Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks AnaCroN,

Την αιτηση και την υπευθυνη δηλωση την παιρνουμε απο το Λυκειο μας ?

+ κατι αλλο, οι του 2ου εξαμηνου πανε κανονικα 18-29 Σεπτεμβρη, ετσι δεν ειναι ?

Νομίζω ότι σου τα δίνουν όταν πας να κάνεις την εγγραφή και τα συμπληρώνεις εκείνη την ώρα αλλά δεν παίρνω και όρκο..

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την "αίτηση για εγγραφή" στη σχολή τη δίνει η κάθε σχολή. Υπεύθυνη δήλωση στα περίπτερα.

E όχι και sτα 'περιπτερα' πως το λες ετσι; περιπτερα καλά θα παω στο περιπτερο θα πάρω και καμμία mars.

Στην εφημερίδα που διάβασα πουθενά λόγος για βιοψιες και ομάδες αίματος κτλ. λέτε να κάνω το παγώνι.

Μάλλον θα με γράψουν και θα μου πουν φέρε αργότερα τα χαρτια από τον γιατρό.Εξάλλου είναι υποχρεωμένοι να σε γράψουν - καθότι είναι η πρώτη φορά και δεν πρέπει να χάσεις την προθεσμία.

.. οι εξετασεις τους ειναι παντα σεπτεμβριο για την αθηνα τουλαχιστον αλλα και για θεσσαλονικη νομιζω κατι τετοιο συμβαινει.

Ναι,όπως τα λες.Πρώτα είναι στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο,μετά στην Θεσσαλονίκη πάλι τον Σεπτέμβριο,αλλά λίγο πιο μετά..Τα αποτελέσματα βγαίνουν τον Οκτώβριο,και Οκτώβριο είναι και ο εξετάσεις για την Φλώρινα..;)

περιεργο αλλα η δικια μου σχολη δεν θελει ακτινογραφιες και εξετασεις

@αλεξης πες μας που εννοείς να ξέρουμε.

@αλεξης πες μας που εννοείς να ξέρουμε.

http://myece.ece.upatras.gr/modules/Announcements/downloads/eggrafes_prwtoetwn(06-09-07).pdf μαλλον τις καταργησαν γενικοτερα τις ακτινογραφιες

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://myece.ece.upatras.gr/modules/Announcements/downloads/eggrafes_prwtoetwn(06-09-07).pdf μαλλον τις καταργησαν γενικοτερα τις ακτινογραφιες

Μακάρι! Ελπίζω τουλάχιστόν στο Πολυτεχνείο Θεσ/νίκης να μη θέλουν..

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

E όχι και sτα 'περιπτερα' πως το λες ετσι; περιπτερα καλά θα παω στο περιπτερο θα πάρω και καμμία mars.

Αμαν πια η ειρωνία σου . Πήγαινε στο περίπτερο και ρώτα!!! Πάρε και το γαλατάκι σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tου υπουργείου είναι αυτά αλλά δεν τα ανεβάσανε στο σιτε ακόμα.

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070905e.php

Και για όσους είναι γραμένοι ήδη σε σχολές να μην ξεχνιόμαστε,θέλει ΑΠΟΦΟΙΤΗΡΙΟ.

Υ.Γ Το πιο ωραίαο είναι που το λένε κιόλας,δεν χρειάζοναι εξετάσεις.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

ρε παιδια... δε θελω να με παρουν ολοι οι σαλονικιεις με τις ντοματες... αλλα... δε ξετρελαθηκα με την θεσ/νικη! απο τα 6 σπιτια που ειδα, στα 4 θα εμενα μονο αν ημουνα ψυχοπαθης... στο 5ο θα παθαινα καταθλιψη αφου το μονο φως ειναι απο μια πορτουλα στο φωταγωγο και στο 6ο θα πεθαινα απο εκρηξη αφου το μπιτον του πετρελαιου ειναι τοποθετημενο στη βεραντα! και δε μπορω να πω οτι η πολη ειναι εξαιρετικη! μια μικρογραφια της αθηνας ητανε, απλα λιγο πιο βρωμικη... και ειχε και θαλασσα!

τι να πω ρε παιδια... λετε αν κατσω να μαρεσει περισσοτερο? παντως, επανεξεταζω την υποθεση "μεταγραφη"...

αν θελει καποιος θεσσαλονικιος ας με ΠιΜάρει.

ρε παιδια... δε θελω να με παρουν ολοι οι σαλονικιεις με τις ντοματες... αλλα... δε ξετρελαθηκα με την θεσ/νικη! απο τα 6 σπιτια που ειδα, στα 4 θα εμενα μονο αν ημουνα ψυχοπαθης... στο 5ο θα παθαινα καταθλιψη αφου το μονο φως ειναι απο μια πορτουλα στο φωταγωγο και στο 6ο θα πεθαινα απο εκρηξη αφου το μπιτον του πετρελαιου ειναι τοποθετημενο στη βεραντα! και δε μπορω να πω οτι η πολη ειναι εξαιρετικη! μια μικρογραφια της αθηνας ητανε, απλα λιγο πιο βρωμικη... και ειχε και θαλασσα!

τι να πω ρε παιδια... λετε αν κατσω να μαρεσει περισσοτερο? παντως, επανεξεταζω την υποθεση "μεταγραφη"...

αν θελει καποιος θεσσαλονικιος ας με ΠιΜάρει.

Μεγάλε από ότι ξέρω η θεσσαλονίκη είναι ωραία πιο εξω από την πόλη στα λεγόμενα προάστια ( ας πούμε ) τώρα εκεί ίσως να μην παιζουν ενοικιάσεις - και μάλλον όχι καθότι μονοκατοικίες κτλ. Καλη επιτυχία πάντως!.

