Petros the Great Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ο billakosss λέει ότι μπορεί να φέρει και κάτι ξαδέρφια του που θα παριστάνουν τα μέλη του myphone :ρ Άντε Πέτρε κανόνισε να είσαι και συ, να μας φωνάζουν και να μην ξέρουμε ποιον εννοούν :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ο billakosss λέει ότι μπορεί να φέρει και κάτι ξαδέρφια του που θα παριστάνουν τα μέλη του myphone :ρ Άντε Πέτρε κανόνισε να είσαι και συ, να μας φωνάζουν και να μην ξέρουμε ποιον εννοούν :p και μετα λενε εμενα οτι ανοιγω το στομα μου!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Τελικά αν μπορέσω να κοντρολάρω κάτι υποχρεώσεις (όχι ακριβώς, anyway) μπορεί να έρθω κι εγώ. Και επίσης θέλω μια βοήθεια από κάποιον Καβαλιώτη για κάτι που θέλω αναφορικά με το meeting... Ας μου στείλει PM κάποιος... Α επίσης στις 29 και 30 του μηνός ο ΟΤΕ έχει το ΟΤΕ on the Broadband Roadshow οπότε μπορούμε να πάμε και εκεί!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Τελικά εκτός από εμένα, τον bilakoss και τον Petros The Great ποιός άλλος θα έρθει; ΟΡΙΣΤΙΚΑ όμως;;; :confused: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 θα δειξει! το σιγουρο ειναι οτι αυτη τη φορα βρεξει χιονισει θα πραγματοποιηθει!! καποιος/α mod ας το κανει επισημασμενο,να το δει κι'αλλος κοσμος... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Τελικά τί ώρα είναι? Το place?Ισχύει? Μάλλον θα έρθω!:D Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Τελικά τί ώρα είναι? Το place?Ισχύει? Μάλλον θα έρθω!:D Κήπος (μπροστά στις σημαίες) 30.9.2006 Ώρα: 19.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 παιδια ειναι 10 σημαιες σε αποσταση μεγαλη... οριστε και σε ποια σημαια μην χαθειτε :p στο αγαλμα μια και καλh :p Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Αφού αύριο είναι η μέρα σας, σας το κάνουμε επισημασμένο. Καλή επιτυχία και καλά να περάσετε! billakosss+Petros κοιτάξτε μη δεν πάτε :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Η μούσα καλά τα λέει, κοιτάχτε μη και δεν έρθετε... Στις σημαίες για να είμαστε μέσα! Άντε 5 νοματαίοι είμαστε δεν κάνουμε meeting Θεσσαλονίκης, όποιος θέλει βοήθεια ας στείλει pm για να δώσω κινητό! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 θα παμε θα παμε! κι απο νωρις θα ειμαστε εκει! πρεπει να ετοιμαστουμε κιολας :ρ αντε με τρελα θα παμε στην καβαλαααααααααααααααααααααααααααα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Καλό θα ήταν να μου ζητήσετε το κινητό μου για λόγους οργάνωσης!...... Λέω εγώ τώρα... :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Α!!εγώ νόμιζα σήμερα ήταν!! Εγώ λέω να βρέθουμε στην πέμπτη σημαία όπως έρχεσαι απο τον ΟΤΕ. :lol: :lol: Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ποια σημαια ρε παιδια! εμεις θα εχουμε το 6936974663 δηλαδη το 693myphone! εκει θα μας παρετε στις 7 ακριβως! σε περιπτωση που δεν ειμαστε στο ιδιο σημειο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 O Petros δεν απαντάει και ανησυχώ... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 O Petros δεν απαντάει και ανησυχώ... μην ανυσηχεις! αφου,μαζι θα ρθουμε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καβαλιωτες! σε λιγο ξεκιναμε για την πολη σας!:happy: σε καμια ωρα θα ειμαστε εκει! :happy: :p A! και αυριο θα ακολουθησει καφεδακι ε? για τον αποχαιρετισμο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Πάντα έτσι την παθαίνω με τα επισημασμένα θέματα. Δεν τα κοιτάω ποτέ και έτσι δεν πρόσεξα ότι υπήρξαν νέα ποστ στο θέμα του meeting :p :O Άντε τα λέμε σε λίγο από κοντά :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Επειδή μόλις ανακαλύψαμε με τον billakosss ότι δεν ξέρει κανείς από τους δύο που είναι οι σημαίες που θα βρεθούμε, μπορεί κάποιος να μας κατατοπίσει; :p είναι στο Δημαρχείο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καλησπερα σε ολους ! εγω τωρα το ειδα! αν το ηξερα θα ερχομοθν και εγω! την αλλη φορα!:rolleyes: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Επειδή μόλις ανακαλύψαμε με τον billakosss ότι δεν ξέρει κανείς από τους δύο που είναι οι σημαίες που θα βρεθούμε, μπορεί κάποιος να μας κατατοπίσει; :p είναι στο Δημαρχείο; Ναι, λίγο πιο κάτω από το Δημαρχείο είναι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 http://users.myqnet.gr/~ptg/30092006.jpg Είμαστε Καβάλα εδώ και ένα μισάωρο. Ραντεβού σε μια ώρα στις περιβόητες σημαίες ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (3.04.37) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kathisame gia kafe ston Omilo! Opoios den mas prolave as erthei apo do :) eimaste 5 mexri tora. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (3.04.37) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kathisame gia kafe ston Omilo! Opoios den mas prolave as erthei apo do :) eimaste 5 mexri tora. Βγάλτε και καμιά φωτογραφία και ανεβάστε να δούμε κι εμείς που δεν ήρθαμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Τώρα βρισκόμαστε στο σπίτι μου και πίνουμε ρετσινούλες, μετά από μία "επεισοδιακή" βραδιά :D Αναμείνατε στο ακουστικό σας για νεότερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts