miranta Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 καλημεραααααααααααααααααααααααααααα.... ολα τελειαααααααααααααααααααααααααα ακομα δεν ειδα με τι θα γυρισω... παιδες αν τα πιω...(που σιγουρα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι) θα με πατε κτελ ε?:O :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Καλημέρα κόσμε... είστε έτοιμοι για myphone meeting @ Kavala? :confused: ε οχι ακομα δεν ειμαι ετοιμος... την παρασκευη το βραδυ θα μαι. :p miranta..εμεις δεν πινουμε στα meeting.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ε οχι ακομα δεν ειμαι ετοιμος... την παρασκευη το βραδυ θα μαι. :p miranta..εμεις δεν πινουμε στα meeting.. οκ Μπιλακο... θα πιω εγω για ολους μας....χαχαχα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
storm_xak Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Χρονια Πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!!!! Παντως οφειλω να παραδεχτω οτι δεν περιμενα τετοια μεγαλεια στην καβαλα:p ...εννοωντας μια τοσο μεγαλη και χαρουμενη παρεα μεσω forum που κανει και συναντησεις!!!!!:happy: Ευγε παιδες!!!:D Keep up the good work!!!:wink: Παράθεση :ninja: ...γιατι μερικοι δεν θελουν να πληρωνουν για να τους παρακολουθουν... ...Για αυτους υπαρχει το Linux και η κοινοτητα του δωρεαν λογισμικου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ένα προβληματάκι με την επιστροφή θα έχω και εγώ -με την κοπελίτσα που btw μπορώ να φέρω, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ένα προβληματάκι με την επιστροφή θα έχω και εγώ -με την κοπελίτσα που btw μπορώ να φέρω, ε; θα το κανονισουμε για την επιστροφη. και την φιλη σου φυσικα και θα την φερεις..τι ερωτηση ειναι κι αυτη? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Χρονια Πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!!!! Παντως οφειλω να παραδεχτω οτι δεν περιμενα τετοια μεγαλεια στην καβαλα:p ...εννοωντας μια τοσο μεγαλη και χαρουμενη παρεα μεσω forum που κανει και συναντησεις!!!!!:happy: Ευγε παιδες!!!:D Keep up the good work!!!:wink: Εσύ αλήθεια γιατί μιλάς λες και δεν θα έρθεις;; Αφού Καβάλα είσαι γιατί δεν έρχεσαι στον καφέ τουλάχιστον;; Chris αν η κοπελιά σου έχει φίλες εδώ στη Καβάλα και τις φέρει και αυτές φυσικά μπορεί να έρθει.. :lol: :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Chris αν η κοπελιά σου έχει φίλες εδώ στη Καβάλα και τις φέρει και αυτές φυσικά μπορεί να έρθει.. :lol: :lol: Μπα δυστυχώς δεν έχει... ;) Να μην την φέρω δηλαδή :( :p Α, billako τι ακριβώς θα φροντίσεις; Θα μας πας Χρυσούπολη;;; Μην μου πεις... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 γεια σου βρε πατριδα!!!! θα ερθεις Καβαλα βρε? ετσι να δωσουμε δυναμικα το παρων... εγω ετοιμαζομαι ηδη και το αλλο σ/κ εκλεισα για αθηνα... φιλια σε ολους τα λεμε απο κοντα... miranta δε θα μπορεσω να ερθω γιατι δεν ειμαι Αλεξανδρουπολη τωρα. Θα ειμαι εκει την Παρασκευη οποτε λογω μετακινησεων δε θα μπορεσω να ερθω! Η παρουσια μας θα εισαι εσυ. Αλλωστε ειναι δυναμικη γενικως γιατι ειμαστε δυναμικοι users! :rolleyes: ! Ημους στο προηγουμενο της Θεσσαλονικης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
storm_xak Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εσύ αλήθεια γιατί μιλάς λες και δεν θα έρθεις;; Αφού Καβάλα είσαι γιατί δεν έρχεσαι στον καφέ τουλάχιστον;; Chris αν η κοπελιά σου έχει φίλες εδώ στη Καβάλα και τις φέρει και αυτές φυσικά μπορεί να έρθει.. :lol: :lol: Μιλαω ετσι διοτι ναι μεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπω συναντησης απο forum στην καβαλα(ειχα συνηθησει να βλεπω μονο για Αθηνα:p ),επισης δεν γνωριζω καποιον απο εσας και θα νιωθω σαν ψαρι εξω απο τα νερα του και δε, εχω πολυ διαβασμα αφου ειμαι 3 Λυκειου(σχολειο+φροντηστηριο=Περιοδος Διαγωνισματων:whip: :knife: :whip: ). Αρα κατα πασα περιπτωση δε θα μπορεσω:cry: να τιμησω αυτο το meeting:up: ...αλλα αμα ξαναγινει σε βολικη ημερομηνια θα ερθω να σας γνωρισω!!!:whistle: Παράθεση :ninja: ...γιατι μερικοι δεν θελουν να πληρωνουν για να τους παρακολουθουν... ...Για αυτους υπαρχει το Linux και η κοινοτητα του δωρεαν λογισμικου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmakaiTsakal_83 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 να ρωτησω κατι σε αυτο το meeting μπορει να ερθουν μονο συγκεκριμενα ατομα του forum η οσοι ειναι καβαλιωτες στο forum δεν καταλαβα τον ορο εξωσχολικος και συγνωμη για την παρεμβαση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παίρνω αυτόβουλη εξουσιοδότηση από το υπουργικό συμβούλιο και απαντώ στην κοπέλα: :cool: Στο meeting μπορούν να έρθουν όσα μέλη θέλουν από το forum. Ο όρος εξωσχολικός προφανώς χρησιμοποιήθηκε χάριν αστεϊσμού. Και επειδή πολύ προσεγμένη γλώσσα χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και δεν μου πάει (:p), εδώ θα έρθω εγώ και η φίλη μου και δεν μπορείς να έρθεις εσύ;;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Τελικά όλοι θα φέρουμε εξωσχολικούς; :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Τελικά όλοι θα φέρουμε εξωσχολικούς; :lol: Δεν πειράζει, καλύτερα να φαινόμαστε μπούγιο... ;) :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
storm_xak Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδια ειμαι ο μικροτερος εδω??(σε ηλικια εννοω :p )?? Παράθεση :ninja: ...γιατι μερικοι δεν θελουν να πληρωνουν για να τους παρακολουθουν... ...Για αυτους υπαρχει το Linux και η κοινοτητα του δωρεαν λογισμικου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδια ειμαι ο μικροτερος εδω??(σε ηλικια εννοω :p )?? Μπα... κοίτα κι από δω... :p Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (μάλλον)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
storm_xak Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ποσο εισαι φιλε chris_2005?? Παράθεση :ninja: ...γιατι μερικοι δεν θελουν να πληρωνουν για να τους παρακολουθουν... ...Για αυτους υπαρχει το Linux και η κοινοτητα του δωρεαν λογισμικου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Αδιάκριτες ερωτήσεις;;; :p Δεν κάνει! :p Anyway επειδή πάνω απ' όλα είμαι καλός άνθρωπος θα σου πω. Είμαι 16 προς 17 (τον Μάρτιο τα κλείνω τα μ#αλ#ακισμένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
storm_xak Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Οκ τοτε φιλε εισαι μικροτερος απο εμενα(στην ηλικια :p )...!!! :D Παράθεση :ninja: ...γιατι μερικοι δεν θελουν να πληρωνουν για να τους παρακολουθουν... ...Για αυτους υπαρχει το Linux και η κοινοτητα του δωρεαν λογισμικου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Λοιπόόόόόόν... Παρόλο που δεν πρόκειται να σας τιμήσω με την παρουσία μου (:p ) και σε αυτό το meeting, έχω να πω πως δουλεύω για σας! Έτσι, αποφάσισα σήμερα να δω αν ο Bilakosss είναι έτοιμος για το meeting και κάναμε ένα mini-meeting εδώ στα λημέρια μας... Έχω να σας πω ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι θα περάσετε καλά! ;) p.s: Billako χαιρετίσματα απ'το ξανθό!:p :lol: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 λοιπον λοιπον λοιποοον... επειδή διαβάζω (ειμαι μία μεταπτυχιακή τισπουλα) και το σάββατο έχω μάθημα μέχρι τις 5 δεν ξέρω κατα πόσο θα καθήσω στο μέετινγκ.. θα ήθελα να μάθω αν έχει βγεί πρόγραμμα και κατα πόσο μπορώ να το προμηθευτώ για να ξέρω σε ποιά στιγμή να σκάσω μύτη!!! και η πλάκα με τον αρθούρο σας παρακαλώ πολύ να σταματήσει γιατι δεν είναι πλέον αστειο και όσοι ειναι έξω απο το χορό μια χαρά χορεύουν.. ευχαριστώ και χωρίς παρεξήγηση :) Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!! Λοιπόν, για να μετρηθούμε και να ξέρουμε ποίοι και πόσοι θα είμαστε θα ήθελα να μου στείλετε ένα pm έως την Παρασκευή το απόγευμα που θα γράφει "ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ", ή "ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!" ώστε να ξέρω ποίοι και πόσοι θα είμαστε για να κλείσουμε καφετέρια και ταβέρνα... Εκ της Διευθύνσεως, ΜΜ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 ekswsxolikoi dektoi eswsxolikoi dektoi files apo opou k na einai epiballontai:p ;) !den kanoume kammia mystikh synagwgh oute k myhsh(elpizw:p ) eiste oloi eyprosdektoi....gia taberna ekana to kone mou k exoume ena magazi diko mas gia na to kanoume beach bar(a.k.a kalokairino) alla opws pro eipe k o mike dee kalo einai mexri thn paraskeyh na exoume enhmerw8ei me tis symmetoxes gia na eimaste kalytera organwmenoi.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Λοιπόόόόόόν... Παρόλο που δεν πρόκειται να σας τιμήσω με την παρουσία μου (:p ) και σε αυτό το meeting, έχω να πω πως δουλεύω για σας! Έτσι, αποφάσισα σήμερα να δω αν ο Bilakosss είναι έτοιμος για το meeting και κάναμε ένα mini-meeting εδώ στα λημέρια μας... Έχω να σας πω ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι θα περάσετε καλά! ;) p.s: Billako χαιρετίσματα απ'το ξανθό!:p :lol: οντως ειμαι καλα :) :happy: και η συναντηση μας ηταν τελεια! αφου ειχαμε και ωραιες παρουσιες! και σου ειπα βρε βιλλη...παρε και εναν αναπτηρα μαζι σου!!:lol: υγ ολα τα λεφτα ηταν!για ξανθο ελεγε πολλα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 καλημερααααααααααααααααααααα... παλι δουλεια...προτοτυπη ε? Τισπουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα?μη με αφηνεις μινηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.... εγω εχω ρεπο εδω και πολυ καιρο κανονισμενο οποτε ειμαι μεσα εκτος απροοπτου...απλα θα σας αφησω σχετικα νωρις...κατα τις δυοοοοο νομιζςω να παρω το κτελ απο θεσσνικη για πισω... το πρωι δουλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts