andreas_dimit Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδιά ισχύει ότι παίρνεις μεταγραφή με μια απλή αίτηση αν πρόκειται για επαρχία;Δηλαδή , να πας από το Βόλο στην Πάτρα..κλπ... Ευχαριστώ...:D :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasia_87 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 συγχαρητηρια, καλα αποτεελσματα και στα σχειδα. thanx johnney να σαι καλα...και σε σενα καλη επιτυχια να περασεις εκει που θες!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που νομίζουν ότι πανελλήνιες είναι μόνο ΜΑθ και Φυσική. Συμμαθητής μου διάβασε φέτος 24/24ωρο γιατί ήθελε να περάσει μηχανολόγος. Έγραψε Μαθ και Φυσ αρκετά καλά, πήρε στην Εκθεση το 9αρι και άντε γεια. :lol: :lol: Αρε Γο.......ε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που νομίζουν ότι πανελλήνιες είναι μόνο ΜΑθ και Φυσική. Συμμαθητής μου διάβασε φέτος 24/24ωρο γιατί ήθελε να περάσει μηχανολόγος. Έγραψε Μαθ και Φυσ αρκετά καλά, πήρε στην Εκθεση το 9αρι και άντε γεια. :lol: :lol: Αρε Γο.......ε Εγώ πάλι πήρα Φυσική 13 κ έκθεση 18,8..ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Με μια απλή αίτηση και 10€...Περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω... Εγώ που ρώτησα τον φυσικό μου που βαθμολογεί μου είπε με δικαστική απόφαση... Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που νομίζουν ότι πανελλήνιες είναι μόνο ΜΑθ και Φυσική. Συμμαθητής μου διάβασε φέτος 24/24ωρο γιατί ήθελε να περάσει μηχανολόγος. Έγραψε Μαθ και Φυσ αρκετά καλά, πήρε στην Εκθεση το 9αρι και άντε γεια. :lol: :lol: Αρε Γο.......ε οι πανελλαδικες ειναι ουσιαστηκα μονο μαθ κατ(για οσους ενδιαφερονται για 4 πεδιο) αντε και η φυσικη.μια μλκ σε ενα απο τα δυο και καλυτερα να μην πας να δωσεις τα υπολοιπα μαθηματα!περσυ ειχα αριστους βαθμους σε ολα εκτος απο τα μαθ κατ(11,7) και απο την μερα που δωσαμε το μαθημα ηξερα πως δεν ειχα ελπιδες για οποιαδηποτε (αξιοπρεπη) πολυτεχνικη σχολη [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Γιατί δεν σκέφτεσαι για ΗΜΜΥ ΑΠΘ η ΕΜΠ ήταν ο ξαδερφός μου και έχει τρελή αποκατάσταση.Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολα αλλά αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο μπορείς να κάνεις παπαδες! Εγώ δεν έχω ακούσει για τρελή αποκατάσταση... Που δουλεύει ο ξαδερφός σου τώρα, αν επιτρέπεται; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Εγώ που ρώτησα τον φυσικό μου που βαθμολογεί μου είπε με δικαστική απόφαση... Από φέτος άλλαξε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Από φέτος άλλαξε.. Κι εγώ αυτη την εντύπωση έχω... Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 δηλαδη πως μπορουμε να τα δουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 δηλαδη πως μπορουμε να τα δουμε? Απευθύνσου στο ΥΠΕΠΘ, δεν ξέρω λεπτομέρειες.. Πάντως , για να είστε σίγουροι πως λέω αλήθεια παραθέτω και την πηγή μου: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=777868 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Ωραια, ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα ρωτησω και τον διευθυντη μου... .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδάι για όσους ενφιάφεροντια για ΣΕΜΦΕ για δείτε....αναγνωρίζονται τα επαγγελματικα δικαιωματά τους.... http://www.edra.ntua.gr Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Άκουσε κανείς τι είπανε για τις σχολές του 1ου πεδίου με βάση πάνω από 16.000; Ωστόσο, γενικώς πριν την Πέμπτη που θα έχουμε τους βαθμούς πρόσβασης δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα, γιατί παρόλες τις καλές επιδόσεις , κάποιοι έγραψαν άριστα στο ένα και χαμηλά στο άλλο... Παρόλα αυτά , αγχώνομαι .... :cry: Άνοδος πάνω από 500 μόρια θεωρείται μεγάλη, έτσι δεν είναι; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εγω ακουω κατι κουφα, εχω 700 μορια πανω απο τη σχολη που ειχε βαση περσυ 17300 και μου λενε να μην ειμαι σιγουρος γιατι μπορει να ανεβουν. Δεν πιστευω να υπαρχει τοσο μεγαλη ανοδος σε υψηλοβαθμες σχολες, εκτος παιδαγωγικου βεβαια που εχει μεγαλη ζητηση!!! ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Πάντως παιδιά οι σχολές του 5ου μάλλον θα ανεβούν πάρα πολύ γιατί όλοι γράψανε μαθ. γενικής και οικονομία και μέχρι και τα ''μπάζα'' έβγαλαν στο 5ο 14.000-15.000 μόρια... Ελπίζω να μην έχουμε μεγάλη άνοδο στο 2ο & 4ο... Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εγω ακουω κατι κουφα, εχω 700 μορια πανω απο τη σχολη που ειχε βαση περσυ 17300 και μου λενε να μην ειμαι σιγουρος γιατι μπορει να ανεβουν. Δεν πιστευω να υπαρχει τοσο μεγαλη ανοδος σε υψηλοβαθμες σχολες, εκτος παιδαγωγικου βεβαια που εχει μεγαλη ζητηση!!! Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι και στο είπαν αυτό; Παιδαγωγικό και Νηπιαγωγοί θα ανέβουν αλλά δεν με ενδιαφέρουν... 'Αλλο με καίει και με τσουρουφλίζει... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 δειτε αυτο http://assets.in.gr/AssetService/Image.ashx?c=4090195&r=0&p=0&t=0&q=85&w=800&v=1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 δειτε αυτο http://assets.in.gr/AssetService/Image.ashx?c=4090195&r=0&p=0&t=0&q=85&w=800&v=1 Σίγουρα είναι του 2007 αυτό??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Αυτός εδώ είναι πιο ρεαλιστικός.... http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5898&subid=2&pubid=114465 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 πρώτον για τον φιλο που ρώτησε το καρτελάκι των πανελλαδικών χρειάζεται για το μηχανογραφικό κ χωρίς αυτό δεν μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό.δεύτερον τι άνοδο έχετε ακούσει για τα τμήματα τις πληροφορικής;έβγαλα 16637 πιστεύεται OTI μπορώ να πιάσω το τμήμα του πανεπιστημίου πειραιά;τρίτον υπάρχει κάποιο σαιτ που NA λέει τι δικαιολογητικά πρέπει να έχεις για να πάρεις μεταγραφή; Από ό,τι θυμάμαι πάντως, μόνο το Απολυτήριο, την ταυτότητά μου και τη βεβαίωση με τα μόρια πρόσβασης χρειάστηκα... Η ταυτότητα των Πανελληνίων πουθενά δε μου χρειάστηκε. http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Kαι αλλες εικασιες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Από ό,τι θυμάμαι πάντως, μόνο το Απολυτήριο, την ταυτότητά μου και τη βεβαίωση με τα μόρια πρόσβασης χρειάστηκα... Η ταυτότητα των Πανελληνίων πουθενά δε μου χρειάστηκε. Νομιζω καπου στο μηχανογραφικο πρεπει να γραψεις και τον αριθμο που ειχε η ταυτοτητα πανελληνιων, οποτε τουλαχιστον πρεπει να θυμαται τον αριθμο αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Νομιζω καπου στο μηχανογραφικο πρεπει να γραψεις και τον αριθμο που ειχε η ταυτοτητα πανελληνιων, οποτε τουλαχιστον πρεπει να θυμαται τον αριθμο αυτο. Τον αριθμό αυτό τον ξέρει σίγουρα το σχολείο. Επίσης τον γράφει δίπλα στο όνομα, στον πίνακα με τους βαθμούς. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Για το μηχανογραφικο χρειαζετε απολυτηριο και βεβαιωση προσβασης που θα σας την δοσουμ απο το σχολειο. Εκει λεει και τον κωδικο που ειχαμε για τις πανελληνιες. Το καρτελακι δεν χρειαζετε. ετσι ηταν περσυ φανταζομαι θα ειναι και φετος ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts