Jump to content

[ΟΤΕ]Aναβάθμιση ταχυτήτων ADSL & προβλήματα

Κοινοποίηση

Μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ (ADSL): Έχετε πρόβλημα;  

179 members have voted

1. 1. Μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ (ADSL): Έχετε πρόβλημα;

Recommended Posts

Δεν ισχυει αυτο που λες αγαπητε φιλε. Ας μιλαμε ορθα! Το 189 ειναι μεν αθλιο για DSL συνδεση αλλα τετοια ταχυτητα με dialup δεν μπορει να υπαρξει! 100kbit το πολυ με 2 καναλια ISDN !

Ε καλά κι εσύ, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς!

Απλά, ο φίλος JOHN LOCKE θέλει να τονίσει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 480
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε καλά κι εσύ, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς!

Απλά, ο φίλος JOHN LOCKE θέλει να τονίσει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.

.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Φίλε John όπως σου έγραψα και στο pm όλοι εδώ στην περιοχή του Βόλου με την 768 έχουμε τα ίδια χάλια πάνω απο 25kb/s δν πρόκειτε να δούμε... Το παιδί απο τον πΟΤΕ που με πήρε τηλ. (και στο κιν μάλιστα!) Απο μεριά πΟΤΕ Βόλου είμαστε ok τώρα... Κτ μου είπε πως περιμένουμε απο Λάρισα τώρα... κτ μου είπε για ένα μηχάνημα (έκανε διακοπές και δν άκουσα την ονομασία του μηχανήματος)... Και δν ξέρουν οι ΟΤΕτζήδες του Βόλου πότε θα λυθεί γτ εξαρτάται απο Λάρισα τώρα...Τους πιέζουν λέει. Μου είπε μπορεί αύριο-μεθαύριο, τέλος αυτής της εβδομάδας, της άλλης... δν ξέρει...:( Πάντως ο τύπος ήταν σωστός απο μεριά του... Πάντως όντως όταν με είχε ξαναπάρει πριν τα Χριστούγεννα μου είπε όντως τι συμβαίνει με το Bandwidth και όχι σαν μερικούς άλλους απο f0rthnet, trελλας κλπ...:mad:
Life Is Good

Τουλαχιστον θα φτιαχτει παντου στο Βολο η σε περιοχες και θα τρεχουμε παλι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Φίλε John όπως σου έγραψα και στο pm όλοι εδώ στην περιοχή του Βόλου με την 768 έχουμε τα ίδια χάλια πάνω απο 25kb/s δν πρόκειτε να δούμε... Το παιδί απο τον πΟΤΕ που με πήρε τηλ. (και στο κιν μάλιστα!) Απο μεριά πΟΤΕ Βόλου είμαστε ok τώρα... Κτ μου είπε πως περιμένουμε απο Λάρισα τώρα... κτ μου είπε για ένα μηχάνημα (έκανε διακοπές και δν άκουσα την ονομασία του μηχανήματος)... Και δν ξέρουν οι ΟΤΕτζήδες του Βόλου πότε θα λυθεί γτ εξαρτάται απο Λάρισα τώρα...Τους πιέζουν λέει. Μου είπε μπορεί αύριο-μεθαύριο, τέλος αυτής της εβδομάδας, της άλλης... δν ξέρει...:( Πάντως ο τύπος ήταν σωστός απο μεριά του... Πάντως όντως όταν με είχε ξαναπάρει πριν τα Χριστούγεννα μου είπε όντως τι συμβαίνει με το Bandwidth και όχι σαν μερικούς άλλους απο f0rthnet, trελλας κλπ...:mad:

Τι ακριβως συμβαινει ,τι σου ειπε δηλαδη?

Ειμαστε η μονη χωρα που το θεμα των παροχων & του bandwidth το εχουμε

αναγαγει σε επιστημη και επισης η μονη χωρα που οι ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ κρατανε μηνες ...μηνες & μηνες...

Που να τους βαλεις να κανουν και τιποτε σοβαροτερο ...

Αναβαθμιση γραμμων & σωστες ταχυτητες ειναι ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ να εξασφαλισουν...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πηρα κ γω,κ λενε το δηλωνουμε σαν τεχνικη βλαβη,σε 48 ωρες θα εχει φτιαχτει αλλιως θα με παρουν τηλ!!!!

Αυτα ειναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

John Απο ότι έχω καταλάβει δν έχουν όλες οι περιοχες prob... Απο τι καταλάβα θα λύθεί σε όλες τις περιοχές που έχει prob τουλάχιστον σε εμάς που έχουμε max 200kbs... Αλήθεια που μένεις? Εγώ κοντά Αγ. Κωνσταντίνο...

gesamfunai Η Ευρωπαική ένωση πιέσε τον ΟΤΕ να χαμηλώσει τις τιμές γτ τα λεφτά είναι πολλά για αυτά που προσφέρει... Και τι κίνηση κάνει ο ΟΤΕ? Με τα ίδια λεφτά διπλασιάζει τις συνδέσεις και ας μην έχει την απαραίτητη υποδομή... Έπεσε τρελή διαφήμιση απο μεριάς Providers για ADSL και πλάκωσε κόσμος (καθώς αν διάβασες έχουν αυξηθεί οι χρήστες ADSL) και δν υπάρχει διαθέσιμο bandwidth... Αυτό όμως οι εταιρίες δν το λένε για να πάρουνε τα φράγκα... Σε έναν τεχνικό της forthnet που του τα έψαλα συμφώνησε και το αποκάλυψε και αυτός...

Το θέμα είναι ένα... Εδώ στον Βόλο τα συνεργεία έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα και κάνουν τις ανάλογες κινήσεις απο ότι έχω παρατηρήσει...

Γι αυτό παιδιά call 121 για να τους πιέζετε δν υπάρχει άλλος τρόπος...

Συνεχώς το 121!

EDIT: Με το να posτάρουμε και να φωνάζουμε στα forums δν κερδίζουμε κάτι... Γιατί απλούστατα δν διαβάζουνε τα forums... Γι αυτό καλέστε το 121...

Life Is Good

η κατασταση ειναι απαραδεκτη.μας κλεβουν κανονικα πληρωνω 1024 και δεν εχω καν 256 ..ελεος δλδ που θα παει αυτη η ιστορια ρε παιδια ? που ειναι η εεττ και γιατι δεν κανει κατι ?

John Απο ότι έχω καταλάβει δν έχουν όλες οι περιοχες prob... Απο τι καταλάβα θα λύθεί σε όλες τις περιοχές που έχει prob τουλάχιστον σε εμάς που έχουμε max 200kbs... Αλήθεια που μένεις? Εγώ κοντά Αγ. Κωνσταντίνο...

gesamfunai Η Ευρωπαική ένωση πιέσε τον ΟΤΕ να χαμηλώσει τις τιμές γτ τα λεφτά είναι πολλά για αυτά που προσφέρει... Και τι κίνηση κάνει ο ΟΤΕ? Με τα ίδια λεφτά διπλασιάζει τις συνδέσεις και ας μην έχει την απαραίτητη υποδομή... Έπεσε τρελή διαφήμιση απο μεριάς Providers για ADSL και πλάκωσε κόσμος (καθώς αν διάβασες έχουν αυξηθεί οι χρήστες ADSL) και δν υπάρχει διαθέσιμο bandwidth... Αυτό όμως οι εταιρίες δν το λένε για να πάρουνε τα φράγκα... Σε έναν τεχνικό της forthnet που του τα έψαλα συμφώνησε και το αποκάλυψε και αυτός...

Το θέμα είναι ένα... Εδώ στον Βόλο τα συνεργεία έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα και κάνουν τις ανάλογες κινήσεις απο ότι έχω παρατηρήσει...

Γι αυτό παιδιά call 121 για να τους πιέζετε δν υπάρχει άλλος τρόπος...

Συνεχώς το 121!

EDIT: Με το να posτάρουμε και να φωνάζουμε στα forums δν κερδίζουμε κάτι... Γιατί απλούστατα δν διαβάζουνε τα forums... Γι αυτό καλέστε το 121...

Τους πήρα τηλέφωνο στο 121(γιατί η άλλη γραμμή 1242 είναι... άντε μην το πω...) και τους είπα το πρόβλημα μου με την γραμμή. Θα με ειδοποιήσουν...

Άντε να δούμε τι θα δούμε...

only crossfit...

η κατασταση ειναι απαραδεκτη.μας κλεβουν κανονικα πληρωνω 1024 και δεν εχω καν 256 ..ελεος δλδ που θα παει αυτη η ιστορια ρε παιδια ? που ειναι η εεττ και γιατι δεν κανει κατι ?

γιατι το ξερει νομιζεις;;

cloud κ γω κοντα εκει ειμαι.Συγκεκριμενα απεναντι απο Παπαστρατου..

CALL 121 EVERYBODY

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ας το βάλουμε και στις υπογραφές μας για να το δουν και άλλοι! Πρέπει να ξεσηκωθούμε! Πυρρρρρρ :p
only crossfit...

Ειμαστε στο ΕΛΕΟΣ του ΟΤΕ.

Και εγω πληρωνω 2048 και δεν πιανω ουτε καν 256 :mad: :mad: :mad:

Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Ειμαστε στο ΕΛΕΟΣ του ΟΤΕ.

Και εγω πληρωνω 2048 και δεν πιανω ουτε καν 256 :mad: :mad: :mad:

Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης.

Εσύ στην μία άκρη της Ελλάδας κι εγώ στην άλλη ( Κρήτη ) και έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Αυτό ήταν τελικά ότι μετά τις γιορτές όλα οκ...

no sig...

Μολις πηρα στο 121 και μου ειπαν οτι απλα θα περεπει να κανω υπομονη μεχρι να αποκαταστησουν τις γραμμες τους.

Λενε οτι προσπαθουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα για την αποκατασταση ΕΛΕΟΣ πια αυτη η κατασταση εδω και ενα μηνα αυτα μου λενε....

Οσο για τις γιορτες μαλλον μετα της γιορτες του Πασχα να περιμενουμε.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Το Πασχα του 07 η του 08;;για γελια και για κλαμματα...Α ρε ευρυζωνικοτητα

..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Το Πασχα του 07 η του 08;;για γελια και για κλαμματα...Α ρε ευρυζωνικοτητα

..

Μεγάλε πιστεύω και έχω μια διαίσθηση πως στον Βόλο τουλάχιστον θα λυθεί σύντομα... Τους χαρίζω 1 εβδομάδα εκόμη...!

Life Is Good

Αντε φιλε cloud να δουμε!Μετα τις υπογραφες,θα τυπωσουμε και flyers και μετα πορεια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ntaksei eleos! Kai pagkosmiws rezili! Mpainw xbox live na paiksw kana game me 1024. Stis arxes ola kala. Twra teleytaia omws osoi mpainoun den kathontai parapanw apo 1 lepto se opoiodipote game kai an kanw host. Skeftomai na allaksw tin elliniki simaia sto profile mou kai na valw kapoia alli. Alla mallon tha me paroun xampari apo to soursimo...

Sorry για τα greeklish...Έγινε λόγω βιασύνης. Αλλά με τέτοιο σούρσιμο θα μου πείτε...τι βιάζομαι??? Πιο αργός και από την καθυστέρηση!

T3h following takes place between now and later.

Ntaksei eleos! Kai pagkosmiws rezili! Mpainw xbox live na paiksw kana game me 1024. Stis arxes ola kala. Twra teleytaia omws osoi mpainoun den kathontai parapanw apo 1 lepto se opoiodipote game kai an kanw host. Skeftomai na allaksw tin elliniki simaia sto profile mou kai na valw kapoia alli. Alla mallon tha me paroun xampari apo to soursimo...

Sorry για τα greeklish...Έγινε λόγω βιασύνης. Αλλά με τέτοιο σούρσιμο θα μου πείτε...τι βιάζομαι??? Πιο αργός και από την καθυστέρηση!

Αφου τους το ειπε και η Ευρωπαια Επιτροπος ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ!!:(

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδια,σε μενα πριν κανα 20ημερο ειχε στρωσει καπως(90-110kb download την μερα και 190-225 τη νυχτα)απο 30-60 που ειχα!Ομως στις 21/12/06 μου κοπικε το τηλ.και την αλλη μερα φτιαχνεται,αλλα μου κοβεται το dsl!!!Για 15 μερες παρακαλω(γιατι δεν προλαβαιναναι,λεει,λογω γιορτων!!)Και τελικα μου το κανανε στις 4/1/07!Απο τοτε επανηλθε στα "φυσιολογικα"του επιπεδα,των...40-αντε 80kb νυχτα!!Να σημειωσω οτι εχω ondsl kit 2048 pstn(4μηνη 104 ευρω και μετα 26 ευρω το μηνα,με την μεγαλη προσφορα της δωρεαν αναβαθμισης-υποβαθμισης!!)Ενοειται οτι οι χαμενες 15 μερες,θα μου δωθουν πισω,με παραταση του 4μηνου.Παντως σκεπτομουν,να τη διακοψω με το περας του 4μηνου(παροτι εχω 12μηνη συμβαση,μου ειπαν οτι γινεται,αν δεν ειμαι ευχαρηστιμενος απο τις ταχυτητες),αλλα και που να παω!Αφου ολες οι εταιριες,αν δεν καλυπτομαι απο το δυκτιο τους,εξαρτιονται απο τον καθεστοτικο Ποτε!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Ε ρε συ αρχισες να πιάνεις αυτές τις "τρελές" ταχύτητες ( οι οποίες,λόγω σύμπτωσης υποθέτω ειναι και οι κανονικές ) και σε πήραν χαμπάρι...
no sig...

11/01/2007 20:51:33

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 167.97Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 138.43 kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

δεν εχει ξαναγινει...

παμε ρε γρηγορο internet

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

...παμε ρε γρηγορο internet