MiKe-Dee Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 δεν ξέρω αν 8α είμαι στην Καβάλα τότε, αλλά αν είμαι μπορεί να κάνω ένα ντου κ εγώ! :) Να είσαι και να κάνεις ντου! Σε περιμένουμε... :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 δεν ειμαι αστεγη πιαααααααααααααααααα... βρηκα σπιτι με μεγαααααααααααααααααααααααααλο κρεββατι.... οπότε 9 και μπορει και 10 θα μαι Καβαλα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 22Νοεμβριου καταιβαινω Ελλαδα παιδια αλλα δεν ξερω ποτε θα παω προς τα πανω αφου τουλαχιστον μεχτι της 2Δεκ. πρεπει να ειμαι Αθηνα σε καθε αλλη περιπτωση θα ερθω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 mporei na exasa to allo meeting sthn kavala me diafora mias meras alla s'ayto mpaaaaaaaaa ksekinw apo twra na bazw ypen8imiseis ksypnhthria thn mana mou na exei to nou ths k lew na thn pesw dyo meres prin stis shmaies gia karastante pragmata!ol Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Να είσαι και να κάνεις ντου! Σε περιμένουμε... :D χαχαχα, ευχαριστώ! :) Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Τελικά το σιγούρεψα. Θα είμαι εκεί. Αλλά μόνο στον καφέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 E ναι λοιπόν, παίζει να έρθω και εγώ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 κοιτα λαο η καβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Θέτε ακόμα έναν στην παρέα σας;;; Κι εγώ Καβάλα είμαι και μ'αρέσει πολύ η ιδέα σας!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 καλη φαση... ωα δουμε αν ομως ερθουμε ολοι μας......:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 btw αν έρθω θα έρθω με μια φίλη, αρα να με μετράτε για δύο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Φτάσαμε κιόλας τους 10... έχουμε και άλλους 6 που παίζει να έρθουν. Τελικά η παρεά της Καβάλας πουλάει μου φαίνεται... :D Είναι και μερικοί που ακόμα δεν έχουν ποστάρει και φυσικά θα ποστάρουν σύντομα...... ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε! Για όσους είναι στη Καβάλα ίσως κάνουμε στο διάστημα των 3 εβδομάδων που ακολουθεί ένα προ-meeting, μιας και θα γνωρίσω μερικούς από εσάς νωρίτερα. Για μια ακόμη φορά όποιος θέλει κάτι σε σχέση με το meeting θα με βρει στο msn ή στο κινητό μου... :D Ο Πέτρος που είναι; Οεο;; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ο Πέτρος που είναι; Οεο;; Εδώ είμαι και γω, απλώς δεν γράφω πολύ για να φανώ ταπεινός και low profile :p Μπορεί να έρθει και ένας φίλος μαζί με μένα και τον billakosss :) οπότε υπολογίστε μια θέση παραπάνω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 τωρα που θα βρεθουμε να δουμε ποιος ειναι το πιο γερο ποτηρι....:lol: και μη μου ντυθειτε γαμπροι και νυφες...:rolleyes: να μαστε ανετοι... δεν ξερετε ποτε που θα μας βγαλει το ξημερωμα...:O miranta goes nasty:cool: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 H μικρή τισπουλα ξεκαθαρίζει πως αν δεί απο μακρια εξωσχολικούς γίνεται καπνόοοοοοοοος!!! φσιτ!!:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: Διαφορετικά θα είμαι και γω εκειιιιιιιιιιιιι Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 μπορει να ερθω με παρεα απο υτο φορουμ απο αλεξανδρουπολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Πωπω... για ένα 24ωρο σχεδόν σας άφησα και έγινε χαμός... Θα ήθελα λοιπόν να σταματήσει αυτή η λασπολογία απέναντι στα meeting μου καθώς για όσους δεν ξέρουν, αυτό είναι το 4ο που οργανώνω και όπως καταλαβαίνετε θέλω το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο... Πωπω, αρχίζω και φοβάμαι... :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 mike dee bale mes sto meeting stantar tispoula k miranta k mallon 8a einai to kalytero basika to pio hremo k eirhniko!asto panw mou!lol! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Να 'μαι και εγωωωώ..Στο προηγούμενο meeting έλειπα και έμαθα οτι έχασα πολλά ( tispoula για εσένα λέω :P ).Θα είμαι όμως στο 2ο που οργανώνει ο αγαπητός ( ; ) Μιχάλης :P .Θα τα πούμε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 τελικα θα ειμαστε πολλοι... θα μας αντεξει η ταβερνα...?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 apla einai aplo(lol)!otan ema8es oti 8a eimai k egw sto meeting egines "stantar"!!!ela plaka kanw-peirazw!otan 8a erxesai mporeis na kaneis kammia stash komothnh na sou dwsei h mana m tpt plymmena rouxa?k kana taper me fai?oso gia thn taberna sobara twra ama mazeytei laos peite na kleisw panagia-kone an 8eloume k olh thn taberna gia thn parth mas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 apla einai aplo(lol)!otan ema8es oti 8a eimai k egw sto meeting egines "stantar"!!!ela plaka kanw-peirazw!otan 8a erxesai mporeis na kaneis kammia stash komothnh na sou dwsei h mana m tpt plymmena rouxa?k kana taper me fai?oso gia thn taberna sobara twra ama mazeytei laos peite na kleisw panagia-kone an 8eloume k olh thn taberna gia thn parth mas ελα βρε πατριδα...Κομοτηναιος εισαι? σορρυ βρε συ αλλα ο προσωπικος μου οδηγος δεν παει απο Κομοτηνη... χαχα κοιτα επειδη απο το πρωι θα ειμαι Κομοτηνη στο κολυμβητηριο αν το θελεις ναι οκ πες την μητερα σου και εγω θα στα φερω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 nai r c koumourtzina city!lololol!plaka kanw gia ta rouxa r c! koita mono na mhn mas pnigeis k patwsei to meeting! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Για να ξαναμετρηθούμε... 1.MiKe-Dee 2.billakosss 3.Petros the Great 4.tispoula 5.miranta 6.makis_thess 7.timchrysoupoli 8.nikolis2000 9.chris_2005 10.northman 11.stergios17 12.gianpithio ? 13.cicilianos ? 14.Johny-B ? 15.Finn ? 16.Crazy_Heart ? 17.Johner ? Είμαστε πολλοί ε;; :cool: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Πάρτε μια μικρή μυρωδιά της Καβάλας, για όσους δεν είναι από εδώ... Βραδινή Καβάλα, εδώ η παλιά πόλη, ή η Παναγία, ψηλά βλέπετε το Κάστρο της Καβάλας Το κέντρο της Καβάλας, όπως τη βλέπουμε απο την Παναγία Άποψη της Παναγίας, όπως φαίνεται την ημέρα Μέχρι να έρθετε θα σας βγάλω μερικές από τα μέρη του meeting... :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts