liogr Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ευχαριστώ παιδιά... Μόλις γίνω καλά θα το καταλάβετε, επειδή θα αρχίσω να μπαίνω παλι :) Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 περαστικαα:O Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Κατόπιν της υψηλής επιτυχίας που σημείωσε το meeting της Καβάλας και μετά από συζήτηση με κάποιους από τους συμμετέχοντες αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην οργάνωση του 2ου Myphone Meeting... Έτσι λοιπόν, και με την εξουσιοδότηση των απανταχού Myphone Meeting Organisers, ανακοινώνω το 2ο Myphone Meeting @ Kavala Ημερομηνία: 9 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο Ώρα συνάντησης: 19.00 Τόπος συνάντησης: Σημαίες, Κήπος Καβάλας Τόπος meeting: Μάλλον Main Τόπος μασαμπούκας: Η πρώτη ταβέρνα που θα μας γυαλίσει στην Παναγία -> Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε pm, και θα σας δώσω το κινητό μου... -> Παρακαλώ τους μοδεράτορες να αλλάξουν το Τόπικ του θέματος -> Χορηγός του meeting, TIM Hellas... για ευνόητους λόγους! :P ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (Updated 20.11) 1.MiKe-Dee 2.billakosss 3.Petros the Great 4.tisptouvlitsa :D 5.miranta 6.makis_thess 7.timchrysoupoli 8.nikolis2000 9.chris_2005 10.northman 11.gianpithio ? 12.cicilianos ? 13.Johny-B ? 14.Finn ? 15.Crazy_Heart ? 16.Johner ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ωραια! θα ειμαι και εγω εκει! αφου παιζει ΤΙΜ Hellas Α.Ε.Β.Ε!! αρκει να μην δουλευουμε στις 10/12 (1η κυριακη συνεχομενου ωραριου) επισης θελω και την Αλεξ/πολη παρων!!! μπορω??? γιατι δεν ανοιγεις νεο θεμα με το 2ο meeting??? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Δεν το συζητάμε ότι θα είμαι και γω εκεί ;) επισης θελω και την Αλεξ/πολη παρων!!! μπορω??? Παρούσα ίσως :rolleyes: :ρ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 :ninja: μα καλά είναι δυνατόν να λείπει η μικρή τισπουλα από το μέετινγκ... :D αν όμως εμφανιστούν εξωσχολικοί εγώ 'εχω γίνει λούης να το ξέρετε.... Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Κατόπιν της υψηλής επιτυχία που σημείωσε το meeting της Καβάλας και μετά από συζήτηση με κάποιους από τους συμμετέχοντες αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην οργάνωση του 2ου Myphone Meeting... Έτσι λοιπόν, και με την εξουσιοδότηση των απανταχού Myphone Meeting Organisers, ανακοινώνω το 2ο Myphone Meeting @ Kavala Ημερομηνία: 9 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο Ώρα συνάντησης: 19.00 Τόπος συνάντησης: Σημαίες, Κήπος Καβάλας Τόπος meeting: Μάλλον Main Τόπος μασαμπούκας: Η πρώτη ταβέρνα που θα μας γυαλίσει στην Παναγία -> Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε pm, και θα σας δώσω το κινητό μου... -> Παρακαλώ τους μοδεράτορες να αλλάξουν το Τόπικ του θέματος -> Χορηγός του meeting, TIM Hellas... για ευνόητους λόγους! :P ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (Updated 19.11) MiKe-Dee billakosss Petros the Great θα κοιταξω να ειμαι εκει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι και εγώ εκεί (έστω και για λίγο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Αν ειταν κυριακη θα μπορει να σας ερχομουν απο Ορεστιαδα αλλα τορα καπος δυσκολο γιατι δουλεβω :( μπορει να την κανω την εμφανιση :) :ninja: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Ενημερώνω τη λίστα με κάθε νέο post γι'αυτό ανατρέχετε πίσω ωστε να δείτε ποί θα είμαστε... ;) Επίσης, σε προηγούμενες σελίδες μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το 1ο μας meeting το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία!! :cool: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 θα ειμαι και εγω ΑΝ και απο θεσσαλονικη ! γιατι στο επισημο θεσσαλονικης δεν ημουν (λογω βαπτισης στον Βολο) εκτος αν εχω κανα Γαμο τοτε:lol: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Είμαι βαθύτατα συγκινημένος καθώς ο πολύ καλός μου φίλος ο agiorgitis ήταν ο Co-Organiser στο πρώτο μου meeting της Τρίπολης. :happy: makis_thess όπου γάμος και χαρά που λέμε;; Κανόνισε... είδες πως την τελευταία φορά περάσαμε κάτι παραπάνω από τέλεια, αυτή τη φορά θα περάσουμε απλά τέλεια! Και περιμένουμε άλλους εκτός Καβάλας, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕΕΕ!!!!! Ενημερώθηκε η λίστα... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 θα ειμαι και εγω ΑΝ και απο θεσσαλονικη ! γιατι στο επισημο θεσσαλονικης δεν ημουν (λογω βαπτισης στον Βολο) εκτος αν εχω κανα Γαμο τοτε:lol: με τρελα μακηηηηηη!!! αντε να ερθει και ο jonher να γελασουμε!! πωπω χαμος θα γινει παλι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Πολύ πιθανόν να έρθω κι εγώ! :) Θα σας πω όμως για σίγουρα λίγες μέρες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Αν και ειμαι Ιταλια για 1,5 μηνα τωρα καπου εκει θα ερχομαι Ελλαδα και μαλιστα θα γυρνω προς Θασο. Πολυ πιθανον λοιπον να με δειτε και μενα απο κοντα;) ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Για όποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες, όπως προανέφερα και θέλει να έρθει στο meeting, με pm θα έχει το κινητό μου... ;) Έτσι έτσι, να μαζευόμαστε σιγά σιγά... :D EDIT: Άλλαξε και ο τίτλος του thread! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Για όποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες, όπως προανέφερα και θέλει να έρθει στο meeting, με pm θα έχει το κινητό μου... ;) Έτσι έτσι, να μαζευόμαστε σιγά σιγά... :D EDIT: Άλλαξε και ο τίτλος του thread! Molia mathw pote feugw apo Italia tha frontisw na dw an ginetai kai an nai tha steilw AMESWS!!:D Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 kalhmera kai apo mena... shmera kapws pio xalara sthn doyleia... m agapaei o allax emena... repo gia tis 9/12 ok... kavala erxomai... prospathw kai gia thn kyriakh 10/12...alla den xerw pou tha meinw.......:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 prospathw kai gia thn kyriakh 10/12...alla den xerw pou tha meinw.......:p αυτο θα το τακτοποιησει ο χορηγος:happy: :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 tispoula ακούς;; Θα έχει και άλλη γυναίκα το meeting!! ΟΕΟ!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Αν δεν έχω υποχρεώσεις και βρω παρέα+αμάξι ίσως έρθω αλλα δε παίζει στέγη ρ γμτ στην Καβάλα οπότε θα πρέπει να φύγω την ίδια μέρα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Αν δεν έχω υποχρεώσεις και βρω παρέα+αμάξι ίσως έρθω αλλα δε παίζει στέγη ρ γμτ στην Καβάλα οπότε θα πρέπει να φύγω την ίδια μέρα. πιστευω θα σου δωσει στεγη καποιος διοργανωτης!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Κάτι συζήτησα με τον Finn... κάπου θα τον βολέψουμε! :D Η miranta έχει πιάσει το νόημα της παρέας....... :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 θα κανουμε μια κουβεντα το βραδακι mike να τα κανονισουμε λιγο..:wink: γιατι το πρωι δεν λειτουργουσα καλα!! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 δεν ξέρω αν 8α είμαι στην Καβάλα τότε, αλλά αν είμαι μπορεί να κάνω ένα ντου κ εγώ! :) Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts