Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρειαζεται το service pack 2 για να μπορεσεις να κανεις εγκατασταση
pou to brisko to service pack 2?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! :)

Εγώ πήρα - και μετάνιωσα - το HTC TyTN και πλέον, για να πω την αλήθεια, το μόνο που περιμένω για να επιστρέψω στα Ρχχχ είναι η αναβάθμιση. Θέλω να το πάρω με την αναβάθμιση περασμένη.

Όσο για το HTC TyTN, είναι σούπερ, αλλά όχι για μένα. Please, μην αρχίσετε πάλι τις διαμάχες για τα ppc και τα Smartphones... Είναι τι θέλει ο καθένας.

Οι οπαδοί του Τιτάνα, θα με κατακρίνουν που το μετάνιωσα, αλλά εγώ δεν θέλω laptop με μέτριο έως κακό τηλέφωνο. Θέλω τηλέφωνο - πρώτο και κύριο - και μετά laptop.

Έχετε καμιά ιδέα πότε αναμένεται αυτή η περίφημη αναβάθμιση;

Ελπίζω να μην χρειαστεί ο επόμενος Άη Βασίλης... :lol:

Άντε και καλή χρονιά σε όλους! Με την ΑΕΚάρα να βάζει τέλος στα πέτρινα χρόνια και τη SE να βάζει μυαλό...:p

νομιζω πως η αεκ εχει βαλει ηδη τελος φιλε μου στα πετρινα χρονια της αν και δεν ειμαι αεκ!

οσο για την αναβαθμιση την περιμενουμε αρχες ιανουαριου και λογικα τοτε θα την εχουμε.τωρα θα δουμε αν παρουμε το δωρακι του αγιου βασιλη εστω και καθυστερημενα!

service pack κατεβαζει απο μονο του το pc σου αν εχεις ενεργοποιημενη την

λειτουργεια windows update στο security center Του control panel σου

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! :)

Εγώ πήρα - και μετάνιωσα - το HTC TyTN και πλέον, για να πω την αλήθεια, το μόνο που περιμένω για να επιστρέψω στα Ρχχχ είναι η αναβάθμιση. Θέλω να το πάρω με την αναβάθμιση περασμένη.

Όσο για το HTC TyTN, είναι σούπερ, αλλά όχι για μένα. Please, μην αρχίσετε πάλι τις διαμάχες για τα ppc και τα Smartphones... Είναι τι θέλει ο καθένας.

Οι οπαδοί του Τιτάνα, θα με κατακρίνουν που το μετάνιωσα, αλλά εγώ δεν θέλω laptop με μέτριο έως κακό τηλέφωνο. Θέλω τηλέφωνο - πρώτο και κύριο - και μετά laptop.

Έχετε καμιά ιδέα πότε αναμένεται αυτή η περίφημη αναβάθμιση;

Ελπίζω να μην χρειαστεί ο επόμενος Άη Βασίλης... :lol:

Άντε και καλή χρονιά σε όλους! Με την ΑΕΚάρα να βάζει τέλος στα πέτρινα χρόνια και τη SE να βάζει μυαλό...:p

kseris ti thelo na matho??giati endiaferome sta alithia,k mias k ehis pari to til.esto k an metanioses mporis na me voithisis..

giati oloi lene oti ine kako os tilefono??dil ti to elatomatiko mpori na ehi??halia akoustiko?ohi kalo sima??ti provlimata??to eho di apo polous na to anaferoun alla kanis pia ine ta provlimata..k an thelis gia na min taleporoume to forum apantise mou se prosopiko minima..

ektos an theloun k alloi na mathoun opote ok

efharisto..

kseris ti thelo na matho??giati endiaferome sta alithia,k mias k ehis pari to til.esto k an metanioses mporis na me voithisis..

giati oloi lene oti ine kako os tilefono??dil ti to elatomatiko mpori na ehi??halia akoustiko?ohi kalo sima??ti provlimata??to eho di apo polous na to anaferoun alla kanis pia ine ta provlimata..k an thelis gia na min taleporoume to forum apantise mou se prosopiko minima..

ektos an theloun k alloi na mathoun opote ok

efharisto..

Όλα τα Windows Mobile είναι κακά ως τηλέφωνα.

Ειδικά τα PPC Phone ουσιαστικά δεν είναι τηλέφωνα αλλά PPC. Απλά τα συνοδεύει και μια εφαρμογή τηλεφώνου (Phone.exe) για να μπορουν να παίρνουν και να λαμβάνουν κλήσεις. Είναι κακά κυρίως επειδή έχουν αργή απόκριση, και λίγες λειτουργίες.

Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σε κάποιον που δεν παίρνει πολλά τηλέφωνα.. Τα PPC Phones είναι τέλεια αν χρειάζεσαι πάντα κοντά σου ένα πολυεργαλείο.

Τα UIQ είναι κυρίως τηλέφωνα(και πολύ καλά μάλιστα), και μετά εργαλεία.

Σαν πρώην - και 100% ικανοποιημένος - χρήστης του P900 που πέρασε σε PPC Phone (TyTN), το μόνο που κάπως με ενοχλεί σε λειτουργίες τηλεφώνου είναι η αργή απόκριση,

1) όταν με καλεί κάποιος, προλαβαίνει να ακούσει 1 ως 2 χτυπήματα πριν καν το δικό μου αρχίσει να χτυπάει (οπότε αν αργήσω και λίγο να απαντήσω, ο άλλος μπορεί και να το κλείσει), και

2) όταν τερματίζω μία κλήση δεν κλείνει αμέσως αλλά μετά από 1-2".

Στις υπόλοιπες λειτουργίες τηλεφώνου βρίσκω ότι είναι πλήρες, εμένα δεν μου έχει λείψει τίποτα. Αυτά που ανέφερα με ενοχλούν μεν, αλλά όχι τόσο ώστε να μην είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Όπως είπαμε, ότι βολεύει τον καθένα.

Άντε, καλή χρονιά σε όλους, χωρίς ανούσιες κόντρες & έχθρες, και με το καλό και η νέα αναβάθμιση ! Ελπίζω ο Αη Βασίλης να μην σας κάνει... τσιγγουνιές, και η αναβάθμιση να κάνει το P990 το φοβερό εργαλείο που μπορεί να γίνει !

nixx

Μια αφελής ερώτηση που ίσως να έχει ήδη απαντηθεί: Το P990 έχει τη δυνατότητα backup των επαφών στην κάρτα μνήμης, μια λειτουργία που έλειπε από το P910?

Μια αφελής ερώτηση που ίσως να έχει ήδη απαντηθεί: Το P990 έχει τη δυνατότητα backup των επαφών στην κάρτα μνήμης, μια λειτουργία που έλειπε από το P910?

K των επαφων κ του ημερολογιου.

K των επαφων κ του ημερολογιου.

Άψογα! Οπότε αναμένω την αναβάθμιση που αναφέρετε όλοι και μετά το παίρνω. Έχει και αναζήτηση στις επαφές φαντάζομαι όπως είχε και το P910;

Είναι ταχύτερο από το P910; Αναμένεται πτώση στην τιμή του;

Άψογα! Οπότε αναμένω την αναβάθμιση που αναφέρετε όλοι και μετά το παίρνω. Έχει και αναζήτηση στις επαφές φαντάζομαι όπως είχε και το P910;

Είναι ταχύτερο από το P910; Αναμένεται πτώση στην τιμή του;

Ήδη η τιμή του έχει πέσει αρκετά!

Τώρα για τις επαφές, το μειονέκτημα σε σχέση με το Ρ910, είναι ότι δεν έχει την μπάρα με τα tabs στο κάτω μέρος...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Ήδη η τιμή του έχει πέσει αρκετά!

Τώρα για τις επαφές, το μειονέκτημα σε σχέση με το Ρ910, είναι ότι δεν έχει την μπάρα με τα tabs στο κάτω μέρος...

Πόσο έχει φτάσει η τιμή του τώρα και σε ποιο κατάστημα;

Χμμ δεν το ήξερα αυτό το μειονέκτημα με τα tabs που ανέφερες. Κανένα πλεονέκτημα όσο αφορά στις επαφές, έχει σε σχέση με το P910i;

ειμαι σιγουρος οτι θα βγει αναλογο προγραμματακι

το οποιο θα κανει αυτη τη δουλεια

εγω περιμενω πολλα προγραμματα για το p990 στη συνεχεια

ηδη αν ριξετε μια ματια γυρω γυρω θα δειτε αρκετα

αλλα τι να τα κανεις τα tabs αφου εχεις απο κατω το πληκτρολογιο!!

εγω εχω βγαλει και το πορτακι και την αναζητηση την κανει μια χαρα

και η τιμη του και εγω συμφωνω οτι ειναι σχετικα χαμηλη αυτη τη στιγμη

γι'αυτο το τηλ.

προσοχη ακολουθει χαζη ερωτηση!!!!!

χωρις πορτακι,οταν σε καλει καποιος πως απενεργοποιεις τον ηχο??????

χωρις βεβαια να το το κλεισεις στα μουτρα?

Ασχετη επισης ερωτηση για οποιον γνωριζει: Σε Symbian μπορω να κανω in-house development (java ή αλλες γλωσσες) ?

Πόσο έχει φτάσει η τιμή του τώρα και σε ποιο κατάστημα;

Χμμ δεν το ήξερα αυτό το μειονέκτημα με τα tabs που ανέφερες. Κανένα πλεονέκτημα όσο αφορά στις επαφές, έχει σε σχέση με το P910i;

Έχει κάπου στα 550 ευρώ.

Τώρα για τις επαφές, όπως λέει και ο mad23_ μπορείς να το κάνεςι και απο το πληκτρολόγιο, απλά εμένα με βόλευαν τα tabs γι' αυτό το ανέφερα..

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Σαν πρώην - και 100% ικανοποιημένος - χρήστης του P900 που πέρασε σε PPC Phone (TyTN), το μόνο που κάπως με ενοχλεί σε λειτουργίες τηλεφώνου είναι η αργή απόκριση,

1) όταν με καλεί κάποιος, προλαβαίνει να ακούσει 1 ως 2 χτυπήματα πριν καν το δικό μου αρχίσει να χτυπάει (οπότε αν αργήσω και λίγο να απαντήσω, ο άλλος μπορεί και να το κλείσει), και

2) όταν τερματίζω μία κλήση δεν κλείνει αμέσως αλλά μετά από 1-2".

Στις υπόλοιπες λειτουργίες τηλεφώνου βρίσκω ότι είναι πλήρες, εμένα δεν μου έχει λείψει τίποτα. Αυτά που ανέφερα με ενοχλούν μεν, αλλά όχι τόσο ώστε να μην είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Όπως είπαμε, ότι βολεύει τον καθένα.

Άντε, καλή χρονιά σε όλους, χωρίς ανούσιες κόντρες & έχθρες, και με το καλό και η νέα αναβάθμιση ! Ελπίζω ο Αη Βασίλης να μην σας κάνει... τσιγγουνιές, και η αναβάθμιση να κάνει το P990 το φοβερό εργαλείο που μπορεί να γίνει !

nixx

Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής:

1. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα σε ότι αφορά τη λειτουργία ως τηλέφωνο, αν κάνεις και hard reset κάπου κάπου. Η διαδικασία όμως είναι αρκετά χρονοβόρα και κυρίως "ύποπτη" ιδιαίτερα αν φοβάται κανείς μη τυχόν και χαθούν οι 2150 επαφές του...

2. Στην δική μου περίπτωση, κατάφερα μόλις 2 φορές να κάνω εναλλαγή κλήσεων. Δηλαδή ενώ μιλούσα, χτ'υπησε δεύτερη - και πιο σημαντική - κλήση και ακόμη και αν έκλεινα την πρώτη γραμμή, ήταν σχεδόν αδύνατον να μιλήσω με αυτόν που με καλούσε (τον 2ο)

3. Οι χρόνοι απόκρισης του τηλεφώνου σε ότι αφορά τον χειρισμό, δηλαδή περιήγηση στις ληφθείσες κλήσεις, εύρεση επαφής, κλήση, ακύρωση κλήσης κτλ είναι - σε σχέση πάντα με το λατρεμένο μου Ρ900 - εκνευριστικές. Σε τέτοιο βαθμό, που όταν κάποια μέρα χρειάστηκε για καμιά ώρα να κάνω συνεχείς κλήσεις πανικού με 5 - 6 διαφορετικούς αριθμούς σε χρόνο dt, απογοητεύτηκα τόσο πολύ που χρησιμοποίησα τελικά το προσωπικό μου τηλέφωνο - ένα ΝΟΚΙΑ 5500 - με δική μου χρέωση (η εταιρική κάρτα είναι στον τιτάνα).

4. ΣΟΥΠΕΡ είναι το πληκτρολόγιο! Για SMS - EMAIL - WORD κτλ δεν παίζεται. Και σίγουρα θα μου λείψει - στην παρούσα μορφή - σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, ακόμη και το Ρ990. Αλλά η ευκολία ως τηλέφωνο προηγείται οπότε θα το αποχωριστώ...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ με υγεία και λεφτά να αγοράζουμε κινητά! - και υπομονή στη γκρίνια της μορφής "κι άλλο κινητό;" για τους παντρεμένους...;)

Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής:

1. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα σε ότι αφορά τη λειτουργία ως τηλέφωνο, αν κάνεις και hard reset κάπου κάπου. Η διαδικασία όμως είναι αρκετά χρονοβόρα και κυρίως "ύποπτη" ιδιαίτερα αν φοβάται κανείς μη τυχόν και χαθούν οι 2150 επαφές του...

2. Στην δική μου περίπτωση, κατάφερα μόλις 2 φορές να κάνω εναλλαγή κλήσεων. Δηλαδή ενώ μιλούσα, χτ'υπησε δεύτερη - και πιο σημαντική - κλήση και ακόμη και αν έκλεινα την πρώτη γραμμή, ήταν σχεδόν αδύνατον να μιλήσω με αυτόν που με καλούσε (τον 2ο)

3. Οι χρόνοι απόκρισης του τηλεφώνου σε ότι αφορά τον χειρισμό, δηλαδή περιήγηση στις ληφθείσες κλήσεις, εύρεση επαφής, κλήση, ακύρωση κλήσης κτλ είναι - σε σχέση πάντα με το λατρεμένο μου Ρ900 - εκνευριστικές. Σε τέτοιο βαθμό, που όταν κάποια μέρα χρειάστηκε για καμιά ώρα να κάνω συνεχείς κλήσεις πανικού με 5 - 6 διαφορετικούς αριθμούς σε χρόνο dt, απογοητεύτηκα τόσο πολύ που χρησιμοποίησα τελικά το προσωπικό μου τηλέφωνο - ένα ΝΟΚΙΑ 5500 - με δική μου χρέωση (η εταιρική κάρτα είναι στον τιτάνα).

4. ΣΟΥΠΕΡ είναι το πληκτρολόγιο! Για SMS - EMAIL - WORD κτλ δεν παίζεται. Και σίγουρα θα μου λείψει - στην παρούσα μορφή - σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, ακόμη και το Ρ990. Αλλά η ευκολία ως τηλέφωνο προηγείται οπότε θα το αποχωριστώ...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ με υγεία και λεφτά να αγοράζουμε κινητά! - και υπομονή στη γκρίνια της μορφής "κι άλλο κινητό;" για τους παντρεμένους...;)

Και ότι ήμουν έτοιμος να το αγοράσω σήμερα αλλά ύστερα από το post σου, θα το ξανασκεφτώ. Αν είναι πιο απογοητευτικό από το Ρ910 στις επαφές και στις κλήσεις, τι να το κάνω;

Ασχετη επισης ερωτηση για οποιον γνωριζει: Σε Symbian μπορω να κανω in-house development (java ή αλλες γλωσσες) ?

Java , C++ , και πιθανον και python (στο UIQ μονο δεν ξερω σιγουρα για το python)

Στην σελιδα της sonyericsson (http://www.sonyericsson.com) επιλεγεις το developer's world και κανεις μια δωρεαν αν και σχετικα χρονοβορα εγγραφη .

Στην συνεχεια μπορεις να κατεβασεις οποιο SDK σε ενδιαφερει , οπως επισης και emulator για οποια και οσες συσκευες θελεις ωστε να μπορεις να δοκιμασεις και εκει την εφαρμογη σου .

Ψηφιακα υπογεγγραμενες δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι παρα μονο αν θελουν προσβαση σε συγκεκριμενα ΑΡΙ της συσκευης συνηθως σε οσα δινουν πληροφοριες συστηματος κλπ .

Σε αυτη την επριπτωση ο ελεγχος της εφαρμογης και η υπογραφη της συνηθως ειναι δωρεαν αν η εφαρμογη δεν προκειται να πωληθει και ειναι freeware . λεπτομερειες για αυτα εχει το developers world τους :)

προσοχη ακολουθει χαζη ερωτηση!!!!!

χωρις πορτακι,οταν σε καλει καποιος πως απενεργοποιεις τον ηχο??????

χωρις βεβαια να το το κλεισεις στα μουτρα?

Πλακα πλακα δεν ειναι καθολου χαζη και τοσο καιρο που το εχω δεν το ειχα σκεφτει (δεν ειχα βγαλει και το πορτακι ομως)

Αν πατησεις το delete/backspace απο το qwerty πληκτρολογιο σταματαει κανονικα να ακουγεται χωρις να το κλεινει στον αλλο :)

Πλακα πλακα δεν ειναι καθολου χαζη και τοσο καιρο που το εχω δεν το ειχα σκεφτει (δεν ειχα βγαλει και το πορτακι ομως)

Αν πατησεις το delete/backspace απο το qwerty πληκτρολογιο σταματαει κανονικα να ακουγεται χωρις να το κλεινει στον αλλο :)

Μπράβο R.I.P.Συγχαρητήρια που το βρήκες (πολύ χρήσιμο κολπάκι).

Πλάκα πλάκα εγώ έχω απογοητευτεί τόσο πολύ με την μη πλήρη ενσωμάτωση του hardware πληκτρολογίου στον χειρισμό του τηλεφώνου (το έχω από την πρώτη μέρα χωρίς πορτάκι),που όταν ποστάρει κάποιος μια ερώτηση του τύπου "πως θα κάνω το τάδε με το hardware πληκτρολόγιο?",δεν μπαίνω καν στον κόπο να το ψάξω παρά λέω από μέσα μου "σιγά μην γίνεται".

Ετσι ακριβώς έκανα και με την ερώτηση του mad23,αλλά εσύ το έψαξες και το βρήκες!!!:) :superman:

Παναγιώτης

ρε παιδια να ρωτησω τη συβουλησας?καποιος μου δινει ενα Orange SPV-M3100 (TYTN) ανανταλλαγη με το p990i.τι λετε εσεις?το θεμα ειναι οτι το p990i δεν με καλυπτει οσο αφορα τη δουλεια μου.ειμαι γιατρος και δεν υπαρχουν ιατρικες εφαρμογες κ ιατρικα λεξικα σε αντιθεση με τα ppc οπου υπαρχουν απειρα.απο δυνατοτητες ειναι σχεδον το ιδιο(wifi,bluetooth,irda,3g,s3g,secondary camera για video κλησεις).πειτε μου τη γνωμη σας.το τηλεφωνο μας μου αρεσει πολυ αλλα δεν με καλυπτει πια.οσο κ να περιμενω δεν θα με καλυψει σ αυτα που ζηταω.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

ρε παιδια να ρωτησω τη συβουλησας?καποιος μου δινει ενα Orange SPV-M3100 (TYTN) ανανταλλαγη με το p990i.τι λετε εσεις?το θεμα ειναι οτι το p990i δεν με καλυπτει οσο αφορα τη δουλεια μου.ειμαι γιατρος και δεν υπαρχουν ιατρικες εφαρμογες κ ιατρικα λεξικα σε αντιθεση με τα ppc οπου υπαρχουν απειρα.απο δυνατοτητες ειναι σχεδον το ιδιο(wifi,bluetooth,irda,3g,s3g,secondary camera για video κλησεις).πειτε μου τη γνωμη σας.το τηλεφωνο μας μου αρεσει πολυ αλλα δεν με καλυπτει πια.οσο κ να περιμενω δεν θα με καλυψει σ αυτα που ζηταω.

e apantises monos sou..de se kalipti..

pernoume oti mas kalipti..tin doulia mas na kanoume k afinoume tis omorfies kata merous

μην το παρεις εαν ειναι '' branded'' (κλειδωμενο) απο την αγγλικη εταιρεια orange θα εχεις προβληματα ισως ειναι και ο λογος που σου το δινει.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

e apantises monos sou..de se kalipti..

pernoume oti mas kalipti..tin doulia mas na kanoume k afinoume tis omorfies kata merous

ακριβως ετσι ειναι J!

ο καθενας επιλεγει με βαση τις απαιτησεις του!

γιατρε μου καλα θα κανεις να το αλλαξεις

αφου ισχυουν ολα αυτα που λες.

και δεν σου προτεινω να περιμενεις αφου ολ αυτα υπαρχουν

σαν εφαρμογες στο κιν που αναφερεις

R.I.P εισαι γιγαντας ....:D

ευχαριστω πολυ!

μου περασε απο το μαυαλο αλλα ειχα πιο πιθανο το να

κανει απορριψη κλησης!

potaka πιστευω το αντιθετο ακριβως για το πληκτρολογιο

νομιζω πως ειναι αρκετα ευχρηστο και εχει πολλες λειτουργειες

που μπορεις να χρησιμοποιησεις με το keyboard

απλα ξερεις τι?

οι πιο πολλοι το εχουν με το πορτακι οποτε

και δεν γινονται γνωστες οι πιο πολλες απο αυτες!

παντως εγω τη λειτουργια του ως τηλ την εχω σε μεγαλη εκτιμηση

ισως να μην ειναι η καλυτερη ολων αλλα ειναι μπορει να ανταπεξελθει

θετικα και σε απαιτητικους χρηστες

παντα.....κατα τη γνωμη μου αυτα και με βαση τα δικα μου κριτηρια:rolleyes:

• The title was changed to Sony Ericsson P990i