MiKe-Dee Δημοσιεύτηκε August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2006 Ε ναι λοιπόν, αφού δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στο meeting στη Τρίπολη αποφάσισα να οργανώσω ένα meeting στη Καβάλα. Μετά από συζήτηση με άλλα δύο μέλη του Forum είπαμε να κάνουμε ένα meeting και όποιος θέλει ας έρθει... Ώς σημείο συνάντησης ορίζουμε τις σημαίες στον Κήπο και ως πιθανό σημείο για να αράξουμε τον Κήπο ή το Open στην παραλία, ανάλογα με τη συμμετοχή. Ημερομηνία συνάντησης: 27.8.2006 (Κυριακή) Ώρα συνάντησης: 5 το απόγευμα Είναι ευνόητο οτι θέλουμε και περιμένουμε μέλη από τους γειτονικούς νομούς... :) Συμμετοχές MiKe-Dee kakou tispoula billakosss? em_seven? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 I'll be there :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 θα ερθω και γω!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 κι εγω ψηνομαι!:happy: και ο petros the great πιστευω να θελει να ερθει! αλλα αν θελετε κατατοπιστε μας και λιγο... εγω ξερω το δημαρχειο..ξερω στο λιμανι που εχει ενα ωραιο μπαρακι... πως θα ρθουμε εκει? μηπως ο κηπος ειναι εκει στο παρκιν που εχει?? κοντα στο δημαρχειο? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 κι εγω ψηνομαι!:happy: και ο petros the great πιστευω να θελει να ερθει! αλλα αν θελετε κατατοπιστε μας και λιγο... εγω ξερω το δημαρχειο..ξερω στο λιμανι που εχει ενα ωραιο μπαρακι... πως θα ρθουμε εκει? μηπως ο κηπος ειναι εκει στο παρκιν που εχει?? κοντα στο δημαρχειο?Ο κηπος ειναι μπροστα απο το δημαρχειο, απεναντι απο το παρκιν ;) μαλλον θα ερθω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 αντε ωραια! να μαζευτουμε! να παμε και για κανενα μπανιο το σαββατο στους αμμολοφους. μηπως θελετε να κανουμε μινι meeting εκει? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 αντε ωραια! να μαζευτουμε! να παμε και για κανενα μπανιο το σαββατο στους αμμολοφους. μηπως θελετε να κανουμε μινι meeting εκει? Billakosss εγώ δεν θα είμαι στο Ελλάντα εκείνες τις μέρες ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Billakosss εγώ δεν θα είμαι στο Ελλάντα εκείνες τις μέρες ;) ωχ το ξεχασα αυτο... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Παιδιά, μήπως σας βολεύει να το κάνουμε Σαββάτο 26.7 ? Τι λέτε; Χαίρομαι πάντως που έχει συμμετοχή... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 χμμμμ...λες?? αλλα αν ειναι να γινει το σαββατο να το κανεις πιο αργα! κατα τις 9 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 8 ίσως;; Οι άλλοι τι λένε;; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 8 ειναι πιο καλα... μεχρι να μαζευτουμε... να βρεθουμε.... ε θα περάσει η ώρα!! Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 παιδια οτι ωρα θελετε...εμεις φιλοξενουμενοι ειμαστε Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Πάντως ρε παιδιά να βάλετε και καμία φωτογραφία να δουν κι αυτοί που δεν θα έρθουν όπως εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Λοιπόν, αλλάζουμε τότε και ορίζουμε το meeting ως εξης: 8 το απόγευμα στον Κήπο το Σάββατο 26.8 Θέλω όμως μέχρι Πέμπτη, Παρασκευή να ξέρω ποίοι και ποίοι θα είμαστε για να κρατήσω κανένα τραπέζει μάλλον Όμιλο. (Παρακαλώ τους μοδερατορες να αλλάξουν τον τίτλο του τόπικ με τη νέα ημερομηνία) @Mitsos_The_Great: Ok φιλε μου! :) @Everybody: Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 εγω στανταρ θα σας πω το σαββατο γιατι μετα την δουλεια θα ξεκινησω. γιατι και το προηγουμενο σ/κ θα ερχομουν...και αλλου κατεληξα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Τελικά τι έγινε με αυτό το meeting?:worry: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Δεν έγινε γιατί πολύ απλά εγώ, η tispoula και ο kakou γνωριζόμαστε ούτως ή άλλως, το θέμα ήταν να γίνει και να έρθει και κανένας που δεν ξέρουμε... ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Δεν έγινε γιατί πολύ απλά εγώ, η tispoula και ο kakou γνωριζόμαστε ούτως ή άλλως, το θέμα ήταν να γίνει και να έρθει και κανένας που δεν ξέρουμε... ;) Θα ερχόμουν κι εγώ αλλά εκείνη τη μέρα έλειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Κανονίστε πάλι για να πάρω τον billakosss και ίσως και κανέναν άλλον και να έρθουμε ;) Στις 26/08 δυστυχώς δεν ήμουν Ελλάδα αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 ε να το κανονισουμε 30/9/2006 19:00 στον κηπο! αντε και τον αλλο μηνα στη Σαλονίκη! :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Θα έρθω κι εγώ μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Ωραία τότε, ας αλλάξει κάποιος μοδεράτορας το τόπικ και να αλλάξει την ημερομηνία για 30.9.2006 και αν το κάνει και sticky θα είναι ακόμα καλύτερα μήπως μαζέψουμε και άλλο κόσμο. Τόπος: Καβάλα, Κήπος (μπροστά στις σημαίες) Ημ/νία: 30.9.2006 (Ημέρα Σάββατο) Ώρα: 19.00 Συμμετοχές: MiKe-Dee billakosss Petros the Great petrosk750iok (?) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 ωραια θα ειμαι εκει! εφοσον ερθει και παρεα απο σαλονικη! :) chrisssssssssss θα'ρθεις???? παιδια αν θελετε χορηγο πειτε μου :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Παιδια αν το κανετε αργοτερα κανα διμηνο θα ειμαι και εγω εκει. Θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα δεν γινεται πιο μπροστα. Εαν δεν προλαβω τωρα καλα να περασετε. Η Καβαλα μας ειναι καταπληκτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts