Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικοι εδω δεν λενε να καταλαβουνε.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ μιλατε θα με τρελανετε ?Εαν εσεις ΜΠΟΡΕΙΤΕ να παπαγαλισετε μια υλη της Ιστοριας Κατ/νσης με 150 διαφορετικες ημερομηνιες, εαν εσεις μπορειτε να παπαγαλισετε το υλικο που δινεται στην λογοτεχνια Ε ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ γιατι δεν ειμαι ικανος να μαθω 150 ημερομηνιες , γιατι δεν ειμαι ικανος να παπαγαλισω ΤΟΜΟΥΣ απο σημειωσεις!!ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙΣ και χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αντιληψη , ναι καλα ακουσατε πολυ μεγαλη αντιληψη και ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

Οσο αναφορα πχ τα λατινικα οποιος θεωρει οτι ειναι τοσο μαγκας ας δωσει πανελαδικες σε αυτα οταν πρεπει να μαθει μια ΑΡΧΑΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ στην ουσια για να γραψει!

Οσο αναφορα τα αρχαια , το γνωστο νομιζετε ειναι ευκολο..ρε πατε καλα?Εχετε δει ποτε τι ρωτανε ?Ξερετε τι αντιληψη και τι γνωση χρειαζεται για να δωσεις μια απαντηση που να ειναι καλη ?Και για το αγνωστο οπως ειπε καποιος χρειαζεται να εχεις ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ για να το μεταφρασεις.Διοτι εκει δεν βλεπεις απλα 20 σειρες και αρχιζεις υπαρχει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ μηχανισμος οπως χωρισμος προτασεων αναγνωριση των τυπων και συντακτικη αναγνωριση γιατι αλλιως μεταφραζεται μια τροπικη μετοχη και αλλιως μια χρονικη και εαν καποιος για παραδειγμα μπερδεψει μια μετοχη η τον χρονο ενως ρηματος η μεταφραση θα βγει ΛΑΘΟΣ εστω και εαν κανει χρηση της νεο-ελληνικης λεξης απο την αντιστοιχη μετοχη η ρημα!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρεεεε σοβαρευτείτε. Δεν ισχύει ότι όποιος πάει θετική/τεχνολογική-θεωρητική κατεύθυνση είναι χαζός για τους άλλους. Η κάθε κατεύθυνση έχει τις δυσκολίες της. Αυτό φαίνεται και από τα γραπτά κάθε χρονιά. Σε περίπτωση που κάποια από τις τρεις ήταν πιο ευκολότερη από τις υπόλοιπες, τότε θα βλέπαμε περισσότερες επιτυχίες (και ίσως πολλά περισσότερα άτομα) εκεί. Κάνω λάθος;

Εάν κάποιος θέλει να πάει offtopic μπορεί να ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο για να ανοίξει ένα νέο θέμα με τίτλο "Θεωρητική VS Θετική/Τεχνολογική": Νέο Θέμα στο Chat and Fun.

Επιστροφή στο θέμα "Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007" εντός ολίγων λεπτών...

Σκεφτείτε το συναίσθημα στις 31 Μαΐου (όσοι δεν δίνετε αοθ ή σχέδιο)...Τη στιγμή που θα παραδώσετε το τελευταίο γραπτό και θα βγείτε απο την αίθουσα.. Τη στιγμή που θα κλείνετε την πόρτα.. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ γι'αυτή τη στιγμή ζω..

Ποιοι απο εσάς πιστεύουν οτι θα περάσουν στην πρώτη τους επιλογή και ποια είναι αυτή?

And I said what about Breakfast At Tiffany's?

<BLINGYBLOB.COM COUNTDOWN BEGIN /> <embed src="http://www.blingyblob.com/countdown/BlingyCountdown19.swf" flashVars="MovieOvers=1&TitleOvers=3&BGOvers=1&TextExpiration=Panhellenics&TextTitle=Panhellenics&GlowColor=16711680&NumsColor=16777215&TextColor=0&BGColor=16751103&Second=0&Minute=0&Hour=0&Day=19&Month=5&Year=2007&" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="300" height="200" name="index_admin" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><br><a href="http://www.blingyblob.com/countdown/index.htm">Create yours at BlingyBlob.com!</a><br> <BLINGYBLOB.COM COUNTDOWN END />

ego den exw apofasisei akoma opote den kserw kan poia einai h proth epilogh! to mono pou kserw einai oti meta tis panellinies exoume kai kati endosxolika, ta opoia OUTE kan kserw ti lene peripou! skeftomai ti exei na ginei istoria genikhs!

Α ναι τώρα που το είδα, ποιοι γράψατε μαθηματικά κατεύθυνσης σήμερα? Εχω μια απορία! Ή και δύο :p

1η απορεία: Πρώτη επιλογή Ηλεγ/γων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών θεσσαλονίκη η οποία μέχρι τώρα φένεται εφικτή

2η απορεία: Εγώ έγραψα.

Άστα τι έχει να γίνει με τις ενδοσχολικές σε κάποια μαθήματα. Ευτιχώς έχουμε μερικούς καλούς καθηγητές. Π.χ. σε ιστορία-κοινωνιολογία μας έχουν ήδη πει τι θέματα θα βάλουν φέτος.

Κοίτα, αν δεν στοχεύεις στο να πας εξωτερικό ή γενικά σε ξένο πανεπιστήμιο, δεν παίζει ρόλο ο γενικός μέσος όρος... Δηλαδή, στα τέτοια σου, ακομα και 2 να γράψεις.. Βέβαια, λένε ότι κάποιοι κοιτάνε και το απολυτήριο σου για να σε προσλάβουν αλλά άμα έχεις τελειώσει καλό πανεπιστήμιο με καλό βαθμό, δεν νομίζω να τους πειράξει άμα δεν εχεις καλό βαθμό στην ιστορία...

Εμενα δεν με νοιαζει η στιγμη που θα παραδωσω το γραπτο.Εμενα με νοιαζει η στιγμη που θα βγουνε τα αποτελεσματα τον Ιουνιο.

Πρωτη μου επιλογη ειναι η Σχολη Αστυφυλακων.

Δευτερη επιλογη εγκληματολογια (με προοπτικη να ξαναδωσω μετα για αξιωματικων ΕΛ.ΑΣ).

Τριτη επιλογη δεν ξερω...

Κοίτα, αν δεν στοχεύεις στο να πας εξωτερικό ή γενικά σε ξένο πανεπιστήμιο, δεν παίζει ρόλο ο γενικός μέσος όρος... Δηλαδή, στα τέτοια σου, ακομα και 2 να γράψεις.. Βέβαια, λένε ότι κάποιοι κοιτάνε και το απολυτήριο σου για να σε προσλάβουν αλλά άμα έχεις τελειώσει καλό πανεπιστήμιο με καλό βαθμό, δεν νομίζω να τους πειράξει άμα δεν εχεις καλό βαθμό στην ιστορία...

Ναι, όμως κάτι άκουσα ότι το απολυτήριο μετράει για πρόσληψη στο δημόσιο (χωρίς να με ενδιαφέρει προς το παρών). Δεν είμαι σίγουρος αν αληθεύει.

Τα έλυσες όλα?

Ναι. Το μόνο που δεν έκανα ήταν ο υπολογισμός εμβαδού στο τελευταίο ερώτημα αλλά ίσως πάρω 1 μόριο σε αυτό γιατί έγραψα τον λόγο που ήταν παραγωγίσιμο το μέσα του ολοκληρώματος. Έπρεπε να παραγωγιστεί η g(x) με την ολοκλήρωση κατά παράγοντες οπότε μάλλον έπρεπε να εξηγήσουμε, παρόλο που ήταν 1 σειρά δουλειά.

WeskerS, σε κάποια μαθήματα ξέρεις περίπου πόσο έγραψες λέγοντας τις απαντήσεις στους καθηγητές σου (εάν κάνεις μάθημα, πράγμα που κάνουν το 90% των μαθητών στην Ελλάδα...). π.χ. στη φυσική εάν θυμάσαι τα αποτελέσματα και τον τρόπο θα μπορείς να γνωρίζεις τον βαθμό σου πριν σου έρθει (εκτός απροόπτου βέβαια).

Παιδιά τα θέματα του ΟΕΦΕ 2007 για τα Μαθηματικά κατ τα έχει κανείς?Αν ναι pm me plz.

Ευχαριστώ πολύ,καλή δύναμη σε μας :)

Rhaemond ναι μονο που εγω δεν εχω φυσικη.Ειμαι θεωριτικη οπου εκει δεν υπαρχει ενα συγκεκριμενο καλουπι για να μπορεις να εισαι σιγουρος.Πχ ξερω ατομο που ειπε οτι ειπε στην καθηγητρια του οτι εγραψε στην εκθεση και αυτη του ειπε γυρω στο 15 εγραψες...Και τελικα ειχε γραψει 6.Το ιδιο ισχυει και στα κειμενα πχ.

Rhaemond ναι μονο που εγω δεν εχω φυσικη.Ειμαι θεωριτικη οπου εκει δεν υπαρχει ενα συγκεκριμενο καλουπι για να μπορεις να εισαι σιγουρος.Πχ ξερω ατομο που ειπε οτι ειπε στην καθηγητρια του οτι εγραψε στην εκθεση και αυτη του ειπε γυρω στο 15 εγραψες...Και τελικα ειχε γραψει 6.Το ιδιο ισχυει και στα κειμενα πχ.

Σε αυτά δίκιο έχεις. Συχνά στην έκθεση έρχετε και 3ος βαθμολογητής (σε σχέση με άλλα μαθήματα) λόγω της προσωπικής άποψης που συμμετέχει στην βαθμολόγηση. Τώρα για τα υπόλοιπα μαθήματα της θεωρητικής δεν γνωρίζω..

Jog, θα έχω τα θέματα σήμερα ή αύριο το απόγευμα. Μπορώ να στα στείλω με pm αν θέλεις.

Rhaemond τα θελω κ γω σε παρακαλω.

Εδω:

ilsio9@gmail.com

Ευχαριστω :)

Παντως παιδια, τωρα τελευταια που εχω λυσει αρκετα διαγωνισματα φυσικη, εχω αρχισει να πιστευω οτι Φυσικη θα γραψω καλα... Αντιθετως εχω γινει πιο καχυποπτος για τα Μαθηματικα. Σε κανα μηνα θα ξερω σιγουρα..

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Μερικοι εδω δεν λενε να καταλαβουνε.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ μιλατε θα με τρελανετε ?Εαν εσεις ΜΠΟΡΕΙΤΕ να παπαγαλισετε μια υλη της Ιστοριας Κατ/νσης με 150 διαφορετικες ημερομηνιες, εαν εσεις μπορειτε να παπαγαλισετε το υλικο που δινεται στην λογοτεχνια Ε ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ γιατι δεν ειμαι ικανος να μαθω 150 ημερομηνιες , γιατι δεν ειμαι ικανος να παπαγαλισω ΤΟΜΟΥΣ απο σημειωσεις!!ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙΣ και χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αντιληψη , ναι καλα ακουσατε πολυ μεγαλη αντιληψη και ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

ο ορισμος της παπαγαλιας ειναι το μαθαμα "αρχες διοικησης επιχ και οργανισμων" η καπος ετσι το λενε δεν θυμαμαι...εγω το λεω αοδ αυτο ειναι παπαγαλια...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

ο ορισμος της παπαγαλιας ειναι το μαθαμα "αρχες διοικησης επιχ και οργανισμων" η καπος ετσι το λενε δεν θυμαμαι...εγω το λεω αοδ αυτο ειναι παπαγαλια...

Οντως :cry:

Ευτυχως ειναι λιγες σελιδες

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17836

ΠAIΔ/ΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΘΗΝΑΣ 17678

ΠAIΔ/KO ΔHMOT. EKΠ/ΣHΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 17274

ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΠΑΤΡΑΣ 17162

ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 16850

ΠΑΙΔ/ΚΟ ΔΗΜ/ΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) 16535

ΠAIΔ/KO ΔHMOT EKΠ/ΣHΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 16505

τα παιδαγωγικα ξεκινανε απο 17.800 (περιπου) Θεσ/νικη & Αθηνα, μεχρι γυρω στα 16000 στο Αιγαιο (νομιζω)

πλακα πλακα εχουν ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια

τα παιδαγωγικα ξεκινανε απο 17.800 (περιπου) Θεσ/νικη & Αθηνα, μεχρι γυρω στα 16000 στο Αιγαιο (νομιζω)

πλακα πλακα εχουν ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια

ναι ρε γαμωτο και στην ουσια ειναι κατι χαζο τοσα μορια για να περνεις 1500 το μηνα .....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε το ΑΟΔΕ είναι για μένα το χειρότερο μάθημα του κόσμου.. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να μαθαίνω ολες αυτές τις βλακείες αφού θέλω να ασχοληθώ με κάτι τελείως άσχετο.. Και μάλιστα πρέπει να διαβάσω τώρα και δν μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...