PCMan Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ταχύτερη ευρυζωνική πρόσβαση με δύο νέες υψηλότερες ταχύτητες θα προσφέρει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, ο ΟΤΕ, στις ήδη υπάρχουσες ονομαστικές ταχύτητες πρόσβασης (768, 1024, 2048 Kbps), προσθέτει μέσα στο Μάιο και τις εξής: Ονομαστική ταχύτητα ADSL πρόσβασης (download/upload) 4096 / 256 Kbps 8192 / 384 Kbps Οι δύο νέες ταχύτητες, εκτός από γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα παροχής προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου. Αρχικά, θα προσφέρονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΤΕ, κατά την εμπορική παρουσίαση των δύο νέων ταχυτήτων θα ανακοινωθεί η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική τους και θα παρέχεται on-line η δυνατότητα αναζήτησης διαθεσιμότητας των παραπάνω ταχυτήτων ανά περιοχή. Αυτό βάλτε το στα ανέκδοτα :lol: :lol: Πέρα απ'την πλάκα. Πως να μην έχουμε κάθε χρόνο ζεστότετο καιρό? Θερμάστρες έχουν καταντήσει τα καλώδια του οτέ :lol: :lol: :lol: Καλά το γράφουν πάντως, ονομαστική ταχύτητα. Είναι σαν να λέμε "με λένε Πέτρο αλλά η φίλοι μου με φωνάζουν Άννα" :blink: :p ΥΓ. Ωραίο upload !!! Αλλα θα μου πεις, το download μεγαλύτερο θα είναι?? :lol: ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 4096 / 256 Kbps 8192 / 384 Kbps τι τρελό upload είναι αυτό πάλι;; :w00t::drool: :down: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 afto anaferei kai gia tin otenet..i tin conxx mono? Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα πακέτα ( νομίζω ). Αυτές είναι οι ονομαστικές ταχύτητες που θα υποστηρίζει το δίκτυο του ΟΤΕ.Τώρα αν θα το χρησημοποιήσει για το conn-x,για otenet ή και για τα 2 αυτό ( εγώ ) δεν το γνωρίζω ακόμα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ante pote tha to anakoinosoun tis times epitelous gia to 4Mbps kai 8 Mbps??Exo otenet 2048 kai m'endiaferei gia to 8Mbps;) Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Που το άκουσες; Στο μπακάλικο της γειτονιάς σου; Ποιο σύστημα; Είναι αλήθεια ότι μερικά dslams είναι υπερφορτωμένα για να χωρέσουν τους χρήστες. Συμφωνώ, αλλά όχι οτι έχει πρόβλημα το Backbone του ΟΤΕ. Τώρα από που το άκουσε είμαι και εγώ περίεργος. Άλλο πράγμα η διαθεσιμότητα των χρηστών σε ένα DSLAM και άλλο το BackBone. Άλλο το Backbone και άλλο η διεθνής διασύνδεση με το Internet εξωτερικού που είναι πρωτίστως θέμα ISP. Άλλο πράγμα το a-DSL , asymetric , όχι εγγημένη ονομαστική ταχύτητα, και σε καμία περίπτωση ίδιο upload. Αν κάποιοι θέλουν να δράσουν σαν server με μεγάλο upload ας σκεφτούν τις μισθωμένες. Άλλο πράγμα το τι αντέχει ο χαλκός ( δεν θερμαίνεται ) και άλλο οι συχνότητες που υποστηρίζει το a-DSL. Στην τελική όσο πιο κοντά στο DSLAM είστε τόσο πιο καλά, και αυτό σχετικό. Όσο για την αναβάθμιση, τουλάχιστον ας έρθει στα μεγάλα κέντρα γιατί στην τελική πρώτα πό τον ΟΤΕ θα δεις 8mbps ( λέμε τώρα ) παρά από τους παρόχους που τρέχουν ακόμη με τα φτυάρια στην Αθήνα. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts