυ, εκλεισε 2 φορες απο μονο του για βελτιστοποιηση της συσκευης! στους 3 μηνες που το εχω μου το ειχε κανει 2-3 φορες συνολικα! τι μπορει να συμβαινει?:confused:

Τι να σου πω...:rolleyes:

Σε εμένα δεν το κάνει πια...

Κινητό 600 ευρώ, και δεν στέλνει μηνύματα πάνω από 70 χαρακτήρες, ούτε σβήνει μηνύματα. :X :worry: :wacko:

Σημερα χωρις να το χρησιμοποιησω πολυ, εκλεισε 2 φορες απο μονο του για βελτιστοποιηση της συσκευης! στους 3 μηνες που το εχω μου το ειχε κανει 2-3 φορες συνολικα! τι μπορει να συμβαινει?:confused:

Έχεις περάσει την τελευταία αναβάθμιση; Με την νέα έκδοση δεν μου το έχει κάνει έως τώρα, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου άνοιξα αρκετές εφαρμογές!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Και σε μένα τα ίδια. Χωρίς πολλές εφαρμογές ανοιχτές. Μόνο εκείνη των μηνυμάτων. Με την καινούρια έκδοση firmware!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Έχεις περάσει την τελευταία αναβάθμιση; Με την νέα έκδοση δεν μου το έχει κάνει έως τώρα, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου άνοιξα αρκετές εφαρμογές!

την καινουρια εχω!

Πριν λιγο μετεφερα 2 βιντεακια απο ενα νοκια στο Ρ990! ενω η εικονα επαιζε κανονικα, ο ηχος ετρεχε επι 2! στο μισο βιντεο τελειωνει ο ηχος! και μπορειτε να φανταστητε πως ακουγετε! τι ειναι παλι αυτο?:wacko:

Το έχω 4 μήνες και μέχρι πριν την αναβάθμηση 9 μου έκανε περίπου 5 φορές restart.

Εδώ και πέντε μέρες που έχω κάνει την αναβάθμηση, κάνει restart σχεδόν 2 φορές την ημέρα, ειδικά όταν ακούω ράδιο!!!

Όντως και σε εμένα μετά την αναβάθμιση και ενώ πρίν δεν μου έκανε από μόνο του restart, χθές μου έκανε 2 φορές και χρησιμοποιούσα μόνο τα μηνύματα...

Samsung GEAR S

παιδιά κάπου είχα δει ότι τα πρώτα Ρ990 είχαν κάποιο πρόβλημα με την κάμερα (το focus νομίζω). ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό? μέχρι ποια ημερομηνία κατασκευής υπήρχε αυτό το πρόβλημα? διορθώνεται με τη νέα αναβάθμιση?

επίσης τι μπαταρία έχει τελικά μέσα η συσκευασία? 900 ή 1120? εξαρτάται κι αυτό από την ημερομηνία κατασκευής?

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

παιδιά κάπου είχα δει ότι τα πρώτα Ρ990 είχαν κάποιο πρόβλημα με την κάμερα (το focus νομίζω). ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό? μέχρι ποια ημερομηνία κατασκευής υπήρχε αυτό το πρόβλημα? διορθώνεται με τη νέα αναβάθμιση?

επίσης τι μπαταρία έχει τελικά μέσα η συσκευασία? 900 ή 1120? εξαρτάται κι αυτό από την ημερομηνία κατασκευής?

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το focus. Όσο αναφορά την μπαταρία, αυτή που περιλαμβάνει είναι 950. Δεν έχει σχέση με την ημερομηνία κατασκευής, καθώς όλα μέχρι τώρα αυτή περιλαμβάνουν στην συσκευασία τους.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Ειναι περιεργο παιδια γιατι εδω και 10 μερες που εκανα την αναβαθμιση, δεν εχει κανει restart ουτε μια φορα!!!

Ουτε σε μένα έχει κάνει restart μετά την αναβάθμιση!!!(φτου φτου να μην το ματιάσω) Και πλέον μπορώ να πω ότι το ζορίζω αρκετά: Πολύ συχνά έχω ανοικτά τα μηνύματα, ημερολόγιο, επαφές, τον όπερα(με 5-6 καρτέλες) και τον όπερα μίνι και ταυτόχρονα να βλέπω pdf files και να ακούω ραδιόφωνο την ίδια στιγμή...! Και όλα αυτά, χωρις να τρέχει ο swiss manager!