INSPIRATION Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 εκει που θα σπαστω τελειως ειναι αν χασω τη σχολη μου για λιγα μορια γιατι ολοι μου οι γραπτοι ειναι 2 μοναδες παραπανω τουλαχιστον απο τους προφορικους :( δλδ θα εβγαζα τουλαχιστον 200 μορια παραπανω:cry: ...ειναι να μην τους σκοτωνεις τους καθηγητες???δεν εχουν ιδεα πως να αξιολογησουν εκτος απο τραγικα ελαχιστες περιπτωσεις εσυ ποσα μορια εβγαλες?? που θελεις να περασεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasia_87 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 εσυ ποσα μορια εβγαλες?? που θελεις να περασεις? 17800 αρχιτεκτονικη και μηχανολογους...περιμενω σχεδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ti ginete re paidia me tis vaseis...ego exo 18810 kai fovamai oti politikous ksanthi pou eixane 17794 persi den tha peraso me auta pou akouo.Alla kamia provlepsi den mporei na einai akrivis...einai sigouro oti tha anevoune...alla poso??? Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ρε φιλε εχεις τοσα μορια παραπανω τι αγχωνεσε ?Σιγα μην ανεβει πανω απο 18.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ti ginete re paidia me tis vaseis...ego exo 18810 kai fovamai oti politikous ksanthi pou eixane 17794 persi den tha peraso me auta pou akouo.Alla kamia provlepsi den mporei na einai akrivis...einai sigouro oti tha anevoune...alla poso??? Δυστυχως φιλε εισαι οριακα και μαλλον δεν θα την πιασεις γιατι εχω ακουσει οτι η σχολες Πολ. Μηχ. θα ανεβουν πολυ :( .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Δυστυχως φιλε εισαι οριακα και μαλλον δεν θα την πιασεις γιατι εχω ακουσει οτι η σχολες Πολ. Μηχ. θα ανεβουν πολυ :( πλακα κανεις ασφαλως! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Εγω ειχα: εκθεση 16.7 μαθ κατ 19.1 φυσ κατ 18 βιολ κατ 19.6 χημεια κατ 20 και βιολ γεν 19.8 Στα προφορικα τι ειχες?? εγω σε ολα 20 και στα δυο τετραμηνα! τα προφορικα με ριχνουν 500 μορια περιπου δηλ αν τα ειχα ολα 20 θα εβγαζα 18900 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathismel Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Εγώ προφορικά είμαι εντάξει, καθώς για τους βαθμούς που έγραψα δε μπορούσαν να με βοηθήσουν πιο πολύ. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν το 10.2 στην έκθεση το οποίο δεν το καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση. Άμα έιχα έστω και ένα 13 στην έκθεση θα έβγαζα πάνω από 19000 μόρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 τα προφορικα με ριχνουν 500 μορια περιπου δηλ αν τα ειχα ολα 20 θα εβγαζα 18900 Αυτό με τα προφορικά είναι μεγάλη αδικία και αλητεία... πρέπει να το καταργήσουνε. Τι μου λέτε, στο σχολείο το δικό μου βάζανε απ' ό,τι έμαθα αβέρτα βαθμούς... εγώ βέβαια ό,τι έγραψα πήρα (απόφοιτη). [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasia_87 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Δυστυχως φιλε εισαι οριακα και μαλλον δεν θα την πιασεις γιατι εχω ακουσει οτι η σχολες Πολ. Μηχ. θα ανεβουν πολυ :( ηρεμια...πανω απο 500 δεν θα ανεβουν ας ειμαστε ρεαλιστες μια χαρα την πιανεις συγχαρητηρια κιολας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 πλακα κανεις ασφαλως! Φίλε μην αγχώνεσαι. Το ΕΘΝΟΣ παιδεία που είναι σούπερ απαισιόδοξο (και ακόμα δεν έχουν βγει όλα τα στατιστικά) λέει για τους Πολιτικούς μηχ Ξάνθης μέχρι 18300 οκ? ΕΜΠ έως 19350 και ΑΠΘ έως 18950 και Βόλο ή Πάτρα έως 18650. Στο λέω γιατί εμένα αυτό το ένθετο με άγχωσε* . Αλλά εσύ μην ανησυχείς και συγχαρητήρια. * λέει τη Φιλολογία Αθήνας έως 16.900 ... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ρε παιδια σας φαινεται λογικο που το μισο φορουμ εχει γραψει πανω απο 18000 μορια????η καποιος λεει ψεμματα η πραγματικα φετος βαλανε γελοια.θα γεμισουν οι θεσεις των πολυτεχνειων απο μελοι του myphone.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 πλακα κανεις ασφαλως! ασφαλως και κανω πλακα οπως και ο φιλος μας ο harispug που λεει οτι οι Πολ. Μηχ. Ξανθης θα ξεπερασουν τα 18.800 μορια :lol: .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ρε παιδια σας φαινεται λογικο που το μισο φορουμ εχει γραψει πανω απο 18000 μορια????η καποιος λεει ψεμματα η πραγματικα φετος βαλανε γελοια.θα γεμισουν οι θεσεις των πολυτεχνειων απο μελοι του myphone.gr :) Ε οχι και μισο φορουμ, 5-6 ατομα μονο(απο 90.000 μαθητες που πηραν μερος στις πανελλαδικες)... .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Φίλε μην αγχώνεσαι. Το ΕΘΝΟΣ παιδεία που είναι σούπερ απαισιόδοξο (και ακόμα δεν έχουν βγει όλα τα στατιστικά) λέει για τους Πολιτικούς μηχ Ξάνθης μέχρι 18300 οκ? ΕΜΠ έως 19350 και ΑΠΘ έως 18950 και Βόλο ή Πάτρα έως 18650. Στο λέω γιατί εμένα αυτό το ένθετο με άγχωσε* . Αλλά εσύ μην ανησυχείς και συγχαρητήρια. * λέει τη Φιλολογία Αθήνας έως 16.900 ... Υπάρχει αυτό το 10σέλιδο πουθενά στο internet που να μπορούμε να το δούμε? (στο site του Έθνους πάντως δε μπορούμε να το δούμε :shifty: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 εγω το εχω αυτο το δεκασελιδο.κοιτα δεν βγαζεις συμπερασμα καθως δινει ενα πιθανο ευρως 600 μορια στη βαση καθε σχολης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Φίλε στο πρώτο πεδίο για τις σχολές Ψυχολογίας τι λέει? (Πάντειο,Καποδιστριακό,Θεσ/νίκη,Κρήτη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Υπάρχει αυτό το 10σέλιδο πουθενά στο internet που να μπορούμε να το δούμε? (στο site του Έθνους πάντως δε μπορούμε να το δούμε :shifty: ) Υπάρχει στα περίπτερα... Αν θέλει κανείς κάτι ας με ρωτήσει αλλά εντάξει 1 ευρώ κάνει. Αλλά είναι ΝΩΡΙΣ, δεν έχουμε όλα τα στατιστικά - επαναλαμβάνω. Επίσης τα μέλη του φόρουμ δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα (όπως γνωρίζουμε από τη στατιστική) γιατί ξέρουν υπολογιστές άρα είναι μεγαλύτερων γνώσεων και ευφυϊας γι'αυτό και πήγαν καλά στις εξετάσεις... ΥΓ: Εγώ δεν έβγαλα πάνω από 18.000 μόρια . [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Φίλε στο πρώτο πεδίο για τις σχολές Ψυχολογίας τι λέει? (Πάντειο,Καποδιστριακό,Θεσ/νίκη,Κρήτη) παντειο 16800-17400 θεσ 16500-17100 κρητη 15750-16300 αθηνα16350-16980 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasia_87 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 παντως οκ μην τα πολυπιστευετε αυτα του εθνους και των εφημεριδων γενικως οι δημοσιογραφοι λενε οτι τους κατεβει και οτι ειναι πιο πιασαρικο ωστε να πουλησουν περισσοτερα εντυπα..αυτο που ισως μας βοηθησει να δουμε περιπου τι θα γινει ειναι οι επισημες ανακοινωσεις του υπουργειου και αν αφου κι εκεινοι δεν εχουν σαφη εικονα μεχρι και τη παραμονη που θα βγουν οι βασεις αφου τελευταια στιγμη πεφτουν και οι αποφοιτοι με το 10%και ανατρεπονται τα πραγματα μου το λεγε σημερα καποιος που δουλευει στο υπουργειο γι αυτο σας το λεω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 εμενα παντως και τα ποσοστα που εδωσε το υουργειο μου φαινονται εξωπραγματικα.σε οσα σχολεια πηγα ,ακομα και σε πολυ καλα που βγαζουν καθε χρονο πολους αριστουχους,δεν ειδα τις βαθμολογιες τοσο ανεβασμενες οσο λενε [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 re paidia ta mhxanografika ta sumplhrwnoyme sta fronthsthria ?prepei na ta pame kai apo to sxoleio h kateu8eian sthn deyteroba8mia? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 εμενα παντως και τα ποσοστα που εδωσε το υουργειο μου φαινονται εξωπραγματικα.σε οσα σχολεια πηγα ,ακομα και σε πολυ καλα που βγαζουν καθε χρονο πολους αριστουχους,δεν ειδα τις βαθμολογιες τοσο ανεβασμενες οσο λενε Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Λέτε να τα "μαγειρέψανε" ; Και μετά να βγούνε οι βάσεις , να υπάρχει πτώση και να κουφαθούμε; (Αυτό στα Αγγλικά λέγεται wishful thinking) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 δεν ξερω αν τα "μαγειρεψανε".εγω παντως πηγα και ειδα τα αποτελεσματα σε ενα απο τα καλυτερα σχολεια του πειραια και ειδα οτι βαθμοι ανταποκρινονταν στα ποσοστα που εχει εκδοσει το υπουργειο.σε αλλα ομως σχολεια δεν υπηρχε ουτε ενας με πανω απο 18000 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INSPIRATION Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 alexi για ιατρικη θεσ/νικης τι λεει στο Εθνος? και ποια ειναι η πιο χαμηλη ιατρικη συμφωνα με αυτο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts