Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ακουγεται κατι για σκασιματα. αξιοπιστο μοτερ και φοραει καδενα οχι ιμαντα.

Στα γρήγορα και θα επανέρθω....θεωρείται καλύτερο του 20vt από όλες τις απόψεις.....

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδες, καλησπερα..καμια προταση για μεταχειρο εως 3500€?? μοντελα καποιος? καμια αποψη-εμπειρια? ευχαριστω εκ των προτερων

ρε παιδες, καλησπερα..καμια προταση για μεταχειρο εως 3500€?? μοντελα καποιος? καμια αποψη-εμπειρια? ευχαριστω εκ των προτερων

θες πολυ μικρο? ατος

μετριο μεγεθος βρισκεις κλιουδακι του 2004-2005 το 12 16V

γενικα τωρα οι μαντρες δινουν αμαξια μεσω τραπεζας?? εννοειται πως ειμαι πεντακαθαρος (διχως χρεη) και με 10000€ εκκαθαριστικο. και θελω να κυμανθω πανω κατω σε αυτα τα χρηματα...με προκαταβολη φυσικα κανα 600-700€....

γενικα τωρα οι μαντρες δινουν αμαξια μεσω τραπεζας?? εννοειται πως ειμαι πεντακαθαρος (διχως χρεη) και με 10000€ εκκαθαριστικο. και θελω να κυμανθω πανω κατω σε αυτα τα χρηματα...με προκαταβολη φυσικα κανα 600-700€....

εννοεις με δανειο? ναι δινουν.

patrik85 μια γνωστη μου πηρε corsa με 70.000 χλμ (το προηγούμενο μοντέλο) στα 3000€.

για τα χρηματα του ειναι μια χαρα λεει. αν ενδιαφέρεσαι πες μου να ρωτήσω λεπτομέρειες

το νεο κορσακι 1.2 πολυ οικονομικο παντως(το πρωτο μοντελο κινητηρα ,με τα λιγα αλογα,τωρα αν δεν απατωμαι τα ανεβασαν)

τα 1.8τσι μια χαρα ειναι και γενικα αξιοπιστα.στην καταναλωση ομως ασχημα ειδικα σε πολη.

ζαφο τσαμπα το ψαχνεις ειλικρινα:)αουρις ή σιβικ σου ταιριαζουν..εκτος κ αν παρεις οτι σου αρεσει

κ απλά βαζεις κ κατι στην ακρη για τις ζημιες του..

πατρικ κανενα γκετς ή γιαρις με μπολικα χλμ λεω να δεις.

υποψιν ασχετο,αλλά το 1.2 τσι μου στο στρωσιμο(χτες τελειωσε) στα 1500χλμ εκαψε 700+ml λάδι!η ροπη πληρωνεται υποθετω..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

τ

υποψιν ασχετο,αλλά το 1.2 τσι μου στο στρωσιμο(χτες τελειωσε) στα 1500χλμ εκαψε 700+ml λάδι!η ροπη πληρωνεται υποθετω..

Στο στρώσιμο το αμάξι εμφανίζει μεγαλύτερη κατανάλωση και σε λάδι και σε βενζίνη σε αρκετές περιπτώσεις. Σαν τα κινητά που μετά από τρεις πλήρης φορτίσεις εκφορτίσεις βλέπεις πόσο κρατάει η μπαταρία. Και βάλε ότι το καλοκαίρι δεν είναι και το πιο φιλικο περιβάλλον....

ωραια παιδες, μου φτιαξατε την διαθεση, γτ αλλοι μου λενε οχι αλλοι ναι... λοιπον βρηκα και μια ακρη σε μια μαντρα στην ηλιουπολη, περιμενω να μου πει τι εχει στα 3000€ να παω να τα δω...

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου που θα πάρω, έχει πληρώσει την ασφάλεια μέχρι τον Μάρτιο του 2012 , τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ?

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου που θα πάρω, έχει πληρώσει την ασφάλεια μέχρι τον Μάρτιο του 2012 , τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ?

Δεν μπορεί να σου μεταβιβάσει την ασφάλεια, η ασφάλιση είναι ατομική και αφορά τον ιδιοκτήτη, όχι το αυτοκίνητο.

Εσύ πρέπει να κάνεις καινούργια ασφάλεια και εκείνος να διακόψει το συμβόλαιο και να πάρει πίσω μέρος των ασφαλίστρων που έχει πληρώσει.

Η μέση λύση είναι να κάνεις και εσύ ασφάλεια στον ίδιο ασφαλιστή και εταιρία, και να γίνει κάποιος συμψηφισμός υπολοίπων, αλλά δεν είμια σίγουρος οτι γίνεται, και δεν νομίζω να σε συμφέρει....

Δεν μπορεί να σου μεταβιβάσει την ασφάλεια, η ασφάλιση είναι ατομική και αφορά τον ιδιοκτήτη, όχι το αυτοκίνητο.

Εσύ πρέπει να κάνεις καινούργια ασφάλεια και εκείνος να διακόψει το συμβόλαιο και να πάρει πίσω μέρος των ασφαλίστρων που έχει πληρώσει.

Η μέση λύση είναι να κάνεις και εσύ ασφάλεια στον ίδιο ασφαλιστή και εταιρία, και να γίνει κάποιος συμψηφισμός υπολοίπων, αλλά δεν είμια σίγουρος οτι γίνεται, και δεν νομίζω να σε συμφέρει....

Προτιμώ να κάνω καινούργια ασφάλεια σε άλλο ασφαλιστή & να διακόψει εκείνος & να πάρει τα λεφτά πίσω .Ευχαριστώ!!

Τελικα το εκλεισα,εδωσα προκαταβολη και περιμενω απο εβδομαδα(εχω λιωσει στο περιμενε)να το παταλαβω...οποτε απο εβδομαδα θα ειμαι με Opel astra coupe 2.0T...πορτοκαλοχρυσαφι περλατο με αεριο και χαλια φαναρια μπροστα.τι να τα κανω βρε παιδια;;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Τελικα το εκλεισα,εδωσα προκαταβολη και περιμενω απο εβδομαδα(εχω λιωσει στο περιμενε)να το παταλαβω...οποτε απο εβδομαδα θα ειμαι με Opel astra coupe 2.0T...πορτοκαλοχρυσαφι περλατο με αεριο και χαλια φαναρια μπροστα.τι να τα κανω βρε παιδια;;

Aν δεν είναι σε τελείως χάλια σημείο πήγαινε σε paint bull μήπως και τα επαναφέρεις. Πάντως δεν φοβάσαι τα τέλη γιατί το χουν παραξηλώσει οι του υπουργείου...

πηγαινε στην http://www.autopaint.gr

εμεις παμε εκει και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι και απο δουλεια και απο τιμη. αν σε ενδιαφερει σου στελνω περισσοτερα με πμ.

• 4 weeks later...

Πηρα αλοιφη για τα φαναρια το σετ της 3Μ και γινανε σχεδον σαν καινουργια..ολα καλα,θελει κατι μαζεματα ακομα που θα γινουνε αργοτερα στο μηνα και την ανοιξη ενα εξωτερικο βαψιμο και θα γινει σαν καινουργιο...αμαξαρα παντως πηγα αθηνα και δεν καταλαβα τιποτα

Φιλικά Γιώργος

• 4 weeks later...
Παιδια τι γνωμη εχετε για 3ων χρωνων fiat panda 100ιππων 40χιλ χλμ 8χιλ Ε??δεν τοχω δει απο κοντα,αλλα το πουλαει ενας γνωστος...Γενικα πως σας ακουγεται?συμφερει ?
:w00t:

Παιδια τι γνωμη εχετε για 3ων χρωνων fiat panda 100ιππων 40χιλ χλμ 8χιλ Ε??δεν τοχω δει απο κοντα,αλλα το πουλαει ενας γνωστος...Γενικα πως σας ακουγεται?συμφερει ?

καλο αυτοκινητο εμενα που αρεσει πολυ. αν ειναι καλοσυντηρημενο παρτο.

Δεν το λες και ευκαιρια με 8000 ευρω.Εγω θα τον κατεβαζα παντως.

Δες το και από κοντά...Σαν τιμή κάπου εκεί το δίνουν και εδώ αλλά δεν χάνεις τπτ αν την ρίξει και άλλο...εκτός αν έχει καινούργια λάστιχα και εννοείται να μην έχει παραλείψει service...

Eιναι ωραιο αμαξακι,δυνατουτσικο και με αρκετα καλους χωρους,σημερα παρεδωσα ενα νοικιαρικο που ειχα.αν ειναι καλοσυντηριμενο,χωρις καμια σοβαρη τρακα ειναι τιμιο αμαξακι.

Φιλικά Γιώργος

E λογικα μιλωντας,θα μου κανει καλυτερη τιμη....Απο καταναλωση ξερετε πως παει ?καπου ειδα οτι η Φιατ δινει 6,5 αλλα θαθελα να δω αν ξερει κανεις απο σας τις "κανονικες" του τιμες...
:w00t:

Tα 6,5 που δίνει η εταιρία δεν θα είναι μικτή αλλά σε ΕΟ...Πολύ δύσκολα πετυχαίνεις 6.5άρια εντός πόλεως όσο ελαφροπόδαρος και να σαι...Αλλά αν κρίνω από το grande punto δεν θα καίει και πολύ βενζίνη...Λάδι ρώτα αν τσιμπάει γιατί στα Punto τσίμπαγε αρκετά...

Tα 6,5 που δίνει η εταιρία δεν θα είναι μικτή αλλά σε ΕΟ...Πολύ δύσκολα πετυχαίνεις 6.5άρια εντός πόλεως όσο ελαφροπόδαρος και να σαι...Αλλά αν κρίνω από το grande punto δεν θα καίει και πολύ βενζίνη...Λάδι ρώτα αν τσιμπάει γιατί στα Punto τσίμπαγε αρκετά...

Με ποιον κινητήρα σου τσίμπαγε λάδια;

مفاجأة