mad23_ Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 mad 23....για το τελειταιο ...............περι προγραμμάτων.....ριξε μια ματία στην υπογραφή μου και δεν θα χασεις ;)................................ πολυ καλα!:) ωραιος με το που θα το παρω ειτε με την ανταλλαγη που αναφερω ειτε καινουργιο η υπογραφη σου θα ειναι το πρωτο μερος που θα επισκεφτω! το θεμα με τα βιντεο που με ενδιαφερει λυνεται μαλλον με το θεμα που ποσταρε καποιο παιδι παραπανω με το θεμα mp3 πως τα παει? το ηχειακι,τα ακουστικα? σε αυτο το θεμα ειμαι υπερ..υπερευχαριστημενος απο το w900 και θα μου κακοφανει αν παω σε κατι πολυ κατωτερο. ασχετο αλλα πολυ χαιρομαι που υπαρχει αυτο to thread Και τα παιδια εδω που βοηθανε στο να δουμε αν ανταποκρινονται καποια κινητα πριν τα αγορασουμε στις απιτησεις μας! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 πολυ καλα!:) ωραιος με το που θα το παρω ειτε με την ανταλλαγη που αναφερω ειτε καινουργιο η υπογραφη σου θα ειναι το πρωτο μερος που θα επισκεφτω! το θεμα με τα βιντεο που με ενδιαφερει λυνεται μαλλον με το θεμα που ποσταρε καποιο παιδι παραπανω με το θεμα mp3 πως τα παει? το ηχειακι,τα ακουστικα? σε αυτο το θεμα ειμαι υπερ..υπερευχαριστημενος απο το w900 και θα μου κακοφανει αν παω σε κατι πολυ κατωτερο. ασχετο αλλα πολυ χαιρομαι που υπαρχει αυτο to thread Και τα παιδια εδω που βοηθανε στο να δουμε αν ανταποκρινονται καποια κινητα πριν τα αγορασουμε στις απιτησεις μας! epidi k eego prin paro to m600 iha w900 tha sou po oti sto thema akoustikon tha ksenerosis ligo iha mathi na mpeni ekino to katapliktiko akoustiko san otoaspida sto afti k na min akouo eksoterikous thorivous para sto elahisto k tora me afta psithirista na milai o allos ton akouo eno akouo mousiki alla sinithizete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Θελω πολύ να μάθω απο κάποιον που έχει το τηλέφωνο αν μπορώ να βάλω ΙΡ τις αρεσκείας μου στο WiFi ή όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themisk Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Λογικά μπορείς, (WLAN - menu --> advanced) Εγω παντως δεν εχω καταφερει να το συνδεσω με WIFI οπως και πολλοι αλλοι ap'oti διαβαζω στα ξενα forums. (H μαλλον συνδεεται αλλα δεν κατεβαζει τιποτα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Λογικά μπορείς, (WLAN - menu --> advanced) Εγω παντως δεν εχω καταφερει να το συνδεσω με WIFI οπως και πολλοι αλλοι ap'oti διαβαζω στα ξενα forums. (H μαλλον συνδεεται αλλα δεν κατεβαζει τιποτα...) Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θεωρώ ότι είναι και λίγο δύσκολο να μην συνδέεται. Έχω συνδεθεί με σχεδόν όλα τα τηλέφωνα (δεν είναι και πολλά) που έχουν WiFi, απλά πρέπει να προσέξεις λίγο τις ρυθμίσεις και του AP. Έχει βάλει κανείς κανένα πρόγραμμα για Voip να μας πεί εντυπώσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergothes Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 iparxei kamia nea efarmogi gia p990 remote control free or *****ed? Παράθεση Δεν τη βάζω όπου να'ναι:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ola ta kserw egw file zaharaki:D :D :D ....ki esy me ksereis alla den kserw na me thymasai...eimai kksaderfos tou ilias ap to allo soi omws.to kseftimlisa to topic...;) ;) ...thilithika to epitheto sou ...grafeis kai xalkida exei kai to P910i ypethesa pws isws eisai esy kai na pou eisai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 popo pws ta grapsa etsi sto prohgoumeno mhnyma??....to tyflo systhma me marane tromara mou...elpizw na vgainei nohma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriadi Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Θελω πολύ να μάθω απο κάποιον που έχει το τηλέφωνο αν μπορώ να βάλω ΙΡ τις αρεσκείας μου στο WiFi ή όχι. Μπορείς να βάλεις IP από Εργαλεία-->Πίν.ελένχου-->Συνδέσεις-->Λογαριασμοί Internet--><επιλογή λογαριασμού που θές να ρυθμίσεις>-->menu-->TCPIP. Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ συνδεόμουν κανονικά με Wifi από το σπίτι μου (έχω ασύρματο ρούτερ με wep κλειδί) από τότε που έκανα αναβάθμιση σε R7A001 από R5 δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Το παράξενο είναι ότι σε ελεύθερο hot spot που το δοκίμασα συνδέθηκε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως κανένας γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα; Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Πιστεύω ότι κάτι γίνεται με το WEP γιατί ενώ βάζω τους 26 χαρακτήρες του κωδικού (128 bit encryption, HEX key), όταν ξαναμπαίνω στις ρυθμίσεις μου βγάζει 20 αστεράκια ( μου κόβει 6 ψηφία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Λογικά μπορείς, (WLAN - menu --> advanced) Εγω παντως δεν εχω καταφερει να το συνδεσω με WIFI οπως και πολλοι αλλοι ap'oti διαβαζω στα ξενα forums. (H μαλλον συνδεεται αλλα δεν κατεβαζει τιποτα...) Exw ena Linksys WRT54GS kai syndethike amesos, xoris kamia rythmisi apo emena, tis selides tou internet tis anige me apistefti taxytita !!!! Alla thelo na pw pos me to Mac den mporouse na syndethi prin (AirportExpress WiFi 54g )... Afta filika Stefanos. :) Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Exw ena Linksys WRT54GS kai syndethike amesos, xoris kamia rythmisi apo emena, tis selides tou internet tis anige me apistefti taxytita !!!! Alla thelo na pw pos me to Mac den mporouse na syndethi prin (AirportExpress WiFi 54g )... Afta filika Stefanos. :) Και εγώ το ίδιο ρουτερ έχω αλλά επειδή έχω κλέιδωμα(WPA) χρειαστηκαν ρυθμίσεις στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Και εγώ το ίδιο ρουτερ έχω αλλά επειδή έχω κλέιδωμα(WPA) χρειαστηκαν ρυθμίσεις στο κινητό... Ego den exo (WPA) alla otan klino ton Computer meta klino kai DSL-Modem Router, eno to WiFi einai anoikto alla den mporei na anametadosei tipota ... :D Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Ego den exo (WPA) alla otan klino ton Computer meta klino kai DSL-Modem Router, eno to WiFi einai anoikto alla den mporei na anametadosei tipota ... :D Καλά κανεις, αλλά όταν όμως τα έχεις όλα ανοικτά δεν θα μπόρει κάποιος με πχ φορητό υπολογιστή να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση σου; Γενικά, ο καλύτερος πιστεύω τρόπος είναι με κλείδωμα στη διεύθυνση mac address της κάρτας. Εχω διαβάσει ότι με κρυπτογράφηση υπάρχουν απώλειες στην ταχύτητα. Αν και έχει ξαναναφερθεί στο "μωρό" μας βρίσκουμε το mac address ως εξής: Με ανοικτό πορτάκι πατάμε στα βελάκια κάτω αριστερά->Connections->WLAN. Το κάνουμε Enable από το βελάκι στο πανω μέρος και βλέπουμε στο ίδιο μενού να ενεργοποιείται η επιλογή Mac Address. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Υπάρχει εφαρμογή για Voip? Softphone ανοιχτό και όχι προρυθμισμένο. ξέρει κανείς τίποτα? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nogood Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 paidia shmera pira to kinhtaki !!! einai asteri !!!! loipon poios kalos synadelfos tha me bohthisei stis apories mou ?? loipon thelw na syndethw sto internet me wifi exw laptop me wifi exw adsl ote ginetai na ta syndesw ??? an nai pws re paidia kanw aytes tis rythmiseis(analytika ta panta parakalw.)!!! sas eyxaristw ek twn proterwn poli gia ton kopo sas.:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 exw laptop me wifi exw adsl ote στην προκειμένη περίπτωση χρήσιμο θα ήταν να έχεις modem με wifi.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 στην προκειμένη περίπτωση χρήσιμο θα ήταν να έχεις modem με wifi.... ... ή ρουτερ ;) Εκτος αν εννοείς να συνδεθείς στο διαδίκτυο με τον εξής τρόπο: Καλώδιο ethernet στο φορητό με σύνδεση στο μοντεμ / Χρησιμοποίηση του wifi του φορητού για να συνδεθείς και να δώσεις διαδίκτυο στο κινητό σου.. Νομίζω κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Αλλά μπορεις να χρησιμοποιήσεις σύνδεση με bluetooth(μεταξύ φορητού-P990i) για να μοιραστείς το διαδίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 παιδια απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του p990 για να μη στελνω πμ και σας ενοχλω ρωταω εδω και οποιος μπορει και θελει μου απανταει. τσεκαρα την εκδοση του τηλ και ειναι η r5a006 kai φυσικα δεν ειναι η τελευταια. ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι την εχετε περασει το κιν φαινεται να λειτουργει μια χαρα και απλα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει να του κανω την αναβαθμιση η να μεινω ετσι και να περιμενω την καινουργια! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 %5Bimg%5Dhttp%3A//www.zedge.net/?p=themes&item=106246[/img]παιδια απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του p990 για να μη στελνω πμ και σας ενοχλω ρωταω εδω και οποιος μπορει και θελει μου απανταει. τσεκαρα την εκδοση του τηλ και ειναι η r5a006 kai φυσικα δεν ειναι η τελευταια. ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι την εχετε περασει το κιν φαινεται να λειτουργει μια χαρα και απλα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει να του κανω την αναβαθμιση η να μεινω ετσι και να περιμενω την καινουργια! α και πειτε μου ρε σεις πως στο καλο αλλαξε τα εικονιδια εικαι κατω ο τυπος? για τα κατω! το πανω ξερω τι ειναι! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 όταν βάζεις μια συντόμευση μπορεί να έχει όποιο εικονίδιο το ορίσεις εσύ;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 όταν βάζεις μια συντόμευση μπορεί να έχει όποιο εικονίδιο το ορίσεις εσύ;) Themes,Wallpapers κλπ. ειναι τα ιδια παιδια και για P990i , M600 κλπ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ναι,απ'οτι ξερω μεχρι στιγμηςαπ'οτι εχω δοκιμασει δηλ! ρε papathva μου εχω φαει πολυ ωρα απο χθες............ ρε συ απο που αλλαζεις τα εικονιδια στις συντομευσεις??????? Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ναι,απ'οτι ξερω μεχρι στιγμηςαπ'οτι εχω δοκιμασει δηλ! ρε papathva μου εχω φαει πολυ ωρα απο χθες............ ρε συ απο που αλλαζεις τα εικονιδια στις συντομευσεις??????? καταρχήν πας κ κάνεις μερικά εικονίδια κ τα περνάς στις εικόνες σου. μετά πας κάτω στο εικονίδιο που θες με το ρολλάκι αλλά δεν το επιλέγεις.πατάς περισσότερα,αντικατάσταση και βάζεις την συντόμευση που θες.αφού διαλέξεις ποιαν θες σου λέει τι εικόνα θες να βάλεις και διαλέγεις όποια θες από τον φάκελο με τις εικόνες σου;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 παιδια απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του p990 για να μη στελνω πμ και σας ενοχλω ρωταω εδω και οποιος μπορει και θελει μου απανταει. τσεκαρα την εκδοση του τηλ και ειναι η r5a006 kai φυσικα δεν ειναι η τελευταια. ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι την εχετε περασει το κιν φαινεται να λειτουργει μια χαρα και απλα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει να του κανω την αναβαθμιση η να μεινω ετσι και να περιμενω την καινουργια! Ναι αξίζει, εγώ είδα τεράστια διαφορα. Αλλά δοκίμασε το για 3-4 μέρες και βλέπεις αναλόγως. Αν το βρίσκεις στεθερό, μην την κάνεις την αναβάθμιση(έχει και κάποιο, έστω μικρό ρίσκο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 σας ευχαριστω πολυ και τους 2! ειναι λιγο μπαλακια που εκφραζω αποριες κτλ αλλα πιστεψτε με εχω κοιταξει σχεδον ολα τα posts και εχω σαν ευαγγελιο τις faq του "νεου" mpapir! τωρα βρηκαν να τον παρουν μεσα? μαλλον θα την κανω την αναβαθμιση σημερα το βραδυ αν ειναι! και κατι αλλο....το τηλ μεχρι 4 Giga δεν παιρνει καρτα μνημης? θελω να ρωτησω και πως κανεις εγκατασταση σε εφαρμογες αλλα.......δεν ρωταω!!!!χα τις εστειλα μεσω bluetooth και την δεχτηκε σαν μην αλλα οταν πηγα να τιςανοιξω μου εβαγζε οτι δεν αναγνωριζει το αρχειο! σοοοοοοορυ και παλι παιδες! οποιος θελει απανταει δεν θελω να σας κανω ναμου λετε "διαβασε" και λιγο πιο πισωωωωω! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts