johner Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Εγω στο ετενακι Χ500 μπορώ να εχω δυο προγραμματα πλοήγησης ταυτοχρονα και να ανοιγω οποιο θέλω? Φυσικά, όσα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αγαπητοί φίλοι, έχω το HTC P300 το οποίο είχει και το idrive, το οποίο θεωρώ ένα αρκετά φτώχο πρόγραμμα πλοήγησης. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω το Destinator 6.1 και igo 2006 Plus ώστε να καταλήξω στο ποιο θα αγοράσω. Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής και θα ήθελα τη γνώμη σας. Destinator: αυτή τη στιγμή τρέχει μόνο από την κάρτα (δεν χρειάστηκε install). 1. Είναι αρκετά αργό με αποτέλεσμα να χάνω και στροφές κλπ. Εαν πηγαίνω πάνω από 90Km o cursor-as κολλάει, και πρέπει να μειώσω ταχύτητα ώστε να μπορέσει να επεξεργαστεί τις διάφορες πληροφορίες (αυτό ίσως οφείλεται στο ότι δεν είναι εγκατεστημένο στην κεντρική μονάδα) 2. Έχει τους πιο ενημερωμένους χαρτές. 3. Εύκολο μενού και γρήγορα προσβάσιμο για εισαγωγή νέας διεύθυνσης, ακόμα και εαν ξέρεις μόνο το όνομα της οδού 4. Θεωρώ ότι ανανεώνει ποιο συνχά τους χάρτες αλλά και ότι η κοινότητα του Dest είναι ποιο ενεργή όσον αφορά στις κάμερες κυκλοφορίας ΡΟΙ κλπ igo 1. Απίστευτη ταχύτα στον επαναυπολογισμό διαδρομής, ακρίβειας του δρομέα (βελάκι) όσον αφορά στο που είναι το όχημα 2. Πάρα πολλές επιλογές τύπου διαδρομής οικονομική/γρήγορη/σύντομή, αυτοκίνητο κλπ 3. Καλό user interface 4. Δυνατότητα για εύρεση με στίγμα, και προβολή στίγματος (καλό για εκδρομές) 5 Χάρτες... αχ βαχ έχω της TeleAtlas 07.2007 (υπάρχουν άλλοι εκτός από TeleAtlas?)από Πειραία για Χαλάνδρι 3εις φορές υπέδειξε στροφές που πλέον δεν ισχύουν. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και αλλού. Ο γρήγορος επαναυπολογισμός βοηθάει αλλά εαν πχ έχεις τη σύντομη διαδρομή και πρέπει να κάνεις τρεις φορές γύρω γύρω... τότε δεν είναι ποια σύντομη. 6. Σημαντικό: Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση μόνο με όνομα οδού και να σου εμφανίσει σε ποιες περιοχές υπάρχει αυτή η οδός ώστε να επιλέξεις(εαν κάποιος ξέρει πως γίνεται παρακαλώ ας ενημερώσει). 7. Έχω την εντύπωσει ότι η περιοχές που καλύπτει εκτός Αττικής είναι πολύ λιγότερες από του Dest. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω πως θα λειτουργούσε εαν πχ ήθελα να πάω Ζαγοροχώρια (πχ η βασικές οδικές αρτηρίες υπάρχουν?). Ή εαν ήθελα να κινηθώ μέσα στην Τρίπολη τί γίνεται; Σημείωση: στο κινητό έχω βάλει την rom Black & Blue που είναι πιο γρήγορη από την κανονική, καθώς και το extended battery με ελαφρό overclock μέχρι 247. Αυτά για να προλάβω προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση ταχύτητας του Dest. Επίσης είχα περάσει και update για να διαβάζω SDHC αλλά δεν έπαιζε το igo. Το έχει δοκιμάσει κανείς σε τέτοια κάρτα (4GB) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 έχω και τα 2 αγορασμένα (και οχι μονο) και θεωρώ οτι αυτη τη στιγμή εχει λιγο καλύτερους χάρτες το dest αλλά έχει και πολλά προβλήματα με το 3300 και θέλει πατέντα. όπου όπως είπες και εσυ τρέχει πολυ καλα με το igo σε ενα μήνα περίπου θα υπάρξει και νέος χάρτης για το igo πολυ καλύτερος πιστεύω για περισσότερα μπες ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM TOY IGO οι χάρτες οι επίσημοι δεν ειναι τις TeleAtlas Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 καλημέρα και ευχαριστώ για τη απάντηση. Μήπως όμως μπορείς να μου πεις τι εννοείς ότι οι χάρτες της TeleAtlas δεν είναι οι επίσημοι; Δηλ. πως βρέθηκαν στο igo και ποιοι είναι οι επίσημοι χάρτες? Επίσης τι εννοείς ότι το Dest. έχει πρόβλημα και ποια (περίπου είναι η λύση του); Μήπως αναφέρεσαι στην προσθήκη του gpsgate? Ευχαριστώ, ps το miomap έχει διαφορά απο το igo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 καλημέρα και ευχαριστώ για τη απάντηση. Μήπως όμως μπορείς να μου πεις τι εννοείς ότι οι χάρτες της TeleAtlas δεν είναι οι επίσημοι; Δηλ. πως βρέθηκαν στο igo και ποιοι είναι οι επίσημοι χάρτες? Επίσης τι εννοείς ότι το Dest. έχει πρόβλημα και ποια (περίπου είναι η λύση του); Μήπως αναφέρεσαι στην προσθήκη του gpsgate? Ευχαριστώ, ps το miomap έχει διαφορά απο το igo? εννοώ οτι οι χάρτες οι ελληνικοί που πωλείται μαζι με το igo στην Ελλάδα, ειναι άλλοι,και θα τους βρεις απο την επίσημη αντιπροσωπεία http://www.igomyway.gr/ για το dest6.1.1 μιλάω αυτό που ειναι επίσημο και ναι λύση ειναι μέσω gpsgate εχουν δοθεί πολλες φορές απαντησεις δες στο τοπικ του 3300,υπάρχει tutorial apo ton minotavrs. miomap kai igo einai sxedon ta idia. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Χάρτες για Κίνα - Πεκίνο υπάρχουν για το i-go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Καινούριος χάρτης για το iGO (2008Q1)... http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=72 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Μου κάνει εντύπωση ,ενώ γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα κυκλοφορεί σπασμένο , δίνουν έτσι άνετα τον καινούργιο χάρτη από το site τους . Επίσης πάλι από το site τους μπορείς να κατεβάσεις και το μενού της ελληνικής έκδοσης , (αυτό με την αποφυγή δακτυλίου). Περίεργη η πολιτική της εταιρίας , αλλά μπράβο τους , σου δίνουν την ευκαιρία να το δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asto63 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Άμα δε τον δώσουνε τζάμπα πως θα χτυπήσουν το ανταγωνιστικό πρόγραμμα στην χώρα μας? Βλέπε Destinator.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Μου κάνει εντύπωση ,ενώ γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα κυκλοφορεί σπασμένο , δίνουν έτσι άνετα τον καινούργιο χάρτη από το site τους . Επίσης πάλι από το site τους μπορείς να κατεβάσεις και το μενού της ελληνικής έκδοσης , (αυτό με την αποφυγή δακτυλίου). Περίεργη η πολιτική της εταιρίας , αλλά μπράβο τους , σου δίνουν την ευκαιρία να το δοκιμάσεις ειναι οντως αξια σεβασμου η κινηση τους :) παντως καποια στιγμη θα πρεπει ολοι μας να προβληματιστουμε με αυτην την ιστορια των σπασμενων προγραμματων.. προσωπικα ειμαι της γνωμης τα προγραμματα που μου λυνουν τα χερια και δεν μπορω χωρις αυτα στα pda μου,να τα αγοραζω :) πρεπει να στηριξουμε και καποιες φορες τις εταιρειες ωστε να εχουμε βελτιωση των εφαρμογων τους αλλα και συχνα updates. σιγουρα ειναι πολλα τα λεφτα να πληρωσει καποιος τις δεκαδες εφαρμογες που χρησιμοποιει στο pda του αλλα αν καναμε ολοι μας μια αρχη..εστω με καποια φθηνα apps στο ξεκινημα;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Συμφωνώ απόλυτα με τον zaharakis , έτσι και αλλιώς τα προγράμματα που χρειάζομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εγώ είναι 5 ή 6 , και πιστεύω ότι και για τους περισσότερους κάπου τόσα είναι , όμως τα 150€ που στοιχίζει το iGo είναι πολλά για μένα. Εάν όμως πούλαγαν άδεια χρήσης με 50€ , τότε θα τα πλήρωνα χωρίς δεύτερη κουβέντα , γιατί πρέπει να στηρίζουμε τις εταιρίες που προσπαθούν να είναι σωστές απέναντί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Μου κάνει εντύπωση ,ενώ γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα κυκλοφορεί σπασμένο , δίνουν έτσι άνετα τον καινούργιο χάρτη από το site τους . Επίσης πάλι από το site τους μπορείς να κατεβάσεις και το μενού της ελληνικής έκδοσης , (αυτό με την αποφυγή δακτυλίου). Περίεργη η πολιτική της εταιρίας , αλλά μπράβο τους , σου δίνουν την ευκαιρία να το δοκιμάσεις Καταρχίν ότι κυκλφορεί υπάρχει και σπασμένο (συνήθως). Για παράδειγμα το Dest μόλις βγει 1 ώρα μετά βρίσκεται άμα ξέρεις που να κοιτάξεις. Το δεύτερο τέτοια προγράμματα μέχρι κάποιο χρονικό σημείο κυκλοφορίας επιδιώκουν πολλούς για να κάνουν το debug μέχρι να στρώσουν. Άλλο, τουλάχιστον στην αρχή, να κοιτάνε 100 και άλλο να κοιτάνε 3000. Τρίτον συνέχεια του πρώτου. Αν κάποιος δουλευεί σπασμένα ή όχι είναι προσωπικό του θέμα και εμένα δεν με αφορά. Αυτό όμως που με αφορά είναι ναι μεγαλώσουν κάποιες εταιρείες που έχουν προγράμματα που με βοηθάνε στη δουλειά μου και να μου γίνονται πιο ευχρηστα. Αν τώρα κάποιος καβαλήσει το καλάμι και χρεώνει ότι θέλει πάμε στον επόμενο. Αν όμως δεν υπάρχει επόμενος την πατήσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Πάντως από έναν γρήγορο έλεγχο που έκανα 2 από τα 3 που έδωσα έχουν διορθωθεί. Πόλύ θετικό αυτό, πιο γρήγοροι από τους άλλους και στη διόρθωση και στη έκδοση νέων χαρτών. Ίσως αυτοί να μην περιμένουν από το εξωτερικό να τους κάνει compile το χάρτη 3 μήνες μετά το κλείσιμο της version. Αναμονή να δούμε από τα σχόλια των υπολοίπων τι διορθώσεις έγιναν αλλά και πότε θα βγει η επόμενη version. Μέχρι στιγμής πολύ θετικές οι κινήσεις της ACE. Αν συνεχίσει έτσι προβλέπω μέσα στο 2008 να αφήνουμε τα άλλα και να περνάμε σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 νομίζω οτι έγινε κίνηση ματ απο την ace με τους ελεύθερους χάρτες τώρα μπορεί ο καθένας να τους κατεβάσει και να τους χρησιμοποίηση και πραγματικά η ποιότητα των χαρτών εχει ανέβει πολυ πολύ σημαντική ειναι και η αναφορα λαθών οπως και το live για βλέπει κανείς που κινούνται τα αυτοκίνητα και πως δουλεύουν κάθε μερα πολλά συγχαρητήρια.:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Συμφωνώ απόλυτα με τον zaharakis , έτσι και αλλιώς τα προγράμματα που χρειάζομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εγώ είναι 5 ή 6 , και πιστεύω ότι και για τους περισσότερους κάπου τόσα είναι , όμως τα 150€ που στοιχίζει το iGo είναι πολλά για μένα. Εάν όμως πούλαγαν άδεια χρήσης με 50€ , τότε θα τα πλήρωνα χωρίς δεύτερη κουβέντα , γιατί πρέπει να στηρίζουμε τις εταιρίες που προσπαθούν να είναι σωστές απέναντί μας. Νομίζω οτι με αγορά συσκευής η τιμή του igo είναι χαμηλότερη και ίσως συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Παιδια, εβαλα το iGO και νομιζω εχω προβλημα με τη μνήμη του κινητού μου. Eχω το HTC P3600 και μου βγάζει κάποιες στιγμές Memory full! Τι μπορω να κανω για να ''ελαφρύνω'' λιγο την εφαρμογή? π.χ. να σβήσω τα skins? Ευχαριστω! Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Νομίζω οτι με αγορά συσκευής η τιμή του igo είναι χαμηλότερη και ίσως συμφέρει. Ίσως , αλλά αγόρασα την συσκευή πολύ πριν "ελληνοποιηθεί" το iGo , οπότε είμαι στα 149€ εάν το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Συγχαρητήρια στην Ace. Πολύ καλή κίνηση. Επιτέλους μια εταιρία λογικά σκεπτόμενη. Γιατί, ποιός δεν θα μπορούσε να βρει τον νέο χάρτη μέσα στις επόμενες ώρες "δωρεάν". Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δείχνουν και έμπρακτα ότι πρόκειται για παίχτη που ήρθε για να μείνει. Μπράβο τους. Και μια επισήμαση. Από αρχή νέου έτους θα βγει το iGO 8. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο για να το αγοράσουμε, μια και δεν υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης από το iGO2006+. Εγώ τουλάχιστον προς τα εκεί προσανατολίζομαι. Χρόνια πολλά σε όλους. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Συγχαρητήρια στην Ace. Πολύ καλή κίνηση. Επιτέλους μια εταιρία λογικά σκεπτόμενη. Γιατί, ποιός δεν θα μπορούσε να βρει τον νέο χάρτη μέσα στις επόμενες ώρες "δωρεάν". Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δείχνουν και έμπρακτα ότι πρόκειται για παίχτη που ήρθε για να μείνει. Μπράβο τους. Και μια επισήμαση. Από αρχή νέου έτους θα βγει το iGO 8. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο για να το αγοράσουμε, μια και δεν υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης από το iGO2006+. Εγώ τουλάχιστον προς τα εκεί προσανατολίζομαι. Χρόνια πολλά σε όλους. :respect: χρόνια πολλά φίλε. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ίσως , αλλά αγόρασα την συσκευή πολύ πριν "ελληνοποιηθεί" το iGo , οπότε είμαι στα 149€ εάν το αγοράσω. Aν δεν το έχεις ανάγκη δε χρειάζεται να το αγοράσεις (και δεν εννοώ κατέβασέ το σπασμένο). Σίγουρα είναι πολλά χρήματα 150 ευρώ, αλλά αν κάποιος το χρειάζεται πραγματικά θα τα δώσει. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο είναι οι χάρτες του igo για να κρίνω αν αξίζουν τα χρήματα, αλλά πληρώνεις και την άδεια χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 IMPRESSIVE αν ο χάρτης είναι τόσο καλός όσο και η κίνηση τότε το 2008 θα έχει ενδιαφέρων στον χώρο του gps-navigation το πρόβλημα είναι το σύστημα που έχουν για καταχώρηση λαθών δεν μου δουλεύει και πολύ σωστά (να φταίει ο ΟΠΕΡΑ άραγε?) και ότι τα λάθη που είχα αναφέρει προ μερικών μήνων είναι ακόμα εκεί :( Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι κάποιος στη ACE ξύπνησε και σταματήσανε να το παίζουνε Microsoft και άρχισαν να σκέφτονται. Πράγμα σπάνιο για ελληνική εταιρεία :P. Γι αυτό και τους τίμησα με το kaiser. Γενικά τελευταία να εξαιρέσουμε εκείνο το πιτσιρικά που βγήκε στην αρχή και έκανε το μάγκα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ τελευταία. Δεν ξέρω αν και άλλοι έχουν αυτή την αίσθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Aν δεν το έχεις ανάγκη δε χρειάζεται να το αγοράσεις (και δεν εννοώ κατέβασέ το σπασμένο). Σίγουρα είναι πολλά χρήματα 50 ευρώ, αλλά αν κάποιος το χρειάζεται πραγματικά θα τα δώσει. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο είναι οι χάρτες του igo για να κρίνω αν αξίζουν τα χρήματα, αλλά πληρώνεις και την άδεια χρήσης. Μάλλον εννοείς 150€ , και πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το δίνουν σε χαμηλότερη τιμή για όσους το θέλουν χωρίς την κάρτα των 2Gb μέσω internet. Βέβαια το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σχέση με την πολιτική πωλήσεων που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η εταιρία που το πουλάει. Και το επίπεδο των χαρτών είναι πολύ καλό , με το δεδομένο ότι είναι στην πρώτη έκδοση με ένα update. Συμφωνώ με τον tomgr , και εάν συνεχίσουν έτσι θα μονοπωλήσουν την ελληνική αγορά στην πλοήγηση. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Μάλλον εννοείς 150€ , και πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το δίνουν σε χαμηλότερη τιμή για όσους το θέλουν χωρίς την κάρτα των 2Gb μέσω internet. Βέβαια το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σχέση με την πολιτική πωλήσεων που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η εταιρία που το πουλάει. Και το επίπεδο των χαρτών είναι πολύ καλό , με το δεδομένο ότι είναι στην πρώτη έκδοση με ένα update. Συμφωνώ με τον tomgr , και εάν συνεχίσουν έτσι θα μονοπωλήσουν την ελληνική αγορά στην πλοήγηση. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους.:D 150 εννοούσα, το διόρθωσα τώρα.:) Όσο για αυτό που λες για online αγορά (χωρίς memory card) θα μπορούσες να το προτείνεις στο site τους ή με email. Ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts