Jump to content

Περί αναψυκτικών

piki
 Κοινοποίηση

Τι πίνετε;  

135 members have voted

1. 1. Τι πίνετε;

• Coca Cola / Pepsi / Άλλη Cola
      69
    • Sprite / 7Up / Παρόμοιο
      11
    • Fanta / Ήβη / Έψα / Παρόμοιο
      40
    • Άλλο
      15

Recommended Posts

Ωραια;) και νομιζα οτι ηταν ιδεα μου , οτι εχουν διαφορετικες γευσεις.

Που να δοκιμασετε και τα πολυ μικρα κουτακια....

Φαινεται οτι οσο πιο μεγαλο ειναι το δοχειο τοσο πιο πολυ αλλοιωνεται το περιεχομενο:wacko:

μπα,μη το λες,μπορει να εχει να κανει το πλαστικο του μπουκαλιου στη συγκεκριμενα περιπτωση,γι'αυτο μαλλον μας αρεσει περισσοτερο η γευση της κοκα που ειναι στο κουτακι.

ΥΓ.θα νομιζει κανεις οτι μιλαμε για ναρκωτικα :lol::lol:

• Απαντήσεις 386
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παίδες η coca του μπουκαλιού έχει διαφορετική γεύση από την coca του κουτακίου? :worry: Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχω να πιω καιρό από κουτάκι.Βασικά έχω να πιω καιρό καιρό coca αφού ως γνωστό μετά την epsa το χάος. :grin:

λογικα σου φαινεται πιο δυνατη η γευση της(το ανθρακικο κτλ)

η εψα ηξερα πως εχει πορτοκαλαδα.εχει ΚΑΙ τυπου κολα?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

η εψα ηξερα πως εχει πορτοκαλαδα.εχει ΚΑΙ τυπου κολα?

Ω ναι! Μετά τη διάσημη :D πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό τώρα τα πρωτεία τα έχει πάρει η epsa-cola.Moυ αρέσει περισσότερο σπό την coca γιατί δεν είναι τόσο γλυκειά καθώς έχει και μια δόση λεμόνι.

ετσι ακριβως,στο κουτακι ειναι πιο κοκα :D

μπα,μη το λες,μπορει να εχει να κανει το πλαστικο του μπουκαλιου στη συγκεκριμενα περιπτωση,γι'αυτο μαλλον μας αρεσει περισσοτερο η γευση της κοκα που ειναι στο κουτακι.

ΥΓ.θα νομιζει κανεις οτι μιλαμε για ναρκωτικα :lol::lol:

Aκριβως,το πλαστικο ειναι που χαλαει την γευση της.Περα απο αυτο ομως εχω καταλαβει πως κρυωνει πιο καλα στο κουτακι απ οτι στο μπουκαλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

η fanta zero εχει σταματησει?δεν την βρηκα σε ενα σουπερ μαρκετ που παω συνηθως.. ενω παντα ειχε.

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παίδες η coca του μπουκαλιού έχει διαφορετική γεύση από την coca του κουτακίου? :worry: Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχω να πιω καιρό από κουτάκι.Βασικά έχω να πιω καιρό καιρό coca αφού ως γνωστό μετά την epsa το χάος. :grin:

Το πλαστικό μπουκάλι έχει πόρους, για αυτό και χάνεται το ανθρακικό γρηγορότερα και για αυτό όλα τα πλαστικά έχουν μικρότερες ημ/νίες λήξ.

οσον αφορα τα πλαστικα μπουκαλια σε σχεση με τα αλουμινενια?μαλλον το αλουμινενιο κρατανε καλυτερα το ανθρακικο σωστα?δλδ παει καπως ετσι..

αλουμινιο-πλαστικο(μπουκαλι)-γυαλινο(μπουκαλι)

και στα goodys κτλ γι αυτο μαλλον παλι ειναι διαφορετικη η γευση,βεβαια εκει δε ξερω που τα αποθηκευουν ,παρολα αυτα μου αρεσει :p

εχω την εντυπωση πως στα γκουντις δεν αγοραζουν μπουκαλια κοκα κολα,αλλα την κανουν μονοι τους.κανω λαθος?

θυμαστε τα παλια γυαλινα μπουκαλια?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

οσον αφορα τα πλαστικα μπουκαλια σε σχεση με τα αλουμινενια?μαλλον το αλουμινενιο κρατανε καλυτερα το ανθρακικο σωστα?δλδ παει καπως ετσι..

και στα goodys κτλ γι αυτο μαλλον παλι ειναι διαφορετικη η γευση,βεβαια εκει δε ξερω που τα αποθηκευουν ,παρολα αυτα μου αρεσει :p

στα goodys πίνουμε νερό με λίγη κόκα κόλα

Μόνο το πλαστικό έχει πόρους και χάνει το ανθρακικό. Στα Goodys και τέτοιου τύπου καταστήματα κάνουν χρήση μηχανημάτων post mix της 3Ε που αναμιγνύουν το σιρόπι, το ανθρακικό και το νερό. Όμως επειδή βάζουν πολύ πάγο αραιώνει και αλλιώνεται η γεύση. Αν την δοκιμάσεις χωρίς πάγο θα διαπιστώσεις ότι έχει "τέλεια" γεύση.

Μόνο το πλαστικό έχει πόρους και χάνει το ανθρακικό. Στα Goodys και τέτοιου τύπου καταστήματα κάνουν χρήση μηχανημάτων post mix της 3Ε που αναμιγνύουν το σιρόπι, το ανθρακικό και το νερό. Όμως επειδή βάζουν πολύ πάγο αραιώνει και αλλιώνεται η γεύση. Αν την δοκιμάσεις χωρίς πάγο θα διαπιστώσεις ότι έχει "τέλεια" γεύση.

σπεύδω να το δοκιμασω..αλλα με 1-2 παγακια..ζεστη δεν λεει.. :p

Πινω μανιωδως κοκα κολα light. Η zero μου φαινεται οτι εχει περισσοτερα γλυκαντικα απ'οτι πρεπει και δεν αντεχω τη γλυκα!:p
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Στο εξωτερικό, στα MAC πίνεις όσο αναψυκτικό θες.Τα έχουν τα μηχανήματα έξω από τον πάγκο των ταμείων.Οπότε και περαστικός να είσαι, αρκεί να έχεις 1 ποτήρι μαζί σου και πίνεις τσάμπα!:p:p

Το σίχαμα είναι όταν στη Βιέννη είχα δει ένα γυφτάκο να βουτάει ένα ποτήρι από κάποιο τραπέζι που όσοι έτρωγαν εκεί είχαν φύγει πριν λίγο και να πηγαίνει να πιει κατευθείαν, χωρίς καν να το πλύνει πρώτα!!:blink::blink::!:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο εξωτερικό, στα MAC πίνεις όσο αναψυκτικό θες.Τα έχουν τα μηχανήματα έξω από τον πάγκο των ταμείων.Οπότε και περαστικός να είσαι, αρκεί να έχεις 1 ποτήρι μαζί σου και πίνεις τσάμπα!:p:p

Το σίχαμα είναι όταν στη Βιέννη είχα δει ένα γυφτάκο να βουτάει ένα ποτήρι από κάποιο τραπέζι που όσοι έτρωγαν εκεί είχαν φύγει πριν λίγο και να πηγαίνει να πιει κατευθείαν, χωρίς καν να το πλύνει πρώτα!!:blink::blink::!:

auto pou les to synanthsa se mac ths stoutgardhs. alla mexri mia sygekrimenh hmeromhnia oxi synexws.:)