Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο προηγούμενο ποστ (πριν λίγες ημέρες) που είχες ρωτήσει πάλι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχες γράψει ότι έχει 60.000 χιλιόμετρα.

Τώρα γράφεις 52.000 χιλιόμετρα. Αν δεν είναι λάθος κατά την εγγραφή του ποστ και πράγματι υπάρχει αυτή η διαφορά στα χιλιόμετρα, τότε με τώρα, θα σου έλεγα να φύγεις μακρυά.

Για το θέμα αυτόματο, την ίδια απάντηση που είχα δώσει τότε θα δώσω και τώρα.

Το λέω και θα το λέω διαρκώς. Αγορά αυτοκινήτου το οποίο δεν είναι αυτόματο δεν νοείται.

...

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι 52000 ειναι απλα στο προηγουμενο ποστ τα ειχα στρογγυλοποιησει προς τα πανω λογω βιασυνης.Και εμενα δε με χαλαει γενικως το αυτοματο απλα επειδη δεν εχω ακουσει καποιον γνωστο μου να εχει αυτοματο toyota δε ξερω τι λεει το mmt.Για dsg πχ εχω και προσωπικη εμπειρια αλλα για το yaris οχι.Βεβαια εχει και σειριακο οποτε αν δε σου αρεσει το αυτοματο βολευεσαι και ετσι απλα ρωταω ετσι για περισσοτερες πληροφοριες.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
ρε παιδες εχετε ακουσει εσεις για αλλαγη μοτερ σε σμαρτακι?εχω ακουσει απο πολλους οτι βγαζει προβλημα το μοτερ και θελει αντικατασταση..το βγαζει παντα?και αν ναι σε ποσα χιλιομετρα στο περιπου και υπο φυσιολογικη χρηση..
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια θελω την γνωμη σας ! ενδιαφερομαι για ενα αυτοκινητακι για την μανα μου, μικρο, για την πολη κυριως και οχι ιδιαιτερα ακριβο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

σμαρτ, ματιζ, πουντο, γκετς, γιαρις...

οκ ευχαριστω :) θα της τα προτεινω :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια θελω την γνωμη σας ! ενδιαφερομαι για ενα αυτοκινητακι για την μανα μου, μικρο, για την πολη κυριως και οχι ιδιαιτερα ακριβο

σεισεντο, ατος, γιαρις, κλιο.

σεισεντο, ατος, γιαρις, κλιο.

τζαζ. honda jazz.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Το "όχι ιδιαίτερα ακριβό" είναι σχετικά ανάλογα τη τσέπη του καθενός.

Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος στο ποσό που θέλεις να δαπανήσεις.

• 1 month later...

Σημερα δεν υπαρχει ποσο πουλας ενα αυτοκινητο,αλλα ποσα σου δινω για να το παρω.

Και οποιος εχει την ανεση αγοραζει οτι πριν 5-6 χρονια δεν τολμαγε να ονειρευτει.

Μια αντιπροσφορα στο 65-70% του ποσου που ζητα ο πωλητης ειναι λογικη,και για μενα τελεσιδικη.....

Φυσικα να τα εχεις μετρητα,μεγα οπλο "πιεσης"!

Φιλος πηρε μερσεντες,δεν θυμαμαι μοντελο και δεν μας νοιαζει αυτο,απο 19.000 που ζηταγε ο ιδιοκτητης 12.000!

Του ειπε "εχω 12.000 μετρητα,και τιποτα αλλο".Σε 24 ωρες του απαντησε θετικα!:)

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Παίδες τη βοήθειά σας!

Είμαι σε φάση αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσα στο 2011(μάλλον κάπου στα τέλη) και ψάχνω προς το παρόν αγγελίες.Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσα χιλιόμετρα να έχει κάνει πιστεύετε ότι είναι καλό να πάρω.Είναι λογικό ότι όσο περισσότερα χιλιόμετρα έχει τόσο πιο κάτω η τιμή.

Ενδιαφέρομαι για ένα golf (όχι το τελευταίο μοντέλο), μετά το 2006.Έχω βρει golf 1400 κυβικά με 45000 χλμ στις 7500 Ε και με 1600 κυβικά στα 7000 E με 110000 χλμ.

Το ψάχνω ακόμα..

Τι λέτε?

Παίδες τη βοήθειά σας!

Είμαι σε φάση αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσα στο 2011(μάλλον κάπου στα τέλη) και ψάχνω προς το παρόν αγγελίες.Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσα χιλιόμετρα να έχει κάνει πιστεύετε ότι είναι καλό να πάρω.Είναι λογικό ότι όσο περισσότερα χιλιόμετρα έχει τόσο πιο κάτω η τιμή.

Ενδιαφέρομαι για ένα golf (όχι το τελευταίο μοντέλο), μετά το 2006.Έχω βρει golf 1400 κυβικά με 45000 χλμ στις 7500 Ε και με 1600 κυβικά στα 7000 E με 110000 χλμ.

Το ψάχνω ακόμα..

Τι λέτε?

για μενα παρε ενα golf tsi 1400αρι με τα 122 αλογα. μην παρεις ατμοσφαιρικο τωρα.

για μενα παρε ενα golf tsi 1400αρι με τα 122 αλογα. μην παρεις ατμοσφαιρικο τωρα.

Φεύγει πολύ η τιμή στο tsi..

Στο car.gr το βρίσκω στα 10-11 χιλιάρικα.Εγώ βαριά βαριά μέχρι 8 χιλιάρικα μπορώ να δώσω..

Κανένα άλλο μέρος με μεταχειρισμένα?Μπας και μπορέσω να το βρω στα 8 χιλ?

Αλλιώς πάω για fsi ή άλλο αυτοκίνητο..

110000xlm ειναι πολλα για τετοιο αυτοκινητο.

αν μου ελεγες για κανα ακριβοτερο ισως να ηταν καλα.

75000 ειναι καλα πιστευω.

ευκαιριες υπαρχουν πολλες μην βιαζεσαι.

μπορεις να βρεις και tsi φθηνοτερο. η κριση διμηουργει ευκαιριες.

ψαξε λιγο και νομιζω θα βρεις κατι καλο

iphone xs max ipad 6th gen

110000xlm ειναι πολλα για τετοιο αυτοκινητο.

αν μου ελεγες για κανα ακριβοτερο ισως να ηταν καλα.

75000 ειναι καλα πιστευω.

ευκαιριες υπαρχουν πολλες μην βιαζεσαι.

μπορεις να βρεις και tsi φθηνοτερο. η κριση διμηουργει ευκαιριες.

ψαξε λιγο και νομιζω θα βρεις κατι καλο

Tsi δεν βρίσκω με τίποτα κάτω από 10000+ ευρώ.Έχω φάει το ίντερνετ σε όλα τα σάιτ με αγγελίες.Δεν πειράζει.Αν δεν καταφέρω να το βρω κάτω από 8 χιλιάρικα θα πάω σε κάτι άλλο.Έχετε να προτείνετε κάτι παίδες?Σε αντίστοιχη κατηγορία φυσικά!

Άλλα μοντέλα που σκέφτομαι είναι και τα mazda 3,toyota corolla και auris.

αν δεν βαριέστε πείτε καμιά γνώμη για αυτά τα τρία

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1400459/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1006447/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1461900/

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή είναι και η κατανάλωση καυσίμου.

Edited by zafos90

απο τα συγκεκριμενα θα προτιμουσα το auris...

+πιο καινουργιο

+αξιοπιστο

+λιγοτερα χλμ

(ασε που το κορολα ,ειναι ψιλοκαγκουρικο ετσι οπως το κανε και με τις 17αρες που φοραει σιγουρα θα καιει εστω και κατι παραπανω)

αυτα :)

ψαξτο καλα παντως πριν οποιαδηποτε κινηση..

αλλα αφου σε ενδιαφερει η καταναλωση..πιστευω πολυ καλη επιλογη ειναι αυτη του polo 1.2tsi που φυσικα ξεφευγει στα χρηματα,αλλα σιγουρα θα μεινεις ικανοποιημενος..(το χει φιλος μου)

Φεύγει πολύ η τιμή στο tsi..

Στο car.gr το βρίσκω στα 10-11 χιλιάρικα.Εγώ βαριά βαριά μέχρι 8 χιλιάρικα μπορώ να δώσω..

Κανένα άλλο μέρος με μεταχειρισμένα?Μπας και μπορέσω να το βρω στα 8 χιλ?

Αλλιώς πάω για fsi ή άλλο αυτοκίνητο..

...πας για άλλο αυτοκίνητο! τα FSI καίνε πολύ περισσότερο από τα TSI (έχω TSI με 122 άλογα).....

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Βοηθάτε πολύ:)

Και μένα μου αρέσει το auris περισσότερο.Θέλω να ρωτήσω όμως και κάτι σχετικά.Δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα οπότε δεν ξέρω αν είναι άκυρο το ερώτημα!Επειδή το αμάξι θα το χρησιμοποιώ αρκετά για ταξίδια εκτός πόλης και θέλω να είναι άνετο σε αυτές τις ταχύτητες είναι αρκετά τα 100 άλογα?

αν κανεις πολλα χιλιομετρα με ατομα μεσα και γενικα αν εχει βαρος το αμαξι καλυτερα να πας σε tsi,εγω εχω το λεον 1.6 και καιει περισσοτερο απο το 1.8tsi του κολλητου μου(σε νορμαλ οδηγηση παντα);)

για μενα κανε λιγο οικονομια και τρεναρισε το λιγο ωστε να μαζεψεις χρηματα να παρεις κατι καλο που να μην καιει,αλλιως θα τα δινεις σε βενζινες;)

αν κανεις πολλα χιλιομετρα με ατομα μεσα και γενικα αν εχει βαρος το αμαξι καλυτερα να πας σε tsi,εγω εχω το λεον 1.6 και καιει περισσοτερο απο το 1.8tsi του κολλητου μου(σε νορμαλ οδηγηση παντα);)

για μενα κανε λιγο οικονομια και τρεναρισε το λιγο ωστε να μαζεψεις χρηματα να παρεις κατι καλο που να μην καιει,αλλιως θα τα δινεις σε βενζινες;)

Όχι, δεν θα έχω και πολύ βάρος στο αυτοκίνητο.Μόνο εγώ, άντε και άλλο ένα άτομο.

Πάντως μιλάμε για το πρώτο μου αυτοκίνητο.Το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο.Οπότε δεν πάω και για το τέρμα καλύτερο.

Πάντως περισσότερα άλογα ή κυβικά δεν συνεπάγεται μεγαλύτερη κατανάλωση?

οχι παντα!

θα σου δωσω ενα παραδειγμα,πριν αρκετα χρονια εκανα ενα ταξιδι 500 χιλιομετρων με μια bmw 1.6 και μετα απο καιρο εκανα μετατροπη σε 1.8is σε πληροφορω οτι ειχε μικροτερη καταναλωση το 1.8αρι

δλδ το 1.6 με 140 χιλιομετρα ταξιδι πιεζοταν ενω το 1.8 με τα ιδια χιλιομετρα ηταν ανετα!;)

αυτα τοτε προσωπικη εμπειρια και τωρα το ιδιο με το λεον σε συγκριση με του κολλητου

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Βοηθάτε πολύ:)

Και μένα μου αρέσει το auris περισσότερο.Θέλω να ρωτήσω όμως και κάτι σχετικά.Δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα οπότε δεν ξέρω αν είναι άκυρο το ερώτημα!Επειδή το αμάξι θα το χρησιμοποιώ αρκετά για ταξίδια εκτός πόλης και θέλω να είναι άνετο σε αυτές τις ταχύτητες είναι αρκετά τα 100 άλογα?

καλα ειναι αν δεν εισαι της ταχυτητας, ταξεδευεις ανετα.

Όχι, δεν θα έχω και πολύ βάρος στο αυτοκίνητο.Μόνο εγώ, άντε και άλλο ένα άτομο.

Πάντως μιλάμε για το πρώτο μου αυτοκίνητο.Το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο.Οπότε δεν πάω και για το τέρμα καλύτερο.

Πάντως περισσότερα άλογα ή κυβικά δεν συνεπάγεται μεγαλύτερη κατανάλωση?

Παίζουν πολλοί παράγοντες. Ιπποδύναμη, ροπή, βάρος, αεροδυναμική κλιμάκωση κιβωτιου κοκ.... Γενικά σε συνθήκες Ε.Ο ένα πιο δυνατό αμάξι θα καίει λιγότερο γιατί θα ζορίζεται και λιγότερο, για νορμάλ ταχύτητες της τάξης 120-140km/h. Το ibiza Fr σε Ε.Ο έκαιγε λιγότερο από το 101PS σε αυτές τις ταχύτητες όχι τόσο λόγω ιπποδύναμης αλλά λόγω ροπής. Στην πόλη όμως οι αναλογίες αλλάζουν συνήθως.

Τα fsi είναι λίγο περίεργη περίπτωση, κάποια καίνε λάδι και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το κόλλημα με την αποκλειστική χρήση 100άρας. Από τα 3 αυτοκίνητα που πόσταρες το auris έχει ένα ακόμα καλό...Έχει ακόμα εργοστασιακή εγγύηση.Αν τώρα θες το αμάξι να καίει λίγο κοίτα σε μικροτερη κατηγορία αφού θα σε καλύπτουν λογικά...