Και για όσους είναι γραμένοι ήδη σε σχολές να μην ξεχνιόμαστε,θέλει ΑΠΟΦΟΙΤΗΡΙΟ.

Ναι πεςτο μην φοβάσε ΑΠΟΦΟΙΤΗΡΙΟ όπως λέμε δηλαδή ΑΠΟΦΥΛΑΚΗΣΤΗΡΙΟ.

Πρεπει να πάρω και εγώ.

Αμαν πια η ειρωνία σου . Πήγαινε στο περίπτερο και ρώτα!!! Πάρε και το γαλατάκι σου!

Ειρωνια??

Αμαν??

γαλατακι??

Ελα μωρε δε σε εθιξα κιολας , απλά δε μου αρεσουν τα περίπτερα σαν χωροι γενικά.Να μου έλεγες στην παραλία , στο baraki , στην Σαντορίνη με ηλιοβασίλεμα εντάξυ , αλλά όχι και στο περίπτερο.!

Αμα πεταχτεις εσυ στο περίπτερο πέρνεις και για μενα μια υπεύθυνη δήλωση;; θα σου δώσω ,:cool: πόσο κάνει 2 ευρό;;:confused: 'Τσιμπα' μου και ένα γαλατάκι :D αν θες.:D

Μεγάλε από ότι ξέρω η θεσσαλονίκη είναι ωραία πιο εξω από την πόλη στα λεγόμενα προάστια ( ας πούμε ) τώρα εκεί ίσως να μην παιζουν ενοικιάσεις - και μάλλον όχι καθότι μονοκατοικίες κτλ. Καλη επιτυχία πάντως!.

σωστός,

έλα να πούμε στο.... Μπαχτσέ Τσιφλίκι να δεις ομορφιά

Έχει και ένα ηλιοβασίλεμα...

καλά καλά και η καλαμαριά καλή είναι

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Παιδιά δε λέει πουθενά στην ανακοίνωση για το λεγόμενο 'δελτίο επιτυχίας'.Οπότε το ξεχναμε ε; μόνο τη γνωστή βεβαίωση και απολυτήριο επικυρωμένο;;;.

Δηλαδή σχολείο πάλι για την επικύρωση.ή απλά προσκομίζεις το πρωτότυπο απολυτήριο;

Μάλλον όχι...

Αντε γιατί είμαι λίγο μεγαλύτερος και ψιλοβαριέμαι πάλι στο σχολείο με τον διευθυντή που κάνει πως δεν σε ξέρει...!:shifty:

το αντίγραφο δεν το βγάζεις επιτόπου? άλλωστε γιαυτό γράφει "προτότυπο ή επικηρωμένο αντίγραφο"

όπως όταν κάναμε μηχανογραφικό

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Aυτό το δελτίο επιτυχίας εκτός από εσένα ίδιο έχει και η σχολή!Θυμάμαι πέρσυ που της είπα αν το θέλει και μου είπε το έχει και αυτή.Πήγαινε και για μια επικύρωση πάρε και τα αυθεντικά μαζί σου στην εγγραφή να είσαι σίγουρος.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Εγω Πέρασα Χανιά ηλεκτρονική.

Για έναν Τ.Τ. που ρωτούσε.

# ενώ οι σχολές της κρήτης έχουν την χαμηλότερη βάση ,

> βλέπε Φυσικό > και το ανωτέρο τει ,,((γίνεται δουλειά ΓΕΝΙΚΩΣ υψηλού επιπέδου.Βλέπε ΙΤΕ εκεί τους βιολόγους με πρόσφατες επιτυχίες , γενικά έχω ίσως και κάπως διαισθητικά αφού δεν έχω πάει στη μεγαλύτερη εκτίμηση την Κρήτη από οποιοδήποτε πανεπηστημιο.))

>> Έτσι φαντάζομαι και για το τει ηλεκτρονικής.

Συγχαρητηρια ! Αντε και με κατατακτηριες στο πολυτεχνείο γιατί μη νομίζεις ότι θέλει και πολύ.Και δε στα λέω από εκτός γιατί ήμουν σε τει με ηλεκτρολογική κατεύθυνση και ξέρω.Και εγώ αν δεν ήθελα 2 χρόνια να τελειώσω και δεν βαριόμουν είχα βάλει σκοπό τις κατατακτήριες.

πάρε και τα αυθεντικά μαζί σου στην εγγραφή να είσαι σίγουρος.

Ναι τώρα που το λες θα τα πάρω γιατί πήγα χωρίς το προτότυπο απολυτήριο στη κατάθεση των μηχανογραφικών και δεν μου τα έπερνε:shifty: Πήρε τηλέφωνο επιτόπου από το κινητό τον Διεθυντη του σχολείου μου να εξακρυβώση αν είμαι εκεί μαθητης:rolleyes:

Καλά ρε κουμπάροι θα είχα γράψει πανελλήνιες χωρίς απολυτήριο λυκείου??

Ναι τώρα που το λες θα τα πάρω γιατί πήγα χωρίς το προτότυπο απολυτήριο στη κατάθεση των μηχανογραφικών και δεν μου τα έπερνε:shifty: Πήρε τηλέφωνο επιτόπου από το κινητό τον Διεθυντη του σχολείου μου να εξακρυβώση αν είμαι εκεί μαθητης:rolleyes:

Καλά ρε κουμπάροι θα είχα γράψει πανελλήνιες χωρίς απολυτήριο λυκείου??

Γιατί δεν γίνετε;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...