Ploiarxos Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καλα μη τρελαθουμε ακομα οτι υπολογιζετε 1 Euro=340.75 δρχ... Δεν ισχυει πλεον αυτο! Το € ειναι € και δεν αλλαζει αυτο! Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, και αντιπαραθέτεις αυτόν το συσχετισμό, αλλά εγώ δεν ξέρω άλλο τρόπο να μετατρέπω το €. Ή μήπως θεωρείς ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων του Ρ990 θα ‘εκμεταλλευτεί’ τις δυνατότητες αυτών των περίπου 700 ή 800 €??? Μην ξεχνάς ότι ο μισθός ενός νέου που ενδιαφέρεται για το κινητό ισοδυναμεί με ένα μηνιάτικό του!!! Και αν δουλεύει μάλιστα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Λυπάμαι αλλά εγώ θα υποστηρίξω τον Πλοίαρχο. Τα λεφτά αντικειμενικά (με βάση το μέσο ελληνικό νοικοκυριό, μισθούς στην Ελλάδα κ.α) είναι πολλά για ένα κινητό (και ας μην είναι ένα απλό κινητό). Εγώ θα το αγοράσω όμως για λόγους "τρέλας" που έχω με διάφορα τέτοια ηλεκτρονικά και φυσικά επειδή έχω την δυνατότητα (με την βοήθεια επιδότησης της Vodafone). Δεν μπορώ όμως να μην παραγνωρίσω ότι το ποσό που ζητάει η SE (αλλά και άλλες εταιρείες για τέτοιου είδους κινητά) είναι σημαντικό. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Δεν νομίζω πως τα οικονομικά του καθενός καθώς και το που θελει να δώσει τα λεφτά του είναι υπόθεση τριτων......ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ....:ninja: Τελικά στο expansys πως γίνεται να το δινει 695 μαζι με τα μεταφορικά ....αφού στο site του το έχει 815...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Θα ψιλοσυμφωνήσω κι εγώ, αλλά με κάποιες εξηγήσεις (προσωπικές φυσικά απόψεις). Για κάποιον που πραγματικά θα αξιοοποιήσει τις δυνατότητες της συσκευής, και θα κάνει τη ζωή & τη δουλειά του πιο εύκολη, τότε το κόστος δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μεγάλο. Για κάποιον "gadgetάκια", ίσως να είναι λίγο ακριβό, αλλά στο κάτω κάτω όλοι έχουμε μια τρέλλα, και αν θέλουμε (και μπορούμε), τα δίνουμε, και το ευχαριστιόμαστε κιόλας (και συμφωνώ ότι είναι προσωπικό θέμα του καθενός) ! Από την άλλη, ακόμα και για την πρώτη περίπτωση (του χρήστη που θα αξιοποιήσει/χρησιμοποιήσει πλήρως το κινητό), εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει λίγο με την όλη ιστορία, όχι μόνο λόγω της μεγάλης καθυστέρησης, αλλά κυρίως λόγω του σχετικά προβληματικού προϊόντος (όπως λένε όλες οι πηγές μέχρι στιγμής) που τελικά κυκλοφόρησε. Με σημαντικότερο πρόβλημα για μένα, την κακή διαχείριση μνήμης. Για τον χρήστη της πρώτης κατηγορίας αυτό μπορεί να γίνει μεγάλος μπελάς. Καταλαβαίνω φυσικά ότι είναι πρώτη κυκλοφορία ακόμα, είναι νωρίς, θα βγουν updates, κλπ... Στην τελική, εγώ κάνω υπομονή λίγους μήνες ακόμα να δω πώς θα πάει το κινητό (από πλευράς απόδοσης & σταθερότητας, όπως και διαθέσιμου software) και θα αποφασίσω μετά. Μέχρι που είμαι διατεθειμένος ακόμα και να περιμένω το επόμενο Pseries (ή όπως θα λέγεται), αν δεν διορθωθούν τα σημαντικά -για μένα- προβλήματα του P990 ! nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Δεν νομίζω πως τα οικονομικά του καθενός καθώς και το που θελει να δώσει τα λεφτά του είναι υπόθεση τριτων......ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ....:ninja: Τελικά στο expansys πως γίνεται να το δινει 695 μαζι με τα μεταφορικά ....αφού στο site του το έχει 815...:wacko: Για το πρώτο: Σωστό το ότι ο καθένας μπορεί να δώσει τα λεφτά του όπου θέλει για αυτό και η ΑΓΟΡΑ είναι προσωπικό ζήτημα, Δεν μπορείς όμως να πεις ότι η τιμή του κινητού σε σχέση με τον μισθό ενός ανειδίκευτου εργάτη δεν είναι ακριβό. Γιατί στην Αγγλία αγαπητέ μου Sealover ή στην Γερμανία αυτός ο μισθός είναι διπλάσιος άρα ο καταναλωτής εκεί έχει μεγαλύτερη δυνατότητα να αγοράσει το κινητό. Επομένως για την Ελλάδα είναι ακριβό το κινητό. Φυσικά υπάρχει και ο λογος απόδοσης/τιμής . Για να μην ξεχνιόμαστε.Και φυσικά η κατηγορία των χρηστών αυτού του κινητού δεν είναι η κατηγορία του ανειδίκευτου εργάτη. Για το δεύτερο: Έχει εταιρικό ΑΦΜ (Δεν ισχύει για όλα τα επαγγελματικά ΑΦΜ) . Αν και δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με αυτό το πράγμα αλλά δεν πληρώνει φπα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με ενδοκοινωτικές συναλλαγές στην εφορία.Κάποιος που ξέρει γιατί δεν πληρώνουμε φπα στην expansys με αυτόν τον τρόπο? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Thanks Jobous ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 telika o germanos pote tha to ferei 1`8 19 h 20 kai xerei kaneis se ti sundesh? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Το Πλαίσιο θα το έχει στις 19 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 649 Ευρώ (έριξε την τιμή κατά 70 ευρώ - πριν ήταν 719). Στον κατάλογο του πλαισίου (αυτό δεν το δείχνει ακόμα στο ιντερνετ) έλεγε οτι στο Cosmote 120 ή στο Vodafone 100 το δίνουν για 467 Ευρώ. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 kamia fthnoterh sundesh uparxei?h mpaaaaaaa Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Eξαρτάται ποσο χρόνο δωρεαν θες... Ετσι και γινει παλι τιποτα για τις 19..............>>> :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 ela re pws kanete etsi? ti einai 650 euro? 163 kafedes einai. 1 kafes=4 euro :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Δεν νομίζω πως τα οικονομικά του καθενός καθώς και το που θελει να δώσει τα λεφτά του είναι υπόθεση τριτων......ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ....:ninja: Τελικά στο expansys πως γίνεται να το δινει 695 μαζι με τα μεταφορικά ....αφού στο site του το έχει 815...:wacko: Είπα, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΑΦΜ. Λόγω Ε.Ε. αν κάνεις κάποια αγορά από άλλη χώρα (εντός Ε.Ε.) σαν εταιρία,γλιτώνεις το ΦΠΑ. Έτσι το αγόρασα 695 ευρώ με μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Είπα, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΑΦΜ. Λόγω Ε.Ε. αν κάνεις κάποια αγορά από άλλη χώρα (εντός Ε.Ε.) σαν εταιρία,γλιτώνεις το ΦΠΑ. Έτσι το αγόρασα 695 ευρώ με μεταφορικά. Για να το κάνουμε και Ελληνικά αν το πάρω εγώ: 695+132=827 δηλ ~281,000 δρχ Δεν λέω να μην το πάρετε προς Θεού, –μπορεί αύριο να το πάρω κι εγώ!-, απλά αν ήταν ακόμη δραχμές λέω, θα το σκεφτόμουν δύο φορές γιατί είναι πολύ μεγάλο ποσό για ένα κινητό που αύριο θα βγει ένα άλλο που θα το αντικαταστήσει. Πότε έρχεται ο αντικαταστάτης του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Για το εταιρικο αφμ,πρεπει να ειναι στο ονομα σου η εταιρεια ή αρκει να δωσεις το εταιρικο αφμ στην εταιρεια που εργαζεσαι? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Για το εταιρικο αφμ,πρεπει να ειναι στο ονομα σου η εταιρεια ή αρκει να δωσεις το εταιρικο αφμ στην εταιρεια που εργαζεσαι? Φαντάζομαι αν η εταιρεία που εργάζεσαι δεν έχει πρόβλημα ..... γιατί όχι ;) Το τιμολόγιο βέβαιά πρέπει να μείνει στην εταιρεία, αφού δεν ανήκει σε εσένα αλλά στην εταιρεία :wacko: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Προσωπικα τα P-Series τα χρησιμοποιω σχεδον στο 90%. Ετσι πιστευω δηλαδη. Μπορω να πω επειδη συχνα ταξιδευω στο εξωτερικο οτι θα αισθανομουν γυμνος σε καποιες στιγμες πανω στη δουλεια μου αν δεν ειχα το τωρινο P900 εδω και 3 χρονια (το οποιο πλεον μου ανοιγοκλεινει οποτε θελει, και ειμαι προσωρινα με το P800). Μετα απο 3 χρονια πιστευω οτι ηρθε η ωρα του να αλλαχτει με αυτα που μου κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Μολις βρηκα ενα P990 στο Πλαισιο με €20.90 !!! Οριστε και το link... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1046&Catalog_Id=2&Product_Id=306940&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=33 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Μολις βρηκα ενα P990 στο Πλαισιο με €20.90 !!! Οριστε και το link... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1046&Catalog_Id=2&Product_Id=306940&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=33 Το προϊόν αυτή την στιγμή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο Εάν επιθυμείτε προχωρήστε στην παραγγελία σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο παράδοσης Το εχει το μοντελο τελικα (990) :lol: :lol: Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Telika kalutera na agwrasoume kanena xeiristirio para to P990!Alla kai to xeiristirio oute auto einai etoimoparadwto!!!!! Tosi kantemia:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 μπορουμε να βαλουμε και κανενα ξεμπαρκο εταιρικο ΑΦΜ στο EXPANSYS??? θα υπαρξει προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Paidia...me kathe epifulaxsi to lew auto.....mou thlefwnisan apo ton Kwstovolo opou kai eixa kanei proparaggelia to kinito kai mou eipan aurio na perasw na to paralavw!!! Ti paizei twra...mas douleuoun??:confused: I kopela epemene kiolas oti tha to exoun sigoura aurio!Ekeini me peire kiolas!!:wacko: Tha exei gousto na to feroun!Tha sas enhmerwsw amesa!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παντως στο τμημα αναβαθμισεως συσκευων του Γερμανου το P990i δε το εχουν βαλει ακομα, οποτε και να ερθει στα καταστηματα του Γερμανου δε θα μπορεσω να το παρω αμεσως με την αναβαθμιση! :( Εκτος κι αν τη χρησιμοποιησω για το P300... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Με βεβαίωσαν οτι το τηλ έχει Ελληνικά και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αντιπροσωπεία. Επειδή ετυχε να "πιάσω" στα χέρια μου ένα Ρ990 απο expansys θελω να σας πω οτι Ελληνικα εχει παντού (Μενου τ9 κλπ) ΟΜΩΣ στην αναζήτηση των ονομάτων των επαφων δεν εμφανίζει τους ¨κοινους¨ χαρακτήρες στα ελληνικά.Και εξηγώ οτι ενα όνομα γραμμένο με κ (ελληνικό)δεν θα εμφανιστεί εαν το αναζητήσουμε πατώντας το αντιστοιχο πλήκτρο, ενω ενα ονομα που αρχίζει με k(αγγλικό) θα εμφανιστει κανονικά. Αν δεν σας ενοχλει τότε no problem. ΥΓ το συγκεκριμένο Ρ990 ειχε αναβαθμιστεί μεσω internet χωρις να αλλαξει το παραπάνω "προβλημα" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ο Κωτσοβολος κανει αναβαθμισεις για Vodafone? Γνωριζει κανενας παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts