nio519 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 kalhspera k apo mena shmera htan ergasimh mera to meshmeri me 1024 grammh k sudesh pou exw katebasa apo server me 80kb k auth th stigmh katebazw me 78kb apo patra. grammh ote k altec sundesh exw. aytes tis taxythtes tis exw edw k 10 meres. isws na deite k seis beltiwsh tis prosexeis meres. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αχχχχ, άλλο ένα πρόβλημα... Πήρε ενας φίλος μου το connex αλλά κουτί που να γράφει connex δεν είχε. Είχε μόνο ένα κουτί με το Speedtouch 536 v6 και τα παρελκόμενα του. Οδηγίες δεν είχε καθόλου. Ενεργοποίησα την σύνδεση με pstn και σύνδεσα το μοντεμ με usb γιατί δεν είχε καρτα δικτύου ο υπολογιστής του. Αφού έφαγα τον κόσμο να βρω πως ρυθμίζεται αυτό το μαραφέτι - γιατί δεν είχε και οδηγείες - μπήκα στο ιντερνετ για 5 λεπτά αλλά είχε και κάποια κολλήματα και αργούσε πάρα πολύ. Δεν αργούσε το ίντερνετ, αργούσε η επικοινωνία μεταξύ μόντεμ-υπολογιστη. Μετά το 5λεπτο δεν έλεγε να μπεί καθόλου. Ε, λέω θα φταίει σίγουρα η σύνδεση με usb, οπότε σήμερα του έβαλα μία κάρτα δικτύου αλλά πάλι τα ίδια. Δεν έμπαινε, το λαμπάκι power ανάβει μία πράσινο μία κόκκινο(μόνο με την τροφοδοσία ή και με τα υπόλοιπα καλώδια), το ethernet αναβόσβηνε όποτε ήθελε(δεν υπήρχε όμως κίνηση), το usb που και που αναβόσβηνε(δεν κατάλαβα τον λόγο που αναβόσβηνε γιατι το είχα με ethernet) και το dsl και το Internet δεν άναψαν ποτέ με ethernet. Βασικά έβαλα πάλι usb και πάλι δεν άναψαν ποτέ. Έκανα επαναφορά το pc για να δω μήπως φταίνε οι εγκατεστημένοι drivers usb και δεσμέυουν πόρτες(να το πω?) αλλά τίποτα. Πήρα στο 1242 2 φορές και τους λέω για τα λαμπάκια κτλ. και μου λένε ότι έχει μπλοκάρει το μόντεμ.... Έλα χριστέ και παναγία... 5 λεπτά δουλεψε... Τεσπά, reset δεν γίνεται με καμία παναγία, δεν ξέρω γιατί, πάντως αναβοσβήνει κόκκινο-πράσινο συνέχεια το Power. Τεσπά, μου είπαν να πάω στον οτε και να το αλλάξω. Πήγα και μου λέει η σκρόφα, ποιός το είπε αυτό? Εγω δεν είμαι υπεύθυνη λέει και να της πω ποιός μου είπε να πάω εκει... Είναι το καλύτερο μόντεμ που υπάρχει μου λέει το πουτ@ναριό (ναι με 27.50€ που κάνει.. ωραίο μοντεμ)Ε με τα πολλά βρισίδια έφυγα.. Τεσπά, πήρα στο 121 και μου λένε ότι θα στείλουν πεοτζή να το κοιτάξει και θα το αλλάξει αν έχει πρόβλημα.. Η μαμακία μου ήταν ότι δεν δοκίμασα το microcom που έχω για να δώ αν φταίεί αυτό όντως για να της βουλώσω το στόμα της παλιορουφιάνας. Ειμαι σίγουρος όμως ότι φταίει αυτό γιατί μου το είπαν και στο 1242 και στο 121. Όχι ότι ξέρουν και πολλά αυτοί αλλά εντάξει, δεν μπορεί μόνο με την τροφοδοσία να αναβοσβήνει μόνο του.... Δεν περιμένω απάντηση, απλά το είπα για να δείτε ότι πάμε κατα διαόλου. Αντε, αρκετό χρόνο ξόδεψα πάλι με τους πεοκρούστες Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Εχω 768 συνδεση Forthnet αλλα πανω απο 400 δεν πιανω με τιποτα!!!Δεν παει αλλο!Απο οτε ειχαν πει οτι μετα τις γιορτες θα ναι ολα οκ αλλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Δεν σου είπαν ψέμματα, απλά είναι μετά τις γιορτές του Πάσχα :cry: :alien: :grin: :rotfl: :w00t: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Εχω 768 συνδεση Forthnet αλλα πανω απο 400 δεν πιανω με τιποτα!!!Δεν παει αλλο!Απο οτε ειχαν πει οτι μετα τις γιορτες θα ναι ολα οκ αλλα... Μεγάλε john locke.... Πριν λίγες μέρες είδα το pm... (Λίγο αργά...):O ΕΛΕΟΣ... Απο εχθές πάλι τα ίδια... ενώ σε όλη την διάρκεια των γιορτών χτυπούσε ΤΡΕΛΕΣ ταχύτητες, απο εχθές πάλι τα ίδια και χειρότερα...! Έλεος! running 10s outbound test (client to server) . . . . . 163.59Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 190.17kb/s ΤΡΕΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ Πήρα τώρα f0rthnet και πΟΤΕ και άρχισα πάλι να γκαρίζω και να τους λέω αφου δεν έχετε bandwidth τι στο καλό μοιράζετε συνδέσεις....? Ε? Το γνωρίζετε πως εάν μπείτε σε forums και δείτε πόσοι έχουν πρόβλημα θα πάθετε πλάκα? Η απάντηση ναι το γνωρίζουμε αλλα τι να κάνουμε... Θα ενημερώσουμε το τεχνικό τμήμα της περιοχής σας... Και άρες μάρες κουκουνάρες...:mad: Πάλι τα ίδια... Ρε παιδιά γιατί τα ΜΜΕ δν έχουν ειδοποιηθεί γι αυτό...? Γιατί....? Να χάσουν και λιγάκι απο το τζίρο τους... Γιατί να πουλάνε σαν τρελοί και να βγάζουν φράγκα και να κοροιδεύουν το κοσμάκι... Ειλικρινά με βλέπω να λήγει το φοιτητικό πακετάκι και δν θα έχει γίνει τπτ... Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου... Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 - Επιλογές Δημοσκόπησης Μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ (ADSL): Έχετε πρόβλημα; - Ναι - Όχι Μας την εχει 'βαρεσει' τοσο που θεωρουμε οτι πριν τις αναβαθμισεις οι ταχυτητες ηταν ΟΚ και δεν ειχαμε προβλημα :lol: :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ρε φιλε cloud δεν ξερω τι να κανω!!δεν παει αλλο αυτο το πραμα..Κατι πρεπει να κανουμε γενικα!!Ρε παιδια πειτε..κατι πρεπει να κανουμε!! Ε Λ Ε Ο Σ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ας αναφερω και εγω κατι θετικο για τον πΟΤΕ ! Αριστες ταχυτητες απο το DSLAM Λαμιας ολες τις ωρες της ημερας! 100-110KB/s :O :) Ενα απο τα λιγα κεντρα με επαρκες bandwidth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Έλεος!!! Έχω υποτίθεται DSL 768 και όλη την μέρα είναι λες και είμαι συνδεδεμένος με PSTN! Για να μην πω ότι είναι ακόμα πιο χάλια από PSTN! Χίλιες φορες με την 384 που ήμουν πριν! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ας αναφερω και εγω κατι θετικο για τον πΟΤΕ ! Αριστες ταχυτητες απο το DSLAM Λαμιας ολες τις ωρες της ημερας! 100-110KB/s :O :) Ενα απο τα λιγα κεντρα με επαρκες bandwidth! Άντε κι άλλη μιά καλή κουβέντα κι από μένα. Από Αμπελόκηπους περιοχή Λυκαβηττού ταχύτητες ποτέ κάτω από 95kbps!:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Καθε μερα και χειροτερα!06:00,νεκρη ωρα test:189 Κbit/s!!!!!!!! με την dial up που ειχα πιο γρηγορα ημουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Καθε μερα και χειροτερα!06:00,νεκρη ωρα test:189 Κbit/s!!!!!!!! με την dial up που ειχα πιο γρηγορα ημουν.. Δεν ισχυει αυτο που λες αγαπητε φιλε. Ας μιλαμε ορθα! Το 189 ειναι μεν αθλιο για DSL συνδεση αλλα τετοια ταχυτητα με dialup δεν μπορει να υπαρξει! 100kbit το πολυ με 2 καναλια ISDN ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δεν ισχυει αυτο που λες αγαπητε φιλε. Ας μιλαμε ορθα! Το 189 ειναι μεν αθλιο για DSL συνδεση αλλα τετοια ταχυτητα με dialup δεν μπορει να υπαρξει! 100kbit το πολυ με 2 καναλια ISDN ! Ε καλά κι εσύ, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! Απλά, ο φίλος JOHN LOCKE θέλει να τονίσει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ε καλά κι εσύ, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! Απλά, ο φίλος JOHN LOCKE θέλει να τονίσει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. ..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Φίλε John όπως σου έγραψα και στο pm όλοι εδώ στην περιοχή του Βόλου με την 768 έχουμε τα ίδια χάλια πάνω απο 25kb/s δν πρόκειτε να δούμε... Το παιδί απο τον πΟΤΕ που με πήρε τηλ. (και στο κιν μάλιστα!) Απο μεριά πΟΤΕ Βόλου είμαστε ok τώρα... Κτ μου είπε πως περιμένουμε απο Λάρισα τώρα... κτ μου είπε για ένα μηχάνημα (έκανε διακοπές και δν άκουσα την ονομασία του μηχανήματος)... Και δν ξέρουν οι ΟΤΕτζήδες του Βόλου πότε θα λυθεί γτ εξαρτάται απο Λάρισα τώρα...Τους πιέζουν λέει. Μου είπε μπορεί αύριο-μεθαύριο, τέλος αυτής της εβδομάδας, της άλλης... δν ξέρει...:( Πάντως ο τύπος ήταν σωστός απο μεριά του... Πάντως όντως όταν με είχε ξαναπάρει πριν τα Χριστούγεννα μου είπε όντως τι συμβαίνει με το Bandwidth και όχι σαν μερικούς άλλους απο f0rthnet, trελλας κλπ...:mad: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Τουλαχιστον θα φτιαχτει παντου στο Βολο η σε περιοχες και θα τρεχουμε παλι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πηρα κ γω,κ λενε το δηλωνουμε σαν τεχνικη βλαβη,σε 48 ωρες θα εχει φτιαχτει αλλιως θα με παρουν τηλ!!!! Αυτα ειναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 John Απο ότι έχω καταλάβει δν έχουν όλες οι περιοχες prob... Απο τι καταλάβα θα λύθεί σε όλες τις περιοχές που έχει prob τουλάχιστον σε εμάς που έχουμε max 200kbs... Αλήθεια που μένεις? Εγώ κοντά Αγ. Κωνσταντίνο... gesamfunai Η Ευρωπαική ένωση πιέσε τον ΟΤΕ να χαμηλώσει τις τιμές γτ τα λεφτά είναι πολλά για αυτά που προσφέρει... Και τι κίνηση κάνει ο ΟΤΕ? Με τα ίδια λεφτά διπλασιάζει τις συνδέσεις και ας μην έχει την απαραίτητη υποδομή... Έπεσε τρελή διαφήμιση απο μεριάς Providers για ADSL και πλάκωσε κόσμος (καθώς αν διάβασες έχουν αυξηθεί οι χρήστες ADSL) και δν υπάρχει διαθέσιμο bandwidth... Αυτό όμως οι εταιρίες δν το λένε για να πάρουνε τα φράγκα... Σε έναν τεχνικό της forthnet που του τα έψαλα συμφώνησε και το αποκάλυψε και αυτός... Το θέμα είναι ένα... Εδώ στον Βόλο τα συνεργεία έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα και κάνουν τις ανάλογες κινήσεις απο ότι έχω παρατηρήσει... Γι αυτό παιδιά call 121 για να τους πιέζετε δν υπάρχει άλλος τρόπος... Συνεχώς το 121! EDIT: Με το να posτάρουμε και να φωνάζουμε στα forums δν κερδίζουμε κάτι... Γιατί απλούστατα δν διαβάζουνε τα forums... Γι αυτό καλέστε το 121... Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 η κατασταση ειναι απαραδεκτη.μας κλεβουν κανονικα πληρωνω 1024 και δεν εχω καν 256 ..ελεος δλδ που θα παει αυτη η ιστορια ρε παιδια ? που ειναι η εεττ και γιατι δεν κανει κατι ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 John Απο ότι έχω καταλάβει δν έχουν όλες οι περιοχες prob... Απο τι καταλάβα θα λύθεί σε όλες τις περιοχές που έχει prob τουλάχιστον σε εμάς που έχουμε max 200kbs... Αλήθεια που μένεις? Εγώ κοντά Αγ. Κωνσταντίνο... gesamfunai Η Ευρωπαική ένωση πιέσε τον ΟΤΕ να χαμηλώσει τις τιμές γτ τα λεφτά είναι πολλά για αυτά που προσφέρει... Και τι κίνηση κάνει ο ΟΤΕ? Με τα ίδια λεφτά διπλασιάζει τις συνδέσεις και ας μην έχει την απαραίτητη υποδομή... Έπεσε τρελή διαφήμιση απο μεριάς Providers για ADSL και πλάκωσε κόσμος (καθώς αν διάβασες έχουν αυξηθεί οι χρήστες ADSL) και δν υπάρχει διαθέσιμο bandwidth... Αυτό όμως οι εταιρίες δν το λένε για να πάρουνε τα φράγκα... Σε έναν τεχνικό της forthnet που του τα έψαλα συμφώνησε και το αποκάλυψε και αυτός... Το θέμα είναι ένα... Εδώ στον Βόλο τα συνεργεία έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα και κάνουν τις ανάλογες κινήσεις απο ότι έχω παρατηρήσει... Γι αυτό παιδιά call 121 για να τους πιέζετε δν υπάρχει άλλος τρόπος... Συνεχώς το 121! EDIT: Με το να posτάρουμε και να φωνάζουμε στα forums δν κερδίζουμε κάτι... Γιατί απλούστατα δν διαβάζουνε τα forums... Γι αυτό καλέστε το 121...Τους πήρα τηλέφωνο στο 121(γιατί η άλλη γραμμή 1242 είναι... άντε μην το πω...) και τους είπα το πρόβλημα μου με την γραμμή. Θα με ειδοποιήσουν... Άντε να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 η κατασταση ειναι απαραδεκτη.μας κλεβουν κανονικα πληρωνω 1024 και δεν εχω καν 256 ..ελεος δλδ που θα παει αυτη η ιστορια ρε παιδια ? που ειναι η εεττ και γιατι δεν κανει κατι ? γιατι το ξερει νομιζεις;; cloud κ γω κοντα εκει ειμαι.Συγκεκριμενα απεναντι απο Παπαστρατου.. CALL 121 EVERYBODY Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ας το βάλουμε και στις υπογραφές μας για να το δουν και άλλοι! Πρέπει να ξεσηκωθούμε! Πυρρρρρρ :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Κανω την αρχη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ειμαστε στο ΕΛΕΟΣ του ΟΤΕ. Και εγω πληρωνω 2048 και δεν πιανω ουτε καν 256 :mad: :mad: :mad: Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ειμαστε στο ΕΛΕΟΣ του ΟΤΕ. Και εγω πληρωνω 2048 και δεν πιανω ουτε καν 256 :mad: :mad: :mad: Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης. Εσύ στην μία άκρη της Ελλάδας κι εγώ στην άλλη ( Κρήτη ) και έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Αυτό ήταν τελικά ότι μετά τις γιορτές όλα οκ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts