Jump to content

Anastasia_87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anastasia_87

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 28

Anastasia_87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλη επιτυχια παιδια κι απο μενα...το θεμα της εκθεσης για καποιον που ειχε ασχοληθει ολη τη χρονια ηταν μια χαρα...!! οχι αγχος και ολα θα πανε καλα σας περιμενουν τα καλυτερα!!!;);)
  2. δυστυχως δεν καλυπτω τα οικονομικα κριτηρια...και τι εννοουμε οταν λεμε ποσοτικο περιορισμο???
  3. την παλευεις στην ξανθη????
  4. παιδια ειμαι στο β εξαμηνο αρχιτεκτονικης στη ξανθη και ενδιαφερομαι να παρω μετεγγραφη για πατρα στο ιδιο τμημα γιατι ειναι πιο κοντα στην αθηνα οπου μενω μονιμα(δεν ζητω μετσοβιο γιατι ξερω οτι ειναι αδυνατο).βεβαια η μονη προυποθεση που πληρω ειναι οτι και η αδερφη μου σπουδαζει επαρχια ξερετε αν εχω καποια μικρη δυνατοτητα να το καταφερω???κι αν ναι πως??που πρεπει να απευθυνθω???
  5. γεια σου...διαβασα οτι εχεις περασει ξανθη και θες εμπ...λοιπον ειμαι πρωτοετης στη ξανθη στο τμημα αρχιτεκτονων μηχανικων αλλα εχω πολλους φιλους ηλεκτρολογους και μου λενε τα καλυτερα γι αυτη τη σχολη θα σε συμβουλευα να ερθεις να ριξεις μια ματια αξιζει!οσο για την φοιτητικη ζωη σου λεω οτι περναμε παρα πολυ καλα και ως πολη ενδυκνειται πολυ για να σπουδασεις...ξανασκεψου το λοιπον απο το να ξαναδινεις πανελληνιες..εκτος κι αν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα και θελεις αθηνα ειδαλλως αν ερθεις και ζησεις λιγο δεν θα απογοητευτεις το μονο σιγουρο!αν θελεις ρωτα με οτιδηποτε σχετικα!
  6. γεια σου maggot13 εγω φετος περασα αρχιτεκτονικη και οπως λες ειχε διαβασμα και αρκετες ωρες σχεδιο παρολαυτα θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις για καλων τεχνων(κι εγω αρχικα για εκει θα εδινα)γιατι πρωτων περνουν ελαχιστους και δευτερων ειναι καθαρα θεμα τυχης αν θα σε παρουν τουλαχιστον με τις πανελληνιες ξερεις οτι αν κανεις σοβαρη δουλεια και κατσεις και στρωθεις θα περασεις στην αρχιτεκτονικη ενω με την καλων τεχνων δεν ειναι ετσι τα πραγματα...επισης σκεψου και τη μετεπειτα επαγγελματικη αποκατασταση δεν λεω οτι οι αρχιτεκτονες βρισκουν αμεσως δουλεια αλλα απο τη καλων τεχνων ειναι πολλες φορες δυσκολοτερο..τωρα αν το εχεις μεσα σου και θες οπωσδηποτε αυτη τη σχολη να πας.να ξερεις μονο οτι σε περιμενουν ατελειωτες ωρες σχεδιου και μαλιστα οχι μονο μολυβι οπως συμβαινει στην αρχιτεκτονικη αλλα και χρωματος και διαφορα αλλα επισης πρεπει να πηγαινεις με πολυ γρηγορους ρυθμους(φαντασου εγω φετος εκανα 8 ωρες την εβδομαδα μονο ελευθερο δε σηζηταω για γραμμικο)και να βρεις και καλο φροντηστηριο μη στηριχτεις στο πρωτο που θα βρεις και μαλιστα θα δουλευεις και μεσα στο καλοκαιρι γιατι οι εξετασεις τους ειναι παντα σεπτεμβριο για την αθηνα τουλαχιστον αλλα και για θεσσαλονικη νομιζω κατι τετοιο συμβαινει.ελπιζω να σε βοηθησα καπως η επιλογη παντα ειναι δικη σου...καλη επιτυχια σε ο,τι και να διαλεξεις!!!
  7. εγω περασα δημοκριτειο αλλα ξανθη στο πολυτεχνειο:)
  8. κι εγω που ηθελα αρχιτεκτονικη κοντεψα να πεθανω ελεγα πως με 21200 με αυτη την ανοδο δεν θα εχω περασει σε καμια μα καλα ολοι αρχιτεκτονικη θελουν????ουφφφ ευτυχως ΠΕΡΑΣΑ ομως ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ!!!!!!!!!!
  9. εγω παντως εχω παει σε θεσσαλονικη και πατρα που ειναι τα πιο πιθανα μερη να περασω...εχω δει καποια διαμερισματα,κυριως ενδιαφερομαι για νεοκτιστα που ειναι και το πιο δυσκολο να βρεις ειδικα στις 2 αυτες πολεις...δεν εχω κλεισει βεβαια τιποτα αλλα σας συνιστω να πατε για μια ερευνα κι εσεις δεν χανετε τιποτα,ειδικα θεσσαλονικη ειναι super!!!!!!!!!!!:):)
  10. ε ενταξει λογικο τα χουμε εξαντλησει ολα τα θεματα για τις πανελλαδικες και τις βασεις ασε που οι μισοι εχουν παει διακοπες :):)
  11. εχουν αδικο!!!!!!!!!!!!!!!κανουν πολλα μαθηματα ιδια με αυτα των πολιτικων μηχανικων ακομα και μαθηματικα εχει μαλιστα μπορει να ειναι λιγο του πιο καλλιτεχνικου αλλα αυτο δεν αναιρει την ιδιοτητα τους ως μηχανικοι,εχουν ακριβως τα ιδια δικαιωματα...μονο σε καποιες πολυ εξειδικευμενες περιπτωσεις δεν μπορουν να υπογραψουν καποια μελετη(που ο πολιτικος μπορει)το ξερω γιατι εχω μπαμπα πολιτικο μηχανικο...
  12. παιδια να κανω μια ερωτηση?η κτηνιατρικη ποσα χρονια ειναι???
  13. 1)αρχιτεκτονικη εμπ 2)αρχιτεκτονικη απθ,,μαλλον εκει περναω(21200 τα μορια μου):happy: 3)αρχιτεκτονικη πατρας 4)αρχιτεκτονικη βολου 5)αρχιτεκτονικη χανιων 6)Αρχιτεκτονικη ξανθης μαλλον μονο αρχιτεκτονικες θα δηλωσω...:) :)
  14. χαμος με τα ειδικα ε?εγω που περιμενω σχεδια κι οχι αγγλικα τι φταιωωωωω???πρεπει να βγουν ολα μαζι ξερετε????
×
×
  • Create New...