AgentGolder Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσουμε τα πρόσφατα ηχιτικά που ανεβαίνουν στο επίσημο site μιας εκπομπής που λέγεται Ραδιοφωνική ελληνοφρένεια; Πατώντας στα links τ'αρχεία ακούγονται αλλά όπως και στο Youtube, δεν κατεβαίνουν... Πχ: http://ellinofreneia.net/sound.php?id=2198 Και http://ellinofreneia.net/sound.php?id=2450. Περιμαίνω απάντηση, καλή πρωτοχρονιά... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Συνήθως εξαρτάται από το site. Μερικές φορές μπορείς κοιτώντας το source να βρεις το link για το αρχείο ήχου/εικόνας. Πιο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το downloader helper για τον firefox (δουλέυει για το συγκεκριμένο site). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία online μήπως και μπορώ να κάνω το ίδιο απ'το Symbian κινητό μου; Ευχαριστώ πολύ! Edited December 30, 2011 by AgentGolder Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Συνήθως εξαρτάται από το site. Μερικές φορές μπορείς κοιτώντας το source να βρεις το link για το αρχείο ήχου/εικόνας. Πιο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το downloader helper για τον firefox (δουλέυει για το συγκεκριμένο site). παντως αυτο που χρησημοποιω δουλευει παντου σχεδον...στα καναλια ιδικα στους player δυσκολα θα μπορεσεις να κατεβασεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πλέον στο youtube έχοντας το βίντεο σε "επέκταση", ευχαριστιέσαι να βλέπεις βίντεο! Το έχουν μεγαλώσει αρκετά. Ελπίζω κάποια στιγμή να βάλουν μία ρύθμιση ώστε να επιλέγει όποιος θέλει η λειτουργία "επέκτασης" να είναι μόνιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 εδω και λίγη ώρα δε με ανοίγει βιντεο από youtube εμφανίζει το παρακάτω 502. That’s an error. The server encountered a temporary error and could not complete your request. Please try again in 30 seconds. That’s all we know. τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει τρόπος να βρω όλα τα comments που έχω κάνει στο YouTube από το λογαριασμό μου;;; Δυστυχώς στο "My channel" τα διέγραψα (εκεί που υπήρχε μια επιλογή και έβλεπες μερικά) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει τρόπος να βρω όλα τα comments που έχω κάνει στο YouTube από το λογαριασμό μου;;; Δυστυχώς στο "My channel" τα διέγραψα (εκεί που υπήρχε μια επιλογή και έβλεπες μερικά) οτι σου βγαλει απο την ροη..στο προφιλ σου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εχει κανεις αλλο προβλημα με την αναζητηση στο youtube? Οτι και αν γραψω μου λεει πως δεν βρισκει αποτελεσματα, ειτε ελληνικα, ειτε αγγλικα. Δοκιμασα και με IE, και FF, και GC browsers. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εχει κανεις αλλο προβλημα με την αναζητηση στο youtube? Οτι και αν γραψω μου λεει πως δεν βρισκει αποτελεσματα, ειτε ελληνικα, ειτε αγγλικα. Δοκιμασα και με IE, και FF, και GC browsers. το ειχα με firefox πριν κανα δεκαημερο - δυο βδομαδες περιπου τωρα εχει λυθει;) αν εχεις συνδεμενο λογαριασμο εκει αποσυνδεσου και ξαναμπες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Αλλάξανε για ακόμα μια φορά το YouTube ;;;;!!!! Πιστεύω να είναι beta έκδοση γιατί είναι τραγικό... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Αν εννοείς την εμφάνιση του, έχει αλλάξει καιρό τώρα, απλά δεν εμφανίστηκε σε όλους άμεσα. Και, καλώς ή κακώς, θα μείνει έτσι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 @mcde Αλλάζει τουλάχιστον αυτό το λευκό background κάπως;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Όχι δεν μπορείς να το αλλάξεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 εμενα ειναι αλλιως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 @giothesuper έτσι ήταν και μένα μέχρι χθες φίλε... θα το φας το φλόκο κι εσύ! πολύ μούφα το νέο. δεν συνηθίζεται !!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το youtube όποτε παίζει κάποιο τραγούδι φορτώνει κανονικά αλλά αν κουνήσω το ποντίκι και κάνω κάτι άλλο κολαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το youtube όποτε παίζει κάποιο τραγούδι φορτώνει κανονικά αλλά αν κουνήσω το ποντίκι και κάνω κάτι άλλο κολαει Αυτό μάλλον δεν είναι πρόβλημα του youtube,αλλά του υπολογιστή. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το youtube όποτε παίζει κάποιο τραγούδι φορτώνει κανονικά αλλά αν κουνήσω το ποντίκι και κάνω κάτι άλλο κολαει Εγκατέστησε την τελευταία ενημέρωση του adobe flash player και αν χρησιμοποιείς netbook, βγες από την πλήρη οθόνη ή κατέβασε την ποιότητα του βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 adobe...crash player... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Αλλαξε interface το youtube! Πολυ ασπριλα πλακωσε, θα βγουν τα ματια μας! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αλλαξε interface το youtube! Πολυ ασπριλα πλακωσε, θα βγουν τα ματια μας! :p τ εννοείς ? αυτά με το dashboard ? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εννοεί αυτό: http://techcrunch.com/2012/10/29/youtube-is-testing-out-a-new-design-for-video-pages-that-gives-you-more-navigation-options/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 τ εννοείς ? αυτά με το dashboard ? :cool: εμενα μια αλλαζει μια ειναι στο παλιο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 να ρωτησω κατι?γιατι δεν μου βγαζει related βιντεος και μου βγαζει κατι ακυρα..? συγνωμη για το διπλο μυνημα απλα ηταν πολυ παλιο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts