Skipper000 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Angel1979 Gia ti to agorases to kinito xwris na to exeis sta xeria sou???Dhladh apoti katalava tous plhrwses kanonika?Mallwn kakos file mou epraxses.....den itan anagi na tous dwseis ta wraia souleftoudakia...egw ekana proparaggelia me ola mou ta stoixeia kai tin timi.Auto mono.Shmera to apogeuma tha perasw apo ekei kai tha sas enhmerwsw....Kalhmera se olous! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 85 εχουν στην αποθηκη τους...το ειδαν και στα κεντρικα και απο το συγκεκριμενο καταστημα...οσον αφορα την ημερα παραδoσης, will see! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 To expansys πάντως έριξε την τιμή του στα 799 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Λιγο υπομονη ακομα! Παντως εγω το πρωτο αξεσουαρ το πηρα πριν καν το αγορασω το P990i, απο το site http://www.martinfields.com και ειναι το πακετο "Overlay Plus Screen Protector" και πιο συγκεκριμενα το Twin Pack. Οριστε και το link του συγκεκριμενου προιοντος... http://www.martinfields.com/GR/dis_product.asp?model=SE_P990&modeln=P990 Συμφωνα με πολλους που ρωτησα στο esato και οχι μονο, ειναι το πιο κορυφαιο screen protector. Εκανε μια εβδομαδα να ερθει και το εχω απο τη προηγουμενη Δευτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ελπίζω να κάνει δουλεια....γιατι χρειαζομαι και εγω ενα τετοιο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Προσωπικη μου γνωμη παντως.Δεν θα αγοραζα τοσο γρηγορα την συσκευη.Ο λογος απλος. Μετα απο τοση καθυστερηση σιγουρα θα εχει προβληματα,που στο μελλον θα φτιαχτουν.Και ο δευτερος λογος ειναι οτι η συσηκευη οταν ανακοινωθηκε ηταν super τωρα απλα στεκεται καλα.Υπαρχουν συσκευες που ισως πια ειναι καλυτερες.;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Θα σας πω εγώ τι συμβαίνει.Η τόσο μεγάλη αναμονή τους κούρασε και τους τσάντισε όλους με αποτέλεσμα να μην σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και να μην δέχονται ούτε το παραμικρό bug. Οπως παραδέχεται και ο ίδιος ο χρήστης στο συγκεκριμένο λινκ,έχει το κινητό μόνο για δύο μέρες και υπάρχει πιθανότητα να είναι άδικος μιας και δεν έχει ασχοληθεί αρκετά ώστε να βρει λύσεις στα προβλήματα ευχρηστίας που αντιμετωπίζει. Για παράδειγμα είδα πολλούς να παραπονιούνται (και να βγάζουν άχρηστο το uiq3 για τον συγκεκριμένο λόγο και μόνο) ότι πρέπει να βγάλουν την γραφίδα κάθε φορά που χρειάζεται να αλλάξουν tab στα ... Διαβάζω και εγώ τα ξένα forums (esato αλλά και άλλα για wm5 κινητά) και reviews και πάρα πολλοί λένε ότι το uiq3 δεν είναι τόσο φιλικό στο χρήστη. Και επίσης ότι θέλεις χρόνο να συνηθήσεις τα menu τις οθόνες γατί δεν έχει γίνει καλή επιλογή και καλό σετάρισμα των εικονιδίων και επιλογών στα διάφορα menu και έχουν ανακατέψει πολλά μαζι. (π.χ. o task manager) Μάλιστα τα wm5 στο tytn λένε ότι είναι πιο φιλικά πλέον και μπορείς να χειριστείς το κινητό με το ένα χέρι (5way jogdial και scroll weel) κάτι που δεν γίνεται στο uiq3. Εγώ δεν έχω πάντως αποφασίσει ακόμα σε ποιό από τα 2 θα στραφώ. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Διαβάζω και εγώ τα ξένα forums (esato αλλά και άλλα για wm5 κινητά) και reviews και πάρα πολλοί λένε ότι το uiq3 δεν είναι τόσο φιλικό στο χρήστη. Και επίσης ότι θέλεις χρόνο να συνηθήσεις τα menu τις οθόνες γατί δεν έχει γίνει καλή επιλογή και καλό σετάρισμα των εικονιδίων και επιλογών στα διάφορα menu και έχουν ανακατέψει πολλά μαζι. (π.χ. o task manager) Μάλιστα τα wm5 στο tytn λένε ότι είναι πιο φιλικά πλέον και μπορείς να χειριστείς το κινητό με το ένα χέρι (5way jogdial και scroll weel) κάτι που δεν γίνεται στο uiq3. Εγώ δεν έχω πάντως αποφασίσει ακόμα σε ποιό από τα 2 θα στραφώ. Μονο και μονο απο την πληθωρα προγραμματων για wm5 ισως βλεπεις το δρομο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ejalloy oi timew sthn ellhniki agora einai konta sta 647 eyro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Μάλιστα τα wm5 στο tytn λένε ότι είναι πιο φιλικά πλέον και μπορείς να χειριστείς το κινητό με το ένα χέρι (5way jogdial και scroll weel) κάτι που δεν γίνεται στο uiq3. Αυτό δεν ισχύει και τόσο και μην πολυακούς τι λέει ο καθένας.Για προσπάθησε να συντάξεις sms με το ένα χέρι στο tytn και μετά έλα να μου πεις για χρήση με το ένα χέρι.Μπορεί να έχει εκατομμύρια bugs το Ρ990 και μπορεί να υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι λόγοι για να επιλέξεις το tytn ή κάποιο άλλο κινητό αλλά η "χρήση με το ένα χέρι" πιστεύω ότι παραμένει ακόμη το δυνατότερο σημείο της σειράς ΡΧΧΧ και είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα pda-phones (προσωπικά είναι και ο μοναδικός λόγος που επιλέγω Ρ990 αντί του tytn). Αν είναι δυνατόν δηλαδή να ισχυρίζεται κάποιος ότι μπορείς να χειριστείς με το ένα χέρι πιο εύκολα το tytn παρά το Ρ990.Δεν χρειάζεται καν να πιάσεις στο χέρι σου τις δυο συσκευές.Και μόνο να δεις τις φωτογραφίες αρκεί.:superman: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΑ P990, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ........ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Αυτό δεν ισχύει και τόσο και μην πολυακούς τι λέει ο καθένας.Για προσπάθησε να συντάξεις sms με το ένα χέρι στο tytn και μετά έλα να μου πεις για χρήση με το ένα χέρι.Μπορεί να έχει εκατομμύρια bugs το Ρ990 και μπορεί να υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι λόγοι για να επιλέξεις το tytn ή κάποιο άλλο κινητό αλλά η "χρήση με το ένα χέρι" πιστεύω ότι παραμένει ακόμη το δυνατότερο σημείο της σειράς ΡΧΧΧ και είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα pda-phones (προσωπικά είναι και ο μοναδικός λόγος που επιλέγω Ρ990 αντί του tytn). Αν είναι δυνατόν δηλαδή να ισχυρίζεται κάποιος ότι μπορείς να χειριστείς με το ένα χέρι πιο εύκολα το tytn παρά το Ρ990.Δεν χρειάζεται καν να πιάσεις στο χέρι σου τις δυο συσκευές.Και μόνο να δεις τις φωτογραφίες αρκεί.:superman: Θα ελεγα να επεξεργαστεις και τις δυο συσκευες πρωτα. Σαν κατοχος σχεδον 1 χρονο με wm5 συσκευες θα σου ελεγα οτι περα απο τα default προγραμματα που υπαρχουν για μυνηματα, υπαρχουν παρα πολλα ακομα που οχι απλα γραφεις με το ενα χερι, αλλα και πολλα παραπανω.;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Μονο και μονο απο την πληθωρα προγραμματων για wm5 ισως βλεπεις το δρομο. Ναι κλείνω σίγουρα προς το tytn λόγω software. Αλλά το ότι έχει στην Αθήνα μόνο service και εγω είμαι από θεσσαλονίκη με χαλάει λίγο Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ελπίζω να κάνει δουλεια....γιατι χρειαζομαι και εγω ενα τετοιο ;) Πιστευω οτι ειναι κατι απαραιτητο για να προστατευσεις την οθονη σου. Στο P900 μου οτι μικρογρατζουνιες κι αν υπηρχαν ειχαν γινει απο το ιδιο το πενακι και ειδικα εκει που ειχε το virtual keyboard. Μετα αισθανοσουν το πενακι πανω στις γραντζουνιες και ηταν εκνευριστικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Θα ελεγα να επεξεργαστεις και τις δυο συσκευες πρωτα. Σαν κατοχος σχεδον 1 χρονο με wm5 συσκευες θα σου ελεγα οτι περα απο τα default προγραμματα που υπαρχουν για μυνηματα, υπαρχουν παρα πολλα ακομα που οχι απλα γραφεις με το ενα χερι, αλλα και πολλα παραπανω.;) Δεν θέλω να επιμείνω γιατί δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου ένα tytn ή ένα qtek 9000.Απλά έχω δει και τις δύο συσκευές (tytn και qtek 9000) από κοντά και φαντάζομαι ότι από την στιγμή που για να γράψεις sms πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο και από την στιγμή που τα πληκτρολόγια και των δύο αυτών συσκευών είναι έτσι τοποθετημένα και κατασκευασμένα ώστε να απαιτούν τη χρήση και των δύο χεριών τότε η σύνταξη ενός sms ή κάποιου άλλου κειμένου (e-mail,note κ.λ.π) με το ένα χέρι είναι αδύνατη. Τώρα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σου επιτρέπει να γράφεις μόνο το πρώτο γράμμα (ή τα δύο πρώτα) και αυτό καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλεις να πεις,αυτό είναι άλλη ιστορία (γιατί και με το τ9 που ίσως σπεύσει να πει κάποιος δεν νομίζω ότι είναι πάντοτε τόσο εύκολο να γράψεις sms όταν έχεις μόνο 4-5 πλήκτρα στην διάθεσή σου). Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Μολις διαβασα ξανα το review του P990i για να ενθουσιαστω σαν παιδι ξανα! Διαβαστε το και εσεις για να θυμηθειτε τι εργαλειο θα αποκτησετε! :happy: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-p990-en.shtml Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Xα χα....σωστος ο Energetic.....!!Aντε γιατι πολύ πεσαμε....:D Tιμοκατάλογος ΤΙΜ http://www.tim.gr/ConImgs/prsoforesthikes/se_P990i.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Αμαν πια με αυτο το σταμπαρισμα των κινητων! Το θεωρω απαραδεκτο πλεον! ΤΙΜ απο εδω, Vodafone απο εκει... Αντε να δουμε και τη Cosmote τωρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Popo re paidia aisxos to kinito me to sima tis TIM poso mallwn an vgei me Vodaf. k cosmote....ti mania kai auti na ta kanoun etsi ta kinita...tespa...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Πραγματικα ειναι μια αηδια. Εγω θελω να αγορασω το κινητο ως εχει! Οχι να το ξεφτιλισουν. Και καλα τα μικροτερα μοντελα, αλλα μια ολοκληρη επααγγελματικη συσκευη να τη σταμπαρουν ετσι? Ελεος στο τετραγωνο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 και μαλιστα στην ιδια τιμη κι ολας.... αν ειναι δυνατον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Να πω κατι ασχετο με τα ανωτερω που λεγαμε τωρα. Οσοι θα παρουμε το P990i θα πρεπει να νοιαστουμε και για θηκη για τη συσκευη. Συμφωνα με το package description παρακατω δεν υπαρχει μεσα στη συσκευασια. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Δεν θέλω να επιμείνω γιατί δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου ένα tytn ή ένα qtek 9000.Απλά έχω δει και τις δύο συσκευές (tytn και qtek 9000) από κοντά και φαντάζομαι ότι από την στιγμή που για να γράψεις sms πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο και από την στιγμή που τα πληκτρολόγια και των δύο αυτών συσκευών είναι έτσι τοποθετημένα και κατασκευασμένα ώστε να απαιτούν τη χρήση και των δύο χεριών τότε η σύνταξη ενός sms ή κάποιου άλλου κειμένου (e-mail,note κ.λ.π) με το ένα χέρι είναι αδύνατη. Τώρα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σου επιτρέπει να γράφεις μόνο το πρώτο γράμμα (ή τα δύο πρώτα) και αυτό καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλεις να πεις,αυτό είναι άλλη ιστορία (γιατί και με το τ9 που ίσως σπεύσει να πει κάποιος δεν νομίζω ότι είναι πάντοτε τόσο εύκολο να γράψεις sms όταν έχεις μόνο 4-5 πλήκτρα στην διάθεσή σου). Πιστεύεις οτι με αυτό το πρόγραμμα (και πολλά άλλα) είναι δύσκολο να γράψεις sms με το ένα χέρι;;; Εννοείται οτι δεν είναι απαραίτητο να ανοίγεις το hardware πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Πιστεύεις οτι με αυτό το πρόγραμμα (και πολλά άλλα) είναι δύσκολο να γράψεις sms με το ένα χέρι;;; Εννοείται οτι δεν είναι απαραίτητο να ανοίγεις το hardware πληκτρολόγιο. Ετσι όπως το βλέπω στα screenshots μου φαίνεται πολύ ωραίο προγραμματάκι αλλά χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Για παράδειγμα μου δημιουργούνται μερικές απορίες όπως: 1.Εχει καλό feedback η οθόνη στο πάτημα των εικονικών πλήκτρων ώστε να καταλαβαίνεις τι πατάς ή να μην μπερδεύεις τα πλήκτρα και να συντάσεις το μήνυμα αρκετά γρήγορα? (γιατί στο treo που είχα ποτέ δεν χώνεψα το εικονικό dial pad που είχε). 2α.Δεν γίνεται χάλια η οθόνη από τις δαχτυλιές?(μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για sms όπου το πάτημα των εικονικών πλήκτρων είναι αρκετά συχνό και όχι απλά για ένα τηλεφωνάκι όπου θα πατήσεις 10 αριθμούς και τέλος) 2β.Πόσο μπορεί να βοηθήσει πια ο screen protector όταν οι δαχτυλιές τον κάνουν τόσο χάλια και τον βρωμίζουν με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η καθαρότητα και η ζωντάνια των χρωμάτων?(αυτό δεν το λέω έτσι χωρίς λόγο αφού είμαι παθών από το Ρ900.Μου άρεσε καλύτερα χωρίς το πορτάκι αλλά επειδή βαριόμουνα να βγάλω την γραφίδα πατούσα συνέχεια την οθόνη με τα δάχτυλα με αποτέλεσμα ο screen protector να θαμπώνει και να χάνεται η ζωντάνια που είχε η τέλεια-τουλάχιστον με τα τότε δεδομένα-οθόνη του Ρ900.) Υ.Γ. Δεν προσπαθώ να βγάλω άχρηστα τα wm phones αλλά από την εμπειρία μου σε συσκευές με οθόνη touch screen (και ξαναεξηγούμαι να μην παρεξηγούμαι,δεν είχα ποτέ wm phone αλλά είχα treo600,nokia 7710,kai p800,p900) προβληματίζομαι πλέον όταν βλέπω κινητό που απαιτεί σχεδόν πάντα την χρήση των δαχτύλων στη χρήση με το ένα χέρι. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Skipper000 περιμένουμε ενημέρωση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts