energetic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Gia na bgaleis to kinito thelei kai ta dyo xeria i xoraei aneta mesa? Kali einai. Den exei kati poy tha mporouse na kanei kapoio simadi sto kinito. Forietaio sti zoni kai etsi tha einai monima ekei, Kalo gia merikous kako gia allous. Θελει και τα δυο χερια. Αγκαλιαζει το κινητο σχετικα σφιχτα και μεσα εχει ενα μαλακο υλικο το οποιο κραταει σταθερα το κινητο. Προσωπικα δε θα εβαζα ποτε κινητο η οποιαδηποτε συσκευη στη ζωνη καθως τα ματια μου εχουν δει πολλες συσκευες να φευγουν απο τη ζωνη και να πεφτουν στο δαπεδο και στη χειροτερη σε πισινα, οπως το επαθε ενας φιλος μου. Εγω τη πηρα διοτι προστατευει ολοκληρο το κινητο και σε περιπτωση κρουσης σε δαπεδο το κινητο θα κρατηθει σε ενα κομματι και δε θα ανοιξει σε κομματια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 H hama είναι παλιά και γνωστή μάρκα για τέτοια αξεσουάρ και απέχει πολύ από τα "no-name". Δε το γνωριζα αυτο και καλα που το ειπες για να κανω edit και το post μου. Thanks! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Παιδια η Hama βρισκεται στο χωρο απο το 1945 παρακαλω και ειναι απο τις παλαιοτερες εταιριες στην Ευρωπη!Η συγκεκριμενη θηκουλα ειναι πολυ καλη και βολευει το κινητο!Αν ειχε και το πιασημο στη πλατη οπως η θηκη του Ρ900 θα ηταν τελειο μια και με βολευει....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 οντως η microland το δινει στην τιμη των 583 ευρω παρακαλω η οποια απεχει αρκετα απο την τιμη του πλαισιου και του κοτσωβολου (650ε) μπορει να εξηγησει καποιος αυτην την αισ8ητη διαφορα και ιδιως απο μια αλυσιδα οχι και τοσο γνωστη (κατα την αποψη μου σε σχεση με τις δυο αλλες). Αν δεν υπαρχει καποιο ψεγαδι 8α η8ελα να παω αμεσως να το παρω πριν εξαντλη8ουν...κα8ε γρηγορη απαντηση ευπροσδεκτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Mipos to 585 einai xoris FPA? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 οντως η microland το δινει στην τιμη των 583 ευρω παρακαλω η οποια απεχει αρκετα απο την τιμη του πλαισιου και του κοτσωβολου (650ε) μπορει να εξηγησει καποιος αυτην την αισ8ητη διαφορα και ιδιως απο μια αλυσιδα οχι και τοσο γνωστη (κατα την αποψη μου σε σχεση με τις δυο αλλες). Αν δεν υπαρχει καποιο ψεγαδι 8α η8ελα να παω αμεσως να το παρω πριν εξαντλη8ουν...κα8ε γρηγορη απαντηση ευπροσδεκτη :) Μηπως ειναι χωρις το ΦΠΑ και τελικα πηγαινει η τιμη στα €719 οπως ηταν η τιμη παλαιοτερα που ειχε αναφερει το Πλαισιο? Τωρα πλεον και ο Κωτσοβολος και το Πλαισιο το εχουν στα €650 βεβαια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μηπως ειναι χωρις το ΦΠΑ και τελικα πηγαινει η τιμη στα €719 οπως ηταν η τιμη παλαιοτερα που ειχε αναφερει το Πλαισιο? Τωρα πλεον και ο Κωτσοβολος και το Πλαισιο το εχουν στα €650 βεβαια... 693,77 (583+19%) για να το λέμε σωστά...;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 693,77 (583+19%) για να το λέμε σωστά...;) Σωστος, αποτι φαινεται βρε παιδια προκειτε για τιμη χωρις ΦΠΑ, αλλιως δεν μου καθεται καλα τετοια τιμη....:ninja: Οποιος το αγορασει απο εκει ας ενημερωσει παρακαλω το φορουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 693,77 (583+19%) για να το λέμε σωστά...;) Εχεις δικιο, πατησα 583+19% κατα λαθος αντι να πατησω 583 x 19% + οπου κανει €693.77. Η διαφορα μεταξυ Casio και Sharp calculators. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Παιδια εκανα αμαν μεχρι να παρω το p990 στα χερια μου και απο σημερα εχω 2!!!!!!!!!!Ενα που ειχα παραγκειλει και μου ηρθε το Σαββατο και ενα που μου εφερε σημερα ενας συγγενης επειδη ηξερε οτι το ηθελα σαν τρελλος και δεν ηξερε οτι το ειχα παρει!!Οποτε αν καποιος χρειαζεται ας στειλει mail (υπογραφη).Το δινω 600 ευρουδακια και ανοιξα το κουτι μονο για να δω αν ειναι πληρες (ενοειται οτι δεν το ενεργοποιησα και ουτε καν την μπαταρια δεν του εβαλα).Ευχαριστω και το Myphone για ολη την βοηθεια τοσα χρονια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Kalous siggeneis exeis!!! Pou tetoia tyxi edo. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 693,77 (583+19%) για να το λέμε σωστά...;) Τηλεφωνάκι πρώτα στο 2112707882 για διευκρίνηση - η τιμή είναι 583 € με ΦΠΑ ΤΕΛΙΚΗ.Ελπίζω τώρα να έγινε πλήρως αντιληπτό από όλους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 οντως η microland το δινει στην τιμη των 583 ευρω παρακαλω η οποια απεχει αρκετα απο την τιμη του πλαισιου και του κοτσωβολου (650ε) μπορει να εξηγησει καποιος αυτην την αισ8ητη διαφορα και ιδιως απο μια αλυσιδα οχι και τοσο γνωστη (κατα την αποψη μου σε σχεση με τις δυο αλλες). Αν δεν υπαρχει καποιο ψεγαδι 8α η8ελα να παω αμεσως να το παρω πριν εξαντλη8ουν...κα8ε γρηγορη απαντηση ευπροσδεκτη :) H MICROLAND είναι θυγατρική πλέον της ALTECTELECOMS και ως εκ τούτου προμηθεύεται με άλλο καθεστώς προμηθευτών(telecoms) και ενδεχομένως μπορεί και ποσοτικά να κάνει άλλα deals(δεν γνωρίζω ειδικότερα στοιχεία),πάντως έχει και προσφέρει τα ίδια με άλλα καταστήματα(πχ.ΠΛΑΙΣΙΟ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ κλπ.)με τους ίδιους όρους σε αισθητά χαμηλώτερες τιμές;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εδω και μια ωρα ειμαι και εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος του P990i και αυτο χαρη στον χρηστη rostropol με την εγκυροτατη πηγη του...με λιγα λογια και για να μην σας κουραζω....μετα απο τηλεφωνο στην κεντρικη απο8ηκη της microland ενημερω8ηκα οτι υπαρχει ενα τελευταιο κομματι στην τιμη των 582 ευρω ναι καλα ακουσατε 582 ΜΕ το τονιζω ΜΕ ΦΠΑ στο καταστημα που βρισκεται στο εμπορικο κεντρο The Mall..αν και πιστευα οτι μεχρι να φτασω καποιος τυχερος 8α το εχει ηδη αρπαξει ισως η μπορα που ξεσπασε με εχρισε τον τυχερο!!! Το κινητο ηταν σφραγισμενο, το ανοιξα ο ιδιος αφαιρωντας ενα ασημι προστατευτικο και ολα ηταν μεσα σφραγισμενα...μου ειπαν πως για τους ιδιους λογους που προαναφερ8ησαν εφεραν μερικες συσκευες σε αυτην την τιμη οι οποιες εφυγαν αμεσως και μονο ενα ειχε μεινει ελευ8ερο...γενικα με ενημερωσαν πως στην κινητη τηλεφωνια κανουν καλυτερες τιμες σε σχεση με αλλα καταστηματα (προφυλασσομαι αυτο να το ελεγξω) Και το καλυτερο ειναι οτι 8α εχω επιστροφη φορου λογω εταιρειας κατι που σημαινει πως μου κοστισε 582,98 - 93,8 = 489,18 τωρα περιμενω να αποφορτισει τελειως και να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του foroum και της συσκευης...ευχαριστω και παλι τον rostropol και προτεινω ανεπιφυλακτα να παρετε ενα τηλεφωνο στην Microland για να ενημερω8ειτε για την επομενη παραλαβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εδω και μια ωρα ειμαι και εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος του P990i και αυτο χαρη στον χρηστη rostropol με την εγκυροτατη πηγη του...με λιγα λογια και για να μην σας κουραζω....μετα απο τηλεφωνο στην κεντρικη απο8ηκη της microland ενημερω8ηκα οτι υπαρχει ενα τελευταιο κομματι στην τιμη των 582 ευρω ναι καλα ακουσατε 582 ΜΕ το τονιζω ΜΕ ΦΠΑ στο καταστημα που βρισκεται στο εμπορικο κεντρο The Mall..αν και πιστευα οτι μεχρι να φτασω καποιος τυχερος 8α το εχει ηδη αρπαξει ισως η μπορα που ξεσπασε με εχρισε τον τυχερο!!! Το κινητο ηταν σφραγισμενο, το ανοιξα ο ιδιος αφαιρωντας ενα ασημι προστατευτικο και ολα ηταν μεσα σφραγισμενα...μου ειπαν πως για τους ιδιους λογους που προαναφερ8ησαν εφεραν μερικες συσκευες σε αυτην την τιμη οι οποιες εφυγαν αμεσως και μονο ενα ειχε μεινει ελευ8ερο...γενικα με ενημερωσαν πως στην κινητη τηλεφωνια κανουν καλυτερες τιμες σε σχεση με αλλα καταστηματα (προφυλασσομαι αυτο να το ελεγξω) Και το καλυτερο ειναι οτι 8α εχω επιστροφη φορου λογω εταιρειας κατι που σημαινει πως μου κοστισε 582,98 - 93,8 = 489,18 τωρα περιμενω να αποφορτισει τελειως και να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του foroum και της συσκευης...ευχαριστω και παλι τον rostropol και προτεινω ανεπιφυλακτα να παρετε ενα τηλεφωνο στην Microland για να ενημερω8ειτε για την επομενη παραλαβη Καλοριζικο φιλε και θα δεις οτι ειναι super το μηχανακι. Το πηρες σε πολυ καλη τιμη, μπραβο! Μπορεις απο περιεργια δικη μου να μας πεις αν μπροστα η συσκευη εχει λογοτυπο P990i ή QuickShare? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ευχαριστως να σου πω..γραφει quickshare...υπαρχει καποια διαφορα αν εγραφε P990i?? μηπως με πιασανε κοτσο? αν υπαρχει καποιο προβλημα 8α η8ελα να το ξερω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Quickshare grafei????? AMAN! file tin patises... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 exei kai ena eksartima to opoio an katalabainw kala mpainei apo katw to opoio omws grafei P990i... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Quickshare grafei????? AMAN! file tin patises... Γιατί την πατησε? τι διαφορές υπάρχουν? Αυτά που γράφουν quickshare, μήπως είναι παραεισαγωγής? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ευχαριστως να σου πω..γραφει quickshare...υπαρχει καποια διαφορα αν εγραφε P990i?? μηπως με πιασανε κοτσο? αν υπαρχει καποιο προβλημα 8α η8ελα να το ξερω... :( Εμ καλα το φανταστηκα λοιπον οτι "καποιο λακκο εχει η φαβα" οπως λενε οι παλαιοτεροι και για αυτο το λογο σε ρωτησα ποιο λογοτυπο εχει η συσκευη! Ειπα κι εγω τοσο φθηνο να ειναι? Φιλε η κατασταση εχει ως εξης, εχεις παρει ενα απο τα πρωτοτυπα οταν ειχαν βγει εδω και παρα πολυ καιρο πριν κυκλοφορησει στην αγορα το τελικο προιον το οποιο αναγραφει πανω το λογοτυπο "P990i". Αυτα ηταν δοκιμαστικες συσκευες, μαλιστα το QuickShare δε χρησιμοποιειται σαν ορισμος πλεον απο την SE στα νεα της μοντελα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 η αλη8εια ειναι οτι επειδη στη αρχη φοβη8ηκα οτι λεγοντας σας την πραγματικοτητα 8α ειχα πεσει οντως σε καποιο λακο...η αλη8εια ειναι η εξης.. η συσκευη στο λογοτυπο αναφερει P990i και οχι quickshare... παρα8ετω και μια φωτογραφια στην οποια αν και λιγο 8αμπη μεν αλλα φαινεται και το λογοτυπο και η αποδειξη απο την Microland στην τιμη των 582.98 αυτα πα8αινει οποιος δεν λεει την αλη8εια εξαρχης...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 η αλη8εια ειναι οτι επειδη στη αρχη φοβη8ηκα οτι λεγοντας σας την πραγματικοτητα 8α ειχα πεσει οντως σε καποιο λακο...η αλη8εια ειναι η εξης.. η συσκευη στο λογοτυπο αναφερει P990i και οχι quickshare... παρα8ετω και μια φωτογραφια στην οποια αν και λιγο 8αμπη μεν αλλα φαινεται και το λογοτυπο και η αποδειξη απο την Microland στην τιμη των 582.98 αυτα πα8αινει οποιος δεν λεει την αλη8εια εξαρχης...:cry: Δεν υπήρχε λόγος για τέτοια ψεμματάκια φίλε swiss, δεν νομίζω ότι θα χαιρόταν κανένας εδώ αν την είχες πατήσει, να βοηθήσουν ήθελαν τα παιδιά ! :) Τέλος καλό όλα καλά, με γεια και καλορίζικο το κινητάκι σου ! nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ευχαριστω πολυ και ζητω συγγνωμη απο το forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtaras Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει σε κατάστημα vodafone το P990 γιατι πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπαν ότι δεν είναι μέσα στις παραγγελίες τους. Δυστοιχώς έχω την επιδότησή μου την οποία θέλω να χρησιμοποιήσω και θα μπορέσω να το κάνω μόνο από κατάστημα Vodafone!!!:mad: Και μία τελευταία ερώτηση, είναι Vodafone Live η συσκευή αναγκαστηκά αν την πάρεις απο κατάστημα Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μήπως έχει κάποιος το ακολουθο πρόβλημα που έχω και εγώ.... Από την μέρα που έκανα αναβάθμηση στο P990, όταν το βάζω πάνω στη βάση και φορτίζει μέσω USB, όταν το βγάζω από τη βάση αρχίζει και κάνει αναζήτηση για Bluetooth συσκευές? Ξέρει κάποιος κάτι? Γιατί το κάνει αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts