Guest72 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 daospi said: Πλάκα μου κάνεις...Αντί να κάνεις κανένα τάμα να παραμείνει έτσι,είσαι και νευριασμένος;Εγώ με 2mbit πάνω από 150-160(στη καλύτερη περίπτωση) δεν έχω δει.Έλεος δλδ. Κι εσύ με τον -πρώην- πόνο μας παίζεις; Εγώ με τη διμεγάμπιτη μέχρι πριν 1,5 μήνα δεν έπιανα πάνω από 50... (τώρα πια την έχω ρίξει στα 1024) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Totos said: Συγνώμη....αλλά είσαι νευριασμένος? Την ίδια ακριβώς σύνδεση έχω και χαίρομαι επειδή κατέβαζα πριν λίγο με 105... προφανως εννοει 205kbit :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 nikoskat said: προφανως εννοει 205kbit :p Αν είναι έτσι,πρέπει να δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ asap. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Καλημέρα στο forum!Ξέρετε μήπως πότε γίνεται η επόμενη αναβάθμιση στις γραμμές του Ο.Τ.Ε.;;;:confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 bill1 said: Καλημέρα στο forum!Ξέρετε μήπως πότε γίνεται η επόμενη αναβάθμιση στις γραμμές του Ο.Τ.Ε.;;;:confused: :worry: :lol: :lol: :lol: Γιατι, εγινε καποια αναβαθμιση μεχρι τωρα? :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Σταδιακά προχωράνε σιγααααα σιγαααααα... Μέχρι το 2008 πάντως θα είσαι οκ! ( Καλημέρα κιόλας... ) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senseofd Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 205Kbιτ εννοω.. sorry.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 senseofd said: 205Kbιτ εννοω.. sorry.. Ακόμα και σε γεμάτο dslam να είσαι,τέτοιες ταχύτητες δε δικαιολογούνται.Πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ και δήλωσε βλάβη. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Στο dslam που βρισκομαι ειναι αλλοι 284 μεσα!!!Ποιος αλλος θελει;;Χωραμε ολοι!!!!!!! Η κατασταση εχει ξεφυγει..δεν γινεται τιποτα πλεον!Εχω παρει 200 φορες στον Οτε κ στην Forthnet κ καθε φορα με δηλωνουν ως τεχνικη βλαβη..Βεβαια πως γινεται οταν ξαναπαιρνω να μου λενε οτι δεν εχω δηλωθει κανεις δεν ξερει!! Καποιος προισταμενος Οτε μου ειπε οτι μετα τις 10 Φλεβαρη,θα εχουν καλυτερεψει τα πραγματα πανελλαδικα,οποτε αναμεινατε στο ακουστικο σας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Ναι καλά. Κλασσικά λόγια του αέρα. Όλο έτσι λένε και όλο το αναβάλουνε... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ακριβως αυτο του ειπα κ γω,αλλα στα παπαρα του~! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 John_Locke said: Στο dslam που βρισκομαι ειναι αλλοι 284 μεσα!!!Ποιος αλλος θελει;;Χωραμε ολοι!!!!!!! Εγώ τι να πω που στο dslam μου είναι άλλοι 703;;;:lol: Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 daospi said: Εγώ τι να πω που στο dslam μου είναι άλλοι 703;;;:lol: Έτσι μπράβο, γέλα γιατί δε μας βλέπω καλά! :lol: :lol: :lol: Άντε τώρα μην αρχίσω κι εγώ με τον πόνο μου!:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. Εχω Forthnet 2048. Εδω και 2 μερες κατεβαζω με 12kb/sec. Παιρνω στον ΟΤΕ και μου λεει προβλημα Forthnet.Παιρνω Forthnet και μου λενε προβλημα ΟΤΕ. Αγανακτησα :mad: :mad: :mad: Ειμαι Αμπελοκηπους Θεσσαλονικης. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 daospi said: Εγώ τι να πω που στο dslam μου είναι άλλοι 703;;;:lol: α τοτε ειμαι μια χαρα!!! Δεν παμε καλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 To πόσοι είναι σε κάθε dslam με τηλέφωνο στο πΟΤΕ το μαθαίνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 bill_viper said: To πόσοι είναι σε κάθε dslam με τηλέφωνο στο πΟΤΕ το μαθαίνουμε; ME kati xls poy kykloforun. "Diarroes" mesa apo ton OTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 bill_viper said: To πόσοι είναι σε κάθε dslam με τηλέφωνο στο πΟΤΕ το μαθαίνουμε; http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=962845&postcount=681 Κατεβάζεις το .zip και βλέπεις:) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Και αν έχει 10 DSLM στη περιοχή σου (π.χ. ISDN Αγ. Παρασκευής Ατιικής) δεν βγάινει άκρη φαντάζομαι έτσι; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 daospi said: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=962845&postcount=681 Κατεβάζεις το .zip και βλέπεις:) Πως μπορούμε να δούμε σε ποιο DSLAM ανοίκω και με τι ταχύτητα πραγματικά συνδέομαι και κατεβάζω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 lefkaditis said: Πως μπορούμε να δούμε σε ποιο DSLAM ανοίκω και με τι ταχύτητα πραγματικά συνδέομαι και κατεβάζω? Από το παραπάνω αρχειάκι δε μπορείς να δεις σε ποιο dslαm ανήκεις.Μόνο αν πάρεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ θα μάθεις (αν και λίγο δύσκολο).Για να τεστάρεις τη ταχύτητα που κατεβάζεις,υπάρχουν ορισμένα speedtest στο internet αλλά δεν είναι 100% αξιόπιστα(http://testmy.net/ , http://speedtest.forthnet.gr/).Επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο από εδώ http://ftp.ntua.gr/ .Είναι αρκετά αξιόπιστο. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Με τηλ στον πΟτε σου λενε ακριβως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 daospi said: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=962845&postcount=681 Κατεβάζεις το .zip και βλέπεις:) Θενξ για το λινκ, αλλά δεν είδα να υπάρχει κάπου ο νομός Αττικής. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 παιδια εχω φορθνετ 1024/256 στη Λαρισα.. ενω 2 μηνες τωρα σερνομουνα...(το πολυ 200-300 κ αυτο βραδυ...) ξαφνικα τωρα πιανω.....700αρα για πλακα....κ πρωι κιολας.... Δεν μπορω να καταλαβω....Οι αναβαθμισεις εδω εχουνε τελειωσει εδω κ πολυ καιρο....κ ανεβηκε τωρα η ταχυτητα... Εχει καποιος στη Λαρισα δει το ιδιο.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Κατέβασα το zip και έχει μέσα ένα αρχείο χωρίς κατάληξη. Με ποιό πρόγραμμα να το ανοίξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts